Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jól értelmezem, hogy bootloader nyitásakor teljes wipeot csinál a telefon?
akkor hogy tudom lementeni a jelenlegi fájlokat, beállításokat, appokat stb?
hiszen ahhoz hogy root jogom legyen, tehát működjön a titanium backup, ki kell nyitnom a bootloadert, az viszont töröl mindent.
van más megoldás?? -
Kossuth
tag
válasz
Kossuth
üzenetére
Tovább olvasva kiderült, hogy a Tampered felirat a bootloaderben eltűnik egy teljes visszaállítással. A probléma csak annyi, hogy ez a ROOT módszer nem működik tegra3-as ONE X-el csak az XL-el

Ja és ehhez nem kell nyitni a bootloadert, de így costum ROM-ot sem lehet feltenni, csak ROOT jog, dehát minket úgysem érint sajnos.
-
Kossuth
tag
válasz
hurrikan
üzenetére
Az egyik hozzászólásban ezt találtam:
"It works,
and it shows "-TAMPERED-" on bootloader screenso, my phone warranty is just gone
"Magyarul ezzel a módszerrel a bootloader nem azt írja, hogy unlocked, hanem azt, hogy tampered, azaz szabotált. Szerintem a gari ezzel is bukik.
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
Bár lehet félreértem mert Május 9-ei topikok...
de akkor miért nem írják a howto pontok közé előre a bootloader nyitást?
ráadásul a harmadik link valami ilyesmit ír:"Az AT&T elindította az OneX forgalmazását pár nappal ezelőtt, sajnos mivel zárt bootloaderen nem tudtak rendszerjogot elérni a felhasználók így nem tudták moddolni a telefont. Most ezzel az új módszerrel a készülékek 3perc alatt roorolhatóak"
itt sem említ bootloader nyitást
-
hurrikan
addikt
Megújult az XDA.
ehhez most akkor kell bootloader nyitás vagy nem?
Mert a videóban kinyitja de alul a leírásban nincs ott hogy nyitni kell....és még két topik:
-
gti16v
őstag
én azért optimistább vagyok,attól függetlenül,hogy van realitása annak amit leírtok :-)
-
kenny123
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt szokták ilyenkor javasolni, hogy szétszedni apró darabokra, rizsbe tenni, ott kiszárad, és utána ultrahangos tisztítás, ugyanígy darabokban. Mivel a rizses téma felejtős, mert kiszáradt az szépen magától, szerintem simán esélyes hogy csak az akksi döglött be, a többinek meg egy ilyen tisztítás kellene. Persze nem értek hozzá, csak azt mondom amit olvastam.
-
gti16v
őstag
és amit fentebb írtam a haver N8-a....abból sem lehetett kivenni akkut..és kb 1 percet volt a dunában...máig müxik
-
gti16v
őstag
Nem strandon volt,asszem nem is a tengerben ,hanem egy szálloda wellness részlegében asszem Egyiptomban.
Az is bizti,hogy nem fecske volt
A lényeg,hogy szombat végre hazajön és a akkor megkapom....de jó lenne,ha rendbe tudnám.hozatni,azt tudom amit felfeszít -et az a borítás az 10e -ből meg van..... de. Többi
-
-
Kobe
veterán
valakinek tipp csengőhangot mitől állítja midnig maxra a készülék ?
ennyire érzékeny lenne a gomb zsebben ?
-
lcee79
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
A beats füles igazából a technikai paraméterek alapján nem rossz (80.000-es paramétereit néztem), anyaghasználat is elég jó, de kb 30.000-et ér meg,
ami azt jelenti hogy 2,5x-ös árat kell fizetni a névért...Vannak nagyon jó fejhallgatók akár többszázezerért is, de telefonhoz utcára én max 10.000-et szánnék. (Ha nem járnék mindenhova kocsival
, így Pioneer autos cuccon hallgatom a végtelen sok zenét a 32 gb-os sd kártya+16gb-os pendrive-ról
még eddig nem értem a végére soha
) -
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Én is azt használom, elég jó... a legjobb gyári beállítás... de biztos nem vennék hozzá beats fülest

-
james008bond
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Mondjuk Desirén, mikor custom rom ( Sense 3.5 ) volt, akor a Beats beállításra azt írta, csak stock fülessel működik ( mondjuk,akkor dughattam rá bármit, attól semmi sem változott), most viszont nem írkál ilyeneket,de legalább hallani a különbséget

-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére

bennem is ilyesmi fogalmazódott meg
45ezerért meg kösz nem kell füles
-
Cybertrone
veterán
válasz
hurrikan
üzenetére
A beats fölesek egy halom szar nem érnek ezt kellet volna válaszolnod rá... semmi dinmika, és basszus nincs bennük... ráadásul jó drágák... Ne mondja nekem senki hogy a gyári fülese a telónak ami kompatibilis a chippel az jobban szól minden costum megoldásnál mert az kompatibilis, mert le*zopom magam

-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én is ezt írtam alá komiba hogy változik a hangszín, de az volt rá a válaszuk hogy attól még nem biztosítja a Beats hangzást.
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Sennheiser fülesem van, azzal is változik a dinamika
Szerintem hülyeség ez a dolog hogy kompatibilisnek kell lennie a chippel 
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
Ne engem kérdezz, a HTC Webshopban van kiírva a füles alá amit beírtam.
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
Persze hogy változik

Én eddig akármit dugtam bele mindentől változott (erősítő, sony fejhallgató, music center
), hiszen ez egy equalizer állítás a háttérben.
Nem hinném hogy bármilyen telefon képes lenne érzékelni, hogy beats fül/fejhallgató van beledugva
-
lcee79
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
nekem csak mostanság kezdte csinálni, az volt az első mikor autóban töltöttem, de addigra már megvolt másfél hónapja...
De ma reggel is ilyen volt, hétvégén is csinálta egyszer....
Amúgy már jöhetne a frissítés... Remélem hogy ennyit várattak, most már valami hiper szuper frissítést kapunk.
rokonnak HTC Sensation-re már 2x kapott frissítést, mióta ez megvan nekem.
Milyen dolog ez HTC??
-
hurrikan
addikt
válasz
kenny123
üzenetére
Ha nem akarsz sokat költeni ennél jobbat nem tudok.
Jó áron van. Viszont Beats modullal nem kompatibilis, ahhoz beats-ot kell venned ami 15ezer alatt nincs.
Vaterán másolatok vannak 5ezerért de azok szintén nem működnek együtt a beats chip-el.GSM Home-nál ugyan ez csak 3600, én is onnan vettem.
-
hurrikan
addikt
"Amúgy mostanában mintha valami probléma lenne a töltöttség jelzőmmel, múltkor egyszer mikor gps kellett, autóban töltöttem, és azt csinálta, hogy azt mutatta, hogy 70% és nem merült... 10 sec-es restart után jó lett, de mostanában ez már többször is előfordult, és nem tudom hogy most valami meghibásodhatott?"
Nincs meghibásodás, szoftveres probléma valószínűleg.
Nekem töltés után csinálja ezt, újkorától fogva. Feltöltöm 100%-ra és akár milyen intenzíven használom az első 25-30perceben nem csökken, aztán meg ugrál lefelé 3-4%-ossával veszett gyorsan és aztán félórán belül 80% alatt van. Majd ilyen 80%-körül megint beáll mint aki nem merül, aztán újra zuhan eggyet. -
kenny123
addikt
Valaki valami jó/olcsó fülest tudna ajánlani a telefonhoz?
-
lcee79
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
"Egyébként ha a listában nézed mellé is van írva hogy Júli 21-re várják.
Tehát még 2hetet biztosan várnod kell rá."Igen először május vége volt, aztán júnis 15 (akkor vettem, mert bedőltem a dátumnak), aztán volt június 29, most júli 21, de közel sem biztos hogy júliusban lesz már dokkolóm.
De ha nem jön meg erősen elgondolkozom rajt, hogy lemondjam-eExpansys szerint 1x kaptak már árut, most 29.-én, de csak 100at kaptak, és még 500 kellene, hogy én is kapjak...
Az első 100-at azok kapták meg akik előbb rendelték... -
lcee79
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
"Anno Desiréhez volt amolyan "gagyi" kínai dokkoló, amibe téve a telefont gyakorlatilag az usb csatlakozó tartotta...aztán, ha jött hívás, hát elég macerás volt felvenni..."
Na igen erről beszéltem...Így is képzeltem, ezért nem választottam ezt a variációt

Autóba még 2 éve vettem egy univerzális tartót (htc hd2-m volt akkor) akármekkorára állíthatom vagy állítva vagy fekve minden telefon belefér, aztán úgy forgatom az ablakon, hogy jól álljon... kb 2000 ft volt

-
lcee79
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
Nem tudom ezek a pöttyök milyen adatok továbbítására jók, de lehet hogy olyanra nem képes ami miatt szükséges lenne a HDMI...
Amúgy ilyen HDMI átalakítós MHL-kábelt is akartam eleinte venni, de aztán úgy voltam vele, hogy tulajdonképpen minek?!
Úgyhogy mégse vettem, asztali dokkoló azért jó mert egyszerüen csak leteszem a telefont és tölt, annyi hogy nem az asztalra teszem, hanem a dokkolóra, de könnyű a csatlakozás, főleg a sima micro usb-hez képestAmúgy mostanában mintha valami probléma lenne a töltöttség jelzőmmel, múltkor egyszer mikor gps kellett, autóban töltöttem, és azt csinálta, hogy azt mutatta, hogy 70% és nem merült... 10 sec-es restart után jó lett, de mostanában ez már többször is előfordult, és nem tudom hogy most valami meghibásodhatott?
-
james008bond
őstag
Szerintem is ezért (is) éri meg, mivel fel se kell venni, hisz kihangosít...filmet nézni, zenét hallgatni is kellemesebb így és nem a kis ucsatin feszül a készülék. Anno Desiréhez volt amolyan "gagyi" kínai dokkoló, amibe téve a telefont gyakorlatilag az usb csatlakozó tartotta...aztán, ha jött hívás, hát elég macerás volt felvenni...szóval van értelme ennek a gyári tartónak, csak nekünk túl drága, ráadásul valószínűleg héj tokkal bele se lehet tenni....pedig de jó lenne ( mint a nem gyári autós kihangosítós tartómba
) úgyhogy gondolkodom, eladom a gyári tartót..töltőt... 
-
hurrikan
addikt
Nem rossz.
De egy HDMI-t igazán rátehettek volna ennyi pénzért, ha ilyen eszükbe jut mint a beépített hangszóró akkor egy HDMI miért nem? Ha már egyszer dokkoló...Egyébként ha a listában nézed mellé is van írva hogy Júli 21-re várják.
Tehát még 2hetet biztosan várnod kell rá. -
james008bond
őstag
válasz
waccamár
üzenetére
Nekem majdnem ilyen Nillkin kemény héj tokom van és azt kell mondjam, szuper! Ja és volt a csomagban egy fólia, plusz még csomagoltak mellé egyet, vagyis mindjárt 2 fóliát is kaptam tőlük. Mondjuk az enyémen a hátoldalon levő 5 érintkezős csatit pont lefedi...lehet rendelek egy ilyet is :-), bár Angliából rendelt asztali dokkoló nem érkezett meg, sajnos...
(#8832) lcee79 : persze, hogy hivatalos helyen nem kapsz, mivel élelmes e-bay eladók felvásárolták az összes induló készletet...bár lehet, csak kamu, mert mint írtam, nekem nem érkezett meg és a pénzem se jött vissza ( lehet, ez utóbbi azért, mert virtuális kártyával fizettem ? ). -
lcee79
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
Nekem nem volt még dokkolóm, de ha a microusb csatlakozóból ugyanannyira nehezen lehet kihúzni a dokkolót, mint a töltőt (márpedig valószínűnek tartom hogy igen), akkor az elég macerás, és amúgy az egy 1 grammos kis valami, tehát telefonnal együtt felemelem és feszegetem le a dokkolót a telefonról... (nekem ez nem teccik, nem elegáns
)A gyári dokkoló komolyabb megoldás sokkal, és szebb is, és ami a fő, hogy a pénzt kaptam erre (névnapomra
), és nem sajátom költöm, így nekem megéri 
Csak az az egy baj hogy névnapom már elmúlt egy ideje, de a dokkoló még egy másik kontinensen van...(vagy még ott sem
) -
hurrikan
addikt
-
Bilux
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Olyan puha, vagy olyan kemény?
Bocs, nem lehetett kihagyni. -
lcee79
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
Leírása:
Gyártói eredeti tartozék, mindig a legjobb szögben láthatja készülékét
Tölt és szinkronizál
A készülékhez kapott kábel segítségével tudja használni
Beépített hanszóróval rendelkezik kb ez a különbség, meg hogy a pöttyökön tölt
Ára 17-18ezer árfolyamfüggő, folyamatosan változik
http://www.expansys.hu/htc-one-x-desktop-cradle-cr-s650-eu-229884/ -
lcee79
addikt
"Az az úgy nevezett pogo csatlakozó. Asztali dokkolóhoz és egyéb kiegészítőkhöz lehet hasznos."
Amit már szívesen kipróbálnék, de junius 10.-én az expansysban rendelt dokkolómra még mindig azt írja a rendeléskövetés hogy 12 nap van vissza (ami kb július 24-25.-e környékére érne ide...), de ez sem biztos, hogy végleges.
Valakinek van már ilyen gyári asztali dokkolója? Ha igen hol vette?

-
Tapasztalt valaki halk recsegést, a telefon bal oldalának megnyomásakor? Főleg az USB port környékén jelentkezik, nem kell erősen megnyomnom, elég ha az USB kábel bedugása közben ráfogok a telefonra azon a részen. Normál használat közben a telefon jobb oldalát fogom, tehát nem hallom ezt a hangot, de attól még idegesít.
Természetesen mindig tokban tartom, és nem ejtettem le egyszer sem. -
-
miiseza
csendes tag
válasz
waccamár
üzenetére
Én fóliát rendeltem (még nem jött meg), ugyanis tokban tartom, nem ejtettem le, nem emlékszem, hogy bármi olyannal is érintkezett volna ami karcolhat, azonban máris (3 hete van meg a teló) van a csoda gorillaglass-on 2 apró karc. Nem látható csak fény felé fordítva, de érdekes...

Hogy mitől kerültek oda, passz... -
Petyb00
aktív tag
Mi az a 5 kis fém pötty a készülék hátulján jobb oldalon?
-
waccamár
senior tag
Ezeket a Nillkin tokokat én is nézegettem, elég minőséginek tűnnek...
Én ilyet rendeltem tegnap, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Meg persze fóliát is rendeltem.
Egyébként tulajokhoz kérdés (én még nem vagyok az sajnos, úton van a rendelésem
):
Szükséges szerintetek tok és fólia a telefonhoz? Nem vagyok az a leejtős típus, de az unibody ház miatt elég egyszer leejteni, ha megkarcolódik máris veszít az értékéből. Vagy bírja az azért?
Másik a fólia. Gorilla Glass-re van értelme, vagy csak rontana az összképen?Mi a véleményetek?
-
Petyb00
aktív tag
-
WiZARD
veterán
legyen már Jelly Bean nekünk is...
vagy legalább egy S-OFF -
ilyen_85
senior tag
válasz
Petyb00
üzenetére
Szia!
Feltudnál venni engem is
érdekelne, hogy mit tudunk majd összeszedni, csak nem vágom, hogy a linket eltudom-e így tenni magamnak kedvencekbe a drive-omra 
#8787 Emilchen
Köszi! Örülök, hogy meglett, nekem még nem jött össze a tok vásárlás
én is inkább rendelem.Valaki akar majd szilikon tokot, nekem két kiszemeltem van, mind a kettőből fogok rendelni szerintem, ha valakinek esetleg kell ugyan attól az eladótól valami e-bayen akkor szóljon, legalább megosztjuk a szállítási költséget.
Csak elő kéne ásnom a PayPalomat, fogalmam sincs mi lehet a jelszó :S
Ezekről lenne szó:
A másik most nincs e-bayen de erről lenne szó:
-
Emilchen
tag
Vannak a 1X-en szótárak (angol, német)? Az útmutatóban nem találtam ilyesmit, lehet, hogy nincsenek is? Nem a kijelző nyelvére gondolok, hanem ún. értelmező szótárakra, korábbi telefonjaim némelyikén voltak ilyenek.
-
gti16v
őstag
kb 11e a kőbányai HTC-ben
-
kenny123
addikt
Valakinek ötlete, hogy gyári fehér hátlapot hol találok a telefonhoz, olcsón?
#8804: Ennél olcsóbban? :\
-
gti16v
őstag
régen egy haver 3410 esével ment kb fél órát fürödni....persze nem kapcsolt be...megkértük ha már tönkrement,megkértünk,hagy gyakoroljunk rajta az airsoft fegyverekkel,mivel nem volt józan könnyedén belement...szanaszét lőttük...másnap simán bekapcsolt..és még a kijelző is ment(csak a plexi tört be a lövésektől)...4 napot bírt az akku...másnap morcos is volt :-) arra akarok kilyukadni,ma már nem gyártanak ilyen telót...
bár tavaly,egy haver az N8-at ejtette kajakozás közben a dunába...kb 1 percet volt 1 méter mélyen...azóta is hibátlanul működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hisz úgyis minősíthetetlen a magyar szerviz sajna.

)

Jó nekem a 3 éve 13k-ért vett Sennheiser... van bass, és magas is... nekem arra amire kell elég! 

érdekelne, hogy mit tudunk majd összeszedni, csak nem vágom, hogy a linket eltudom-e így tenni magamnak kedvencekbe a drive-omra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)