- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
swapout #25598 üzenetére
Akkor vegyél Csamcsumg-ot
ajánlom az S3-at
igaz nekem kétszer jobban laggolt mint az XE plusz ha bekapcsoltam a mobilnetet akkor még a kijelző alja is melegedett nem csak a telefon teteje forrósodott
kár hogy betört a kijelzője aztán pedig úgy falhoz b.sztam ( hála volt üzemvezetőmnek aki sikeresen felidegesített ) hogy még az alaplapja is ketté repedt . Pedig most jön a hideg és jó lenne a kéz melegítő
viccet félre téve esetleg ments le mindent ami fontos aztán pedig egy gyári beállításokat ha nyomsz neki szerintem nem lesz hálátlan
-
zho-lee
addikt
válasz
swapout #24740 üzenetére
Volt nekem is vacakolás valamelyik rommal..
Kissé hosszú, de leírom, hátha segít.A kivánt rom telepítése, mindenféle wipe nélkül, majd még reco-ban wipe data/factory, wipe dalvik és cache.
Beíndítod a telefont, végigmész a telepítővarázslón, de nem fontos semmit beállítani. (pl google account)
Főmenü/biztonság (ha jól emléxem)/gyári adatok vissza állítása.
Majd reco ismét, ugyanaz a rom még1x telepít, wipe data/factory.
Reboot, enjoy, ahogyan szokták írni, lehet beállítgatni a romot.
Ne kérdd, miért de bejött nekem.Illetve van egy másik helyzet is, amit randras-sal eszeltünk ki:
Gyári rom telepítése (már nem tudom linkelni, van 4extből telepíthető), és erre telepíted a kivánt romot,utána wipe data/factory wipe dalvik meg cache, és csókolom. -
zho-lee
addikt
válasz
swapout #24154 üzenetére
Lehet, kevés volt a wipe telepítés előtt
Bár én úgy csinálnám, hogy rom telepít, wipe data/factory reset, restart, mikor elindult a rom, akkor gyári vissza állítás menüből.
Ha meg van a hiba akkor recovery, megint egy wipe data/factory reset.
Többször segített már, illetve ha belakod a romot, wipe cache/dalvik, restart.Persze nekem nem volt ilyen gondom, de most a Carbont tesztelem, azzal volt: recoveryből el sem indult a telepítése.
Újból letöltöttem, ugyanonnan, és másodszorra egy szó nélkül települt.
Próbáld meg újból letölteni.Én is kérdeznék, itt is: a carbon, a beállítások menüből tud transparens statusbar-t.
De csak addig, amíg a trebuchet van a telefonon. Amint Apex, Nova, ADW launcher kerül a telefonra, fekete lesz a statusbar, még trebucet alatt is.
Van olyan launcher, ami támogatja az átlátszó statust?
Köszi, nagy segítség lenne -
-
T0rnad0
addikt
válasz
swapout #20994 üzenetére
Igen, ugyan úgy kell felrakni. Ebben nincs kernel, azt külön kell felrakni. Próbáld ki a faux-ot vagy a SebastianFM félét.
Mindig a legújabbat rakom fel, a honlapján fent van, mi változik ( changelog ).
Nem szoktam felrakni a multilangot, de ennek jónak kellene lennie. -
T0rnad0
addikt
válasz
swapout #20956 üzenetére
Innen szoktam letölteni, ezt kell feltenni, hogy más kernelt is tudj használni ( először be kell regisztrélni és akkor tudod letölteni )
Igen, ha csak azt a kettőt wipe-ot csinálod meg, akkor minden megmarad. Azért ha van egy jó rendszered, csinálj egy biztonsági mentést recoveryben ( backup ), onnan bármikor vissza tudod állítani, ha valamit elrontanál.xboy89: igen, sokat változtat rajta, de ha kíváncsi vagy miket, akkor rakd fel Yank555 féle faux kernelt és meglátod mi minden lehet állítani.
-
T0rnad0
addikt
válasz
swapout #20953 üzenetére
A beállításokban van olyan, hogy lehet ellenőrizni, hogy van-e frissítés. Ha a honlapon fent van pár napja, akkor sem jelezte, szóval én mindig letöltöm, és recovery-ben telepítem, előtte nyomok egy wipe cache/dalvik-ot.
Kernelt cseréltél már? Mert alapon 1,2GHz-en megy a proci, 1,5GHz-en azért jobban pörögCsere előtt egy insercure-kernel.zip nevű fájlt kell felrakni, ezt a miui oldaláról tudod letölteni.
-
T0rnad0
addikt
válasz
swapout #20874 üzenetére
Az időjárás widget nem megy, ha jól emlékszem, gondolom azt külön le kell tölteni, én raktam fel mást helyette Play-ről. A többinek működnie kell.
más: tegnapi Eleganciát felrakta valaki? Turbo Boost sokat dob rajta?
mpierre: Elegancia is elég jó rom. RUU-val vissza tudod rakni a gyári romot.
Kernel: [link] Ha lecseréled, akkor jobb üzemidőt, több beálítási lehetőséget, stb nyersz vele. Próbálgatni kell, melyik jobb az adott romohoz. -
enginev3.0
félisten
válasz
swapout #20874 üzenetére
Nem itt nincs appdrawer, minden ikon a főoldalakra kerül
Ha az alap miui widgeteket akarod akkor nem tudok segíteni, nem tudom miért írja mindig azt hogy azok nincsenek telepítve, és sajnos azt sem tudom hogy honnan lehetne beszerezni őket
Más widgeteket play-en találsz(#20876) swapout@ Ugyan úgy, rányomsz hosszan és húzod egyik oldalról a másikra
(#20875) lacacesc@ Legrosszabb esetben ruu-val visszarakod, és egyben ez a legegyszerűbb módszer
-
enginev3.0
félisten
-
randras_83
addikt
válasz
swapout #20551 üzenetére
tök normális, hogy 25k-t mondott rá, gondolj bele, neki el kell adnia 50k körül, miből lenne profit? a cimborámnak 1 hónapja mondtak hasonló számot a hibatlan sensation-ére. Fairnek nem fair, de ez van. ezért végzik nálam a telefonok a fiókban.
ha találok küldök linket. bár most államvizsga közeleg.
-
szegto
senior tag
válasz
swapout #20282 üzenetére
felmásolod sd gyökerébe, majd bootloaderbe belépsz és rögtön fel fogja ajánlani hogy telepíted e.
Tehát telefon kikapcs majd hangerő le+bekapcs gombbal belépsz a bootloaderbe és már megy is.
A lényeg, hogy ez legyen a file név: PG58IMG.zip
Arra figyelj, hogy telepítés után míg le nem törlöd az sd-ről ezt a file-t addig mindig fel fogja ajánlani, tehát telepítés után delete. -
Sasal1ty
tag
válasz
swapout #20272 üzenetére
Hát olvastam h elegancia rom alapból csinál, én aroma telepítőnél jelöltem ki hogy full wipe szóval csináltam ,csak nem 4extből de tök ugyanaz szerintem , nem bonyolult én azthittem nehezebb megcsinálni a drótos is egyből sikerült, csak alaposan olvasd el és mindent pontosan csinálj akkor nem lesz baj
-
Sasal1ty
tag
válasz
swapout #20267 üzenetére
Én úgy csináltam ahogy pap mondta. leszedtem egy 3.33 universal firmware-t xda-ról, és üres sd re rátettem majd telefont bootloader-be indítottam és ott megkérdezte szeretném e telepíteni rányomtam h igen aztán már fent is volt, utána letöröltem sd kártyáról a firmware-t majd rámásoltam elegancia 3.30 at és 4extben install from sd card aztán már be is jött aroma telepítő majd fel ment a rom. első indításnál kicsit sokáig tartott még bekapcsolt a telefon de utána gyors, viszont nagyon merül nekem , lehet a másfél éves akksim miatt van nem tudom. remélem tudtam segíteni. ja és kell mindenféle képen firmware mert anélkül nem indul el a rom.
NEkem ez volt a sorrend: Temproot->drótos s-off->temproot kikapcs->4ext recovery tudástárból leszedett fájlokkal->firmware->rom->gyári sd vissza(ezen voltak a régi adataim)
-
enginev3.0
félisten
-
pap
senior tag
válasz
swapout #20123 üzenetére
Ha az megvan akkor fel kell raknod egy firmwaret 3.33 universal.Mikor ez megvan akkor kikeresedet a megadnak megfelelő romot,és letöltöd.
(Ez egy zip lesz).Recoverybe belépsz ,install from sdcard,majd choose zip from sdcard.
Ott kiválasztod a zipet,és elkezdedi felrakni a romot.
kb.ennyi -
pap
senior tag
válasz
swapout #20117 üzenetére
Először ezt csináld meg...
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
swapout #16925 üzenetére
Rom felmásol a memkarira,aztán hangerő le+power belépsz recoverybe ott install zip from sd card majd choose zip from card és megkeresed a romot majd yes és már a telepítőben is vagy arra menj hogy full wipe kiválasztod mik nem kellenek procit szerintem hagyd 1566on és valamikor lesz olyan hogy bedass odemand stb akkor odemand a többi kb marad azon amire teszi kb ennyi.
-
mumk1
addikt
válasz
swapout #9286 üzenetére
Miért nem használsz valamilyen felhő alapú appot, sokkal praktikusabbak. Dropbox, Sugarsync stb.
Akik pedig már használják ezeket, azoknak ajánlom a SanDisk Memory Zone nevű alkalmazást, nagyon jó! Ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest