- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjTaRsY
aktív tag
hopsz nem ide, sorry
-
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
kornelkornel #20166 üzenetére
Ha nem gyári rom van rajta akkor elképzelhető, hogy átírták a build.propban (vagy hol tárolják)
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
randras_83 #20159 üzenetére
Vagy nem jól állítottad be a bricekdet. De lehet.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #20156 üzenetére
S-OFF meleltt bármit lehet. Visszarakni a GB firmware-t és GB romot is. S-OFF mellett a GB RUU is lefut, ha jól emlékszem
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
nimfas #20151 üzenetére
LOL Tudástár.
Milyen HBOOT van a telón most (verzió, nyitott-e). Milyen szoftver van rajta pontosan, mi a CID? A gyári romra egy factory resetet nyomhatnál (majd belépés után USB hibakerésés be, gyorsboot ki).
Driverek rendben legyenek, gépen htc snyc ne fusson, letölteni meg ugye a ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip kell. Lehet egy másik gépen, másik USB porton összejön, próbálkozz csak. -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #20153 üzenetére
Nem. Akkor nem lenne a drótos módszer. S-ON mellett nem lehet downgradelni.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #20142 üzenetére
Így van. RUU vagy gyári rom és gyári recovery + fastboot oem writesecureflag 3
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
merlin201 #20139 üzenetére
1.:a hboot verzió és a firmware verzió nem feltétlenül függ össze. Nem lesz gondod belőle, lényeg hogy nyitott legyen a bootloader
2.: Futni fog telepítés után is. De ha a legújabb van rajta, miért váltanál firmware-t? (max ha GB romot akrsz)
3.: Csakis SD-ről bootloaderrel.
4.: S-OFF nem veszik el sehogy sem, csak akkor ha te magad állítod vissza S-ON-ra fastboottal.szerk.: Én nem használnék SebastianFM kernelt. Leginkább a Brickedet hagynám rajta, esetleg faux.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
rena224 #17365 üzenetére
Ha a HBOOT-ba be tudsz lépni, simán feléleszthető. Ha S-OFF, ésvan recovery, akkor belész és felraksz egy romot wipe után, ha nincs recovery akkor fastvboottal fellöksz egyet, és telepítesz romot. Ha nem S-OFF, akkor RUU-val gyári rom felrakása, majd S-OFF, majd recovery és rom telepítés.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17077 üzenetére
Melyikben nem ment?
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
gatto_ #16815 üzenetére
4EXT recoveryvel tudsz mentést csinálni, remélem az van fent, Rom Manager csak a clockworkmoddal kompatibilis. 4EXT recovery programja a 4EXT Recovery Control
Egy ilyen mentés Sense rom esetén olyen 500MB-800MG-ig terjed. -
DjTaRsY
aktív tag
pzoley felhívta egy hibámra a figyelmet, a SuperSmoothRosie azokat az oldalakat teszi flatbe, amelyek nem látszanak, tehát görgetéskor éppen az addigi aktív oldal widgetjei lesznek 3D-sek, lapozás után egyből 3D-s lesz amelyik oldalra lapoztunk és az is marad, ameddig egy másik oldalra nem lapozunk.
Ami engem ebben zavar, hogy mondjuk az óráról az időjárás widgetre lapozok, akkor az időjárás widget még flat, szóval nem szép az áttűnés, viszont amint az időjárás lesz előttem, villan egyet a widget mikor átvált 3D-s módba. Utána már visszalapozáskor ugye az időjárás 3D-s, de az óra nem, és az "ugrik". Remélem érthető
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16774 üzenetére
Sima rosie: Minden 3D-ben van, egymáson vannak különböző rétegek bizonyos távolságokra. (talán a weather widgeten a legjobban megfigyelhető)
Super Smooth rosie. Fogja, és képernyőgörgetéskor a több rétegből egyet csinál, egy síkba rakja őket, így lapozáskor ronda lesz mint a bánat, viszont utána (az animáció után) visszaállítja 3D-be.
Ultra Smooth Rosie: Mindig egy síkba van renderelve az összes réteg. -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
gatto_ #16741 üzenetére
SuperCID van beírva, a gyári CID-ed pedig a HTC___001 volt (ha jól tudom, hogy az azt jelenti) Amiben biztos lehetsz, hogy az előző tulajd hackelte a készüléket, ugyanis Supercidet (8db 1-es) tartalmazó készülék kereskedelmi forgalomba nem kerül. Lehet, hogy ennek köze van ahhoz hogy nem települ (pedig elvileg szerintem nem kéne). Hogy kiderítsd, vissza kéne írnod a CID-et, ahhoz meg S-OFF kell, ha meg már S-OFF van, akkor mindegy, fel egy főzött rom és kész.
-
DjTaRsY
aktív tag
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16665 üzenetére
Ez csak pár tweak ami az I/O műveletekre vonatkozik, nem maga a tweaks app, ahol midenfélét be lehet állítgatni. Ha ilyet akarsz, tolj fel egy Venom ROM-ot, ott lesz bőven.
Amúgy ext4=/=4ext.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16662 üzenetére
Ha gyári közeli kell akkor a vadiúj 3.6-os Sense változatú 6.0.0-ás InsertCoint ajánlom, az már az új, 3.33-as alapra építkezik (a most kijött frissítésre). Az alá jól be van lőve a bricked kelnel is. ARHD alá asszem faux van alapból.
Milyen Tweaks-et akarsz alárakni az ARHDnak? Leedroid tweaks vagy melyiket? -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Timmy0829 #16661 üzenetére
GB: GingerBread, azaz 2.3-as Android.
Amit linkeltél, ezer éves ROM, szerinem a firmware sem a legújabb amit felraktál, told fel a 3.32-est. XDA-n az User Friendly Firmware topicban találod.
A ROM, az elegancia az jó, de ajánlom inkább az új Venom ROMot vagy az új InsertCoin Sense 4-es ROMot. -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Timmy0829 #16655 üzenetére
Rakj já még S-OFF mellett egy gyári ICS ROM-ot ruuval, és nézd megy, hogy gyárival is ezt csinálja-e.
3.32-es firmware-t raktál fel amúgy?
Firmware cserélgetés szimplán a PG58IMG.zip segítségével megy, mást nem kell csinálni vele, lényeg, hogy GB rom alaltt GB firmware legyen, ICS alatt pedig ICS. -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16620 üzenetére
Ne használj autokillert.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16586 üzenetére
Próbáld meg talán a Sense-o-Maniac ROM-ot, bár régebbi tweaks van benne és egy apró grafikai bug a quick settingnél, de egy nagyon jó ROM ez. Új bricked kernelt alá Ondemand governorral, és a sebességgel sem lesz gond.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16552 üzenetére
Nincs
-
DjTaRsY
aktív tag
-
DjTaRsY
aktív tag
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
csipuka #16446 üzenetére
Az a helyzet, hogy itt láttam, hogy dicsőítitek a faux kernelt, és elég hosszú akkuidőket írtatok. Ezt a két nap, 1 óra képernyővel akkuidőt tamcore kernellel is elérem ondemand governorral, végig bekapcsolt wifivel. Akkor ugyanez badassel, bricked kernel badassel de ondemanddal is simán hozza ezt. Nem értem, akkor mire a felhajtás a faux környékén.
-
DjTaRsY
aktív tag
Akik a faux kernelt használják és 1,5-2 napokat bírnak, megosztanák velem, hogy ebből mennyi idő a bekapcsolt képernyő?
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16413 üzenetére
Kijelző nem érzékelés földelési hiba, nagyon ritka, gyorsan javítható otthon, egy pöcköt kell kijjebb húzni.
A porosodás problémát meg gariban megcsinálják -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16347 üzenetére
Módosítanám úgy, hogy nem szándékosan nem lehet téglásítani. Írok egy pg58img.zipet, ahol a hbootba hboot helyett egy karácsonyi dalt rakok be, akkor az többet nem indul el
-
DjTaRsY
aktív tag
A Sensation-t nem lehet téglásítani!
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16317 üzenetére
Mivel a onex-re új bázis érkezett, az új szoftverhez portolni kell a tweakset is (android verzió frissítés is történt) és ha már csinálják, beleraknak pár új feature-t is. Ezt írta a fejlesztő a OneX-es Pokemon rom topicjába. És hát nagyon valószínű hogy monarx pedig a Sensation Pokmn romba is berakja később
Ennyit tudok egyelőre
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16303 üzenetére
Hááh! Már akinek Acer kijelző jutott. Az valóban talicska. Se a Shaprok jók (már ha a betekinési szög nincs alatt a rosszat értetted).
Gyári füles ki sincs bontva, csak a Sennheiser. A hátlapba meg beragasztottam egy i5-ös matricát, azóta frankón kussol, nagyon patent.
Kedden új hátlap, új akku. Pimp my phone
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
sgs123456 #16291 üzenetére
A GB nem fog betölteni miután felraktad a firmwaret, így nem fogod tudni törölni sem az SD-ről, és mivel rajta marad az SD-n, nem tudsz belépni CWM-be. (csak ha kiveszed az SD-t és úgy lépsz be, vagy kiveszed, kártyaolvasóról törlöd a fájlt, majd visszarakod és indítod recoveryben) Ezért a következőképp csináld:
Ne rakd még rá az SD kártyára a PG58IMG.ZIP-et, mert nem fogsz tudni belépni CWM-be.
CWM-ből felrakod az OrDroidot (nem kell előtte full wipe, az ordroid telepítője meg fogja kérdezni úgyis hogy akarsz-e wipe-ot, és akkor nyomsz az igenre)
Ha felment, még CWM-ből csatlakoztatod az SD kártyát, rámásolod a PG58IMG.zip-et, majd bootloaderbe rebootolsz (megjegyezném, nem indítasz újra, mert nem indul el GB firmware-rel az OrDroid). Akkor a bootloader felismeri a zip-et, telepíti, és újraindítja magát, akkor már az ordorid fog elindulni. Miután elindult az ordroid, törölheted az SD-ről a zip-et, utána tudsz recoverybe rebootolni és felrakni a fauxot akár (de faux már ordroid után rögtön felmehetne egyébként) -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16238 üzenetére
Beraktam a tudástárba is a linket. Örülök, hogy nem volt gond végül. Én is viszem nemsokára szervizbe, nekem is szükségem lesz rá.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16236 üzenetére
Van jobb hely is ahonnan le lehet tölteni
[link]
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16234 üzenetére
Mert az van a telón?
RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5 ruut próbáld -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Something_ #16222 üzenetére
Kell driver. A RUU valójában csak egy fastboot wrapper
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
dingo-htc se #16202 üzenetére
Nekem alapból ez volt a problémám mikor megvetem, bármit bedugtam, nem ismerte fel, alaplapcserével a szerviz megoldotta
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
bbalika81 #16172 üzenetére
Sense-o-Maniac Sense 4-es változata.
Csak hogy itt se legyen egyetértés. Egyedül az újabb Tweaks hiányzik belőle, rérgebbi van benne (a pokemonos srácok nem adtak neki engedélyt), de amúgy meg konkéran jóféle ROM, nekem az van fent.
(még 10 percig kb, aztán MIUI megy fel)
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
nimfas #16155 üzenetére
Nem hbootból, hanem Recoveryből (4EXT). És ha olyan romot szedsz le, amiben telepítéskor választási lehetőség a super wipe, akkor nem kell külön azzal foglalkozni (olyan romok, melyeknél szerepel az AROMA szó, az az installer, összes aromás romban benne van a superwipe)
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16145 üzenetére
Szóval nem.
-
DjTaRsY
aktív tag
Üdv.
A gyári ICS-sel rendelkezőknek (1.27-es HBOOT) jó hír, tesztelve a magyar leírás az S-OFF-hoz.
Elérhető a Sensation Tudástáron itt: [link]Sok sikert a próbálkozóknak.
Várom a visszajelzéseket.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16027 üzenetére
Majd ha j4n87 engedélyt ad az XDA-s deveknek, hogy használják az új tweakset (ami az 5.0-ás PkMn ROM-ban jelent meg), akkor lesz a többi romban.
Márpedig ez a pokemon csapat nem arról híres, hogy csak úgy elérhetővé teszik a dolgaikat másoknak (vagy legalábbis nem a legújabb verziót). -
DjTaRsY
aktív tag
Valaki, aki már S-OFF-olta az 1.27-es HBOOT-os készülékét lenne olyan kedves és ránézne a leírásomra, hogy jól írtam-e le az S-OFF menetét?
Ebből kiderül, hogy lassan elkészül az ICS-rommal rendelkezők S-OFF-jának magyar leírása.
A Sensation Tudástár legyen veletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest