- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
Atis707 #24817 üzenetére
Nekem már tele van a tarisznyám vele. Pont akkor nem forgatja el a képeket meg a videókat mikor legjobban meg szeretném mutatni valakinek. A szövegírásról nem is beszélek. Én is töltöttem le szensor tesztelő progit és nekem sem mutat mozgást. De az Android saját gyro kalibrálása sem csinál semmit. Kicsit most elkeserítettél, mert én egy régebbi Android feltételével terveztem orvosolni az adott problémáimat, de így ez lehet hogy felejtős. Ha a 2.3.4-gyel rossz, akkor lehet hogy mindegyikkel rossz. De mi baja?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Atis707 #24756 üzenetére
Kihangosítva normálisan szól:\ Leszedtem a házat, a kis hajlékony hálót is, de alatta is egy háló van, és jobban nem férek hozzá. Gondolom első körben a torx csavarokat kéne kicsavarni a hátulján, csak egyelőre nincs ilyen kicsi csavarhúzóm, és nem tudom, hogy érne-e az egyáltalán valamit
-
htc07
addikt
válasz
Atis707 #24749 üzenetére
Az előfordulhat, hogy egy kicsit elengedi a ragasztó a plexit, és nyöszörög (nekem jobb volt felül ilyen pl.)
IMEI-t ki tudod olvastatni adb-vel, a neten vannak oldalak ahol ellenőrizni tudod, hogy ki a gyártó (+akku alatt is szokott lenni matrica, ha nem volt cserélve a középkeret)
A Sensationökben (sima,XE,4G) ugyanaz a processzor van (sőt, az One S villec2-ben is), és míg a sima Sensation 1,2 GHz-n jött ki, az XE 1,5-ön, a C2 pedig 1,7-en, látható, hogy csak szoftveresen vannak lebutítva, és simán elzümmögnek 1,7 GHz-n is. Egy időben én is 1,7-en járattam, de nagyon gyilkolta az akkut, 1,5-ön most tökéletesen elvagyok, a simával.
A beats fülesről pedig bővebb véleményt mondanak neked a fülhallgatós topikban
csak egy marketingfogás.
Egyébként ha tökéletesen működik, akkor nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest