Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Itt nem arrol van szo, hogy kinai, meg amerikai..
Te sem olyan modszerrel javitod a 3ledes gepeket, mint pl a Microsoft.
Amugy meg ilyet sem hallottam, hogy egy keszuleket a gyartonak kuldenek vissza javitasra..En novemberbe elofizetessel vettem 124e-ert, szoval te meg tenyleg "lajtosan" vetted.
-
Something_
őstag
Hali.
Ha a "gyártóhoz", vagyis a hivatalos gyári szervizbe küldik (amit én kétlek), akkor 2-3 nap múlva itt tudod lekövetni a munkafolyamatot.
E-Care Track n' TraceHa viszont itt le tudod követni, akkor az elég nagy piros pont a sufnigsm-nek, hogy a hivatalos szervizzel csináltatják az ázsiai telefont.
-
Balazs_
senior tag
Oké, mindegy még ki lehet deríteni,
szedd le marketról ezt: Cid Getter
Írd be amit kiírt legfelülre pirossal.
Mondjuk ha már ottvagy, akkor írd le (egyelőre magadnak) ami a [ro.baseband ] és [gsm.version.baseband] melletti értéket. -
randras
veterán
Számítógéppel való frissítéshez innen kellene letöltened az egyik fájlt, és telepítened USB-n keresztül, hogy Android 4.03 (ICS)-ed, és Sense 3.6-od legyen. Ennek telepítése nem törés, nem jár garivesztéssel, és a későbbi frissítések fogadására is képes marad a telefon.
Azt, hogy pontosan melyik kell neked, majd valaki megírja, mert én nem tudom.
Minden adat törlődni fog.
-
Zirowe
nagyúr
T-sek nagy része alapból független, és legalább nem kétes eredetű+van rá gyári garancia.
Helyedbe nem is keresném a gyári frissítést, hanem rootolnám és úgy raknék rá egy főzött ics-t, ebben az állapotban ez most sokkal egyszerűbb és biztonságosabb, mintha felfrissítenéd és utána próbálnád meg.
Bár elnézve azt, amiket eddig írtál (with htc sense, stb..) először minden általad érthető nyelven elérhető leírást 5x átolvasnék, és csak utána kezdenék bele bmibe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest