- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #15660 üzenetére
Ez esetemben az 1.52 es a nyitott BL miatt nem ilyen egyszeru (nekem)
-
hito
nagyúr
Szerintetek miért dob nekem ebben a romban wifi hibát?
Esetleg tudnátok egy stabil, normális GB romot linkelni? XDA-n szinte csak ICS-t lelek, a kevés GB közül pedig nem tudom melyik az arra érdemes.
-
hito
nagyúr
Igen, meg. Eladom
blt.62: nekem ennek a kijelzoje jobban bejon mint az SGSII-e. Annak idegesitettek a szinei. XE gyakorlatilag majdnem ugyanaz mint a sima, szerintem nem er meg plusz 10-15eFt-ot. Kamerajaval sem volt kulonosebben problemam. Videoban erezhetoen erosebb mint a Samu.Szerintem nagyon jo valasztas a Sensation, rajtam sajnos kifogott az s-off, ezert adom el, de barkinek nyugodt szivvel ajanlanam, nagyon egyben van.
-
-
hito
nagyúr
Eldöntöttem, eladom. Nem nyújt ez annyival többet az SGS-emnél, hogy ennyit idegeskedjek miatta. Mindent vissza szeretnék gyárira állítani. A gyári RUU telepítő is csak akkor fut le rendesen ha a bootloadert visszazárom? Hogy csináljam, hogy minden gyári legyen (szoft, bootloader, recovery)?
-
hito
nagyúr
válasz
bodoraudio #15555 üzenetére
Nem tudok jobbat, 3napja szenvedek vele. Még egyik ismerősömet megkérdezem aki HTC-kben nagyon ott van. Ha ő se vállalja, akkor véget kell vessek ennek az örömteli és gyümölcsöző kapcsolatnak.
-
hito
nagyúr
Az egészbe tényleg csak az idegesít, hogy mennyien megmozdultak és fölöslegesen.
Esetleg még annyi esélyt adok neki, hogyha valaki ráér egy fél órás manőverre és megcsinálná az s-offot (onnan már menne) akkor maradhatna. Természetesen nem ingyen.
-
hito
nagyúr
Ennyi, befejeztem, eladom. Köszönöm a segítségeteket!
-
hito
nagyúr
Hiába, egyszerűen nem akarja. 2.3.4-es Pyramid3D v8.3.0 XE By CdTDDroiD rom van fenn (1.73-as szoft verziót ír ki a revo amikor megtalálja), rootolt rom és megint azt írja ki a revo, hogy failed to get root. Cserébe most már USB háttértár opció is eltűnt ha csatlakoztatom a készüléket PC-hez. Úgy érzem, hogy nagyon utál engem ez a készülék, de most már kölcsönös.
-
hito
nagyúr
Köszönöm srácok, hogy ennyit segítetek, egészen meg vagyok hatva!
Ez volt a probléma igen. GB egyből bootol. De a fene se gondolta volna, hogy hivatalos bootloader nyitás után még revolutionary-t kell csinálni. Akkor most megcsinálom azt is. Beta key kell hozzá, vagy az amit a HTC elküldött mailben?
-
hito
nagyúr
Na úgy néz ki baj van. Kipróbáltam ezt az Insertcoin romot. Ez az igazi hülyéknek van mint én. Grafikus telepítő, végigvezet, wipe-ol minden magától, végén szépen ki is írta, hogy gratulál, a rom sikeresen telepítve és ez sem boot-ol be. Fehér háttérnél HTC feliratnál nem jut tovább. Kezdek kicsit kétségbe esni.
-
hito
nagyúr
válasz
Something_ #15518 üzenetére
Igen
Kernelt nem piszkáltam.
10percig hagytam, 2x is.
-
hito
nagyúr
válasz
Something_ #15511 üzenetére
Srác...
Mind1, legyen a topic bohóca, csak működjön a romolás
Feltettem a HyperSensation-t, de sajnos HTC feliratig jut, nem bootol be. Mindent wipe-oltam, FR is volt, de semmi
-
hito
nagyúr
válasz
Something_ #15498 üzenetére
Igen, most valami megvilágosodott
Tehát ez a cucc innen azért kell, mert ez a 4.0-ások rádiója.
Ha ez is megvolt akkor mehet fel CWM-ből az ICS rom.
randras:
-
hito
nagyúr
Már csak annyi érdekel, hogy ha 2.3.4-ról jövök és megvolt az: s-off, CWM, root, meg az a fogalmam nincs, hogy micsoda innen feltéve bootloaderben, akkor mi a dolgom? Kiválaszthatom a 4.0-ás romomat és mehet fel CWM-ból, vagy esetleg még meg kell hozzá hackelnem a NASA-t és a Pentagont, hogy fel tudjak tenni erre a szarra egy főzött ICS romot
Bocs, de már tényleg megőrültem.
randras: ez a legnagyobb baj, hogy nem tudok. El tudok igazítani egy turistát a városban, tudok venni egy kiló kenyeret, de ebbe az XDA-s 20éves gyerkőcök által írt teleszlengelt "angol"-ban nem vagyok otthon, nekem ez nem angol, hanem kínai.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15485 üzenetére
És akkor linkelek neked az oldalról egy rom telepítést. Ez lenne az alapos, részletes leírás? Ez alapján egy kezdő meg tudja csinálni amit szeretne?
Pap, igen, idáig megvagyok. S-off ok, CWM fenn van, rootot megcsináltam, felflasheltem azt a fw-t és utána kérdeztem, hogy mi a teendő.
-
hito
nagyúr
Kérlek, adj egy linket ahol magyarul le van írva, hogy mi az a CID, miért fontos, mi a szerepe, hogy kell rootolni ha a leírás alapján nem jön össze, miért nem jön össze, miért kell 25féleképpen flashelni különböző dolgokat benne mielőtt az ember felrak egy romot, melyiknek mi a szerepe, miért nem sikerül az s-off pedig elvileg mennie kéne, mi az a tacoroot, miért kell, mi a szerepe, miért dobja fastbootba azt a hibaüzit amit dob, stb...
Engedelmeddel én még ilyen bonyolult szopatós készülékkel nem találkoztam. Dell Streak-et fél óra alatt megcsináltam, Galaxy S, S2 szintén ennyi idő, bármit megcsináltam anélkül, hogy egy kérdést feltegyek a fórumba. Ennél a szemét készüléknél olyan szinten van megcsavarva a dolog és vannak az infók szanaszét, hogy sajnos igen, kérdeznem kellett. Elnézést! Szégyenlem, de ez van, bár szerintem a fórum azért (is) van, hogy segítsük egymást. Megtettem már én is jó párszor más topicokban.
-
hito
nagyúr
Megvan! És most mi a feladatom?
Eleve én azt hittem, hogy firmware=rom
-
hito
nagyúr
válasz
DjTaRsY #15476 üzenetére
CID Getter azt írja, hogy HTC_038. Ennek megfelelően a part2-ben lévő PG58IMG.zip-et töltöttem le. Ezzel mi a feladatom?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de totális a sötétség a fejemben ezzel kapcsolatban és sehol egy összefüggő leírás, magyarázat. De jó hír, hogy csak egyszer kell megcsinálnom, utána nyugta lesz a topicnak
-
hito
nagyúr
Na megvagyok az s-offal és a CWM telepítésével is, de nem nagyon örülhetek, mert a rom telepítés se egyszerű ezen a készüléken. Ha valami ilyesmit szeretnék, de GB-ről jövök akkor mire kell figyelnem a telepítésénél? Gondolom azt az ext4-es cuccot is meg kell csinálnom. Az lenne a legjobb ha lenne valami ICS rom amit egy zip-el egyszerűen felflesselek CWM-ból.
-
hito
nagyúr
Elegem lett, kinyitottam hivatalosan, gari meg le van szarva.
-
hito
nagyúr
Vagy eladom ezt a szart most már, vagy valaki jelentkezik, adok 3eFt-ot a szemét mocskos s-off megcsinálásáért. Talán így lesz segítségem. 3napja türelmes vagyok, minden procedúrát végigcsináltam, de most kicsit elég volt.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15467 üzenetére
Gondolom azért nem árt ha csatlakoztatva van a készülék
Milyen módban csatoljam? Kikapcsolva, bekapcsolva, downloadban, bekapcsolva HTC Sync módban, vagy hogy?
Egyébként az általad linkelt rarban nincs tacoroot.sh fálj. Az nem baj? Én letöltöttem egy zip-et, abban benne van a fájl.
reszerk: és tegyem bele a C-re kicsomagolt PullAdb mappába?
Pisilnem kell anyu
-
hito
nagyúr
"Instructions are self explanatory
adb push tacoroot.bin /data/local/
adb shell chmod 755 /data/local/tacoroot.sh
adb shell /data/local/tacoroot.sh"Szóval akkor mit is kell csináljak magyarul?
-
hito
nagyúr
Szerintetek Angliában vásárolt, angol számlával rendelkező HTC Sensation-t javít garanciában az e-care ha garanciális időszakon belül van a készülék?
-
hito
nagyúr
Tudna valaki segíteni TACOROOT témában? Hogy kell csinálni, honnan lehet letölteni?
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15435 üzenetére
Az van amit írtál. Nem vagyok root. N900-on annyira egyszerű
X Terminál, majd root és azt csinálok amit akarok. Jó, mondjuk hülyeség volt ahhoz hasonlítani, nem egy kategória, az teljesen másra van, eleve debian alapú linux fut rajta, majdhogynem egy teljes értékű asztali linux.
Az a tacoroot érdekelne engem. Talán az segítene. De sehol nem találok leírást, letöltést.
-
hito
nagyúr
Kész, ez nem megy! Hogy kell megcsinálni azt a tacoroot-ot? Lehet, hogy azzal a temproot-tal nem stimmel valami amit megcsináltam. Furcsa is mert reboot után is ott van a superuser, aminek elvileg el kéne tünnie reboot után, nem?
-
hito
nagyúr
válasz
DjTaRsY #15432 üzenetére
Ez alapján root-oltam. Superuser fenn van, úgyhogy szerintem sikeres a temp root.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15425 üzenetére
HTC sync uninstallálva, USB debug be, marketen kívül ki (de most bekapcsolom), fastboot ki. Még egy temp root-ot is csináltam neki, mert 1.52.
Mindent megcsináltam mégis failed to get root
Na ezért utálom a HTC-t és ezért szeretem a Samsungot. HTC-n minden vagy lehetetlen, vagy k*rva bonyolult. SGSII-n mindent (root, CWM, főzött rom telepítés, tabletUI beállítás) kb. 12perc alatt megcsináltam.
-
hito
nagyúr
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de rühellem én ezt te jó ég
Azt írja, hogy failed to get root. Driverek telepítve, beta code jó, mindent leírás szerint csinálok és mégis szarozik. Mi lehet a nyomora?
-
hito
nagyúr
Borzasztó bonyolultan tűnik XDA leírás alapján nekem az s-off. Valaki esetleg le tudná írni pár lépésben egyszerűen? Nagyon hálás lennék. Ha telepítem CWM-ot és onnan egyből feldobok valami főzött romot akkor nem kell root-olnom, nem?
-
hito
nagyúr
Na úgy néz ki sikerült leakasztanom egy másik Sensation-t. Kérdésem az lenne, hogy az 1.18-as Hboot-ot tudom S-offolni garivasztés nélkül? Vagy az sem megy? Rom gyári 2.3.5, sense 3.5-el.
-
hito
nagyúr
Jelenleg csak az 1.27.0000-ás Hboot nem s-offolható úgy, hogy a gari ne legyen bukó? Gondolkozom a készülék lecserélésén egy olyan Sensation-re amit gari bukfenc nélkül lehet mókolni.
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Ma vettem egy Sensation-t a SGS2-m mellé
Természetesen nem tudom sajnos mindkettőt megtartani, úgyhogy valamelyiknek mennie kell. Egyelőre (több okból kifolyólag) úgy néz ki, hogy az S2 megy.
Hogy témánál is legyek: a készüléken gyári 4.0.3 van rajta, root, s-off nincs. Kérdésem az lenne, hogy az s-offot hogy tudom megcsinálni (?), mert ezen leírás alapján nem találtam 1.27.0000 Hboot-hoz való verziót. Itt találtam leírást hozzá, de az angolom nem az igazi és nem hittem a szememnek, hogy rövidre kell hozzá zárni egy áramkört
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest