- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Mindenkinek üdv.
Hát... megváltam a sensation-tól.
Most egy HOX van . Remélem jó döntés volt, vagyis jól sikerült eladnom a sensation-t.
Köszönöm a tanácsokat, meg mindent. De biztos találkozunk még itt.
Mindenkinek jó romolgatást.
Üdv. -
Kiss67
senior tag
Üdv. Azért az olvasgatásnak volt értelme, mert jó látod a dolgot.
Letöltöd az romot ( mondjuk amit mondtál ), és rámásolva az SD kártyára telepíted azt recovery-ből.
Oda úgy tudsz belépni ( recovery-be ), hogy kikapcsolt telefonnál, nyomva tartod a hangerő le gombot, és megnyomod a bekapcsoló gombot.
Utána felülről a második, pont ( Zip ), és megkeresed amit a kártyára másoltál, és már mehet is a móka.
De én nem vagyok semmilyen "guru" itt.
Ezt csak úgy elmondtam neked. -
Kiss67
senior tag
Üdv. Mindenkinek.
Ha esetleg valakinek innen a fórumról lenne joga írni a XDA-n , akkor kérem jelezze már nekik a ViperS 3.0.0 oldalon, hogy a romban nem megy a bluetooth headset , és szétesik tőle az egész. -
Kiss67
senior tag
Fiúk valaki esetleg már próbálta a Vipers 3.0 ban a bluetooth-ot, mert nem megy.
-
Kiss67
senior tag
Feltettem a viper 3.0.0-át.
Nagyon jó eddig, és ugfyan azt írja hogy 1.8 GHz a proci, de csak 1.5-ön megy a tweaks szerint.
A kamera meg majd csak jó lesz , vagy nem lehet feltenni másik kamera appot?
De gondolom ezt már már más is kipróbálta.
Ma kicsit használom a romot, aztán meg látjuk hogy mennyire lassul vagy egyéb bug van e még. -
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
válasz
Kamikazeman #20802 üzenetére
No erre én is kíváncsi leszek, mert nekem sem sikerült.
-
Kiss67
senior tag
válasz
randras_83 #20362 üzenetére
Sziasztok.
Nálam a PYD az jól ment sebességben sokkal gyorsabb volt mint a briked, csak az akkuidő egyből a felére esett.
Visszatettem a brikedet, de megmondom őszintén szerintem a leghasználhatóbb a touchwiz az xda-n.Azzal elég gyors és az is maradt. Csak a mikro sd-re másolás nagyon lassú.
Szóval lassan elegem van a sense romokból , hogy nem tudnak egy stabil gyorsan működö sense-t csinálni, mert minden vackot beletesznek ,amit a kutya sem használ, de néha úgy érzem hogy egy régi 100MHz Nokia i s gyorsabb volt mit ezek 2x1.7GHz-en.
Na ez a gond!!!
A munkatársam vett egy desire x-et, és hibátlanuk gyorsan megy , nem akad, nincs lassulás, és gyengébb vas mint a sensation., vagy nem?
A végén visszateszem a gyárit vagy a touchwizt.
Az legalább mindig gyors.
Komolyan ÉGÉS, hogy egy 2x1,7 GHz en ketyegő mobillal még mindig ezen vesződünk , mi userek, hogy ez, meg az a gond, meg akkuidő, meg ez , meg az nem megy, vagy hibásan fut.
EZ ÉGÉS !!! -
Kiss67
senior tag
válasz
Newlocal #19872 üzenetére
Szia.
No végre valaki akinek hasonló már előfordult töltés közben.
Nekem is csinálja , de csak a munkahelyemen, ahol ESD a környezet.
A földelés nem tudom hogy hogy lenne gond , mikor ezek a töltők kettős szigetelésűek, azokat meg tilos földelni.
Láttatok már fúrógépen földelt hálózati dugót, mert én még nem.
A HTC töltőn sincs földelés, mivel csak 2 villa van. Nincs harmadik.
Az más kérdés, hogy a fázis mellett van a "0" ami végül is valahol a rendszerben földre van kötve.
Nekem csak úgy sikerült használni a munkahelyemen, hogy mind két kezem kell hozzá.
AZ egyikkel a telefont fogon alulról, és amelyikkel nyomkodnám annak hozzá kell érni a másik kezemhez is meg az érintőhöz is. Úgy megy a munkahelyemen is.
De kipróbáltam már minden lehetőséget, a töltőt máshol, másik töltőt, stb...
A töltő jó, és a telefon is jó.
Olyan egy kicsit az egész, mintha valami zavaró jel rákerülne a hálózatra, valamelyik nálunk használt gépből.
Mert hogy minden gép ami rá van kötve a 220 ra vagy 380 ra , nem csak fogyasztó hanem -rossz esetben- vissza is termel valami zavart.
Valami ilyesmi lehet. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #19325 üzenetére
Hmmm... én egy cseppet sem csodálkozom , hogy az emberek milyenek manapság, és hogy mivel nem próbálkoznak. Persze nem tudjuk biztosan hogy csalás vagy nem csalás , de azért résen kell lenni , és mindenki maga vonhatja le a saját következtetéseit az esetből.
"beteg ez a világ" -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #19320 üzenetére
Mondjuk nekem semmi ilyesmi nem képvisel értéket, mint a friend stream, meg tvitter, meg facebook. Ezt kapásból törölném a romból.
Egy használható gyors telefont szeretnék.
Amin pont a widgetek érnek valamit. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #19160 üzenetére
Üdv. Gondolom kipróbálod, várom a fejleményeket róla.
-
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #19120 üzenetére
Nekem megy a full hd video a vipers 1.4.0 án.
Mi alapjánnézitek hogy milyen gyors a rom? Hogyan nyilnak meg az ablakok? Vagy a menü?
Mert már volt fenn nekem is sok rom , de talán a vipers a leggyorsabb.
Passz.
Se az elegancia nem volt gyorsabb nálam, sem a többi.
Vagy olyan, mintha az egyik hol ebben a másik meg hol abban "tűnik" gyorsabbnak.
Csak már kezd egy kicsit sok lenni ebből.
Az ember használni szeretné nem próbálgatni állandóan. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #19081 üzenetére
Szólj ha találtál olyat, amibe minden működik és nincs benne semmi felesleges vacak. ( twitter,faceb..friends,..stb.)
Köszönöm. -
Kiss67
senior tag
válasz
sgs123456 #19078 üzenetére
Üdv.
Én is megcsináltam hogy megnéztem az ikonokat 4x4 ben aztán meg 5x6 ban az asztalon.
Talááán van némi változás, de nem mernék rá mondani biztosat.
Én örülök hgy neked ilyen jó szemed van, nekem már olvasószemüvegem.....
Lehet hogy van változás.
De volta képpen csak az 5x6 elrendezés miatt , azt meg akkor vissza kell állítani , ugyis csak az app drawer-ben ér valamit.
Akkor be kell érni a 4x4 -el. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18880 üzenetére
Feltettem a communisation-t, de nem megy a menü gomb meg ki tudja hogy még mi nem.Ez neked jó rom?
Hát nem tudom.... -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18863 üzenetére
Akkor most ne rakjam fel a Communisation-t?
Még nem csináltam semmit, de eddig a Toushwise volt a legjobb. -
Kiss67
senior tag
válasz
randras_83 #18852 üzenetére
Üdv.
Több , más romnál is tapasztaltam ami nem sense.
De azért megpróbálom.
Hihtetlen hogy nem tudnak összehozni egy romot ami jól működne.
Ha sense akkor belassul ha meg nem sense akkor olyan puritán mint egy "sámli", és lassú az sd kezelése. -
Kiss67
senior tag
Üdv. Mindenkinek.
Feltettem EZT a Romot, és azóta csak 4-600 k val másolok az sd kártyára.
Amugy meg egész jó kis rom lenne ha nem lenne ez a hibálya.
Valami megoldás? Nem lehet gyorsítani ezt a funkciót? -
Kiss67
senior tag
Üdv,
Erre én is kíváncsi vagyok. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18498 üzenetére
Üdv.
Én is erre jutottam, hogy ha pl feloldom a telefont, akkor miért kell 3 mp mire megnyitja a beállításokat?
Most a Pzoley féle DTP van fenn és ez nem olyan lassú.
Most tesztelgetem pár hetet , aztán meglátjuk.
Tudsz tenni sense 3.6 ra 4.0 órát valahogy ami működik is rendesen?
Mert akkor én is felteszek egy 3.6-ot. -
Kiss67
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan cm rom ami legalább olyan jól fogyaszt mint a viper 1.3.5?
Vagy felejtsem el , mert mindig többet fog enni a cm, vagy JB? -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18275 üzenetére
Értem.
Még annyi hogy hol tudom megnézni a telefon firmware verzióját?
Ugye ez nem a hboot verzio?
Vagy igen?ERRE
gondoltam.
Erre miért van szükség? -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18258 üzenetére
Üdv.
Látom te nagyon benne vagy a sensation-ban.
Fel tudok tenni cm9, 10 re olyan kernelt ami mondjuk a briket, vagy sebastian, vagy akármilyen? Metr ugy emláékszem hogy én próbáltam , de csinált némi kavaraodást.
Vagy el sem indult a rom utána. -
Kiss67
senior tag
Üdv.
Valaki elmondhatná nekem , hogy a tweaks-be mi az a IO Sheduler, ami lehet deadline, vagy noop, esetleg cfq. Ezek mik? A sebességhez ven valami közük?
Eddig ugy néz ki hogy a deadline a leggyorsabb. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18233 üzenetére
Értem. Mindent úgy csináltam , és jó, de a recovery-ketr amit csinál azt hova teszi? Mert akkor csak át kellene másolni az sd re, és mári s nem zavar senkit, már a helyfoglalás.
-
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18219 üzenetére
Szia.
És ezeket az programokat hogyan kell törölni? Nyomjak az uninstallra, mert akkor valami stabilitásról beszél, vagy csak frozen,vagyis freeze gomb?
Melyik legyen? -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18199 üzenetére
Na erre kiváncsi vagyok, most én is ezt használom. Várom, hogy mitől lett olyan gyors.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Kiss67 #18113 üzenetére
Még esetleg annyit nem tudna valaki megmondani , hogy hogyan tudok egy CM 9 vagy 10 re feltenni a sense 4 óráját az időjárással együtt. És nekem több nem is kellene. Meg hogy van e olyan rom ahol a hívás képernyő is elfordul, mert nagyon bután néz ki hogy amikor az autóban ülve a telefon a trtóban vizszintesen van , és hívás közben ki kell törnöm a nyakam, hogy ki hív. Nem értem miért nincsenek benne ilyen gyakorlatias jó dolgok, viszok sok haszontalam meg benne van.
És azt hiszem nem ez az utolsó ami ésszerűtlen.
Mindeniki fejleszt meg mindenfélét, ilyen kamera meg olyan kamera, mikor a bánatot sem érdekli hogy az amugy is gyenge fényképezőgép most milyen képet csinál, mert ennek nincs gyakorlati haszna, hiszen aki valóban a fotó értékét nézi az ugysem ezzel szeretne olyan képet mintha egy Nikon D40 lenne, vagy ha még is akkor ott a fejben van a baj.
Elnézést ha kicsit a hangvétel olyannak érezhető mintha bosszankodnék, nem , csak értetlenül állok ezek előtt. -
Kiss67
senior tag
Ahogy így nézegetem a romokat, amik sensationra vannak,és arra jutottam, -nem tudom hogy jól gondolom e - hogy vagy sense rom 5-600 mb , vagy cm széria 140-160 mb. Miért nincs valami gyors megfeleló rom ami ötvözi a sense plusz dolgait, és a nem sense sebességét.
Miért kell egy cm 9 nek annyira spórolni, hogy még egy vacak google play se férjen bele a romba.
Kicsit feldühít és nem tudom elképzelni hogy nem lehet ebből a hardware-ból kihozni többet , de ésszerűen.
Annyi ember fejleszt romot, hogy a két világháborúban nem vettek ennyien részt, és mégis.
Valaki mondja már meg hogy miért van ez?
Köszönöm ! -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #18086 üzenetére
Akkor tehetek fel cm10 et és egy bricked kernelt egyutt?
-
Kiss67
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Esetleg valaki nem tudja hogy létezik e olyan NEM Sense rom , amiben van Slide 2 unlock, vagy a sweep2wake mod?
Nem arra gondolok, hogy a képernyőn kell elhúzni , hanem a 4 érintő gombon balról jobbra.
Köszönöm. -
Kiss67
senior tag
válasz
Jodanovich #18049 üzenetére
Üdv.
Én ennél olcsóbban nem találtam , ami a leggyorsabban itt van nálam, kb. 3-4 nap.
Anker -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17922 üzenetére
Én is ezt szeretném, megtartani egy bevált rom-ot, és inkább csak "használni" a telefont.
Neked mi vált be, a mostani sense 4,1 wenom?
Lehet én ezt tartom most meg. -
Kiss67
senior tag
válasz
Kiss67 #17906 üzenetére
Esetleg valakinek sikerült már saját navigációt használni, a "car" funkcióban?
Mert nekem még nem.
Én az igo-t használom, de hiába pipálom be a tweaks -be, a car progamban sohasem az van. Vagy a google maps, vagy a HTC sajátja.
Valami ötlet? ( eddig mindegy hogy milyen rom volt fenn, egyiknél sem sikerült) -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17905 üzenetére
Én is. No mindegy , egyenlőre hagyom , aztán lehet hogy ha lesz egy kis időm újra felrakom.
-
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17900 üzenetére
Szia.
Te milyen wipe-ot használsz, hátha attól más neked a rom működése, esetleg?
Elég a recovery-ben levő full wipe az sd nélkül.? -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17890 üzenetére
No , most valamiért sikerült a font csere.
Jó lesz ez. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17881 üzenetére
Nekem nem megy, vagyis nem tudok betúűt cserélni.
Nem tudom hogy miért. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17875 üzenetére
Üdv.
Én is felraktam a venom 1.2.0 át de nelkem nem akar például font-ot váltani a tweeks .-ben. Hiába indítom ujra. -
Kiss67
senior tag
válasz
Gólya. #17806 üzenetére
Szia.
Én már cseréltem egyet é s nem volt képes a gyors mozdulaokat feldolgozni.
pl. képtelen voltam a körbeforgást előidézni vele amikor gyorsan meghúzod az ujjad és körbe körbe forognak a képernyők kicsiben.
És az nem 18 ! volt hanem 20 font.
Érdekes hogy árulnak 50-60 sőt még 80 fontért is digitizert.
Vajon miért?
Én az angol ebayról rendelnék, mert nem szeretek várrni 2-3 hetet mire ideér. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17792 üzenetére
Üdv.
A Pzoley féle DTP 3.8 at nem próbáltad még? Nem ngyon látom hogy a Zoley féle romokról sokat beszélnétek.
Nem jók?
Én pár romot már kipróbáltam , de az XDA- ról még igazán jót nem tudtam leszedni.
Hacsak nem az eleganciát talán. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17646 üzenetére
Hát ezt sajnos nem tudom, MIUI-t nem szeretem, ezért nem is próbáltam.
-
Kiss67
senior tag
Üdv.
Annyit szeretnék kérdezni hogy külön kernelt lehet e frissíteni? PZoley oldalán vannak fenn kernelek, azokat ugyan ugy recovery-ből fel lehet rakni? HA más romot teszek fel azok felülíródnak? Vagy rom cserénél a kernel nem változik? -
Kiss67
senior tag
Üdv mindenkinek !
Azt kérdezném hogy mennyi a legalacsonyabb , vagyis a min. frekvencia , amin mennie kell a sensationnak? Nekem 198 MHz -en megy , de lehet hogy ez kevés?
A rom ezt ajánlotta fel, és én nem módosítottam. Érzem mintha kicsit kevés lenne.
Az Elegancia rom is meg a PZoley féle DTP is ezt állította be.
Köszönöm a válaszaitokat előre is. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17548 üzenetére
Hol vagy elérhető?
Pesten vagy, de majdnem mindegy mert lehet eladtam a vaterán egybe hibásan. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17546 üzenetére
Elvileg egy másik rom után lett ilyen.
-
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17544 üzenetére
Esetleg az én halott sensationomat is fel tudod éleszteni?
Bekapolás után nincs kép csak rezzen egyet és kész.
Akkor töltés sincs, csak ha kikapcsolt állapotban teszem a töltőre. -
Kiss67
senior tag
válasz
enginev3.0 #17542 üzenetére
Rendben.
A full wipe ból is van több féle űgy látom. Pzoley ext 4 no journale - Android_Revolution_HD_Super_Wipe_Sensation.zip - full wipe -, stb. Ez mitől függ , hogy milyen a rom? Tudom hogy Pzoley mindent a ext4 no journale, az elegancia Romhoz is mást mondanak az XDA-n. Csak azért kérdezek ennyit , mert egyszer már lehet elbaltázta,m egy sensationt, és nem szeretnék még egy téglát csinálni, vagy nem is tudok ezzel ekkora bajt csinálni? -
Kiss67
senior tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy sensation amit s-off-oltam "dróttal" ( 1.27 Hboot ), és feltettem a 4ext recoveryt is.
Van ,megnéztem.
De nincs az alkalmazások között a superuser.
Azt is külön fel kell tenni, és milyet? Függ attól hogy milyen romot fogok használni?
Előre is köszönöm a válaszaitokat. -
Kiss67
senior tag
Üdv MIndenkinek !
Ott hagytam a Desire topicot, most Sensation-om lett.
Sajna 1.27 a HBOOT, de most még nem érdekel.
Esetleg tudja valaki hogy a gyári rom miért nem csüsztatja a hátteret?
Úgy emlékszem az elején csinálta , de most meg már egy jó idelye nem teszi.
Valamit elnyomkodtam, mert nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest