Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Avicularia #7599 üzenetére
A Sensation az elsők között kapott ICS-t. A DHD korú készülékek közül nem sok gyártó van aki kiad hivatalosan ICS-t a masinájára, még ha nem is első körben, de jön. Az meg, hogy magasról tenne a vásárlók fejére a HTC nem tükrözi az igazságot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Avicularia #7596 üzenetére
Ezért kap a DHD ICS-t...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Avicularia
veterán
válasz Cybertrone #7588 üzenetére
a htc mindig is tett magasról a vásárlóira,nem nagyon kapkodják el a frissítéseket
-
lcee79
addikt
válasz Cybertrone #7593 üzenetére
Nálam konnektorba dugva a töltés közben azért sem használom, mert zizeg (valaki már írta is régebben)
És elég idegesítő, hogy hozzáérek a telefonhoz és csinálja ezt a rezgő/zizegő hangot.
Gépre dugva nincs, töltés nélkül sincs. Úgyhogy töltés közben hagyom békén...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
datomi
tag
Most találtam:
http://www.theandroidcop.com/2012/06/htc-to-roll-out-android-ics-404-for-htc.html
Itt azt írják, hogy "really soon" jön a 4.0.4-es frissítésXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
-
válasz Cybertrone #7591 üzenetére
DICE player is mindent megeszik, folyamatos a supportja is. Próbáld ki, lehet jobban beválik mint a Mobo.
-
Cybertrone
veterán
Nem érdekelne engem a profitéhségük... csak rázzák szintre a telefont és kész... Vagy ha hivatalosan máshogy nem megy megteszem én... mivel más opció nem lesz!
Xaels:
Mobo playert használok, hozzá való kodekkel... minden droidos telómon ez volt eddig, mindent megevett panaszom nincs rá... igazából az se zavar ha villog... legalább a buszon, vagy vonaton azt hiszik menő... csak azért nem lenne jó ha megfőne![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
[link] eszerint még nekem sincs igazam. Mivel S4 Play néven nem Krait magos SoC-okról beszélünk.
(#7588) Cybertrone: milyen lejátszót használsz? Nekem DICE player mellett nem nagyon melegszik... Illetve, ez a frissítés gondolom kicsit több mindent fog tartalmazni mint az eddigiek ezért sem dobják össze "pár" nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Cybertrone #7585 üzenetére
Üdvözöllek a profitorientált cégek világában.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Cybertrone
veterán
Nem is a melegedés... bár az is... töltés közben nem lehet semmit se csinálni vele, mert egy egyszerű filmtől is elkezd villogni csóró... értem én hogy melege van, de egy dinamikus energiaficsőr belefért volna ami kapcsolja a magokat... a végén szarni fogok az s-off-ra és megoldom magam! Pár hete várjuk már a frissítést... az elején volt 2... azóta semmi grat...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Bilux
veterán
válasz Cybertrone #7585 üzenetére
Akik már felrakták a "kiszivárogtatott" új romot azok mind azt mondják, hogy kevésbé melegszik a telefon.
Szeretném már én is érezni, és nem azért, mert most lehűlt egy kicsit a levegőNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
S4 a generáció "neve" minden S4 amiben Krait mag van/lesz. Azon belül lesznek elnevezések: [link]
A cikkhez meg annyi, hogy mivel még a 2magos S4-ből sem tudnak eleget gyártani nem hiszem, hogy idén sok lesz ebből az új HTC-ből. A TSMC idén nem fogja tudni helyreállítani a kapacitási gondokat. Mire más gyártók beindítják a gyártást addigra eltelik még pár hónap.
[ Szerkesztve ]
-
datomi
tag
Néhány napja volt szó az elforduló főmenüről, valaki írta, hogy neki elfordul néha.
Nekem tegnap jött meg az autós tartóm (HTC CAR D110), és ha abba beleteszem a telót, azonnal indul a CAR menü.
Ha kilépek a CAR menüből akkor a főmenü is el van fordulva, az öt alsó gomb (teló, e-mail, menü, üzenetek, kamera) ott maradnak, ahol normál helyzetben is vannak, a 3 érintőgomb fölött (jelen esetben mellett )
Még nem néztem meg, de gondolom az usb csatlakozója különbözhet a normál töltő kábelétől, és innen kap valami jelet, hogy, ő most egy autóban vanXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
Bilux
veterán
Új hír a következő zászlós hajóról.
S4-nek hívják a 4magost illetve a kétmagos verziót is?
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Barnee88
tag
Teljesen rosszul tudod, amivel még önmagában nem is lenne baj, csak nem kéne a butaságot ilyen nagy erővel szajkóznod.
Ha megnézed a gyártók eladási statisztikáit, akkor azt látod, hogy legjobban a csúcsmodellek fogynak, utána a legolcsóbb low end device-ok, a középkategóriás telefonokat viszonylag kevesen veszik.A samsung esetében pl, a galaxy s2-ből adtak el messze a legtöbbet, utána a galaxy mini követi 20 %-al kisebb eladásokkal, az össze többi modelljük pedig alaposan le van maradva.
Ha mindenki csak standby üzemmódban nézegeti a telefonját és csak hívásra meg smsre használja, akkor miért is venne csúcsmodellt??Az odáig igaz, hogy a nagyon hardcore játékosok és power userek kicsi részét teszik az összes vásárlónak, de a többi okostelefon tulaj, attól még facebookozik, foursquareezik, képeket tölt fel instagramra, szókirakóssal játszik satöbbi satöbbi.
Igenis használják a telefonjukat! Azért mert te egy olyan rétegbe tartozol, aki megvesz egy több mint százezres telefont, és utána nem is használod ki a tudását, ne általánosíts, nem ezek a többség szokásai.
Amúgy meg ha ennyire a standby idő a fontos neked, miért nem egy 3310-essel nyomod?
Jó régen volt olyanom, de az volt egy hétig is elment egy töltéssel.[ Szerkesztve ]
-
nistv4n
tag
Sőt, valójában ha többre használod, mint telefon, akkor is sokáig bírja. Sima email check, időjárás, gtalk, jegyzetek, e-book olvasás, bizonyos rétegnek FB, Twitter, Fs. Ezekkel is bírja azért legalább egy napig, ami a többség számára már elég.
Ami gázos, az a gyári böngészővel történő internetezés, egyrészt húzza az akksit, másrészt pedig felforralja a kezedet. Kamerázni sem ajánlatos vele órákat. Játszani meg pláne.
Az első bekezdésben említetteket barátnőm Galaxy Y-ja is tudja kivétel nélkül. Még a játékok is elmennek rajta.
Viszont az X-en azért van egy nagy képernyő, aminek nagyon szép képe van. És nekem ennyi elég is volt arra, hogy megvegyem. Évekig bírni fogja nálam (feltéve hogy nem olvad el / ég le ).
No meg ICS fejlesztésekre tesztelésére használom, arra is tökéletes, mert ilyen képernyőméretben az emulátor már haldoklik a gépen. -
rígel
őstag
válasz Cybertrone #7577 üzenetére
Pedig ez a réteg adja a vásárlók nagy részét világszerte, nem a geek-ek. Igazából nekik készülnek ezek az eszközök, ők az a tömeg akiket nem érdekel, sőt nem is tudnak az itt kibeszélt "hatalmas" problémákról. Ők vannak többen, nem kevéssel, elhiheted.
Ha a geek-ek lennének a fő vásárlóerő, a HTC nem merne ellenük olyan merényletet elkövetni, hogy hét pecsét alá helyezi a bootloadert. Ez öngyilkosság lenne ha erre a rétegre alapozná az eladásokat. -
Cybertrone
veterán
Elég szomorú hogy csak telónak használják... itt jön az hogy van pénz de hozzáértés semmi... ha csak teló kell ott egy 3310-es világvége garanciával... mert hogy abban nincs ami elromoljon... nagy akksival 2 hétig is megy bla bla... ne szűkítsük le a kört... ez egy multimédiás eszköz, itt a telefonálás már sokadrangú!
-
rígel
őstag
Persze hogy nem lehet következtetni, de a készenléti fogyasztás mindenképp mérvadó a tényleges fogyasztás tekintetében.
Gondold el, mi lenne ha készenlétben is zabálna.
Ez a készülék felhasználók nagy részének igenis főleg telefon. Az, hogy te hogyan használod, az a te magánügyed, de a felhasználók 70-80-vagy még több- százaléka főként telefonként használja,sőt a nyakamat merném rá tenni, hogy elég nagy azoknak a száma, akik kizárólag telefonként használják.Cybertrone: Már kb. egy hete megszellőztették hogy jön egy jelentős update pack, de még mindig sehol semmi. Én is nagyon várom, nem bánom ha késik, ha cserébe jelentős optimalizációt fog hozni.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz FragMaster #7571 üzenetére
Ezt a HTC is megléphetné, ha már a kernelt elszabták elég rendesen. Meg a Rosie-val is csinálhatnának már valamit.
Youri: A HTC-nek kéne lépnie, mert az nem állapot, hogy éber telefonnál 2-3 mag állandóan aktív. Fejlesztek rá jelenleg, lóg az USB-n bekapcsolt kijelzővel, semmi dolga nincs és pörög 2 mag folyamatosan, mert meleg a hátulja.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Youri
veterán
Rendes mag skálázás kellene, a futó folyamatok függvényében határozza meg az ütemező az aktív magok számát, és az órajel értékét. Kellene néhány jobb programozó, meg persze az appok készítői között is sok az amatőr programozó, aki ilyenekre nem gondol
lcee79: Persze, jó pont a Tegra 3 +1. magjának, de ennyi
rígel: De a tényleges fogyasztást nem lehet abból következtetni, hogy készenlétben hogyan merül, miközben terhelés alatt eléggé pörög.
Ezt az ez egy telefon témát meg hagyjuk. Ha az lenne a kizárólagos cél, hogy lehessen telefonálni rajta, nem ilyet vettem volna száz rongyért, de szerintem más sem.
7574: Szerintem itt meghatározó lehet a Tegra is, hogy a driver mennyire enged ilyeneket. Persze, alapvetően nem a fejlesztő a hibás, mert megfelelő os kell hozzá
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
rígel
őstag
Miért? Az nem számít használatnak hogy készenlétben van az eszköz, és biztosítja az elérhetőségedet? Végső soron ez egy telefon is, amelynek ez az egyik fontos funkciója.
Márpedig egy átlagembernél az ideje nagy részét így tölti a telefon, ami kiválóan ellensúlyozza a kijelző fogyasztását.
Nálam összességében sokkal jobb az üzemidő, mint a DHD-é volt, így pozitiv csalódás volt számomra. -
FragMaster
addikt
Az LG Optimus 4x-hez frissítés keretein belül lesz megjelenés után egy bizonyos "eco mode", mely pont erre lesz hivatott. Remélhetőleg portolják majd minden tegrás cuccra (vagy legalább is lesz hasonló).
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
lcee79
addikt
Ennek így nem sok értelme lenne jól mondod, de tegnap sok volt a dolgom, és amikor felvettem a telefont (mert valaki hívott) akkor néztem meg hogy hol tart...
De ez akkor is előny, hogy legalább akkor nem merül feleslegesen ha nem használomhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Csökkentettem a fényerőt, és nem is nagyon használtam a telefont
van fél óra beszéd, és kb 10 perc képernyő , de sosem rakom repülőgép módba.
1nap 40 perc után 86%-on álllok
Gyakorlatilag ha nem használnám egész nap, akkor lehet hogy még mindig 100%-on lenneSzerintem eddigi telefonjaim akármennyire is nem használtam, az állásban jobban merültek...
-
Dicker
őstag
PowerAMP frissítés - HTC One X-re optimalizálva. 3 pötty áthelyezve, így a fekete csík eltüntetve, így már teljes képernyős.
Reméljük többen követik majd őket. -
7
addikt
Ez egy szakmai topic, semmi helye itt annak (főleg nem több tíz hozzászólásos offhullámmal), hogy egy másik telefon mennyire jó vagy nem jó, ahogy annak sem, hogy arról vitatkoztok, kinek hol van keresnivalója. Épp elég érdekes ez a telefon így is, semmi szükség arra, hogy fröcsögjetek az ellentáborra (és vissza)!
[ Szerkesztve ]
-
Inferno69
csendes tag
-
rígel
őstag
válasz Inferno69 #7559 üzenetére
Ha jó áron vetted és van garanciajegy, akkor mindenképpen!
Használd megelégedéssel.Amúgy nagyon brutál telefon, S3-al szemeztem még de szerintem ennek a közelébe sem jön, mondom ezt úgy, hogy az S2-t imádtam
Na, ezt mondd egy elvakult Samsung s3 tulajnak, itt ezt mindenki tudja
Amúgy szerintem is így van.[ Szerkesztve ]
-
Inferno69
csendes tag
Megnéztem és LOCKED
A proci 45 fokos az CPU master szerint, akkor meg vagyok nyugodva, jó vételt csináltam
Amúgy nagyon brutál telefon, S3-al szemeztem még de szerintem ennek a közelébe sem jön, mondom ezt úgy, hogy az S2-t imádtam[ Szerkesztve ]
-
Inferno69
csendes tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a kimerítő válaszokat
-
rígel
őstag
válasz Inferno69 #7555 üzenetére
Szia!
Hboot konzol megnyit (power+ hangerő le, kikapcsolt telefonnál) Ha azt látod hogy LOCKED, akkor rendben.
2. Amíg nincs rootolva, addig érvényesítheted a garanciát a garijegy ellenében, ha megvan. Számla nem szükséges.
3. Normális, pláne ebben a hőségben.[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
-
Inferno69
csendes tag
Szép estét kedves HTC felhasználók!
Ma tettem szert egy ilyen csodálatos készülékre és lenne egy pár kérdésem
Először is honnan tudom meg, hogy eredeti vagy rootolt a telefonom, mert látszólag gyári és az eladó is azt mondta, hogy nem mókolta de az ördög nem alszik és én biztos szeretnék lenni ebben
2. kérdésem, hogy ha gyári ROM fut alatta és bármi történik a telefonnal akkor ugye elég a hivatalos T-mobilos garancia papír ha ne adja isten történik valami a telefonnal, nem kell számla
3. pedig, hogy az normális-e, hogy ha használom a telefont rendesen akkor ilyen 45 fokon van, mert ez előtt SGS2-őm volt és az SOHA nem ment 42 fok fölé!!!
Előre is köszönöm a válaszokat -
Kobe
veterán
megvettem. 4 euróért nagyon durva a cucc, és végre minden opció működik, régiótól függetlenül (samunál pl sokáig nem volt gps követés), villámgyorsan készít fényképeket, méri be a gpst, baromi jó cucc.
Ilyenekre szerintem érdemes kiadni ennyit, nekem az airdroid mellett ez a második fieztős appom, d emindkettő igényes kialakítású és hasznos
-
papp54
aktív tag
válasz ForRedGlory #7547 üzenetére
Pont ma ajánlottak sgs3 cserébe csak az telenoros nem független de nekem jó lenne elgondolkoztam egy pillanatra rajta.
Xiaomi 14
-
Youri
veterán
válasz csatakacsa #7539 üzenetére
Annyiért már megveszed az expansysnál, aki a hivatalos forgalmazó, függetlenül...
RTX ON
-
Cybertrone
veterán
válasz csatakacsa #7539 üzenetére
A legtöbbünk aki szolgáltatónál vette függetlent kapott alapból... szerintem mind olyan!
-
csatakacsa
tag
Szevasztok. Nézegettem ezt a.telót nagyon tetszik nekem, kívül belül. Hol érdemes venni most ? Én vodás vagyok es.most csak.kartyara.tudnam venni ott lenne.150. A t nél is ennyi lenne. Viszont.ott van olyan h listaáron előfizetés nélkül 164 k. Ez függetlent jelent vagy mit ? Gondolom függetleníteni nem lehet meg ez itt amugy is tiltott tema. Válaszotokat köszi előre is
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
stilo18
addikt
Valami info esetleges frissítésről? Nem olvasott senki, semmit esetleg?
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
válasz bounty123 #7522 üzenetére
A videóban S3-hoz rakják a cuccokat, de gondoltam ilyet már lassan mindegyik telefon tud
HTC ONE X nem??https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
zolees
tag
Akinek HT23 ,HT24-es a telefonja, annak mindenkinek előjött a wifi jel eldobásos probléma, tehát általánosságban elmondható, hogy ez a két széria rossz ilyen szempontból vagy csak egy-két eset fordult elő?
-
lcee79
addikt
USB OTG kábelt lehet használni one x-hez is ugye?
Előbb néztem egy videót ahol mindenfélét rákötnek egy S3-ra (pendrive, mobilvinyó, ibllentyű, xbox contoller, ps3 controller stb, és minden működött)
Meg az mhl kábelt a tv-hez kötéshez...
Valami olcsó magyar webshopot kellene találni, ahol van mindkettő
és persze olyan ami one x-el tuti megy...[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
A wifi jel eldobással én visszavittem a T-be a telefont. Már kész van ( hibajavításra azt írták, hogy : wifi csatlakoztatás ) csak azt várom, hogy visszaküldjék Kecskemétre a T-be.
Kiváncsi leszek meddig lesz jó.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Hegasus
senior tag
-
muddy_waters
csendes tag
válasz Cybertrone #7507 üzenetére
Persze hogy értem, de nem vagyok én különleges eset... Csomóan vannak, akik megcsinálták maguk, az ő példájukon bátorodtam fel én is. Bár az is igaz, hogy láttam már ilyet, iphone 4 kijelző csere fél óra szokott lenni.
-
Cybertrone
veterán
válasz muddy_waters #7506 üzenetére
Ezért mondtam hogy te egyedi eset vagy, olyan mint az XDA fórumon... Nyílván ők értenek hozzá... Sznob üzletember aki megvette méregdrágán szerinted fog ezzel foglalkozni? Én átlagember se foglalkozok vele, nem hogy egy olyan érted ugye te is mit akarok mondani!
Ezen kívül én szolgáltatótól vettem, azok meg igen is cserélik, semmiből nem tart visszamenni akár 10* is ha szar akkor szar!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
muddy_waters
csendes tag
válasz Cybertrone #7504 üzenetére
Amellett: láttad az xda-n a srác képeit, akinek használhatatlanul küldték vissza a telefonját? Ha csak matematikai esély is van rá, hogy ilyen előfordulhat, inkább szétszedem én, és akkor ha tönkreteszem, tudom hogy én tettem tönkre; ha a szerviz csesz el vmit, kezdhetem a jogi huzavonát, és mindannyian tudjuk, mik az esélyek akkor.
-
lcee79
addikt
válasz muddy_waters #7503 üzenetére
Én pár hónapja egy DELL R17-es laptopba cseréltem vinyót SSD-re a vásárlás napján.
A boltból külön érkezett, és közöltem velük, hogy meg fogom csinálni. (ők először nem akarták elvállalni, aztán elvállalták volna pénzért... de akkor küldjem vissza stb stb)
Az alján sehol nem lehet megbontani se hdd, se memoria se semmi...
(kb 40 csavar, pattintós szétszedés, billentyűzet kiszedés, és 300.000 ft-os gép )Nyoma sem volt a szétszedésnek, sőt még volt egy gumi a hangszóró körül is, ami el volt ferdülve, tehát még egy gyári hibát is kijavítottam
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz muddy_waters #7503 üzenetére
Nem mindenki így gondolkozik...
-
muddy_waters
csendes tag
Semmi nyoma a szétszedésnek. Úgy tűnik, a hátulját büntetlenül le lehet venni, csak egy kis kétoldalas ragasztó fogja össze meg pár köröm.
@Cybertrone: tökéletesen igazad van, de 1) a gari amúgy is a levesben az unlock miatt, 2) nincs másik telefonom, pénzem se hogy vegyek egyet, és ha bent tartják 2-3 hétig, mit használok addig?
-
Cybertrone
veterán
válasz muddy_waters #7500 üzenetére
Hát barátom ha a szervíz csinálja nem biztos hogy jobb munkát végez, csak tudod ha szarul csinálják is övék a felelősség, míg te magadnak megcsinálod, aztán ha valami szar mehetel a picsába, mert legaranciázni sosem fog a telód... ez a külömbség ami megfontolandó!
-
lcee79
addikt
válasz muddy_waters #7498 üzenetére
És látszik a telefonon most, hogy szét volt szedve?
Vagy teljesen úgy néz ki mint új korában?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest