- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz
cyber86 #25743 üzenetére
Az alapanyag, van miből válogatni:
https://drive.google.com/folderview?id=0ByQSZtXbeaVpWEt0Mm8zeHY1LUkOpen Gapps, én a pico-t vagy nano-t tettem fel, ez a keresőt és a Market-et tartalmazza, a többi meg ha kell, letöltöm. A "pico", "full" vagy akármelyik szövegre kattintva, elolvashatod mit tartalamz.
http://opengapps.org/
Ui: nem gyári szoftver, hardver tartalmazhat hibákat. Nálam a fényképező exponálás ás a vaku nincs szinkronban. Nappal jó.
-
-
randras_83
addikt
válasz
cyber86 #25450 üzenetére
próbát megér, én már rég nem követem XDA-n a Senny-t, de az tuti, hogy bő egy éve is kevés volt a 768 MB ram amit beleraktak, és itt el is véreznek a Sense-es romok. Sajnos idővel belassul az összes.
Mondjuk az is igaz, hogy a nem használt ram olyan mintha nem is lenne a telefonban. -
htc07
addikt
válasz
cyber86 #24618 üzenetére
Amazonon viszonylag olcsó, 12 font + szállítás.
-
cyber86
őstag
válasz
cyber86 #24000 üzenetére
Közbe megtaláltam csak lejárt a szerkesztési idő.
szerk: annyit tudunk csinálni, hogy mindenki csinál antutu benchmark tesztet? a proci nálam defaulton megy de a gpu 300-on.
szerk2:a menü főleg a felső bar nagyon jó, hogy ott van a wifi lámpa meg mobil adat kapcsoló az nagyon tetszik meg a többi dolog is valahogy szebb az egészviszont 1 dolog idegesít az automata fényerő szabályozó valahogy eléggé leveszi a fényerőt.
-
illes0102
aktív tag
válasz
cyber86 #24000 üzenetére
egyet jobbramész, nyomod hosszan a háttérképen akkor kijön a widgetes dolog, ott fent vannak az oldalak, amelyiket szeretnéd azzon hosszan tappansz és felhúzod bal sarokba arra a feliratra hogy, beállítás otthonként.
Nekem nagyon átjön egyébként ez az új stílus
kinek hogy tetszik?
-
-
szezso15
addikt
válasz
cyber86 #23094 üzenetére
Ilyen "hiányosan" is?
Mert ha igen, akkor feltölthetem.
(#23095) Takhanto: A Sense 5 egy felület, nem csak téma. Az egész rendszer át van alakítva, tele van új funkcióval, lehetőségekkel.
Ami gyári ROM volt a telefonodon, na annak a felülete is Sense, csak az még a régebbi, 3.6-os verzió volt (ICS esetében), JB-nél már Sense 5-öt is lehetséges portolni.
(#23097) cyber86:
- Kamera még nem oké, ez tuti
- GPS nem tudom, hogy megy-e, a LocationService fog nyomni egy FC-t indításnál, ebből tippelem, hogy nem
- Mobilinternetet kinyírtam (de RIL van, tehát telefonálni lehet)
- Bluetooth nem megy (mondjuk ez minden Broadcomm WiFi/BT chipes telóra igaz, mivel az új hTC-k már Qualcomm chippel nyomják, és ezért a framework-ben rengeteg a változás)
- Beats Audio-t nem árt kikapcsolni zenehallgatásnál, mert csúnya hot reboot lesz a dolog vége -
randras_83
addikt
válasz
cyber86 #22910 üzenetére
Letöltöd innen, le recoveryből flasheled.
szerk.: vagy mégsem...na mindjárt megnézem.
Szóval:
1. letöltöd a Rom Cleaner-t
2. letöltöd a scriptet (RomCleaner_user.txt) - Revelation-hoz valót.
3. a txt bemásolod a az sd kártyára a ROMCleaner mappába.
4. Újraindítod recoverybe, kiválasztod a ROMCleaner zip-et, majd a Sense install-t és utána next, next reboot. -
randras_83
addikt
válasz
cyber86 #22905 üzenetére
Pl ROM Cleaner-rel, vagy ViperS JB Cleaner Script-tel, ha jól láttam neked ViperS van fönt.
Más toltam egy FW-ot, aztán újraraktam a CM 10.2-őt most jobb lett, sok volt már a dirty-flash.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest