Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
Avicularia
veterán
sms,híváslista backup-ra én ezt használom SMS Backup +
-
lcee79
addikt
Valamiért beduplázta a hozzászólást...
az elejét törlöm, csak ami azóta eszembe jutott azt beírom
ui: mintha most kevésbé lagolna, még kijelző felébredés után is..

-
lcee79
addikt
Csinált már valaki hard resetet? és persze előtte backup utána pedig visszatöltés?
Én tegnap este csináltam, mert volt egy pár beállításom amit kérdeztem is már, de nem tudtam enélkül megcsinálni. Az meg is javult, azzal nincs is gond már végre.
de sajna volt amit nem töltött vissza én meg nem gondoltam rá.
Először is teljesen alaphelyzetre állt vissza a telefon ez ok, de a visszatöltés csak kizárólag a letöltött programokat tette vissza és a beállításaikat.
A felhasználói fiókok stb nem.
SD kártyát is törölte... azt szerencsére előtte lementettem total commanderrel. Ha ezt kihagytam volna az is megy a levesbe
De amit kerestem de nem lett meg azok az sms-ek, azok fullra elmentek... mind a 100
Elvileg nem volt olyan ami még elintézetlen volt, de elmentettem sok bankos, meg szolgáltatói üzenetet, amire úgy gondoltam még szükség lesz.
Ezt hogy kellett volna lementenem?
És a backupnak miért nem része?Thanx!
-
Youri
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
Csak a pontosság kedvéért

-
microsd81
csendes tag
Üdv. Én is az edigiben vettem miskolcon, de nincs baja a készüléknek, s velem rendesek is voltak

-
Igen, tudom, hogy ezek nem arról híresek, megszoktam már, igazából nekem az már jó üzemidőnek számít, ha egész nap 3G-n van, több levelezés szinkronizálódik, 1-2 óra telefonálást + képernyőb...tatást úgy kibír, hogy ha este még progim van és nem hazajövök, akkor is legalább maradjon benne olyan kb. 40%. Mondjuk léteznek hordozható töltők is, de az más tészta.
Youri: ok, én sok helyen ezt látom, de mindegy, ezen már nem veszünk össze, szerintem érted mire gondoltam

-
Rhino666
addikt
Uj rekord: 1 ora kijelzoido mellett 40 ora standby (ket "teljes" nap).

Szinkron, WiFi vegig pekapcs, automatikus fenyero... Szoval meg meg se probaltam vele sporolni, csak nem "molesztaltam" annyit amennyit szoktam...

Szerk: persze ez azt is jelenti egyben hogy a kijelzo zabal mint a diszno. Mondjuk ezt eddig is tudtuk...

-
Xaels
félisten
S3-as One S "Ville C" belső néven került fejlesztésre és lényegében tényleg csak a SoC tér el. Ha jól csinálják szoftveresen a dolgokat akkor különösebben nem lehet majd észre venni a különbséget max. szintetikus tesztek eredményein fog feltűnni.
Ami meg érdekes lehet egyeseknek: One XL.
-
zola-
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Az a baj, hogy a mai "menő készülékekből nem nagyon találsz olyat amit ne kéne minden nap tölteni.(2mag vagy 4+1 mag tök mindegy....)

-
Youri
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
A Krait nem A15, de még csak nem is Cortex...
-
rígel
őstag
De ha nincs elég S4, attól nem fognak leállni, az óriási bukta lenne. Helyettesítik azzal. ami van. A felhasználók 90%-ának fogalma sincs milyen processzor van a telefonjában, úgyhogy még mindig jobb megoldás betenni egy régebbi Soc-ot, mint 50%-on futtatni a gyártást.
-
rígel
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
S4-ből olyannyira nagy a hiány, hogy állítólag S3-as SoC-okat kezdenek el pakolni a One S-ekbe. Nem biztos hogy az XL esetén nem kényszerülnek erre.
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Elég sok tesztet, review-t. videót, véleményt olvastam el róluk, és számomra úgy tűnik, hogy egy kicsivel jobbnak tartják az XL-t. Ráadásul nincs szükség még szerintem 4 magra, fogyasztás szempontjából és technológiailag is előrébb jár a Krait S4 a dual cortex a15-ös magokkal. Lehet, hogy baromság, és mindennapi használat közben nem is számít mindez, de perpill így látom. Persze, amint alkalmam lesz rá, mindkettőt meg fogom nézni a kezemben is. Ráadásul még változhat a story, hiszen az ár sem mindegy, és hogy honnan fogom tudni beszerezni. A fogyasztás számomra elég fontos és elég sokat szenvedtem vele az S1-en, ezt a jövőben el akarom kerülni (igen, tudom, vegyek valami butafon nokiát, az két hétig kibírja, kösz nem
) -
Cybertrone
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
Sima mer nem jo?
-
Sziasztok,
Elgondolkoztam egy telefoncserén Galaxy S1-ről, és mivel az XL is a lehetséges utódok között van, érdeklődnék, hogy esetleg van-e már köztetek olyan, aki a birtokában lenne egy ilyennek (tudom, hogy Európában hivatalosan most júniusban startol el, de hátha van, aki beszerezte valahonnan máshonnan). Ha van ilyen és megosztaná tapasztalatait, megköszönném.Kox
-
Cybertrone
veterán
Az enyemben nem volt vetelkor power... Otthol kapcsoltam be eloszor!
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hegasus
üzenetére
Így van,én amikor bekapcsoltam a vodánál rögtön finoman végignyomkodtam a két oldalát nem e hullámzik a kijelző indulásnál hogy nincs e sárga folt és beragadt pixel.
egyebet nem tudok elmondani kérem kapcsolja ki
de lekopogom gyönyörű fehér volt a kijelző pixelhiba sehol és nem hullámzik.
pár napig csekkoltam nehogy előjöjjön valamelyikfrissítéseket lehúzta már?
-
papp54
aktív tag
Ez az s-off nem akar jönni általában hogy szokott jönni az s-off a htc telefonok megjelenése után.
-
rígel
őstag
válasz
Hegasus
üzenetére
Az az ember vagy olyan sötét volt mint az éjszaka, vagy téged nézett hülyének, egyik sem igaz amit mondott.
Ellenőrizni az esetleges pixelhibákat (mint minden lcd kijelzős eszközön) és az s-lcd-re jellemző esetleges sárga foltok megjelenését kell. Mindkét esetben cserélik 3 napon belül, vagy ha weben veszed 8 munkanapon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hegasus
üzenetére
Akkor jól átvágott a faszi

gondolom azt akarta elérni hogy ne kukacoskodj ha valami nem stimmel meg hát ugye az eladás után kapja a lóvét vagy lehet csak az az egy volt
mindenesetre kamuzott
akkor én hogy kapcsoltam be ott a vodánál még a csaj a simet is berakta nekem
(én is beraktam volna neki)
-
Hegasus
senior tag
Érdeklődnék, hogy miután éppen a kezembe került ez a csoda, mire kell figyelni? Mik lehetnek a hibái, ami miatt azonnal vissza lehet cserélni? Például olvastam, hogy a kijelző sárgás néhány foltban, vagy az oldalán ha erősen nyomja az ember, akkor hullámosodik a képernyő.... Csak ez a két dolog ami hibás volt az emberek nagy részénél, vagy akadtak egyéb hibák is amik csak később derültek ki?
Meg mondott valami olyat a t-mobile-os ember, hogy ezek normál sim-esek, nem micro sim-esek... gondolom csak szórakozott, ugye? (és még rám nézett furcsán, hogy nem akartam elhinni)
Meg azt is mondta, hogy teljesen üres akkuval jönnek, és ott helyben nem lehet bekapcsolni? Ez igaz? -
dgabor9
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De nem beszolasnak irtam, bocsi a stilusert, a kerdesem komoly. Mivel lehet az erejet kihasznalni?
-
blackmacs
senior tag
asphalt 6 megy valakinek?
-
metalbull
csendes tag
OFF: Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem. Barátnőm sgs-n nincs bejövő hívás. Villan egyet és annyi. A hÍVónál meg hangposta. Meg ha hosszan nyomjuk a kikapcsoló gombot nincs olyan h néma üzemmód csak kikapcsolàs, pedig eddig volt. Az alkalmazások beállításainál leállítottam pár programot és valszeg valami olyat is amit nem kellett volna mert azóta megőrült a telefon. PLS HELP gyári reset segít csak? Vagy segít egyàltalán :$
-
blackmacs
senior tag
Valami jó autós gamet tudtok mondani ami megy rendesen és jó is?
-
lcee79
addikt
Ennél a http://www.htcaccessorystore.com/hu cégnél
nem nagyon látok szinte olyan terméket amire ne kéne várni 18-30 napokat...
Április eleje óta nem bírtak berendelni pár cuccot?
És esetleg normális magyar embernek való árakkal dolgoznának még némi hasznuk is lenne.És azt sem értem hogy a dokkoló (szerintük bölcső
) képe miért változott meg, de ha rákattintok akkor az jön be ami régebben. (és szerintem az is a jó kép)
És ami most a képen van azon alul van az usb... (esetleg háttal kell belerakni
) -
lcee79
addikt
válasz
Szpisti
üzenetére
Igen arra
ACE-n nagyon gyors... rányomok az ikonra és már jelzi is, hogy mekkora térerő és mehetek is a netre
ONE X ez idő alatt még sehol sem tart, sőt ha gyengébb a jel még lassabb...
Ha már csatlakozott akkor nincs probléma, megy rendesen+2 dolog foglalkoztat
Az egyik az a gyári HTC-s asztali dokkoló, szívesen vennék, de mondjuk ha fele ennyi lenne akkor is drágállanám
De nagyon tetszik...A másik hogy az hogy lehet hogy egyik nap fogta magát és elfordításra elfordult a főképernyő, és a menü is.
Egy újraindítás után visszaállt, és nem tudom hogy csinálta, és miért nem tudom újra produkálni?
-
lcee79
addikt
Az miért van, hogy feleségem Galaxy Ace telefonja ami nem egy teljesítménybajnok kb 3 sec alatt lép fel a netre itthon, one x meg kb 15-20?
Másnál is így megy ugye?
-
blackmacs
senior tag
Na végül is az indamailes dolgot megoldottam,átirányítottam a gmail-re.Indások még nem reagáltak a htc álláspontjára pedig kiváncsi vagyok rá.
más:zenelejátszót keresve kipróbáltam a double twist playert,-mit mondjak-egy fos

le is töröltem aztán letöltttem egy equalizert a gyári lejátszóhoz na az már igen,úgy szól ahogy szerettem volna
marad addig amíg nem tudom megvenni a poweramp-ot. -
dgabor9
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akkor te mégis mire használnád? A semmire?

-
mumk1
addikt
Most szembesültem vele, hogy egy belakott Sense rom full nand backupja 2.1GB-ra rúg.
Durva.
Viszont 240sec alatt megcsinálta. -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem hulyeseg, mert el lehet vele utni az idot. Csak netre felesleges ilyen hardver, pont jateknal volna ertelme.

Konzolokban, gsmepadoknal se ertettunk egyet, de nincs is ezzel baj. -
randras
veterán
De lesznek játékok rá nem? Van már bármi hivatalos ezügyben?
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez a hardver tényleg játékokra lenne, mivel mással nem használod ki.
Érdekes, hogy pont az nVidia nem foglalkozik vele. Bár én sem játék miatt vettem, de igaza van a tagnak, mással nem használod ki. -
toto0569
addikt
-
Hegasus
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Az nem akkora gond... (nekem, és remélem a one x-nek se
) csak ne kelljen leállni, és megvárni míg feltölt és csak utána folytatni a dolgaimat. -
Hegasus
senior tag
Ha t-mobile-nál veszem meg (előfizetéssel) ezt a szépséget, akkor ugye nem lesz rajta a "htc" helyett a "t-mobile"? Mert az nagyon csúnya....
-
Cymby
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hát már meg ne haragudj, de ha ez képes arra, hogy esetleg telefonáláson kívül játékra is alkalmas legyen, akkor nem fogok kézikonzolt venni sok tízezer forintért (mivel nem is engedhetném meg magamnak, a telefon is részletfizetéses) mikor van egy 100k+ árú telefonom ami hardveresen is alkalmas alkalmanként egy kézikonzolt kiváltani.
De ezzel ezt be is fejeztem, mert a problémát megoldotta más a Gameloft helyett így már nem érdekel. -
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Pontosan nagyon tudunk neki örülni... Sőt annak is ha te is elmondanád milyen telefonod van, hát ha ki tudunk teljesedni 
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Örülnek a laggoló sensenek?
Hopp ,ár itt sem vagyok 
Szerk.: ám belegondolva komolyan mondom telefonra jobb/érdekesebb játékok vannak, mint vitára, legalább is számomra és eddig.
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Szerinted játékra?
Gratulálok... miért nem vettél PS vitat, és egy 3310-est? ugyan ott lennél! Az erő ami ebben a telefonban van felesleges, de mint fanatikusok akik akarják megveszik, és örülnek neki! 
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na ja csak akkor mire való az a nagy erő ami benne van? 4 videót nézni word szerkesztés közben?
-
Cybertrone
veterán
Mint ha ilyen fontos lenne a game... vegyestek kézi konzolt, ez a telefon másra hivatott!

-
Cymby
tag
válasz
MerLinh
üzenetére
Hát nem tudom. Az ASUS Transformer tulajok is már elég régóta erre várnak de csak nem akar jönni az a Tegra verzió. Persze leleményes emberek megtalálták a módját a Tegrás készüléken való futtatásnak is (nem kell root). Korábbi hozzászólásokban keresve vannak hasznos linkek.
-
Cymby
tag
Szerintem még nem jelent meg Androidra.Visszavonva. Megjelent Androidra csak HOX-ra nem. Sajnos rettenetesen szegényes a kínálat a Gameloft játékokból. Pedig annyira rá voltam készülve a jobb játékokra mikor megvettem ezt az erőgépet, hogy húúúúú. Aztán pofára esés. EA játékok not supported Gameloft játékok not supported. Szerencsére az Angry Birds még elfut rajta
-
metalbull
csendes tag
Nekem a chrome nem tördel, a gyári meg igen. Hol tudom beállítani, hogy a chrome is tördeljen?
-
lcee79
addikt
Olyat lehet csinálni a telefonnal, hogy minden megmaradjon ugyanúgy csak a beállítások menü álljon vissza alapbeállításokra? (a soft reset nem csinálja meg)
Vagy ilyen nincs? -
lcee79
addikt
Megjött a tokom, de nem az amire számítottam

A leírás és a kép nem passzolt össze
Szóval most szóltam a boltnak, hogy ha létezik az a tok is ami a képen van (mert már ebben nem vagyok biztos
) akkor küldjék el az adatait és az árát, hogy eldöntsem hogy kicserélem-e.
Ha nem, akkor marad ez a bugatti tépőzáras, telefonkiemelős, övbe fűzhetős.Mondjuk nem rossz ez sem csak a kinézete kicsit konzervatív nekem...
Meg mondjuk az hogy övre rakható, az nem tudom hogy oldható meg állítva egy ekkora telefon esetén..
Ha előre rakom, akkor minden leülésnél hasba szúrom magam a telefonnal
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Írd oda zárojelben hol van az az itteni

-
Avicularia
veterán
Most nézem az itteni hirdetéseket és van eladó galaxy s3 ,ami szolgáltatófüggő.
Asszem 2 napja árulják,szóval az S3 egyből lezárva indul,nincs kártyafüggetlen indulás. -
Bilux
veterán
NOVA 3 -mat kipróbálta már valaki?
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na ja, nem az a baj, hogy tordel, hanem hogy ugral a kep. Minden HTC-nel ez idegesitett.
Gyari bill szerintem is jo, annyi, hogy gyakran utok .-ot szokoz helyett, mas bajom azzal nincs. -
-
lcee79
addikt
TV-mnek mikor belépek médialejátszójába, felajánlja a PC-met, felajánlja a laptopot stb ami épp be van kapcsolva. Filmeket stb meg is tudom nézni a pc-ről.
De telefont nem ajánlja fel, de nem tudom miért, és kerestetem a telefon sem találja meg a tv-t a lejátszó keresése menüben.
Pedig úgy gondoltam hogy alapból ezt tudnia kellene...
És ha másnál megy akkor lehet hogy nálam valami le van kapcsolva v le van tiltva esetleg aminek nem kéne???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ujonc letedre a csipogot vedd visszab, nem oriztunk libat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)