Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19574 üzenetére
De, csak a nagy tok miatt kényelmes a nagy ujjaknak a widget, azért akartam azt.
Roxan : mi az a google 1x? Én nem láttam ilyen widgetet, playen meg semmi ilyen....
-
prebuds
aktív tag
Senki? Egy német vodás telón fent van az ICS, gyári rom, rootolva. Az a baj, hogy hogy ha hangalapú keresést indítok el, nem jelzi hang az elején, hogy mikor mondhatom. Ez elég rossz előző rendszeren nem így volt. Nem lehet ezt vhol átállítani?
Ja, és és van olyan 1x1es widget, ami csak mikrofon, azaz egyből hangalapú keresést indít el? -
prebuds
aktív tag
Egy német vodás telón fent van az ICS, gyári rom, rootolva. Az a baj, hogy hogy ha hangalapú keresést indítok el, nem jelzi hang az elején, hogy mikor mondhatom. Ez elég rossz előző rendszeren nem így volt. Nem lehet ezt vhol átállítani?
Ja, és és van olyan 1x1es widget, ami csak mikrofon, azaz egyből hangalapú keresést indít el?
-
prebuds
aktív tag
Itt is szeretném megköszönni randras_83 fórumtársamnak a rengeteg segítséget privátban, a német sensationnal sok baj volt, de sikerült mindent megoldani. Köszi Mester!
-
prebuds
aktív tag
válasz
randras_83 #19495 üzenetére
Köszi. Ez a cid parancs mire jó? A 10 gbot el írtam, mert sok fórum volt nyitva és azt hittem, vki a note2 vel kapcsolatban kérdezi :-D bocs...
-
prebuds
aktív tag
Honnan tudod azt biztosan, hogy német vodafone-os? Meg lehet vhol erről bizonyosodni? Valami régiókódot elő lehet hívni a készülékből?
Akkor csak letöltök egy 162-es ICS- RUU-t, egy exét, futtatom a gépen, semmi más nem kell? CID-del kell valamit csinálni? Megnézni, lementeni stb? köszi! -
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #19486 üzenetére
Basszus, a teló valszeg külföldről lehetett behozva, mert anno át kellett állítani valamit rajta, hogy legyen benne magyar nyelv... Habár független a teló, indításkor vodafone logó jelenik meg
Ez elkerülte a figyelmemet. Lehet, hogy ezért nem ment fel az adott RUU? Honnan tudom megállapítani, hogy melyik RUU lesz jó ennek a telónak pl innen?
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #19485 üzenetére
1.17 Universal This is the original Revolutionary 1.17.1111 Firmware with a completed Gingerbread Firmware v 1.45 package (Radio 10.14.9035.01_M) - felraktam ezt, most elindult a teló a korábbi backuppal
) Huh.
Na akkor most elmondaná valaki, hogyan kell egy rootolt gyári gingerbreadet frissíteni gyári ICS-re? Mi ez a CID-ellenőrzéses dolog? Egyik telómnál se volt ilyen, nem világos...
RUU-Pyramid-ICS-hTC-Europe-3.33.401.6-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266171-signed.exe - ez pl fel kéne menjen rá? megpróbálom mégegyszer holnap és leírom, ha megint jön valami hibaüzenet...
köszi a segítséget mindenkinek.
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #19484 üzenetére
Még annyi, hogy amikor még minden előtt próbáltam az ruu-t gépről futtatni, akkor tovább ment és elkezdte feltolni a romot a telóra - akkor valami más hibát írt ki, tehát nem az USB-kapcsolattal volt baja... Aztán próbáltam a zipet kinyerni és felrakni - így csesződött el.
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #19483 üzenetére
A HTC syncet felraktam, restart, majd felraktam ezt, amit a gépemen találtam még a sensation mappában: HTCDriver3.0.0.007.exe
De az android phone-t nem ismerte fel, mint láthatod... Ez lehet a baj? Hogyan tudom orvosolni? Most a recoveryban vagyok és a gépre dugtam a telót.
FRISS: hozzáteszem, reshogy recoveryben a gépre kötve az eszközkezelőben ott a my htc és megfelelően működik most, azt írja. Ennek ellenére USB csatlakozási hiba van továbbra is.
-
prebuds
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19482 üzenetére
Felraktam most a HTC Syncet is, azzal elvileg minden driver települ, nem? Most azt nem tudom, hogy csatlakoztassam USB-vel: az jó, ha HBOOT-ban vagyok, vagy recoveryben jobb? Mert újraindításnál bootloop van most, így csak néha jelenik meg a gépen a teló, tehát így biztosan nem fogja tudni felismerni az RUU, hogy szakadozik az USB-s kapcsolat. Ezétr kérdem, hogy a hboot jó-e neki, ha úgy van a gépre kötve.
vírusirtó kilőve, de nem segített.
-
prebuds
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19478 üzenetére
Néztem, de hát itt ugyanaz a fájl van, ha jól látom, mint amit én letöltöttem. Igaz, nem ICS volt a telón (mert nem frissítettem), de most ebből a szempontból mindegy, mert itt a buherált rom nyomát akarjuk eltüntetni.
RUU-Pyramid-ICS-hTC-Europe-3.33.401.6-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266171-signed.exe - letöltöttem ezt már egy másik helyről, ha jól látom, itt is fent van ez a fájl. USB-re rádugtam úgy, hogy most HBOOT-ban vagyok benne, de azt írja ki, hogy USB csatlakozási hiba, amikor futtatom a gépen az RUU-t. AMúgy hboot tetején azt írja rózsaszínnel, hogy *****LOCKED***** Nem tudom, ez jelent-e valami fontosat.
-
prebuds
aktív tag
HTC Sync nem volt a pc-n, lehet, hogy az volt a baj? Driverek elvileg megvoltak rajta.
Gyári ICS-et nem tudok most sehogy sem felrakni, előbb állítsam vissza az eredeti állapotot? Mert nekem az volna a legjobb, ha valahogy normálisan fel tudnám rakni az ICS-t. Csak nem tudom, most mitévő legyek, mit kellene letöltenem
Amúgy ezeket jegyeztem fel, ezek voltak az eredeti szoftveradatok: 2.3.4, 3.0
1.45.162.2 szoftverszám
hboot 1.18.0000
magyar piacra szánt készülékről van szó.köszi a segítséget!
-
prebuds
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19475 üzenetére
Próbáltam, de hibát írt ki, valszeg azért, mert rootolva van a teló - legalábbis neten valami ilyesmire akadtam. Ezért nyertem ki a zip fájlt, ami maga a rom mindenestül, elvileg. Szóval most van egy bootloop - nem is a CWM mentés lenne a legjobb, ha vissza tudnám álllítani, hanem ha rá tudnám varázsolni a legújabb gyári ICS-et, aztán titanium backuppal majd visszarakom rá a progikat, aztán nincs több teendőm vele... Ezt hogyan tudnám megtenni, engine?
Frissítés: http://www.theandroidsoul.com/how-to-flash-pg58img-zip-ics-firmware-on-htc-sensation/ - itt találtam leírást most. A címe: How to Flash PG58IMG.zip on HTC Sensation
3 fájlt kér, hogy töltsek le:
1) Download the PG58IMG.zip file for the firmware you want to flash, from the official development thread.
letöltöttem ezt: Firmware 3.33 Universal:
DOWNLOAD:http://d-h.st/bCV
MD5: 9f30e465e8025b025df384e522ec0241ez a legfrissebb, gondolom jó lesz, nem?
2) Download the firmware file or ROM file from here - ezen a linken nem elérhető a ROM, úgy látom. RUU-Pyramid-ICS-hTC-Europe-3.33.401.6-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266171-signed.exe - jó, ha ebből kinyerem a rom.zip-et?
3) the SuperWipe script from here - ezt a linkről egyből le is töltöttem
Aztán ha megvan ez a 3 fájl, csináljam tovább az útmutatót, vagy mitévő legyek?
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #19473 üzenetére
Sziasztok!
Baj van, sürgősen kérném a segítségeteket! Sokat romolgattam a HTC telómon, majd most a Samsungmon is, ezért felbátorodtam és a neten utána olvasgatva nekiláttam egy korábban általam rootolt, ám soha nem frissített gyári HTC Sensation buherálásának. Pontosabban a legújabb gyári ICS-et akartam felrakni, letöltöttem innen: http://vi8.info/HTC-Sensation/
ezt: RUU-Pyramid-ICS-hTC-Europe-3.33.401.6-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266171-signed.exe
Elindítottam, és a temp fájlokból kinyertem a fórumban olvasottak alapján a 446 megás rom.zip-et, amit átneveztem PG58IMG.zip-é, és az SD-re felmásoltam, megpróbáltam feltelepíteni minden wipe nélkül. Írtak valamit a CID-ről a fórumban, de azt írta valaki, hogy nem csinált semmi ilyesmit és neki ment. No, elindult nekem is a telepítés, de aztán újraindult a teló és CID hibát írt ki, úgyhogy egyelőre megakadt a dolog. Wipeot csináltam majd vissza akartam rakni a korábbi CWM full backupomat, ami sikerült is, de restart után bootloop van, maga a rendszer nem tölt be. Itt tartok most
Mondanom sem kell, a teló holnapra egy ismerősömnek kéne, így elég gáz, hogy elcsesztem :S Tudnátok segíteni, hogyan tudnám helyrehozni? Titanium backupom van, meg több CWM full backupom is.
köszi szépen.
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Egy rootolt gyári telót akarok frissíteni, nem custom romot akarok, hanem a legfrissebb gyárit akarom felpakolni (ICS van, ha jól tudom). Honnan tudnám ezt letölteni?
Keresgéltem, de XDA-n olyan lassan jön, hogy 15-20 óra, mire letölti, amit máshonnan szedtem le, az pedig exe, elindítottam a gépen, de nem ment. Gondolom a root miatt nem frissítette. Szóval nekem egy zip kéne, amit CWM-ből fel tudok rakni. Valaki tudna segíteni? Egy ismerősömé a telefon és ma este itt van, gyorsan megcsinálnám. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest