- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20946 üzenetére
Azt gondolom,hogy a szolgáltató nem fogja bevállalni,pont azért. mert nem ő adta el,praktikusan a problémával se kíván azonosulni,hisz a munkás dolgokat ott se szeretik,hátha még meleg is. A gsm boltot pedig amelyik bevállalja nem hiszem,hogy túlzottan megrázná a szoftveres belepiszkálásod. Persze ha már az ő általa rakott Rom diszeleg a telefonon,ráadásul még garanciát is vállal rá,onnantól már izgatni fogja,hogy belepiszkáltál e. Azt hiszem ez érthető is.
-
randras_83
addikt
válasz
lacacesc #20946 üzenetére
Ez fogós kérdés...érdeklődj.
Egyébként én mondtam hogy hozd át.mi az a ~200km.
Én sem vagyok akkora spíler, csak 2012 októbere óta van meg a teló, de az XDA-n minden megvan ami kell, és csak gyakorlás kérdése.
mondjuk tény, hogy pár ilyen telót már megcsináltam, de ez lényegtelen.
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20942 üzenetére
Szreintem,lehet,hogy a szolgáltató,főleg ha nem ő értékesitette,elhajt a hivatalos szervizbe. A gsm bolt talán gyorsabb,de jól gondold meg hová viszed,mert sok a kókler. Ez utóbbi esetben szerintem ragaszkodj a számlàs munkavégzèshez és a garanciáhiz. A szâmla drágit 27% -ot,de megèri. Ha nem akarnak számlát adni a valósan elvégzett munkáról,kezdj gyanakodni és vidd máshová
-
randras_83
addikt
válasz
lacacesc #20942 üzenetére
Szerintem gsm boltban lehet jobban jársz, de kérdezd meg a nagyokat is. Hátha segítenek.
@i.s : érdekes egyébként, mert pl nekem a Bricked kernel abszolút nem jött be, másnak meg az az istenkirálycsászár, szóval erős tesztelgetés a dolog, de érdekes. Még az Anthrax-ra és a fauxra vagyok kíváncsi, de egyelőre marad a jól bevált SebFM. Aztán ott van még a kernel tuner is, meg UV. szóval van mivel szórakozni.
-
mpierre
veterán
válasz
lacacesc #20915 üzenetére
Elsőre - szerintem - tegyél fel egy ruu-t. 3.33.xxx.xxx-t. Az tudtommal frissít mindent, mert ezekhez a romokhoz 3.33.xxxxxx fw kell, meg egy újabb radio is.
Valszeg az okozza gondot, hogy régi fw van fent. 2.3.x, a hozzá való radioval, arra simán felmegy a cm9 és hiba nélkül működik.
Milyen radio van fent? (Teló kikapcs, majd power + volume le gombokkal bootloaderbe belépsz. ott kiírja.) -
i.s
tag
válasz
lacacesc #20918 üzenetére
A linkek még1x
gapps gugli alkalmazások
Language pack
HYPER-MIUI[/
Fontos: kicsomagolás nélkül másold az sd-re! -
i.s
tag
válasz
lacacesc #20918 üzenetére
Megy 4 ext-el. Rögtön nézek neked linket, de az xda-n egész biztos.
http://www.mediafire.com/?pzx6i92z1a8wz4o Base ROM maga a ROM
http://www.mediafire.com/?c2hbbo70lkak966 Multi Language a nyelvi csomag
http://www.mediafire.com/?bbiv2d9svb09ryk MIUI GAPPS a googli alkalmazásokAz sd-re másolod, majd recoveryben újraindítod, full wipe és előbb a ROM, majd sorban a nyelvi csomag és végén a googli alkalmazások telepítése, mindannyiszor az "install zip from sd card paranccsal indítasz és megkeresed az aktuális telepítendőt és telepíted. Amint megvagy a telepítéssel mehet egy reboot és kész
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20915 üzenetére
Jut eszembe, miért nem próbálod ki a MIUI ROM-ot te is? Jók, jól és gyorsan működnek. Annyi mindent kipróbáltál már, adj egy esélyt a MIUI-nak.
Azt tudja valaki, hogy lehet a régi htc billentyűzetet felvarázsolni bármelyik másik ROM. -ra A régi fehér billentyűzetre gondolok. Van mentésem , de nem engedi felülirni az eredetit.
-
mpierre
veterán
válasz
lacacesc #20912 üzenetére
Érdekes. Nekem is htc__044 a telefon cid-je és simán frissült wifiről a legújabbra, bár nekem már eleve ics-sel jött a telefon. Ha jól tudom, akkor ics előtti romról csak az exe-s telepítővel feljebb mászni.
Amúgy ne bánd. Sajnos a gyári ics elég lassúcska volt. Pontosan emiatt váltottam 2 hét után custom - vipers 1.6.3 + default kernel + zéró tuning - romra. Ég és föld a különbség, ha zongorázni tudnám a különbséget....
-
i.s
tag
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20910 üzenetére
Az a gond az elegancia ROM-mal - és ez nem csak az én egyedi, hanem többek problémája is- hogy az akksi ideje meglehetősen karcsú. Persze mint megtudtam kernel cserével lényegesen javítható a helyzet, de szerintem neked az most még bonyolult lenne. Alapra viszont az ideg ölne, hogy fél nap alatt leszívja az akksid, holott alig használtad valamire. Tehát szerintem tegyél fel egy RUU - ICS-t és lakd be, ismerd ki a telefont, olvasgass a fejlesztési léehetőségek után és amikor már elég spiiler vagy benne, akkor vágj bele a komolyabb ROM-olgatásba. Addigra még néhány mai béta verzió is finomodik. A gyári ICS pedig nem olyan rossz.
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20908 üzenetére
Szerintem tegyél fel egy RUU- ICS-t Sensation ROM-ok azzal mennie kell mindennek. Természetesen a CID-nek megfelelőt válaszd.
-
HIJ
őstag
válasz
lacacesc #20895 üzenetére
Előbb próbáld meg az eleganciát. Nekem már rég ez a fajta van és többnyire meg vagyok elégedve vele...
-
i.s
tag
válasz
lacacesc #20890 üzenetére
Legegyszerűbb a RUU telepítés,hisz az automatikusan végez mindent, a másik pedig ha már van 4ext, akkor választasz egy ICS ROM-ot felteszed a kicsomagolatlan zip fájlt az sd kártyára és a 4ext-ben full wipe után install zip from sd card,azaz telepítés az sd-röl. Ha végzett reboot és beállit,majd használ. Azért csinánlj egy backup-ot mielőtt ROM-ot cserélsz,max utóbb törlöd a clockwork mappából a mentést.
-
HIJ
őstag
válasz
lacacesc #20869 üzenetére
Na ez már baj. Tudsz ADB -vel kapcsolódni a telefonhoz? Mert ha igen, akkor töltsd le a recovery.zip -et és fastboot módban kéne telepíteni a recovery.img -t. Ezzel már lenne egy rendes recovery -d...
-
-
enginev3.0
félisten
-
kekkola
senior tag
válasz
lacacesc #20771 üzenetére
Én is az ankert javaslom, nekem nagyon bevált, normál használat mellett 24 óra után 30-40% akkuszint, egy feltöltéssel 4-5 óra kijelző idő, előtte a sarokig nem mentem töltő nélkül, emellett stabilan egyenletesen adja le a kraftot, nincs hirtelen csökkenés.
Ja, és gyári ics rom van fent. -
i.s
tag
válasz
lacacesc #20771 üzenetére
Szia, én is csak ajánlani tudom az anker akksit. Én pár napja használom és néhány telefon, emil írás-olvasás, 1-2 óra wifi, adat kapcsolat használat után este még 60% fölött van a töltöttségi szint. Hozzáteszem, hogy a Energy ROM-mal ennél sokkal rosszabb készenléti időt produkált, de még az is jobb volt. Én lecseréltem Vipers ROM-ra és erre vonatkoznak a fenti készenléti adatok.
Amennyiben érdekel itt a link az akksihoz: anker akksi
Megbízható, korrekt a fórumtárs.
üdv: i.s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest