Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
DjTaRsY #20179 üzenetére
Próbáltam így:
Ha megy a teló sense-ben és kiadom a adb devices parancsot, lekérdezni, hogy látja-e a telót...
és ez jön vissza: List of devices attached
HT196V802840 deviceTehát látja, nemde?
Ha újraindítom a telót+hangerő le gomb... bootloaderben
Vagy így:
kiadom ugyanúgy a adb devices parancsot, és nincs ott semmi....
Így már érthető, hogy miért nem csinálja meg a dolgot.
Próbáltam töltés és sync módba állítani a telót... ugyanez :-SSSSSSSS
Kezdek harakiri hangulatba kerülni :-D
-
nimfas
addikt
válasz
DjTaRsY #20164 üzenetére
akkor ment.... addig.... most addig sem jutottam el...
de a linkelt oldalon lévő verzióval nem megy...
találtam a neten egy 0.4-es verziót azzal megy csak az időzítéssel van baj...
Valaki eldobhatná azt a verziót amivel neki ment.... ezek szerint kering a neten kismillió verzió a programból
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
DjTaRsY #20155 üzenetére
Tudástárt olvastam... sőt, miattam került be a 0. pont is a leírásba (emberi hülyeség kizárva :-))
a http://unlimited.io/downloads/jb/pyramid/ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip
helyén egy honlap van, ahol kikerestem a windows-os verziót "ControlBear 0.11 beta"
temproot lefut....
majd a controlbear-nél elakad.... itt:
Próbáltam rendszergazdaként futtatni, de annál a résznél elakad, mikor egy zöld csík a telefonon a boot képernyőn felfelé megy... gondolom akkor tenné a mem.kártyára a boot-os cuccot.... és utána jön a linkelt kép, hogy nem restart-ol :-S
Teló adatai:
Teló boot-os adatai:
Pyramid PVT Ship S-on RL
Hboot-1.27.0000
Emmc-boot
HTC SensationCid getter : HTC_032
Ennyit tudok írni hirtelen.....
-
rena224
tag
válasz
DjTaRsY #17377 üzenetére
mi is az a HBOOT?
mert eddig HTCvel nem volt még dolgom(samuval, meg motoval már többel is, sőt lg-t is piszkáltam már), így a recoveryvel, meg az alapfogalmakkal tisztában vagyok, mert szeretek romolgatni én is, de ez az S-off, S-on, és HBOOT ez teljes képzavar nálam
-
Koczó93
őstag
válasz
DjTaRsY #17377 üzenetére
"Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HTC készülékek szervizelését 2012. szeptember 1-től nem az E-Care Solutions Kft. fogja végezni. Mivel az összes javítást le kell zárnunk augusztus 31-ig, így augusztus 27-től nem áll módunkban több készüléket átvenni javításra.
Arról, hogy a jövőben hogyan történik a HTC készülékek szervizelése, sajnos nem kaptunk információt, így kérjük tájékozódjanak a www.htc.com/hu oldalon a támogatás menüpontban, vagy a HTC Magyarországnál http://www.facebook.com/htcmagyarorszag vagy a HTC ügyfélszolgálatán a +36-80/016-326 telefonszámon."
-
szegto
senior tag
-
gatto_
senior tag
-
gatto_
senior tag
válasz
DjTaRsY #16726 üzenetére
Nem változik. Marad a régi 3.32.401.105. Letölti, újraindul akkor bejön a htc logo, aztán egy telefon ikon a képernyő közepén egy zöld szirszarral, és alatta egy folyamatjelző csík, ami elmegy kb a harmadáig aztán eltűnik, és a telefon ikonon egy piros háromszög lesz egy felkiáltójellel. Így marad kb 2 percig majd újraindul. És minden marad a régiben.
Nincs valami más módja, hogy telepítsem? Lementettem a kártyáról a fájt amit letöltött a frissítéskor.
-
szegto
senior tag
válasz
DjTaRsY #16666 üzenetére
Feldobtam ezt : ViperS 1.0.0
Hát.... eléggé nyögvenyelős, valamit elirhattak benne mert eléggé laggol a homescreen.
Remélhetőleg a következő jobban fog sikerülni.
De gondolom valamilyen szinten kísérleti rom mert csak a benne lévő Bricked 1.35 kernellel megy a wifi+wifi megosztás minden része, ha lecserélem akkor nincs wifi. :S
Hagyom pár napig aztán meglátjuk, hamarosan remélhetőleg jön valami javítás. -
Timmy0829
csendes tag
válasz
DjTaRsY #16657 üzenetére
Most jelenleg android 4.0.3 verzio htc sense 4 van fenn.az elegancia sense 4 es rommal.
Mi az a gb rom?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1280358
ez alapján csináltam és ez volt az 1. rom is amit felraktam az uj firmware mellé.
A szinkronizálás is kezd leállni most már.Gmail-t például már nem frissit, csak fb-t...
Érdekes
-
sgs123456
tag
válasz
DjTaRsY #16405 üzenetére
A miui-s apk és az ics-es apk fejtegetése nagyon tréül működik windows alatt. Ha apk tool-lal csinálod, akkor meg főleg. Azt hiszem, h a framework-res-sel kell valamit kezdeni, h működjenek ezek a dolgok. Van bennük 1-2 olyan dolog, amit nem értelmez a decompiler és azt a framework-res-ből lehet kinyerni. De nem 100%!!! A másik meg, h úgy emlékszem, de ez sem 100%, h csak windows alatt van ez a szerencsétlenkedés az apk-val. Linux alatt elvileg nincs gond. De régen foglalkoztam már ezzel.
RamboII
Gyári visszaállítást nem tudom, az engem is érdekelne, h a biztonság kedvéért tudjam.
A mentések azok egyszerűek. Marketről leszeded az ingyenes titanium backup-ot, vagy megveszed a pro-t és lementesz mindent, amit akarsz. -
Something_
őstag
válasz
DjTaRsY #16302 üzenetére
Kijelzője szép, fényerő lehetne több, betekintési szöge úgy mond nincs
Zenelejátszója hangszórón vicces, a gyári füles meg egyenesen szánalmas
A fém ház nagyon ízléses, jó minőségű, csak be lehet nyomni a kijelzőt a házba, plusz néha recseg, főleg alul.
qHD kijelző viszont patent -
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
-
Eddie141
senior tag
válasz
DjTaRsY #16090 üzenetére
Csodálatos
Eddig csak szívtam a HTC-vel
Ki gondolta volna.
XDA-n természetesen egy megjegyzés sem volt evvel kapcsolatban, illetve a művelet során sem figyelmeztetett a HTC a következményekre. Na mindegy. Így jártam. Pedig direkt ezért vártam a normális S-Off leírást, hogy a gari megmaradjon.
Remélem tönkre megyNagyon szeretnék megint egy évet dolgozni egy másik telefonért.
Egyszer egy ismerősöm említette, hogy aki HTC-t vesz, az soha többé nem akar mást. Én szerintem megtöröm ezt a hagyományt. Túl kényes ez hozzám, és az én paraszti gondolkodásomhoz.
Mint utólag belegondoltam, a kijelzőn tényleg elolvastam, hogy ez némileg befolyásolhatja a garanciát, de arra asszociáltam, hogy biztos ha emiatt cseszem el a telefont, akkor elvész a garancia, a többi komponensre azért megmarad, meg ha visszazárom akkor él tovább.
Nem való ez nekem. Ezért vártam két hónapot, hogy végre a beats audiót kipróbálhassam (amely eddig nekem úgy tűnik, hogy nem is ér vajmi sokat)
-
Eddie141
senior tag
válasz
DjTaRsY #16045 üzenetére
Köszönöm szépen a leírást! Már a romolásnál tartok
Tökéletesen bevált az S-OFF.
Az instrukciók hibátlanok, de a bénaságomnak köszönhetően (időzítés hiánya, és felületes olvasás - > megijedtem, hogy csak a tálca látható temp rootnál, és elkezdtem nyomogatni a készüléket, pedig irta szépen a cmd-ben, hogy nem szabad)
Még egyszer köszönöm! Remélem nem választok rosszul romot -
claire78
senior tag
válasz
DjTaRsY #16045 üzenetére
nagyon jó leírás! köszönjük!
ha jól látom ez az angol útmutató fordításaha ennél a kérdésnél y-t választunk -márpedig miért ne választanánk
Do you want to install JuopunutBear modified hboot? (y/n)akkor a sikeres művelet után a bootloaderben *JuopunutBear* felirat lesz, mivel felflasheli az ő saját bootloaderüket.
ezzel a leírással simán megcsinálható!
köszi mégegyszer! -
nimfas
addikt
válasz
DjTaRsY #16045 üzenetére
Köszi!
Nekem ugyan még garis a készülék... elég sokáig, de filózom a root-olásán és egy custom rom felrakásán... mostanság sokszor újraindul a sense felület... néha ha bekapcsolom a készüléket akkor csak a 2. érintésre érzékel... ez mitől lehet fene tudja...
Custom rommal jobb az akuidő mint gyári ICS-vel?
Gari esetén simán vissza lehet tenni a gyári romot, és visszazárni?
További jó munkát! :-)
-
szegto
senior tag
válasz
DjTaRsY #16028 üzenetére
És itt valaki próbálta már ezt a romot?
PkMn Charmeleon 5.0
Kb ugyan a changelog mint a többi xda-s Sense 4 esetén.
Namajd este próbálkozok aztán megnézem hogy milyen ebben a tweak. -
Eddie141
senior tag
válasz
DjTaRsY #16021 üzenetére
Hol találhatom meg a leírásod? Én még nem S-Offoltam, de nagyon szeretném. Elkeseredetten olvasom már a fórumot egy hónapja, és minden nap abban a reményben nézek minden hozzászólást végig, hogy valaki leírja végre hogyan kell, és egy a jelenleginél biztosabb megoldást nyújt
-
Something_
őstag
válasz
DjTaRsY #15780 üzenetére
Ha nem garis, akkor árajánlatot is 4.500 Ft-ért ad az E-Care
Habár ilyen látható gondra tuti egyből mondanak egy borsos árat
Csak az előző rendszeren lévő alkalmazásokat rakta vissza a telefon
Első "érdekesség", hogy az ICE-nél az értesítősáv nem úgy jön le, mint IC RC-nél, ott a felső hasáb szakaszosan jött le, itt pedig egybe az egész.
Azt nem tudom felfogni, hogy android alatt miért ilyen "haszontalan" ez az értesítősáv. Haverom i4s-énél be lehet rakni csomó mindent, igaz jb-vel, de akkor is. Tök jól ki lehetne használni, akár hírekkel, ikonokkal, stb.
Plusz az is gáz, hogy nincs gyorsbeállítások, mint régen. Az is jópofa voltSzerk.:
ohh, hogy kibővült a tweaksMár meg is találtam valami hasonlót
-
-
hito
nagyúr
válasz
DjTaRsY #15476 üzenetére
CID Getter azt írja, hogy HTC_038. Ennek megfelelően a part2-ben lévő PG58IMG.zip-et töltöttem le. Ezzel mi a feladatom?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de totális a sötétség a fejemben ezzel kapcsolatban és sehol egy összefüggő leírás, magyarázat. De jó hír, hogy csak egyszer kell megcsinálnom, utána nyugta lesz a topicnak
-
hito
nagyúr
válasz
DjTaRsY #15432 üzenetére
Ez alapján root-oltam. Superuser fenn van, úgyhogy szerintem sikeres a temp root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DUNE médialejátszók topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest