- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
swapout
tag
Üdv mindenkinek!
Soha többet nem fogok HTC logóval ellátott készüléket venni!! Egy nagy kalap fostalicska az egész! Nem tudom egyszerűen használni annyira laggol! Aki jót akar felejtse el a HTC-t!! Elnézést mindenkitől de ez most kijött rajtam!
-
swapout
tag
válasz
Krisztián156 #24734 üzenetére
Üdv!
@randras_83 és Krisztián156 a 4EXT Recoverym v1.0.0.5 RC9 az fw pedig 3.33, és az az érdekes hogy már nagyon régóta romozgatok de például az elegancia romok legyen az bármelyik vagy a cm romok hibátlanul működnek!
sőt még a MIUI-s romok is! Tehát ezért nem értem hogy mi a pics@ lehet!
-
swapout
tag
Üdv mindenkinek!
Van e valakinek ötlete arra hogy miért nem működnek a vipers romok a telefonomon!? A jelenség a következő feltelepítem a sense5-ös vipers romot, akár a régebbit akár az újjabat, vagy feltelepítem a sens4.1-es viper romot, sense5-nél nem működik az időjárás widget azt írja ki mikor rábökök, hogy az alkalmazás nincs telepítve, ha be szeretnék lépni a fotó galériába ott is úgyszintén ez a hibaüzenet fogad, illetve nincs sms ikonom sem és nem látom az smseimet. És ha küldök a telefonomra sms-t a telefon nem is jelzi hogy sms-em jött viszont a küldő telefonra meg megérkezik a kézbesítési jelentés sikeres kézbesítésről!!
Teljesen tanácstalan vagyok hogy mit csináljak? Próbáltam gyári adatok visszállítását a telefonon majd úgy feltelepíteni a romot de akkor is ugyan az volt a jelenség. Esetleg ha valaki találkozott ilyen hibajelenséggel vagy ha van valakinek használható ötlete szíves veszem. Mert már szeretném kipróbálni a sense5 romokat. -
swapout
tag
Halihó mindenki!!
Kérdeztem már régebben ezt Tőletek de akkor nem sikerült megoldást találnom a problémámra. Szóval az a hibajelenség van nálam, hogy amikor felrakom a Vipers Sense5-ös romját akkor az történik, hogy: az időjárás widgetem az alapképernyőn nem mutatja az aktuális időjárást, és ha rábökök azt írja hogy az alkalmazás nincs telepítve, illetve a galériába ha belépek akkor is ez a hibaüzenet fogad, és az üzenetekbe is ha belépek ott is úgyszintén. Valakinek valami ötlete??? Mert szívesen használnám már a Sense5-öt!
tanácsolták itt a hozzáértők, hogy próbáljak meg egy gyári beállítások visszaállítását de nem találtam meg a menüben!!
Köszönöm előre a válaszokat!!
-
-
swapout
tag
Üdv mindenkinek!
A következő volna a kérdésem a mélyen tisztelt publikumtól: mégpedig feltettem a sense5 romot és amikor be akarok lépni a galériába a "sense sajnos leállt" hibaüzenet jelenik meg illetve a kezdőképernyőn lévő időjárás widget nem mutatja az aktuális időjárást és az aktuális helyet, és ha rábökök hogy beállítsam az aktuális helyet akkor meg a "szolgáltatás nincs telepítve" hibaüzenet jelenik meg!!
Valaki tapasztalta esetleg ezeket a hibákat, esetleg van rá valami megoldás???
Előre is köszönöm.
-
swapout
tag
válasz
gthomma #22669 üzenetére
Igen sajnos az almás termékek nagyon drágák még használtan is, az más dolog hogy én soha nem vennék semmi almás gagyi terméket. Mert a sok agyonsztárolást meg az egész termék körülötti piaci felhajtást kell megfizetni, nem pedig a minőséget vagy urambocsá a hardvert. Nézzük például az iphone 5-öt, az ára az egekben a hardver egy nagy nulla 3-szor áthúzva. De a népnek az kell, hogy elmondhassa hogy neki is iphone-ja van és az milyen kemény mert Jack Bauer is ilyennel szaladgált a 24-ben, és kiadnak több százezer forintot érte. Nálam az iphone összes fajtája a vicc kategóriába tartozik.
Meg lehet kövezni, de nekem ez a véleményem, de várom az ellenérveket! -
swapout
tag
válasz
randras_83 #22462 üzenetére
Hali!
Az Inspiration romhoz tudnál esetleg egy linket adni?! Köszi!!Közben megtaláltam!
-
swapout
tag
válasz
randras_83 #22398 üzenetére
Köszi!
-
swapout
tag
Üdv Mindenkinek!
Ha én most fel akarom rakni ezt a JB revolution romot, ahhoz kell firmware-t is cserélni vagy nem?! És ha igen melyik fw kell!? Köszi
-
swapout
tag
Üdv mindenkinek!
Az volna a kérdésem, hogy a most használt rom a telefonomon elegancia 5.1.3-as, és fel szeretném rakni a legfrissebb elegancia romot! Na mármost elég ha csak wipe chace dalvikot csinálok rom csere előtt, vagy full wipe-ot kell csináljak?! Eddig mindig full wipe-ot csináltam, de most hogy gondolkodok lehet hogy elég a chace dalvik is?!! Köszönöm előre is!
-
swapout
tag
válasz
gthomma #22278 üzenetére
A 4S (vagy az össze almás termék) azért drága mert divattelefon ( és divatcikk)!!! Sokan megveszik mert ott van rajta a megrágott alma, és azt hiszik hogy milyen frankó telefonjuk van, holott egy elavult vasat vesznek meg méregdrágán!! Megmerem kockáztatni hogy az iphone tulajdonosok 80%-át ha megkérdeznénk hogy mondjon már egy pár szót a hardverről, fingjuk se lenne. Csak az a fontos hogy ott van rajta az alma!!
Tisztelet a kivételnek! De ez a véleményem!! Ezért nem vennék soha almás terméket!!!! -
swapout
tag
Hali!
Egy gyors kérdésem volna fel telepítettem az elegancia 5.0-át beállítottam mindent, majd a végén restrart elindul a telefon megjelenik a HTC logo majd bejön a beats audio logója, és már tíz perce ez van, ilyen sokáig tart az első betöltés vagy valami nem kerek?? Esteleg valaki találkozott ilyennel?? Köszi előre is
-
swapout
tag
Úgy látom f@száúl pörög a topik!!!
-
swapout
tag
Ezt a Beri gyereket ki a pics@ hívta ide a fórumba??? Nem semmi!!
-
swapout
tag
Én pontosan ezért untam meg a sense romokat! Legyen az Vipers vagy Elegancia, nekem volt szerencsém mindegyikhez és 7 hét után szörnyen belassultak, egyszerűen nem lehetett használni a telefont! Úgyhogy ha jót akartok akkor miui android! Én azt használom közel egy hete, nincs laggolás, nincs lassulás, az akku nem merül vészesen gyorsan, és kb hetente jön ki a frissítés hozzá! T0rnad0 fórumtárs javaslatára cseréltem kernelt is így valamicskét tovább is bírja az akksi! Úgyhogy hagyjátok a memóriazabáló senset!
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20995 üzenetére
Még egy kérdés nézem a multilangot amit linkeltél ott nincs sensationhoz! Illetve a kernelnél pl a fauxnál 010b11 ez a legfrissebb, tehát ha ezt töltöm le akkor ez a legfrissebb jól gondolom, még egy dolog ezt is ugyan úgy kell cserélni mint ha romot telepítenék?? Most ahogy letöltöttem a 010b11-et ennek a neve pyramid ICSXE010 az így jó?? Bocs a sok kérdésért de ezek a dolgok még nem világosak számomra!! Köszi
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20984 üzenetére
Hali!
Először is kösz a linkeket!
Másodszor az volna a kérdésem ha letöltöm a fájlt ami a kernel cseréhez kell akkor azt úgy kell telepíteni mint ha romot telepítenék? Illetve te melyik kernelt ajánlod és ebben a zip fájlban benne van több fajta kernel vagy azt külön le kell még tölteni?? Te feltetted már a 3.2.8-as frissítést van valami változás? Köszi a válaszokat előre is és az eddig segítségedet is!
Még egy dolog szerinted a 3.2.8-as frissítéshez jó a 3.2.1 multilanguage vagy ahhoz van friss??
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20955 üzenetére
Hoppá Hoppá!!
Ezt ki is fogom próbálni! Te melyik oldalról szoktad letölteni a romot?? illetve a fájlt ami kell a kernel cseréhez??
Illetve ha csak a wipe chace dalvikot választom recoveryben akkor jól emlékszem ugye hogy a beállítások megmaradnak?? Természetesen ha ugyan arról a romról van szó igaz?? -
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20936 üzenetére
Szia!
És amik jönnek heti rendszerességgel frissítések a miui-ra azok otán (itt lehet, hogy nem így hívják) keresztül jönnek, vagy minden egyes frissítésnél újra kell rakni a romot?? Illetve minden miui-s információt szívesen veszek, ha vannak tippek és türükkök a helyes használathoz!
-
swapout
tag
Üdv!
Nem tudom ki hogy van vele, de én egy darabig biztos nem fogok a miui androidról váltani! Tegnap tettem fel a telóra, hát mit ne mondjak ég és föld a gyorsaság különbség az elegancia és a miui között! Nekem valahogy elegem lett abból, hogy az elegancia, legyen az 3.3, 3.4, 3.5 egy hét után annyira belassult, hogy valami hihetetlen! Ezért adtam egy esélyt a miui-nak eddig nagyon jól teljesít, semmi akadás, semmi lassulás, de azért majd kíváncsi leszek egy hét után, és remélem hogy ez nem lesz olyan lassú szutyok mint a sense romok! Úgyhogy aki eddig idegenkedett a miui-tól az adjon neki egy esélyt szerintem megéri!!
-
swapout
tag
Még egy kérdés fogalmazódott meg bennem! Hogyan lehet ikonokat átmozgatni egyik oldalról a másikra????
-
swapout
tag
Hali!
Enginev3.0: Még egy kérdésem volna a miui-val kapcsolatban. Felment a rom a magyarítás, és a goggle appok is. Viszont hogyan tudok widgetet kirakni az aktuális oldalra? mert hiába rakok ki widgetet ami a rombam van azt írja, hogy nincs telepítve ez mitől lehet??
Illetve itt nincs alkalmazások menü??? vagy csak én vagyok a suttyó????
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20862 üzenetére
Köszi nagy vagy!!!
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20853 üzenetére
Esetleg nincs valami linked ahonnan le lehet tölteni a multilang-ot a miuiandroidhoz mert sehol sem találom!
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20853 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Viszont még egy dolog nem tiszta! Mégpedig az hogy a multilang fájl az telefonfüggő, tehát a sensationhoz külön van ilyen fájl mert az oldaláról nem tudom letölteni!? -
swapout
tag
Üdv!
Az volna a kérdésem hogy pl: miuiandroid_pyramid_ics-3.2.1 vagy mondjuk a CM10.1 AOSP 4.2.1 Jellybean ROMOT, hogyan tudom rávenni, hogy tudjon magyarul? Egy pár napja feltettem már ezt a kérdést, de nem kaptam rá választ! Megköszönném ha valaki megosztaná velem, fontos lenne! Köszönöm!!
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20799 üzenetére
Akkor lehet hogy az volt a baj, hogy nekem a 3.3.
romom van fent az eleganciából mert az újabbak nem igazán nyerték el a tetszésemet! És én ugye a 3.5 romnak a desense-ével próbálkoztam. Tehát ahhoz hogy desense legyen a 3.3-asom másoljam fel a kártyámra a 3.3-as romot, és azon válasszam ki a desensét??
-
swapout
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem hogy az elegancia romnak hogyan tudom feltelepíteni a sense nélküli verzióját?? Mert amikor telepíteném 4ext-ből akkor kiválasztom a desense menüt, azon belül mondjuk az atom launchert, előtte persze megcsinálom a full wipe-ot, és pár másodperc után végez és amikor a telefon újraindul használhatatlan az egész! Nem jól csinálok valamit?? Vagy fel kell telepíteni a goggle appokat is?? Várom a válaszokat, köszönöm!
-
swapout
tag
Üdv mindenki!
Azt esetleg tudja valaki hogy a CM10.1 AOSP 4.2.1 Jellybean romot hogyan lehet magyar nyelvűre bírni??
-
swapout
tag
Azért jobban örültem volna neki, ha az Elegancia mondjuk Sense és JB kombóval érkezik! De Sajnos még várnom kell!!!
-
swapout
tag
Üdv mindenkinek!
Következő volna a kérdésem: fel szeretném rakni a CM10.1 AOSP 4.2.1 Jellybean romot. Na mármost ezt is ugyan úgy kell telepíteni mint pl: az elegancia romot? Letöltöm felmásolom sd-re 4ext-ből telepítem? Ugyanis ki szeretném próbálni milyen a sense nélküli élet?
Köszi előre is! -
swapout
tag
válasz
randras_83 #20541 üzenetére
Hali!
Ha esetleg találsz jó árban lévő hátlapot az ebay-en, és persze a szállítási költség sem drága, és megosztanád velem a linket szívesen venném!
Más: A mai nap bementem egy telefon kereskedésbe szétnézni hátha megtetszik valami. Így is volt kinéztem magamnak egy OneX-et, mondom beszámoltatom a sensationomat, és még fizetek rá valamennyit. Úgy voltam vele, hogy ha 55-60 körül beszámolja a telót akkor belemegyek az üzletbe! Kérdezem a csávótól: mennyiért számolná be az én telómat abba? Megnézte a telefont, egy kisebb karc van az oldalán mert egyszer leesett! Szóval megnézte és azt mondja nekem jól figyeljetek! Hogy 25.000 forintért beszámolja!
Mondom neki, hogy te teljesen hülyének nézel?? Erre ő hát örüljek hogy ennyit is mondott mert meg van karcolódva az oldala! Mondtam neki hogy keressen más palimadarat, fogtam a telefonomat és eljöttem! Ezek után nagy ívben el fogom kerülni ezt a kereskedést! Úgyhogy maradok az én kis sensationomnál és veszek rá másik hátlapot!
-
swapout
tag
Még egy kérdésem volna hogyan tudom az időjárásos óra widgetemet átállítani mert ami van alapból az új eleganciában az elég ratyi!! Köszi
-
swapout
tag
Üdv!
Megnézné nekem valaki hogy az új 3.4.1-es elegancia romnál a hardver információnál mindenkinél 2 ghz-es órajelen fut a proci??
-
swapout
tag
Sziasztok!
Valaki használja már az új elegancia romot (3.4.0)? Ha esetleg igen milyen? Mik a tapasztalatok??
-
swapout
tag
válasz
Sasal1ty #20296 üzenetére
Hali!
Ma reggel fél 8-kor vettem le töltőről és most 66%-on van az akksi! És ebben volt 32 perc képernyő, 15 perc beszélgetés, Wifi 8 óra, IGO 15 perc!
Szerintem nem olyan vészes ez!Nem lehet hogy a tied azért merül nagyon mert nem az alap 1512 Mhz órajelen hagytad a procit? A ROM telepítés elején?
-
swapout
tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki próbált segítséget nyújtani a ROM telepítéses kérdéseimre! Összejött végre valahára!
Nem is értem miért vártam vele eddig! Mintha új telefonom lenne!
Köszönöm még egyszer mindenkinek aki segített!
-
swapout
tag
Lehet hogy azért nem ajánlja fel a frissítést mert a hboot verzióm 1.27.111??
-
swapout
tag
apply/sdcard/update.zip fülre kell menni és ki kell választani a firmwaret???
-
swapout
tag
hogyan tudok firmwaret telepíteni az eleganciához?? felmásolom az sdre és ugyan úgy mint a rom telepítést csinálnám?? Valaki segítsen légyszi???
-
swapout
tag
Meg azt írja a teló hogy üres sd kártya!!!!!!!!!! Nem tudom hogy ez miért van????????
-
swapout
tag
Valaki segítsen mert szét vet az ideg
-
swapout
tag
Sziasztok egy gyors kérdésem volna miért van az hogy soff után a 8gigás sd kártyámat csak 2gigásnak ismeri fel a telefon és a számítógép is???
-
swapout
tag
Csak hogy világos legyen számomra a dolog:
1. SOFF 1.27 drótos
2.Az SOFF után meg kell csináljam a root-ot is??
3. firmware telepítés
4. ROM telepítésJól gondolom hogy ez a sorrend? Vagy a root nem is kell??
-
swapout
tag
Sziasztok!
Nem stimmel ez a firmware telepítés nekem hogy hogyan is kellene csinálni. Valaki ha megosztaná velem megköszönném. Mert én a tudástárban sem találom a leírását! Köszi
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20261 üzenetére
Gyári ICS. Megköszönném ha pár pontban leírnád az egész romozgatásnak a menetét, mert nem szeretnék semmit kihagyni!!
-
swapout
tag
válasz
enginev3.0 #20259 üzenetére
És előbb a romot telepítsem vagy a firmwaret?? másoljam fel az üres sdre a rom mellé vagy hogyan célszerű??
-
swapout
tag
Szép jó estét mindenkinek!
Egy kérdésem volna fel szeretném rakni az új elegancia romot! Ugyebár előtte fel kell rakjam a 3.33 firmwaret. De azt hogyan tudom? Rámásolom az üres sd kártyára és 4ext-ből megetetem vele vagy hogyan?? Köszi a válaszokat előre is!!
-
swapout
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest