- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkamiki
tag
Közben megoldódott a problémám. A gépről felajánlottam a telepítést, feltelepítette a teló és ott már tudtam törölni
.
-
sonkamiki
tag
Sziasztok! A facebook alkalmazás állandóan azt írja ki ha be van kapcsolva a WIFI, hogy .." a facebook alakalmazás sajnos leállt.." Na most Én ezért újraindítottam már a telót, de semmi változás nem történt. Aztán gondoltam egyet és letiltottam az alkalmazást. Viszont most nem tudom se újratelepíteni az alkalmazást, mert ha a PLAY áruházból "engedélyeztetném" akkor kidob a PLAY-ről és azt írja, hogy a Google Play alkalmazás leállt
. Az alkalmazásaim közt sem találom már a Facebook-ot és már a "Facebook a HTC számára" sincs már meg... Abban kérném a segítséget, hogy hogyan tudnám visszaállítani ezeket?
-
sonkamiki
tag
1. Köszi
2. Arról már olvastam, erre voltam kíváncsi, köszi
3. "Ezt" kaptam, de nem hiszem hogy origi. Nem tudtam belinkelni másképp, bocsi.
Mindenkinek kösz (Y) -
sonkamiki
tag
Erre valaki?
Sziasztok!
Ma megpróbálnám feltelepíteni a GB helyett az ICE CREAM-et.
A kérdésem az volna, hogy a fríssítés előtt mi az amit feltétlen csinálnom kell ahhoz, hogy az addigi adataim ne vesszenek el?
Van rajta 1 Navigon-os progi amit szeretnék megtartani.
Kérdésem az lenne, hogy csak a szoftvert frissítem és az addigi adatok megmaradnak vagy mindent töröl és az új szoftverre újra kell raknom a cuccaimat?
Bocs ha "alapvetőt" kérdezek, de nem vagyok otthon a témában
Köszi előre is! -
sonkamiki
tag
Ami lemaradt az az, hogy gyári szoft van rajkta és nem is akarom "főzögetni"
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Ma megpróbálnám feltelepíteni a GB helyett az ICE CREAM-et.
A kérdésem az volna, hogy a fríssítés előtt mi az amit feltétlen csinálnom kell ahhoz, hogy az addigi adataim ne vesszenek el?
Van rajta 1 Navigon-os progi amit szeretnék megtartani.
Kérdésem az lenne, hogy csak a szoftvert frissítem és az addigi adatok megmaradnak vagy mindent töröl és az új szoftverre újra kell raknom a cuccaimat?
Bocs ha "alapvetőt" kérdezek, de nem vagyok otthon a témában
Köszi előre is! -
sonkamiki
tag
Csak érdeklődnék, hogy rendszerfrissítés érkezett a telóra és hogy frissítsem nyugodtan vagy ha nincs bajom a mostanival akkor hagyjam? Azért kérdezem mert az új ICS-ről hallottam, hogy nem kiforrott. Vagy ez a frissítés nem is az??
Amire akar frissíteni: Android 4.0 és HTC Sense 3,6-3,32,401,5
Nekem jelenleg van: Android 2,3,4 HTC Sense 3,0 Verzio 1,50,401,1
T-mobilos vagyok.
Szóval az a kérdésem hogy telepítsem vagy sem ha az eddigivel nincs gondom?
Ha esetleg vannak benne "javítások" az mondjuk nem ártana.... pl.:akkuidő -
sonkamiki
tag
Akkor megéri szerintetek felrakni az ICS-t vagy ha meg vagyok elégedve a gyárival akkor még hagyjam? Csak azért kérdem, mert mintha több lenne még a "panasz" mint az ujjongás
. A kamera javulásnak örülnék..... Gyári ROm van rajta és nem is szeretném módosítani. Nekem megfelel ez is .
Még egy kérdés: Olyan offline térkép program mint a NOKIA-nak van és ami persze használható is van-e? Mert annyi félét próbáltam már de egyik sem az igazi :S. Persze ingyenesen kellene -
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Nem találtam még olyan normális progit amivel néhány adatomat illetve fotókat tudnék "lezárni" az illetéktelenek kíváncsiskodó szeme elől. A fotóknál mindig beadja az összes fényképet és Én szeretném ha csak az általam engedélyezetteket mutassa a többit rakja be vmi mappaszerűségbe. Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném.
-
sonkamiki
tag
kérdezném,ha a gyári kártyát ( Class 4) le akarom cserélni egy Nokia class 6-s kártyára akkor csak annyit kell tennem, hogy átmásolom a gépre az adatokat, majd rárakom a Nokia kártyára? Azért kérdezem, nehogy valami letörölhetetlen dolog maradjon a gyári kártyán és ez miatt ne működjön az újjal. Esetleges sebességbeli javulás lehetséges a gyorsabb kártyánál? A videóknál nagyon ritkán van hogy 1 mp-re beakad a kép
. Lehet a gyorsabb kártya ezen javítana?
-
sonkamiki
tag
Másnál is torzít a készülékkel felvett videó hangja?
Nálam olyan mintha túl érzékeny lenne a mikrofonja és néha betorzítana.
Lehet le kellene vennem felvétel előtt a hangerőt??
Vagy esetleg van rá valami app?
Köszi a segítséget. -
sonkamiki
tag
válasz
Something_ #8661 üzenetére
Akkor inkább hagyom! Köszi a segítséget. Nem akartam feleslegesen valami hülyeséget felrakni.
Nem Twitterezek, max az "f"-re szoktam felnézni.
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2.3.5 szoftverre érdeme-e frissítenem vagy amíg nincsen a régivel gondom addig hagyjam meg azt? T-függő a telóm. Másik telómnál volt hogy a régi szoft megbízhatóbb mint az új a változtatások ellenére...
Gondolom itt a beállításaim megmaradnak és nem kell feltelepítenem újra őket. Nincsen buherálva a teló. -
sonkamiki
tag
Sokan írtátok,hogy rossz képet csinál ateló. Hát Nekem más a véleményem. Tesztekben is nagyon sokszor rossz képek kerülnek fel. Például Nekem teljesen szuper képeket csinál, csak próbáljatok kicsit kisérletezgetni
. Nem kell állítani semmin csak az exponáló gombot nyomjátok hosszan, ne csak egy pillanatra. Ilyenkor ráfókuszál és éles lesz a kép. Sötétben ugyanez. Nyomjátok hosszan a exp. gombot és jó lesz a kép. Nálam még a vaku fényét is hozzáigazítja, hogy jó kép legyen. Próbáljátok ki. A fullHD videó FullHD tv-n eszméletlen jó, ahhoz képest hogy telefon
. Nekem full gyári, nem buherált, magentás gépem van. Semmi porosodás,lötyögés. Brutál jól össze van rakva.
-
sonkamiki
tag
Segítsetek légyszives.
Azt szeretném ha hívásom van kimondja a hívott fél nevét. Mi a neve a programnak? -
sonkamiki
tag
Sziasztok! Volna-e olyan program amelyik a beállított időben automatikusan kapcsolja ki-be a WIFIt vagy ha ez nem elérhető akkor a mobilNET-et. Magyarán nem kell állandóan kapcsolatban lenni..
-
sonkamiki
tag
A HTC Sense-hez miért nem tudok csatltkozni?? Már 10 perce csak csatlakozik
-
sonkamiki
tag
Kérdezném, hogy hol vagy hogy tudnám beállítani úgy a készüléket, hogy a beállított frissítési időnél automatikusan bekapcsolja a WFI-t_ vagy ha ezt nem találja akkor az internetet? Nokia telefonomnál (E52) ez megoldható volt. Nem szeretném folyamatosan használni a WIFI-t, se a NET-t. Ha app kell hozzá az a megoldás is érdekelne
.
-
sonkamiki
tag
Már sikerült egyszer a régi telómról átvinni a névjegyeket ,de aztán valahogy sztem kitöröltem :S!
Az "emberek"-nél megvan mindegyik, de a főmenünél mikor megnyomom a "telefon" ikont már nincs benne senki.....:
Kérdésem: újra be kell ütögetnem a kontaktokat vagy valahogy egyszerűbben is meg lehet oldani:
Gyanús Nekem,hogy kitöröltem a gmail fiókom,mivel újat akartam csinálni....
Lehet ez kavart be? -
sonkamiki
tag
Ha alkalmazásokat törlök akkor az mindent töröl ami az alkalmazáshoz tartozik vagy hagy valami "szemetet" az SD kártyán?
-
sonkamiki
tag
Sms írásnál hol tudom kikapcsolni teljesen a T9 szövegbevitelt vagy ha nem az a bibi akkor segítsetek, h mi lehet az? Mert ha ékezetes betűket vagy "smile-t" írok az sms-be akkor szinte a 160 karakter helyett csak 70 ami rendelkezésre áll
!
-
sonkamiki
tag
Tegnap beléptem Én is a táborba!
Ez a teló frenetikus! Tényleg nem lehet letenni! Rá kell jönnöm dolgokra még , de már tudok hívást fogadni és kezdeményezni! Névjegyeket már nagy nehezen szinkronizáltam a másik telóról.
Kérdésem az lenne, h felajánlja a szoftver frissítést! Erre csak símán okézzak vagy előtte le kell mentenem valamit? Ha igen akkor majd kérek segítséget.
-
sonkamiki
tag
Tehát akkor ne féljek a megvételétől?
Köszi az eddigi tanácsokat és az elkövetkezendőket is
!
-
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Látom a "gyári" dolgokkal,szoftverrel nagyon merül a teló. Kérdezném,h ma per pillanat mi a "hivatalosan" feltehető legfrissebb "gyári" szoftver a gépre és , hogy ettől javul-e a "fogyasztása" a telónak vagy mindenképpen buherálni kell a telcsit? Azért kérdezném, mert ma megyek megvenni, és mire kell felkészülnöm vásárlás után? "Magentás" lesz. Mi az amit a vásárlásnál jó ha figyelek, illetve ha otthon nyomkodom mik azok /program,funkció/ amiket mindenképpen próbáljak ki? /A válaszokat előre is köszi
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Tágra nyílt szemekkelolvasom a hozzászólásokat! Nekem is ez a teló van/volt kiszemelve az SGS2 mellett. DE! Elég sokszor, bár ugyanazt a hibát írjátok le. Kicsit elbizonytalanodtam
. Élőben már megtapogattam Őket de a HTC jobban bejött. Működés közben csak az SGS2-t láttam, de videókon pofásabb a HTC. VISZONT! Én nem vagyok "power user" hogy szétmókoljam a telót. Max a szoftverét frissíteném ha szükséges, illetve pár progit raknék fel. Számít a "design", a multimédia része a telefonnak, fontos a GPS is illetve most már hogy van NET előfizum a "napi NET-s dolgok" is
! Játszani nem igazán szoktam! Eddig is volt "okostelóm / Nokia E52/ , de az Android Nekem kínai
! Szóval kis segítséget kérnék a döntéshozatalhoz /elsősorban akinek volt mindkét teló/! Ui.: tényleg ennyire bonyolult az Android, főleg egy-egy program felrakása? Köszi előre is a válaszokat!
-
sonkamiki
tag
válasz
scapegt #5461 üzenetére
A csereigazolás arról szól(na), hogy a szervíz már nem tudja megjavítani vagy nem éri meg neki ezzel foglalkozni és ad a Vodkának egy igazolást miszerint vagy a pénzt kapod vissza ha akarod vagy értékegyeztetéssel veszel egy másik telót. Legalábbis Nálunk (multi) így működik. De ha nem vagy biztos akkor a Fogyvédelem ezt elmondja Neked. Légy kemény mert ha nem vagy határozott akkor finoman "elküldhetnek" és még "szívatnak" egy kicsit. Csapj az asztalra vagy kérd a vezetőt ilyenkor általában egyből az lesz amit Te szeretnél
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest