Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
S-OFF, 4EXT, 3.32FW unlock bootloader megcsinálva, minden hibamentes (a 3.32-es gyári radioját kicseréltem egy újabbra amit javasoltak), de nincs super cid-em, ezért kérdeztem rá,hogy akkor most mi is a menet kell-e az mindenképpen vagy mehet fel a rev rom rá (most ordoird 2.1.1. van fenn)
-
petike2014
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne, gyári független HTC-032 CID-es a telefonom, RevoultionHD ROM-ot szeretnék feltenni, követelmények között szerepel egy CID lista (vagy szuper CID), mindenképpen kell hozzá a szuper CID vagy mehet fel erre?
-
petike2014
aktív tag
Annyi még,hogy mintha nem is lenne csak nagyon kevés mély ebben a ic rc-ben (eddig nem próbáltam), viszont most rádugtam egy beats audio fülest és azzal hibátlan a hang (az eq továbbra sem megy de legalább jól szól) 11 óra üzemidő 3g-n 40% merülés (100 perc kijelző aktív, 130mb adatforgalom wifin, kis angry space, 2 sms, 1 perc beszélgetés 5 perc gps 3 fénykép)
UI: Arra van valami ,hogy ebben a rom-ban levő böngésző úgy scrollozzon mint az 5.2.1-ben? mer itt csak szakaszosan enged és ez a halálom az ios-ben is.
-
petike2014
aktív tag
válasz
petike2014 #14460 üzenetére
Válaszolnék magamnak, se ordroidba se ic rc-ben nem volt eddig fm radio
, lehe tén is visszamászok 5.2.1-re... és megvárom az első finalt...
-
-
petike2014
aktív tag
Feltettem a IC RC 4.1-et, javulgatott, viszont a beats audio (a hangkorrekció úgy ámblokk) nem működik
tovább a set cpu program sem, más hiba az ismet bugon kívül nincs, perpill.
-
petike2014
aktív tag
Egy érdekesség,hogy az új ordroidban nem megy az fm rádió az insert coinban viszont igen, eddig nagyon egyben mozgott a két rom, most vaj' mi lehet az oka ha eddig nem volt bugos...
-
petike2014
aktív tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az én készülékem ugyan T-nél lett vásárolva, de gyári független volt így feltehetem a gyári open europe ics RUU-t? -
petike2014
aktív tag
Üdv Urak!
Ismét sensation tulaj lettem, oly rég volt már,hogy majdnem mindent elfelejtettem.
A kérdésem az lenne,hogy kis hazánkba milyen radio-t érdemes feltenni? (olyan gondom van,hogy random x-et kap a gsm kapcsolat és rettentesen gyenge a térerő)
insert coin 5.2.0 van fennt éppen, gondolom ennél jobb nem nagyon van, jelenleg...
A segítsgéet előre is köszönöm. -
petike2014
aktív tag
Nálam hibátlan az IC ICS 4.5.0, egyedül a navigáció panelnél hal le a maps, de arra van igo
-
petike2014
aktív tag
Tisztelet mindenkinek!
Sikeresen átvettem xkisszoltanx-től (rizso kollega ismerősétől) a sensationt, így beléptem a klubba. Kezdetben "sok" problémám volt amire a próbán nem tudott fény derülni...(semmi komoly).
senseya romot kértem tőle (vagyis javasolta), de a radio frissítés lemaradt, így dobálta a térerőt és a wifi sem volt korrekt, az üzemidőről nem is beszélve (3 óra 30% merülés 90% standby volt pedig), aztán folytatódott a youtube laggal a dolog...
Végül a segítségével áttértem revHD romra, nos,azzal a problémák nem oldóttak meg, adb-ből próbáltunk radio-t cserélni nem nem ment (elvileg minden ok és done volt, a radio mégsem frissült).
Aztán a megoldást az insertcoin 4.5.0 hozta meg, minden hibátlan és jó lett tőle és sokkal gyorsabb és smoothabb az egész telefont mint előtte volt (gyári állapotban nem is láttam, jobb is)
Első napos beszámolót szerettem volna megosztani (ha van valami extra amit tudnom érdemes kérlek osszátok meg velem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest