- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Zsirmanc #14771 üzenetére
Ez az akksi dolog egyébként teljesen fura dolog. Nagyjából ugyan úgy használom minden nap a telefont. Estére nekem ki van kapcsolva éjjel 11 és reggel 6 között. Van olyan, hogy
csak a harmadik nap délelőttjén kell töltőre rakni, van, hogy az első nap este kikapcsolás után már fel kell tennem a töltőre.Teljesen random.MIndez Anker 1900-as akksival. -
scisco
csendes tag
válasz
Zsirmanc #14309 üzenetére
Képzeljétek, előbb hívtak fel a HTC központjából, kérdezték, hogy sikerült-e megoldani a telefonommal kapcs hibákat. (le a kalappal, hogy onnan hívtak).
Ha írtok email-t http://www.htc.com/www/contact/ ezen az oldalon, akkor biztosan reagálnak rá, s segítenek, ha tudnak!
-
-
nimfas
addikt
válasz
Zsirmanc #14168 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy hasonló tartóm a másik telóhoz... elvileg jó rá a HR fej....
A kérdésem az lenne, hogy a kamera kilát belőle?
Találtam olyan navi programot, ami az útra "vetíti rá", hogy merre kell menniMás...
memóriakártya... most ugye a gyári 8GB-os van benne... de már most kinövöm... 16 vagy 32 GB-osat érdemes venni bele, és milyen class-tól... mennyit számít hogy 6-os vagy 10-es.. úgy értem az életben, mert az elméleti sebesség az egy dolog. Megéri-e a difit? :-D -
Something_
őstag
válasz
Zsirmanc #7666 üzenetére
Hali!
Veled beszéltem múltkor ugye? Te rendelted ebay-ről? Mennyi volt a vége szállítással együtt?
A tápolni kell, az azt jelenti, hogy töltőn kell lennie a telefonnak?
Állóban jeleníti meg a telefon képét, de milyen minőségben? Kiv vagyok, milyen lehet "nagyban" telefonozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest