- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tor678
csendes tag
-
honda130
tag
Ezt hogy érted, hogy milyen szoftverrel fordult elő? Az Android verzióra gondolsz?
Android----4.0.3
Sense---3.6
Szoftverszám---3.33.401.153Az a helyzet, hogy erre a telefonra mindig rá volt engedve minden frissítés, amit kínáltak rá.
Nem tudom miért, de néha olyan érzésem van, hogy talán jobb lehetne, ha az eredeti rom lenne rajta. Nem tudom igazam lehet-e? Rootolni rég szeretném, hogy a felesleges marhaságokat le lehessen törölni, de még nem mertem rávenni magam. Bár már sokat olvastam erről. -
mpierre
veterán
-
illes0102
aktív tag
-
Kamikazeman
aktív tag
Egyelőre én is elvetettem, mert hasonló gondok voltak vele, de jó lesz ez!
Most CM JB 10.1 van fent 3 napja és nagyon zsír.... Eddig semmi gond! -
htc07
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem tetszik a sense, csak kéne alá vas.
Az újabb Sense tényleg szép. Itt a 4.1+-ra gondolok, HOX-on azt használtam.
Meg pattintós a hátlap és műanyag az egész.
Körülbelül, na meg még enyhén magas az ára, most is, pedig semmi nem indokolja azt. 50-60 ezer használtan, garanciától függően. Két éves telefon, használtan meg 70-ért HOX-ot, 4X HD-t kapok, és nem sokkal több már.
Amúgy mihez kevés ez a CPU? Most úgy őszintén...
Félreértettél. Mindenre elég, csak azt mondtam, hogy középkategóriás már, de annak a felsőbb része, vehetjük úgy. Játszottam mennyit, minden játék simán ment, röccenés nélkül. Amit nem mondhatok el a mostani középkategóriáról, az S Advance-ről például.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mit szóljon az O2X? 512 RAM, bugos gyári szoftver. A Sense nekem se jön be, de ez a HTC sara, nem a telefoné. Le kell cserélni, én Apex-el használtam, gyönyörűen ment. Vagy ROM csere, de gyárival is elvoltam, ICS alatt.
Látszik, hogy a HTC már magasról tett rá.
Azért ezt nem hiszem. Sok kétmagos nem kapta meg a JB-t, de ICS meg lett rá. SGS II:
Hát.. azért az SGS II hardvere erősebb is, mondták is anno, hogy túllőttek vele a célon. Abba meg szar a GPU, konkrétan.Többihez:
Az 1GB RAM se oldaná meg a Sense gondjait. HTC One X-en a szabad RAM ugyan úgy 200 mega körül van. Alapból kb.
Az a szar processzor meg egy erős GPU-t tartalmaz, egy középkategóriás CPU-val...
De ezt a szöveget is tuti olyan mondhatta, aki 5 percet használta. Mivel nagyon sok telefonom volt, állíthatom, hogy jobb, mint a mostani S Advance, ami középkategória. Bőven. Mind tudásban, mind erőben.
-
ben800
aktív tag
Majd lesz az még jobb is,a cm is meg a jb is
Nemrég lett kiadva mind a kettő csodát ne várjunk,és a srácoknak is van magán életük,miután valaki hulla fáradtan haza ér a melóból még nincs külön ideje arra hogy majd jb hegesszen a telefonjához,ezt gondolom én hétvégén 1-2 unalmas órában csinálják,csodát ne várjunk tőle még... -
ben800
aktív tag
Jah és 2-szer kellet nekik visszaküldenem a telefonomat,és mind a 2 alkalommal szoftver frissítéssel vissza dobták!
Aztán a végén a T-mobilenál kiderűlt hogy csak finnyás volt a készülék a micro sd kártyákra,és nem tetszett nekik 2 otthon lévő kingston sem +haverom kártyája sem........
Magyarán 2 hónapig fölöslegesen volt náluk és le se szarták. -
Zirowe
nagyúr
Köszi szépen, tisztában vagyok mi az a htcdev és hogy hol érhető el, de ismétlem: ott van a címében a letöltött cuccnak, hogy NOHTCDEV, tehát nem volt szükség hivatalos nyitásra, se garijegy széttépésre!
kaciokos: úgy hívják, hogy sensation tudástár.
S-off-al több partíciót lehet írni. -
Zirowe
nagyúr
1. az a win verzió
2.. ki is írja, hogy utána használhatatlan lesz a telefon, van ott unroot opció is
3. ez a menete, követni kell az utasításokat
4. htcdev után lehet recoveryt felrakni, sőt, főzött romot is, megkötéssel, s-off az, ami nincsMegint a fogalomzavar forgataga.
-
arzz
tag
A Sense 3.6 kamera applikáció van benne, de míg sense alatt állandóan félrefókuszál, miui alatt gyönyörű képeket csinál.
Rom csere után nagyon szembetűnő volt a különbség.
De szerintem repülni fog a telómról a miui, mert a bricked kernellel is vannak leállások :/Kiadták az Android Revolution 7.0-t, lehet holnap ki is próbálom, kicsit hiányzik a Sense is
-
randras_83
addikt
Csak használtam a fórumot, ahogy Varga "Cigány" Zoltán szerint egy autót is kell ([link], ha nem lenne meg a figura, nagyon szórakoztató)
....ezen besírtamMennyi idős a telefon egyébként, lehet már az akksi is döglődik, bár kell egy pár töltési ciklus romcsere után.
Meg szabad kérdezni, hogy mennyiért sikerült hozzájutni?Én kb. két hónapot csak olvasgattam mielőtt megvettem az XE-t, de én egy állat vagyok, szóval ez normális.
Nem utál senki senkit, itt mindig boldogság van
-
randras_83
addikt
Olvastam sok XDA-t, ha már az az egyetlen út a mindenható tudás felé.
Lehet már korábban azt kellett volna olvasgatnod és akkor nem kellett volna tőlünk segítséget kérned.Megjegyzem, ha valaki használt androidos telefont vásárol, szerintem az az alap, hogy kifaggatom az eladót a telefonnal kapcsolatosan, nem utána nyafogok, hogy ez nem megy, az nem megy...bár ezzel sem lett volna semmi gond, ha nem ebben a formában adod elő, és tényleg nem akarlak bántani, csak ma ilyen napom van és biztos azért, mert elmebeteg vagyok, mivel nekem is mást ír ki a HBOOT-om...
Végül jó lett a telefonod???
-
randras_83
addikt
Már ne haragudj, de tényleg bicskanyitogató a stílusod, én is és Edenyke is próbálunk segíteni, de ez már kezd kiakasztani. Tudom, hogy jó pár rom van az XDA-n de nem hiszem el, hogy a kereső segítségével nem jutsz 1-ről a 2-re...
Egyébként amikor vetted a telefont, miért nem kérdeztél rá, hogy mi van rajta, gyári állapotban van-e...szóval kb annyira múlott a saját "hozzánemértéseden", mint az eladó "barkácsolásvágyán".
És bocs mindenkitől, de ez van.
(#21069) Edenyke: ezzel teljes mértékben egyet kell értenem
Más felraktam a ViperS-t, TB nem akarta visszaállítani az app-okat, mivel most nem volt kedvem szenvedni vele, inkább visszatolom az Eleganciát.
-
Zirowe
nagyúr
Velemenyem szerint miui es cm romnak semmi keresnivaloja htc keszuleken.
Johetnek a kovek, de ha miui felet szeretnek nezni, akkor applet vennek, ha meg cmet, akkor olcso kinait (esetleg osregi htc-t).
Htc-hez sense kell, annyival meg nem jobb a jb, hogy megerne cm-et felrakni.
A teljesen stockhoz kepest meg egy gyari alapu 3.6-os is jobb, stabilabb, kevesebbet fogyaszt es a sok szar kiszedheto.
-
nimfas
addikt
Én nem értek úgy a telóhoz mint Edenyke, de én normális hangnemben megkérdeztem ha nem tudtam valamit a telóval kapcsolatban, és képzeld.... normális hangnemben válaszoltak is úgy, hogy megértettem a dolgot.
Szerintem add fel postán a telót nekem, fizetem a postát oda-vissza, kikeresem és felteszem neked a megfelelő gyári ICS romot. Ugye kihallottad az iróniát az utolsó mondatból?!?!
Talán ha normálisan megkérdeznéd, hogy melyiket szedd le a jelenlévő tudorok el is árulnák neked nme pedig egy ilyen értékelhetetlen stílussal kezdesz:
"Szerintem töltsd le XDA-ról az európai gyári ICS-t, flasheld 4extből és kész a "gyári" Sensation-öd.
85638563287645-féle van..."További jó estét,
gratulálok anyádéknak a neveltetésedhez, te már biztos az "új" generáció vagy :-S -
-
HIJ
őstag
Az említett ROM -okon minden funkció tökéletesen megy. Én csak azt próbáltam ecsetelni, hogy általában a HTC -k esetében a custom ROM -ok jobban működnek a gyárinál. Az hogy te most épp kifogtál egy különc romot és pont beleszaladtál egy fc -be, pech. De hidd el hogy a gyári romnál lesz még ilyenbe részed. Good luck.
-
-
randras_83
addikt
Szerintem ez mindenkinek a saját döntése, ha neked a gyári ICS jön be, akkor tedd föl azt, nekem is volt fönt és jó volt. Minden ROM-ban vannak bugok, mondjuk tényleg erős a megnevezés, de mindegy..szerintem azért egy gyári JB+sense-es ROM-ot a kolléga is felcsapna simán.
)
Ezért most felrakom a ViperS-t .
-
HIJ
őstag
Alapvetően sokat nem használtam a gyárit, mert nekem előtte sem volt sok jó tapasztalatom a stock HTC szoftverrel (Desire). Egyébként általánosságok: idő után belassul, néha megáll 5-10 mp -re gondolkodni, random kifagyások. Nem azt mondom, hogy a custom romokban nincsenek fagyások, de jóval kevesebb, mint a gyárival, viszont jóval gyorsabb. Meg tegyük hozzá hogy a stock sensation -re nem jelent meg a sense 4.1. Ott csak 3.6 -ig van támogatás.
Átvitt értelemben neveztem annak. Kiragadtad a mondatból. Tán újságíró vagy?
randras_83: Az már igaz. De lássuk be erre vajmi kevés az esély. Na majd a One -on
-
randras_83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest