- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Én igazából nem akarom romol-ni /hackelni,mert az a pár program ami kell az fent van a Marketen. A gyári szoftvere bőven elég,csak azt esetleg megírhatnád hogy mit érdemes rárakni,hogy minden jó legyen,még az aksi is.
Még valami: nekem 100mb-os internet csomagom van,és azt hallottam,hogy belehet állítana a Sensationnál mozgó időjárást háttérnek,és élőben mutatja hogy milyen idő van. De ehhez állandó net kapcsolat kell,és nem tudom,hogy a 100 mb-om elég-e erre? Vagy létezik olyan program ami mondjuk 3-4 óránként pár percre engedi a mobilnet kapcsolatot?16Gb-os microsd kártyát elbírja?
-
HIJ
őstag
De ezt az FW frissítése közben látnod kellene. Amikor megy végig a műveleteken, mindenre OK -ot kéne írjon. Ha vmit nem tud végrehajtani, azt ott gondolom failed -nek írja...
Szerintem most egy GB firmwaret kéne először feltenni, mert a rendszerpartíciók nem ugyanazok az ICS -ben. Vagy azt sem engedi S-ON -ban végrehajtani?
-
DjTaRsY
aktív tag
S-OFF nélkül nem megy fel a firmware! Itt a bibi
Mert hiába unlocked, a hboothoz meg radiohoz nem enged hozzáférést, vagyis pont ahhoz amit a firmware frissítene.
Viszont most hogy S-OFF-olsz. Ahhoz kéne egy működő rendszer. Így most azt kell tenned, hogy egy GB alapú főzött romot felteszel, amivel tudsz S-OFF-olni, majd fel a firmware, és mehet fel az ICS ROM. -
DjTaRsY
aktív tag
A firmware nincs fent rendesen, akkor csinálja ezt.
SD gyökerébe felmásolva a 3.32 Unlocked-hez tartozó PG58IMG.zip-t, bootloaderbe indítva megkérdezi hogy telepítse-e, nyomsz YES-t, akkor elkezdi töltögetni, akár még újra is indul, végez, kiírja hogy a reboothoz nyomj bekapcsológombot, újraindul, és kész.
Ha az előbb nem így raktad volna fel, akkor ez lesz a probléma. -
Something_
őstag
CID számodat megnézed, Logoutomba asszem fentről a második bejegyzésben megnyitod az xda-s linket, CID szám alapján letöltöd a legfrissebb FW-t, rárakod memkarira, HBoot, felrakja, kiszeded a memkarit, kártyaolvasóba rakod, letörlöd a zip-et, letöltesz egy romot és beflasheled.
-
HIJ
őstag
Hmm. Hát akkor én most keresztbe lettem nyelve. No de sebaj. Nekem kb 20 perc volt az egész tortúra, igaz volt már desire tapasztalat, kis google translate, ja és némi kitartás!
Nem. Én kérek elnézést.
Egyébként meg amit csinálsz egy kényes téma és ha jól sejtem nem sokan szeretnék hogy épp az ő tanácsára vágd haza a telód...
-
Something_
őstag
Igen, én pl meg tudtam csinálni, de írtam egy kis bejegyzést erről szájbarágósan.
FW-t kell felraknod a ROM-hoz és CID-hez valót, aztán mehet fel a kiválasztott ROM. Nem bonyolult, csak több helyről el kell olvasni a leírásokat. Van kb 3-4 féle magyar nyelvű kimondottan Sensation-höz. -
pap
senior tag
-
DjTaRsY
aktív tag
SD kártya gyökerébe rakod, majd bootloader modban elindítod a készüléket, és automatikusan felrakja, csak egy hangerő gombot kell majd nyomnod. Arra viszont figyelj, hogy ne hagyd az SD-n ezt a fájlt, mert mindig telepíteni akarja majd. Akár csinálhatod azt is, hogy felrakod a ROM-ot, majd a firmware-t, akkor már el fog indulni a ROM, és androidon belülről tudod törölni a fájlt. Mert ha előbb a firmware-t rakod fel, akkor nem tudsz belépni a recoverybe (és így romot sem telepíteni) amíg az SD-n rajta van a firmware fájl
-
randras
veterán
Töltsd le ezt, tartalmát tömörítsd a C meghajtó gyökerébe. Nyomd le a Windows+R gombokat, írd be hogy cmd, majd navigálj a mappába, ahova kitömörítetted, és add ki az előbbi utasításokat.
szerk.: Olyan művelet nem nagyon van, amihez ki lehet kapcsolva.
Töltés módban, USB debugging legyen ON.
szerk.: Hát gondoltam az van!
-
randras
veterán
Én amikor csináltam, ez alapján csináltam. Ha ez alapján nem megy, akkor nem tudom, azóta nem vagyok tulaj.
-
randras
veterán
Távol álljon tőlem hogy ilyennel arcoskodjak, de ha visszagondolok az előző HTC telefonjaimra, egyiket sem hiszem, hogy tovább tartott volna feltörni mint 10 perc, szóval a hiba az Ön készülékében van.
Oprendszer, hboot verzió?
Ilyen alapján Samsung-HTC szintű általánosítást levonni meg elég nagy fail, de ha igaz is lenne, hogy könnyebb egy Samsung
hűtőttelefont ROM-olni, mint egy HTC-t, az simán elvárható lenne hamár olyan szemetet telepítenek a telefonjukra egyedi felület néven mint a TouchWiz. -
claire78
senior tag
ezt láttátok már? :
[GUIDE] Juopunutbear S-OFF WITHOUT VOIDING WARRANTY (1.2x HBOOT VERSIONS)akkor csak van megoldás?
-
randras
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- DJI topic
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest