Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz Cybertrone #7499 üzenetére
Miért, gondolod a szervizközpont majd jobban megcsinálja?
Tényleg: jó lenne, ha valaki, akinek megcsinálták szervizben, szétkapná és belenézne, mit csináltak vele.
-
Cybertrone
veterán
válasz muddy_waters #7498 üzenetére
120k plusszos telefont nem home kokányolnék semmi pénzért... ez nem az a kategória!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
muddy_waters
csendes tag
Nekem is előjött a wifi hiba, én szétszedtem és megcsináltam. Aki nem vágja miről van szó, nézze meg az xda topicban a képeket. A legvalószínűbb magyarázat, amit eddig olvastam: ugye van az a félig-meddig rugalmas érintkező, ami egy puha réz laphoz nyomódik hozzá, mikor össze van rakva a telefon. Ez az érintkező egy idő után elgyengül és nem nyomódik a laphoz elég erősen, ez okozza a jelvesztést és ezért lesz jobb, amíg nyomva van. Én feljebb hajlítgattam őket (mindet, van vagy 8-10 belőlük), most tökéletes, de nem hiszem, hogy ez a megoldás hosszú életű lesz, előbb-utóbb meg kell majd forrasztani.
-
-
Bilux
veterán
Illetve a javítás menete
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #7494 üzenetére
Ez az hogy birna de megall, tehat megsem birja, nincs rendesen megirva a szoftver. Ket eves egy magoson nem allt meg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cybertrone
veterán
-
Bilux
veterán
Kicsit zavaros itt is a megfogalmazás laza kapcsolat de ha szorítom akkor megszűnik a jel. Ez baromság
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #7474 üzenetére
Az a baj sajnos, hogy még a mozgó hátteret sem bírja el. Míg ezek az annyira alapvető dolgok sem mennek, addig nem tudom mit várunk, hogy optimalizálják már 1GB ramra meg 4 magra. Sajnos egyértelmű, hogy jövőre az A15-ösöknél meg 2GB-nál is ez lesz, ugyanúgy meglesznek ezek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rígel
őstag
Na várjunk, akkor valóban én értettem félre. Én abban voltam hogy ez a két jelenség ugyanarra a gyártási hibára vezethető vissza. Ezek szerint a kettő egymástól független.
Csak az volt furi, hogy arról olvastam, hogy nyomásra romlik a jelerősség, nála meg pont fordítva van.
Nem is ez a lényeg.
Hanem az hogy hogy fogják javítani. Csere? Vagy javítás? Visszahívják az összes eddigi készüléket, vagy ha esetleg előjön a hiba a user úgyis szervizbe viszi? -
rígel
őstag
Nem akarlak én meggyanúsítani, félreértesz.
Csak azt írtam hogy nem kerek számomra a dolog.
Az általad linkelt oldalon, ill. a HTC által elismert "hiba" a jelvesztés-eldobás abban az esetben ha megfogod a készüléket egy bizonyos helyen (ahol uhye senki nem szokta fogdosni egyébként)
A te hibád meg nem ez, hanem pont az inverze, akkor jó, ha fogod.
Erre értettem hogy ellenkező. -
Bilux
veterán
Félre érted amit ő linkelt az a tényleges probléma. Tehát a Wifi antennája nem kellő erővel csatlakozik amit HTC is elismert. Tehát ott ha megnyomod a telefont ahol kb van a csatlakozás mindjárt javul a wifi jelerőssége.
Amire te gondolsz az az mikor eltakarjuk a telefon tetejét és romlik a térerő (leárnyékolod).
Nekem hálistennek ilyen problémám nincs.Már unatkozok jöhetne egy S-off vagy a beharangozott nagy nagy 4.0.4-es frissítés
[ Szerkesztve ]
-
ggyano
csendes tag
Bizony kerek így. Nem fontos elhinni, csak gondoltam leírom, hogy más is lássa, ha hasonló lesz neki.
Nem volt semmi leejtés, vigyázok rá nagyon. Viszont használat alatt van. Simán meglazulhat egy csati/forrasztás/érintkező a napi használat során ha hibásan lett esetleg legyártva..
Hol látod, hogy amit írok, az az ellenkezője? -
rígel
őstag
-
Cybertrone
veterán
Nekem egyedul melegedni szokott... Kijelzo jo, wifi stabile! Am S3 is melegedik, en egyuttelek vele, ez van
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
ggyano
csendes tag
Így van, pár napja rossz. Eddig a szobámból bőven jó volt a vétel, ment a netrádió rendszeresen. most pedig nem is kapcsolódik a wifi. Ha azon a bizonyos helyen megfogom(azaz szorítom), akkor lesz jobb a jelerősség, nem akkor lesz rossz Lásd. videó a linkelt cikkben. Wifi analyzerrel próbáltam ki. Másik routerrel hasonló.
Garizás lesz természetesen. -
modern5
tag
még egy furcsaságot észrevettem és nem tudom mire vélni: Töltés közben - általában ha már maxon van az aksi - felváltva villog a piros és a zöld led? Ez mit jelenthet tudja valaki?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
rígel
őstag
Pár napja? és addig nem volt? Nem értem. Ez olyan "hiba" ami akkor jelentkezik ha egy bizonyos helyen megszorítod a telefont. Te állandóan ott fogod?
Ha viszont állandó a probléma, mindenféle leárnyékolás nélkül is jelentkezik, akkor nem az általad linkelt "problémáról" van szó.
Másik routerrel próbáltad? -
ggyano
csendes tag
Sziasztok,
nektek előjött már a wifi probléma? én pár napja küzdök vele, és nem tudtam már elképzelni, hogy mi van a rooterrel Most meg épp olvasom, hogy elismerte a HTC a hibát.
Itt van egy cikk/videó, hogy hogy lehet kideríteni, hogy érintett-e a telód. Nekem sajna az, kipróbáltam. Sorozatszámom HT24-el kezdődik. A cikk szerint HT23 és 24-esek az érintettek.
-
james008bond
őstag
Azért akksinak ártalmasabb a hő, kb 48 foknál a töltés lekapcs és azt írja battery info pro, h túlmelegedett, felváltva villog a zöld és piros led...proci nálam használat közben nem ritkán 70-80 fokos...
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
lcee79
addikt
válasz Cybertrone #7474 üzenetére
"A win mögött óriási lével áll a Microsoft, pumpálják bele a lóvét, és keményen optimalizállnak is mellé! "
Tegnap volt valami microsoftos bemutató, ahol bemutatták a win 8-at, és közölték, hogy a mostani telefonok egyikére sem lesz windows8 frissítés
A mostaniakra a 7.8- lesz ami hasonlít rá, csak kicsit butítva van...
Jövőre már windowsból is lesz valami talán
De idén még kár is vele foglalkozniAkik meg eddig vásárolt ilyen terméket az örülhet hogy részt vehetett a rendszer fejlesztésében mint "beta tester"
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Cybertrone
veterán
válasz rgeorge #7471 üzenetére
Elég 4.3"-és akkor még mindíg azt mondom többet eszik a kijelző mint amit a 2gb lp memóriamodul valaha is fog! Írtó felkapott lett az android, és bár kezdetekben sem volt az optimalizálás fellegvára, mára ez elért olyan szintre hogy 4 magos SOC is recseg néha... Azon kívül meg előbb az akksikat kéne szintre hozni, új technológiákkal, meg köztes megoldást találni a melegedésre! Ezt megspékelve optimalizálással verhetetlen lenne a droid, és kiütné a Wint, és a iOS-t! De addig míg több mély sebből vérzik erre nincs semmi esély... A win mögött óriási lével áll a Microsoft, pumpálják bele a lóvét, és keményen optimalizállnak is mellé! A iOS, meg ismert... kezdetektől a saját HW-re fejlesztenek, és arra tökéletes, letisztult egyszerű mint egy pofon... de OPTIMALIZÁLVA VAN!
-
-
rgeorge
addikt
-
Cybertrone
veterán
válasz Barnee88 #7469 üzenetére
Ma is elég lenne bőven 1gb... csak optimalizállni kéne a gyári romokat, nem szart rádobni... Érdekesség képpen minden tavalyi csúcs megkapta a szendvicset, és agresszív multytask nélkül simán megy rajtuk, és a memória sem fogy el... érdekes nem?
-
-
CPU+GPU stresszteszt volt. A bal oldali értékek érdekesek mert a screenshot pillanatában leestek. Eszerint nem volt 50fok az akku pedig melegebb volt a telefon mint fél óra Shadowgun után.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keIdor
titán
iPad3 csak kipróbálás végett lett, kaptam jó ajánlatot azt mondom akkor menjen. Úgyis én is, meg asszony is használni fogja, ágyban jó vele netezni nagyon, nem kell a gépet se már bekapcsolni. Meg van Imperium Galactica 2 rá, régi nagy kedvenc, el leszek vele egy darabig.
Én az LG-től a 2X után nagyon félek, amit attól a telefontól láttam, az elriasztott.
4X látom videókból, hogy gyors, meg a kijelző is gondolom torony magasan a legjobb, főleg hogy én IPS párti vagyok, nem Amoled, de szoftveres gondok nem tudom mennyire lesznek, persze, várjuk meg míg kijön. A Huawei-t láttam Veletech 2012-ön, engem annyira nem fogott meg. Egyelőre én is nyugton maradok, megvárom én is az új almát meg a WP8-at, aztán ha érdemes, csere.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
iPad 3 azért más kategória...Árban is.
Én már hónapokkal ezelőtt leírtam a 4 magos okstelók miatti félelmeimet. Szinte csont nélkül minden bejött. Aksi, optimalizálatlanság, hőelvezetés.
Egyiket se tudták megoldani, bár az S3 tényleg jó üzemidőket produkál, de ezen kívül...
Telerakták mindkét modellt szoftveres fícsörökkel, hogy eladható legyen, aztán a lagokra, RAM elfogyásra, és egyéb más lényegi optimalizációra magasról sz@rtak.Megvárom még az LG 4x-et, A Huawei Ascend D Quad XL-t, és talán még az új almát...Aztán utána döntök. Az eddigi összkép alapján nem túl szimpi nekem a 4 mag, de remélem ezek csak kezdeti szerencsétlenkedések a gyártók felől.
Laptop is kellene idén, de ha alma lesz a telefon, akkor iPad3-mat veszek mellé laptop helyett.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
Az a baj, hogy igazából ki se lehet használni egyelőre, mert játék sincs rá, máshova meg hova ez a hardver. Bár amint lesz melegebb lesz persze, felesleges ez az 1,5GHz igazából. 2-3 hétig volt One X, ma cseréltem iPad 3-ra. Nem jött be nekem, bár a kijelző meg maga a telefon gyönyörű, egyik legszebb telefon volt nálam a One X, de akkora szoftveres blamák vannak, hogy nekem ez nem kell, talán később.
Erős hardver, optimalizálatlan szoftver, kis picsa aksi, érthetetlen irányha halad az Android, volt vele 6-7 telefonom, most már végleg ki kéne szálljak belőle. Bár azért vannak kivételek, az S2 magasan a legstabilabb droidom volt, míg volt, bár kezdeti melegedés ott is volt, sima internetezés égette a kezet, de ez még 1 éve volt.
Ahogy olvastam a Galaxy S III is vérzik pár sebből, ott is szar a multitasking, megnyitsz a böngészőben 4 oldalt azt elfogy a ram meg újraindul a launcher? Ezt még a One X sem csinálta annyitől... meg a kopás is aggasztó, 160-180k-s telefon kopik 1 hét alatt? Annyiból tetszik az legalább, hogy az üzemidő egész korrekt lett, meg az szerintem annyira nem lesz forró, a Tegra 3 baja a 40/45nm, nem tudom most hirtelen melyik.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
Ha minden 4 magos telón forró lesz, akkor én kétlem hogy váltani fogok. nem hiányzik, hogy bekrepál, aztán a gyártó meg mossa kezeit, mert égésre ill. külsérelmi nyomokra sehol sincs gari. Én meg "milliókból" a saját költségemen nem fogom bizonygatni mitől égett meg a CPU, vagy más a CPU hőleadásából adódóan. Ezek már olyan hőfokok, hogy más is sérülhet a nyákon, és sanszos hogy tartósan fog is. Mi lesz ha jön olyan játék ami 4 magra lesz optimalizálva? Bele fog égni a proci a hátlapba?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
Igy nem sok ertelme van ezeknek a hardvereknek, ki se lehet hasznalni. Vagy max 1Ghz-en kellene hasznalni, meg optimalizalni, csak hat...
iPhone 4S annyira nem volt forro a jatek alatt, lehetett tartani ilyen 50 fok korul lehetett. Meg majd iPad3-on is megnezem, de az annyi sevlesz, mert nagy ugye.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
Nekem viszont van root. A garit mondjuk nem tudom miben befolyásolja. Nem foglalkoznak ilyenekkel a szervízben. De ha tutira akarsz menni, felteszel egy gyári kernelt szervíz előtt.
(#7458) Dicker
Meggyőztél. Max. letörlöm...Vagy megveszem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
Eli577
senior tag
Elkészült az összehasonlító cikk az SGS3 és a One X között, tessék csak nyugodtan olvasni.
Videó a napokban várható hozzá.
-
zack
nagyúr
Köszi. Hát a 80 fokos proci az nagyon kemény egy ilyen pici házban. Az 52 fokos aksi még elmegy, de az a 82 fok rettenet! megkockáztatom, hogy tartósan még kárt is tehet a telefonban. Mivel monitoroztad a hőfokokat? Megnézném én is S2-vel.
Főleg ha azt nézzük, hogy ez jóval szebb, és újabb, mint a Dead Space, ezzel lehet lenne 90 fokos is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lcee79
addikt
Nekem fenn volt a dead space...
azzal 52 fokos volt az akksi és kb 80 fokos a proci
le is kapcsoltam egy idő után (max 25-30) mert túl meleg volt kézben tartani
Bár vannak akik sűrűbben játszanak, jobban tudnak erről nyilatkozni+S3-ról
persze ez nem ettől a játéktól lett[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ezt kipróbálná nekem valaki? Érdekelne hogy alakulnak a hőmérsékletek Mass Effect Infiltrator alatt töltés közben és töltés nélkül. Nem 1-2 perces játékról kell az infó, hanem legyen mondjuk 15-20p.
Előre is köszönöm.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lcee79
addikt
Nekem tegnap óta van fenn battery saver, azért ment ennyit is egyáltalán...
Nálam reggeli ébresztés is megy vagy 35 percet
Nem bírok kelni Mondjuk nem csoda hajnali 1-től reggel 6-ig kevés éjszakának
És ráadásul még meg is szivatom magam matek példákkal meg memóriafeladatokkal, azután kapcsol le a csörgetés[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Hát akkor úgy ne csodálkozz Én amikor tudom, hogy huzamosabb ideig épületben tartózkodok, akkor 30% körül hagyom. Ha kimegyek, akkor meg úgyis egy gombnyomás és maxra teszem, ha süt a nap. Nekem nem szimpatikus ez az automata fényerő.
Szerk.: Nálam egyszer duplázott, de én hibáztam, véletlen kettőt kattintottam reflexből. Azonkívül soha nem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
fényerő általában automatán van.
(#7446) Dicker: mondjuk az igaz, hogy kicsit magasra van állítva az automata fényerő, de ha kimegyek a napra látom , ha meg lenn hagyom 20-30%on akkor aztán kereshetem a képernyőn a beállítást
[ Szerkesztve ]
-
-
Dicker
őstag
A fényerő, és hasonló beállítások nálad, hogy működnek?
Szerk.: Én nem csináltam semmit. A felénél raktam töltőre, és a felé is kapcsoltam be először. Szóval nem töltöttem fel bekapcsolás előtt se. Egyszerűen idő kellett neki, hogy bejáródjon. Ez az eredmény 2-3 hét körül volt már. Előtte lehetetlennek tartottam.
Most kapna egy battery saver-t még jobbakat érne el szerintem.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
ááá,
nálam ez egyéni csúcs
Max képernyőhasználatom (igaz leginkább wi-fivel) 2:50 perc..
nálam nincsenek ilyen 4 órák...
Olyan viszont volt már, hogy hardcore használatban 2x töltöttem napközben 3-adszorra pedig lefekvéskor dugtam a töltőreSzóval nekem most ez soknak számít
És mint mondtam ez a 38% merülés 1:30 perc alatt amiből kb 1 perc volt képernyő a maradék csak a wifi és a tunein radio.
ui: Valamit csináltatok akkuval első használatkor? Teljes lemerítés vagy ilyesmi?
Én nem, ennél az akkunl úgy tudom nem tesz jót.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Barnee88 #7431 üzenetére
Mint ahogy írtak egy cikket pár hete erről az intel szerint (és szerintem is) ha a programok jobban lennének optimalizálva, akkor bőven elég lenne 512 MB memória is...
Kezdjük ott hogy beállítások menü a feladatkezelő szerint 25-30 mb memóriát foglal...
Mi az isten van egy programmenüben ami 30 megát kell hogy foglaljon memóriából egy telefonon, aztán facebook 14, üzenetek 10, emberek 9.
Most épp jelenleg ezeket írta ki memóriakezelőm.Teljesen optimalizálatlan...
Ezen kellene javítani.És amúgy tavaly a csúcsmodellekben még 512 és 768 mb memoria volt
Most lett egy 1 gb az idén.Szóval szerintem nem a hardvergyártóknak kell összedeniük magukat, azok haladnak 1000-el.
A programozók bénáznak többethttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Dicker
őstag
Hát nem tudom, hogy csináltad. Nem tetted rá töltőre egy pillanatra, vagy gépre? Akkor szokott megzavarodni a számláló.
De nekem, amikor 2 és fél napig ment, akkor a 3 óra képernyő, és az 1 nap 21 óra wifi volt. A többi 3g. Mellette ment játék(fél óra), zene(fél óra), és kevés böngészés, auto szinkron, meg a 3g is állandóan ment, de ugye, ha volt wifi, akkor nem használta. -
lcee79
addikt
2 nap 2 óra és 11% maradt, ez bőven az eddigi csúcsom
nem volt sok időm használni...
1:30 perc képernyő
1:20 perc telefonés szerintem most jön az érdekes, a wifi többet pusztít az akkuidőn mint, amit jelez ez a program (szerintem)
1:30 percet hallgattam netrádiót (TuneIn), 39 %-ról 11% ra csökkent az akku...
Ez elég sokat rontott a 2 napi statisztikámonHa ezt kihagytam volna, akkor elég lett volna reggel rádugnom a töltőre...
Szóval nem elég hogy a wifi lassan kapcsol be még merít is...
Azt is észrevettem hogy majdnem fele annyi képernyőt bír, ha wi-fi megy mintha nem...
És eke után azt írja, hogy 2% volt a wifihasználat az akkuból... szerintem meg sokkal több lehetett, de valamiért kevesebbet mutat az akkumulátor menübenPersze ezt csak érzésre állapítottam meg, de mindenesetre nagyon merít a wi-fi...
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz FragMaster #7435 üzenetére
na jó a speciális szolgáltatói variánsokat ne vegyük bele, mert lehet házba is más, mondjuk evo 4g LTE féle kickstandet elfogadnék =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Bilux
veterán
-
MerLinh
senior tag
pedig ez van most is =) lte-s változatban mindkettő s4-es, samsung koreában 2gb ramos készüléket ad ki =) úgyhogy ha valaki azt mondja hogy vettem egy s3 vagy one X-et sufni boltban akkor vissza kell kérdezni melyik soc van benne =) na jó htc legalább a nevét átírta XL-re
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Jönnek majd frissítések. A tavalyi csúcsmodellek sem voltak tökéletesek megjelenéskor kellett nekik egy kis idő, hogy kiforrjanak. Ott érdekes mód nincs gond az 1GB RAM-mal ICS alatt sem.
Itt a One X. Tegra 3-al operál és a HTC-nek ez az első ilyen chippel szerelt készüléke. Még ki kell tapasztalják. De ezek az első 4magos szörnyek chiptől függetlenül is újak a fejlesztőknek. Javulni fog idővel biztos mindegyik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Barnee88
tag
nem egy videót láttam már ahol az s3 már akkor is újratölti a launchert ha a böngészőben megnyitsz 3 random lapot, és ez mellett semmi más nem fut!!!
one x-nél elég sokat próbálgattam ezt, weblapból jó sokat, legalább 10et kell megnyitni ahhoz, hogy akár csak az oldalakat újratöltse, a launchert meg csak akkor szokta nekem, ha valami nagyon memóriazabáló játékkal játszom, mondjuk Shadowgun THD-val.A megnyitott weblapokat is csak akkor dobja ki a memóriából ha elindítok egy youtube videót, facebookot, vagy instagramot is, ezek nagyjából 50-60 mb memóriát foglalnak.
Nekem igazából két dolog furcsa: az egyik, hogy igazából sosem megy 100 mb alá a szabad memória, már jóval hamarabb bezár programokat a teló, ez szerintem kicsit túl korai, az alapfunkciók, mint tárcsázó, üzenetek vagy névjegyzék ennél sokkal kevesebbet foglal, és elég lenne más programokat akkor bezárni, ha ezeket effektíve elindítom, mert így mindig ott van legalább 80-90 mega kihasználatlan memória (20 megát mindig meg kell, hogy tartson a folyamatos működéshez).
A másik ami zavar, hogy a tavalyi csúcsmodelleknél, nem voltak ilyen gondok, idén berakják a hd kijelzőket, de azt a szaros plusz 1 giga ramot kispórolják.
Én minden további nélkül fizettem volna még 5-10 ezret (pedig nem kerül ennyibe még 1 giga ram) csak, hogy 2 giga memória legyen benne.A helyzet azonban az, hogy még a csúcsmodelleket is nagyrészt casual userek veszik, elsősorban menőzésből, vagy csak simán státuszszimbólumként (ami elég lol, mert akárki meg tud venni egy 180 ezres telefont, főleg ma amikor már telót is lehet hitelre, egy vertu na az már inkább státuszszimbólum, bár nekem sosem kéne), nekik pedig sosem fog feltűnni, hogy kevés a memória, és ha újratölt a launcher, akkor sem merül fel bennük, hogy ez esetleg gond lenne.
Igazából az lenne jó, ha ahhoz hasonlóan, ahogy iphoneból és most már s3-ból is van 16-32-64 gigás, kiadnának több különböző procival, videóchippel és memóriával szerelt változatot. Akinek elég a 2 mag az vesz olyat, a hardcore userek meg vehetnének atomerős telefont.
Bocs, tudom, hogy hosszú lett, annak aki ezt még olvassa, jár egy hátbaveregetés.
-
Barnee88
tag
válasz csatahajós #7423 üzenetére
a sávosodás és sárgásodás mind hiba, normális esetben nincs ilyen gond.
nehéz kérdés, én egy hónapja használok one x-et de erősen gondolkodom, hogy s3-ra váltsak.
a gond, az, hogy a 3 pöttyös menütől eltekintve minden hiba ami a one x-nél idegesít, az az s3-nál is ugyanúgy megvan (kevés szabad memória, launcher újratöltődik, időnként laggol, stb), a kijelző és a telefon formája viszont a one x-nél jobb.szeretem az amoledes paneleket, de csak a one x kijelzője olyan, hogy majdnem leugranak róla az ikonok, ez az s3-nál nincs meg.
összességében nem egyszerű döntés, a külső dizájn és az ui (sense vs folyówiz) alapján kell eldöntened, másban nincs olyan különbség a kettő között. -
kosturica
őstag
Azt írod hogy a Samsung jobb választásnak tűnik. Akkor most mi a kérdés? Vedd meg azt, ezt a topikot meg hagyjuk meg kizárólag a HTC ONE X-nek.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Ha van 50ezer pluszod a Galaxyra...(Speedshopos ár).
Nekem nincs vibrálás.
A sárga sávosodás lehet ragasztási hiba miatt volt a kijelzőn. (Hő hatására a ragasztó sárgul).
-
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Galaxy S III és One X között vacillálok. Speedshopban néztem mindkettőt és ami feltűnt, hogy One X-nek a képe nagyon vibrált kamera üzemmódban, sárga, szabályos sávosodás volt. Nem tudom, hogy ez az adott készülék hibája lehetett vagy a kameraszoftver volt szarul belőve az adott telefonon, de egész egyszerűen nagyon zavaró volt és az elkészült képeken is látszott.
Személy szerint a készülékházat és a formát leszámítva azt kell mondjam head to head a Galaxy jobb választásnak tűnik, főleg a képe ami egy 15 perces mókolás alapján jobbnak tűnt (ez a pentile mátrixos dolog meg kb. papíron létezik, ilyen felbontásnál tényleg, szó szerint pár centiről kell nézni h érezhető legyen). A színek közelebb vannak a valósághoz a Galaxy-n egyedül talán a fehér volt szebb a HTC-n. (Mondom mindezt úgy h a HTChez húz a szívem...).
Igazából a kamera nem egy gamebraker nekem, de azért kicsit lehangoló volt a dolog és lehet, hogy érint más appokat is a dolog...kérdezném, hogy mi a tapasztalat ezügyben?
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dicker
őstag
A rajzolós játék is holnapig 99 cent. (Draw)
-
boksz
senior tag
Most csak 230,- forint a Play-en az Order and Chaos !!!
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
WiZARD
addikt
válasz FragMaster #7412 üzenetére
sorry, azt hittem a OneX-re gondolsz
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
lcee79
addikt
Igen te mondtad, most már emléxem
Biztos ez is hozzásegített, az eredményhez.
Legalábbis ennél nem látom azt amit a többinél, hogy a legjobban pont a battery programok merítik az akksit, mert annyira aktívak, hogy folyton dolgoznak valamin[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz FragMaster #7408 üzenetére
és az "(international)"?
-
Youri
veterán
Play Storeban a Mass Effect: Infiltrator ~200 Ft, persze a One X nem támogatott... nyomorult EA
RTX ON
-
lcee79
addikt
A Samsunggal az a baj, hogy amit a mostani fiatalok már lehet hogy nem láttak, de kb 94-95 környékén, amikor még az LG is Goldstar volt
A Samsung meg a Goldstar volt az alja, amit egy elekrtonikai/hifi boltban már árultak, de a legalja minőség, akkor még csak Sony volt és Panasonic/Technics (legalábbis mifelénk ), azokkal össze sem lehetett hasonlítani ezeket, 2 külön kategória volt.
Most feltört mindegyik, de továbbra is úgy látom hogy most sem arra mennek hogy minnél minőségibb cuccokat gyártsanak, inkább valahogy mindenféle kampánnyal elérni hogy az emberek válasszák őket (nagyon jó marketing, gyenge minőség) (nem véletlen a pentile matrix, műanyag hátlap stb stb... ez mind nem arról szól hogy valami minőségit adjanak az ember kezébe.) Házon belül gyártanak sok mindent ezért megtehetik hogy gyors hardvert pakolnak bele, ez az egy ütőkártyájuk, és ez sem mindig jön be teljesen...
Szóval akármennyire is meg vannak bolondulva az emberek a Samsungért, számomra 1 icipicit lépett csak előbbre ahhoz képest ami ~15 éve volt.
Nincs is semmi Samsung termékem otthon sem.
Szóval ennyi pénzért nem is alternatíva samsung termék számomra, amennyit egy SIII-ért kérnek az is a marketing része...
Elhitetik hogy ennyire jó, és mivel már meghülyítették az embereket és van kereslet megtehetik.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Galaxy3 review - Anandtech hiába az amoled, meg a nagyobb akku, ebből az derül ki, hogy az se bírja tovább mint a OneX... (sebesség tesztekben se jön ki nagy különbség. kameránál se)
továbbra is örülök, hogy OneX mellett döntöttem, már csak az a fránya S-OFF hiányzik....
-
tildy
nagyúr
-
lcee79
addikt
Most elmúlt 2 napban sok dolgom volt és sokkal kevesebb időm jutott arra hogy nyomkodjam a telefont...
Meg fenn van ez a battery saver program is amit múltkor valaki ajánlott...1 nap 12 órája volt töltőn 1ó:22 perc képernyő, sok telefonálás, némi wi-fi...
És 49%-on vagyok, ez egész jóHa hozzá sem nyúlnék egy hétig, és még GSM is ki lenne kapcsolva szerintem le sem merülne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest