- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
10000! Bocs
http://totesz.myminicity.com/
-
Jamesch
tag
Hello
én is a HOXosok táborába tartozom mától
egyelőre negatívum az hogy kicsit túl nagyna de ami valós: csak 5 megával tudok másolni a belső memóriára PCről. Nektek is ez van?
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Injun
senior tag
Elköszöntem a HTC-től és talán sosem térek vissza hozzá.Marad az SGS3.Rájöttem,hogy inkább a készülék belseje a fontos mint a külseje.Sajnálom.
-
-
hurrikan
addikt
Én is mindig beépített zene lejátszóval használom.
Éjjeli őrként volt hogy 9órán át ment folyamatosan, úgy hogy nem nyúltam hozzá és nem lőtte ki....
engem az zavar hogy akkor lövi ki ha játékot indítok.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
lcee79
addikt
"nekem azzal van a legnagyobb problémám, hogy a háttérben futó zenelejátszót kinyírja a memóriakezelő uszkve fél óra inaktív kijelző után"
Én is szoktam konditeremben így használni vagy tunein radioval (+wi-fi), vagy beépített zenelejátszóval, vagy player pro-val... egyiket sem kapcsolja ki 2 óra után sem, és végig hozzá sem nyúlok a telefonhoz...
más lehet nálad a gond...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Xaels
félisten
válasz LouiS22 #9988 üzenetére
Nem pontos dátum kellett volna, csak valami kis útbaigazítás, hogy hamarosan jön vagy nem jön. Amúgy közben megtaláltam a kérdésemet is:
"Good Day.
I'm a One X (International) user and I would like to get some information from the upcoming SW update. It will be 4.0.4 or we have to wait more for the 4.1? When it will come to our phone?
Thx for the answer."
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
-
Xaels
félisten
Imádom XD
"Dear ÉN,
Thank you for contacting HTC regarding your HTC One X.
My name is Roman and I am a Technical Support Agent for the HTC Written Team. I'm sorry to hear that you are experiencing difficulties with software update timing.
The reason for this is We are reviewing the software to determine our upgrade plans and schedule, so please stay tuned for more updates on specific device upgrade plans..."
Ezt a választ kaptam arra, hogy mikor várható frissítés a One X-hez illetve mi lesz a következő 4.0.4 vagy 4.1...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stilo18
addikt
Hazajöttem, nézem 71 hozzászólás, mondom mi a péló, megjött a frissítés? Nem, csak faXXra húztátok a telefont...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
veterán
most tesztelem a hox wifijét! az normális ha a kamera mellett megfogom, akkor valamennyit csökken a jel? vagy teljesen meg kellene szűnni ha hibás darab lenne?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
LouiS22
veterán
válasz FeRRaR1 #9977 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen barátságban vagy az övre húzható tokokkal (amikben fekve utazik a telcsi), én egy ilyet rendeltem és abszolút elégedett vagyok vele.
Ráadásul van egy kuponkódom is a rendelés miatt, ha kell, akkor szólj (Asszem 15 vagy 25 százalék kedvezmény, gyakorlatilag a postaköltséget máris visszakaptad ).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
FeRRaR1
őstag
válasz hurrikan #9976 üzenetére
Itt eszembe is jut egy kérdés, a Dézit mindig átállítottam GSM only-ra, és az eddigi két nap helyett kihúzta a 3. végéig is. Itt viszont egyszerűen nem találtam a menübe ilyen funkciót (mondjuk a meló miatt nem is nagyon volt időm)
Majd ma kicsit belemélyedek a beállításokba, Sennheiser CX300 II megjött hozzá, végre szépen szól
mindegyiket megvettem hozzá. de így 7 nap tok nélküli használat után zavaróak.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Itthon még nincs 2100-as frekvencia de Németben pl már van
elvileg itthon is lesz majd idővel mert az a legjobb. Amikor beindul az LTE fullon, akkor azért tudja szívni az akksit de a legnagyobb fogyasztó mindkét telefonnál a kijelző, ez egyértelmű.
Hiszen a készenléti idő, azaz ha nem nyúlok hozzá mindkettőnél nagyon jó. OneX-nél 1,5, Ion-nál majdnem 3nap. Ha viszont piszkálom és megy a kijelző akkor szívja. Játékkal vagy videózással ha meg a kijelző folyton, egyik sem bír 5-6óránál többet.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Xaels
félisten
Nem variáltak semmit. Lemásolták a Nexus-ról csak ugye elfelejtették, hogy ott nem "fizikai" gombok vannak és a multitaskért felelős gomb mellé kerül bezsúfolva a menü gomb ott ahol nincs felkészítve az alkalmazás a 4.0-ra.
-
keIdor
titán
válasz hurrikan #9972 üzenetére
Nem is szeretem a kijelzőjét One X után. Eleve az AMOLED-et nem szeretem, de hogy Pentile még rosszabb is. Ennek ellenére azért látni napfényben is, csak nem annyira, mint egy SLCD2-t.
Szerintem a SoC kevésbé számít, inkább a 3G eszi minden készüléket, az iPhone 4S-t is a folyamatos 3G nagyon meríti. Mi lenne itt LTE-vel? Tényleg az ION milyen ebből a szempontból? Megy rajta az európai LTE? Ha igen mennyire merül?Xaels: De az ő hibájuk, így kellett volna megoldani, nem variálni egy tök felesleges gombbal. Miért nem volt jó az alap, amit mindenki más használ? Hosszan home gomb és kész.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xaels
félisten
válasz hurrikan #9971 üzenetére
Én is jobban örültem volna a Qualcommnak szó se róla, de ez van sajnos ezt kell szeretni. A 3 pötty sem csak a HTC hibája, nézd a PowerAMP-os srácok bele integrálták rendesen a menü gombot a felületbe, meg a Chrome-ban is ott van vagy az ICS Browser-ben is. Ha egy fejlesztő foglalkozik vele akkor nem lesz az ott.
-
hurrikan
addikt
Egy nagy titka van. A Pentile és a nagyon alacsony fényerő. Meg az exynos is kevesebbet eszik kicsivel. Nem szoftver hanem hardver kérdése az üzemidő az S3-ban. De hiába ha kimész és olvashatatlan a kijelző... emellett szaturál és sérülékenyebb mint egy kifújt tojás....
de látod ott van pl az XperiaP, ultrafényes, 1300-as akksi és simán elmegy 2napokat.
Hiába optimalizálnak valamit ha a kijelző és a proci zabál, márpedig itt mindkettő zabál. De inkább zabáljon mint hogy ne lássam napfényben. A Tegra meg Tegra.... nem vártam tőle mást. Tegra2 is ugyanilyen volt....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Igazából nem is akartam Tegrás telefont sosem.
Qualcom párti vagyok. De a szép forma, jó kamera, és gyönyörű kijelző meggyőzött.
A dolgok nagy részét meg meg tudom oldani, amit meg nem elviselem. Mitn pl a melegedés, a csuklópánt rögzíthetőség hiánya.... vagy az említett kamera plexi karcosodása, kopása.
Szoftveresen meg a 3pötyi, meg az OTG hiánya mit nem tudok megoldani....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
veterán
Én ezek miatt szabadultam meg tőle még időben
Maga a telefon kinézete anyaghasználat tökéletes, csak amiket felsoroltál ezek nagyon idegesítőek tudnak lenni
Idegességemben vettem egy iPhone4S-t, na azt meg hagyjuk inkább, 1 napig volt nálam VICC 1 évig S2-t használtam, azt imádtam, S3-at viszont ha utánam dobnák sem venném fel
Most egy NOKIA N8 van, ezt csak úgy "melózni"vettem, de arra tökéletes, ja és nem 100000+az ára!
Egyszóval egy kicsit elegem lett a "csúcs"telefonokból egy időre, ár-érték arány sajnos nem elég meggyőző, lehúzás az egész úgy ahogy van***15 éve a PH-n 874 pozitív értékeléssel***
-
keIdor
titán
válasz hurrikan #9967 üzenetére
A 4X-nél gondolom nincs optimalizálva, LG nem arról híres. A Motorola Razr MAXX 3300mAh-el is kevesebbet bír, mint kéne. De ha az az aksi lenne az SGS3-ban többet elmenne.
Samsung valamit nagyon jól csinált, mert az üzemidő tényleg nagyon jó, SGS2-nél is sokkal jobb lett.Xaels: Igazából csak annyit kellene csinálniuk, hogy kiírják Twitterre mi a helyzet. Pl.: "International One X: We are finally close to finish the 4.0.4 update with new nVidia Tegra 3 kernel, we will release it probably at the end of the month, still needs testing, stay tuned".
Mindenki csendben lenne, ha látná, hogy csinálnak valamit, nem csak a töküket vakargatják...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xaels
félisten
válasz hurrikan #9964 üzenetére
Én angolul kérdeztem rá ma náluk a frissítésre. Kíváncsi vagyok milyen válasz lesz.
Amúgy tényleg sok szívás van a T3-al, amit tudnak azért kihoznak belőle és gondolom próbálnak az új kernellel megbírkózni a HTC-nél ezért is van a Qualcomm-os készülékekre már 4.0.4.
Másik részről a kommunikációt van még hova fejlessze a HTC mert ebben piszok rosszak. Nem ártana erre több hangsúlyt fektetni. Sokkal kevesebb lenne az elégedetlenség, ha rendesen informálnák a felhasználókat.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Szerintem az nVidia-t akarta ő írni....
Énnekem nagy bajom nincsen a készülékkel tulajdonképpen, jó a 3pötymörgő zavaró, de elviselem, inkább az legyen ott mint 0fényerős kijelző mint az S3-ban.
A SENSE laggol, oké, orvosolni egyszerű launcher cserével, a SENSE funkciók attól nem vesznek el hogy a launchert lecseréled.
Ami kicsit zavar az a melegedés, de ez Tegra3 sajátosság, forrósodik a Nexust7 is, olvass XDA-t, az LG4X meg gyakran még ki is kapcsol túlmelegedés miatt. Ez minden Tegra3-as cucc sajátossága, ahogy a hiányos driverek is.
Na meg ez a kamera kopás dolog és az üzemidő. Utóbbi tudtam mikor megvettem, szintén egyrészt a Tegra nagy fogyasztása miatt van, másrészt meg a HTC-nek lehetett volna annyi esze hogy egy nagyobb akksit tesz bele, bár lásd 4XHD 2250-es mégis ugyanúgy félnapos az üzemidő, vagy annyi sem.
Tehát oké, tény hogy vannak bibik, melyik telefonnál nincsenek.... S3-nak is ott vannak a maga szoftveres és hardveres hibái. Itt ami a supportot megnehezíti az a Tegra3, és az hogy ezzel kapcsolatban tapasztalatlan a HTC még... majd belejönnek. Én nem tartom valószínűnek hogy szépen megfeledkeznek majd rólunk.
A garancia politikája meg más gyártóknak sem sokkal különb. Samsung, Sony is teljes garivesztés hivatalosan ha bootot nyitsz, és ott is a szervizesen múlik hogy utánnanéz vagy sem és az ő szerviz minőségük sem különb.Tehát tény, sok a gond perpill. De ez nem csak a HTC hibája.
Jó az övék is. Reméljük igyekszenek mindent megoldani. A fentebbi levelemre meg várom hogy írjanak. In egyelőre kitartok mellettük, ahogy a Sony mellett is kitartok 10éve, pedig voltak ott is nehéz idők és érdekes húzások. Meg lettek nevelve. Majd észhez térnek itt is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Bilux
veterán
válasz Cybertrone #9962 üzenetére
Nem jöttek még rá a dolog nyitjára.
Lásd ATI vs. Nvidia.
ATI mindig innovatív volt mert újat, mást csinálni. Gyorsabb volt elvileg mindennél papíron, csak a nyamvadt drivert nem tudták megírni vagy fél éveket kellett várni rá.
Amint változtatott a supporton havi 1 driver mindig minden körülmények között egyből jobban ment az ATI-nak. Mondjuk AMD tudta mikor kell megvenniNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
hurrikan
addikt
Éppen ezért én már csak Londonnal kommunikálok.
Ment nekik még egy jó nagy levél adagom. Ők legalább érdemleges választ tudnak adni.Tisztelt HTC!
Válaszukat megértettem.
Ellenben nem tudok mindennel egyetérteni. Példa: gombok, csatlakozók kontaktosodása, kamera hibák, burkolt kopása, hangszórók esetleges tönkremenetele.... ezeket pl szoftver nem okozhatja, tehát ebben az esetben nem értem miért ugrik a garancia ezen hardveres részegységekre. Az hogy processzorra, alaplapra, esetleg fényerő tuningolás miatt a kijelzőre megvonják, talán megértem, de azt is csak akkor, ha bizonyíthatóan a custom ROM okozta. És ha már válaszoltam ezzel kapcsolatban, feltennék pár további nagyon fontos kérdést, amire a haza képviselet nem tudott érdemi választ adni.
Íme a nekik küldött levelem, amikre válaszoltak azt kihúztam, a többire sajnos azóta is hiába várom a reakciójukat. Remélem önök kielégítő válaszokkal tudnak szolgálni."Tisztelt HTC Magyarország!
HTC OneX-el kapcsolatban lenne egy kérdésem, illetve több.1. Már lassan 2hónapja ígérnek egy frissítést amit még mindig nem kaptunk meg a készülékre, ebben 4.0.4, hibajavítások, és pár új funkció volna elvileg. Ezt mikor kapjuk meg? Illetve lesz egyáltalán? Vagy majd 4.1.1 valamikor októberben, novemberben?
2. A készülék a FULL-HD videókat mindössze 23fps-es képkocka sebességgel veszi, ennél még a legolcsóbb kétmagosak is jobban teljesítenek még az 1Ghz-s kétmagosak is bírják a fullHD-t 30fps-el. Ez mikor lesz, vagy lesz javítva?3. Mindenhonnan másféle hírek jönnek, ha bootloadert nyitunk, az csak szoftveres, vagy hardveres garancia vesztéssel is jár? Fontos volna tudni. Fórumokra másoltak be levelet, mely a HTC központ válaszát tartalmazta, miszerint csak a szoftveres garancia veszik mert a hardvernek semmi köze a szoftverhez. Ez valóban így van vagy a bemásolt levél hamisítvány?
4. A HTC álltal fejlesztett hangvezérlés mikor lesz elérhető OneX-re?5. Az OneX meg fogja kapni a PS Certifikációt vagy csak a későbbi modellek?6. Melyek azok a nem beats gyártmányú fülesek melyek együttműködnek a készülék beats chipjével, erről is rengeteg az infó csak a gond hogy mindegyik mást állít. Egyik azt hogy teljesen mindegy mert mindegyik, másik meg hogy csak a beats-ok. Ez a két véglet. Itt is az igazság érdekelne.
7. Lesz valamikor új 3.XXXXXX-es kernel és USB OTG az OneX-re?
8. Kamera burkolatának indokolatlan kopását orvosolják garanciában? Karcolódik, kopik rajta az üveg plexi és félek befolyással lesz a képminőségre."Tehát ezekre várom tőlük a válaszokat.
Nektek nem kopik a kamerát védő üveg felület körbe az ilelsztésnél?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
keIdor
titán
Felfújt nagyképű hólyag a HTC különben. Persze vannak mások is, az Apple is ilyen, de ott azért nincsenek nagy problémák, ellenben ezeknél igen. Nem is értem ezeket a kijelentéseiket, mikor meglátom a Desire C-t például. Meg aztán hazudni is tudnak, hogy nem elég a Desire vagy Desire HD egy-egy frissítésre, mikor a Desire C megkapja.
Lényeg, megérdemlik, hogy nem megy a szekér.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bilux
veterán
Érdekes különben a HTC hozzáállása. Közép és felső kategóriánál lejjebb nem adják.
De a support az kritikán aluli a ONE X-hez ami ugye a csúcstelefonjuk... AT&T illetve S-hez már kint van a javítás.
Nagyon lapítanak mint szar a fűben, remélem megvan a jó okuk rá. Remélem JB hamarabb lesz HOX-ra mint SGS3-ra[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
mumk1
addikt
Nekem is úgy tűnik, hogy a maradéktalanul elégedettek azok közül kerülnek ki, akik már nem gyári romot használják. Szerencsére a romkészítők még nem adták alább a lelkesedésüket és szinte mindent megoldottak, amivel a HTC hónapok óta töketlenkedik.
A Venom Tweaks-be még olyan dolgok is bekerültek, ami nekem eddig baromira hiányzott a Sense 4.0-ból, nevezetesen, hogy körbe forgathatók a screenek. Lekopogom, eddig nem bántam meg, hogy áprilisba azzal nyitottam, hogy "nyitottam".http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
veterán
megvan megvan megvaaaaan ööm é bodottá
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szucsi
őstag
Csatlakozva a rinyálókhoz nekem azzal van a legnagyobb problémám, hogy a háttérben futó zenelejátszót kinyírja a memóriakezelő uszkve fél óra inaktív kijelző után. Ez valami elképesztő, muszáj lesz rá tenniük olyan opciót, amivel alkalmazásonként / folyamatonként beállítható lesz a zárhatóság, mert per pillanat sportolásra a cucc számomra teljesen alkalmatlan.
Sajnos nincs más alternatíva számomra sem, a 1x kijelzője is, anyagminősége is, designja is magasan az s3 fölött van (természetesen az én szubjektív megítélésem szerint, mielőtt jönne valami kamaszgyerek és dührohamot kapna, mintha az anyjára mondtam volna rosszat).
Az első készülékem kapott az e-careben egy 72 órás DOA-t az ugrálós GPS-re, remélem amire cserélik, hibamentes lesz. Ha nem, akkor viszlát HTC, többet a környékére sem nézek. (megint csak szubjektív vélemény, kedves, műanyagdarabbal azonosuló fórumtársak)
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz nistv4n #9949 üzenetére
gari lejáratát kivárni?
félek 2 év múlva egy elavult izé lesznaponta gondolom újra a kérdést, hogy meddig várjak unlock-kal, de ha már kibírtam 3 hónapot, akkor bízok benne, hogy nem kell már túl sokat várni S-OFF-ra.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
nistv4n
tag
A telefon önmagában (külsőleg, papíron teljesítményben) nagyon jó. Ezt nehéz is vitatni.
Mi a gond, ami ezt az egészet lehúzza? A HTC support, vagyis ami nincs. Ennyire lesz*rni egy olyan közösséget, akik jóárasítva is minimum 120 ezer forintot költöttek a telefonra.. Értem én, hogy külföldön arányaiban más a készülék ár/érték aránya, és talán emiatt nem is háborodnak fel.De felmerül a kérdés, hogy _MIT_ csinálnak a HTC-s fejlesztők? Engem a JB sem érdekelne, ha tennének valamit az ismert problémák ellen. Lehet tenni, elég nézni a custom romokat. Ha pedig a support ennyi volt, hogy kijött a telefon, jött pár frissítés, és már gyúrnak is a következő szériára - akkor nyugodtan menjenek csődbe, ez irányba eddig is jól haladtak.
Ettől még nem adom el a telefont, mert szeretem, a sebesség sem zavar engem egyelőre, bár a multitaskot megcsinálhatnák rendesen. Kivárom a gari lejártát, és nem is fog érdekelni a hivatalos frissítés.
-
LouiS22
veterán
Cybertrone-nak igaza van: attól, hogy itt túráztatod magad és dühöngsz, nem lesz jobb. És igen, nincs garancia arra, hogy jobb lesz. Lehet, hogy a felhasználók 99 százalékát nem zavarja sem a három pont, sem pedig a menü gomb hiánya. Az akkuidőt meg lehetett tudni a tesztekből, de ránézésre is megmondható: egy ekkora kijelző bizony zabálja az erőforrásokat. Ezzel vagy együtt tudsz élni, vagy váltasz egy kisebb fogyasztású telefonra. És nem vitatkozom, csak a véleményem írom le, ahogy te is.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Eli577
senior tag
El tudom képzelni most milyen arcokat vághatsz kommentelés közben.
Érthető a dühöd amúgy. Engem az bosszant, hogy már négy hónapja kint van a telefon és nem adtak eddig egy olyan frissítést se rá, ami a legidegesítőbb hibákat orvosolná. (Nálam a homescreen lag a legkisebb probléma, a három pötty, a böngésző belassulásai és az élő háttérképek a nagyon problémásak.)
-
Youri
veterán
válasz LouiS22 #9942 üzenetére
Nézd, nem fogok leállni vitatkozni arról, hogy nekem miért is kellene elégedettnek lennem azzal, amivel nem vagyok. A HTC-t senki nem kötelezte arra, hogy ne tegyen egy nyomorult menügombot a telefonra, de mint látható, ezt ők is észrevették, hogy nagy FAIL volt, ezért ilyen mappolásos félmegoldással orvosolnák, ami nem baj, de tegyék meg már végre. Semmi sem biztosíték arra, hogy valóban lesz fejlődés ezekben a dolgokban, de attól még hatalmas negatívum, mind a Sense sebessége, mind az akkuidő
RTX ON
-
Cybertrone
veterán
Nem adja az s3 fater... Fogdostam, de annyi eleg is volt... A linkelt sony mutatos, najd ha kijon meglesem, addig meg hat ha takolnak hiza, ha nem megy aprora, es veszek vmi mast!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Xaels
félisten
Nem. Azt válaszolták, hogy nincs folyamatban lévő frissítés (se 4.0.4, se 4.1, se semmilyen) ami biztos, hogy nem igaz. Lehet, hogy nem a legjobb a HTC Support, de nem emlékszem olyan készülékükre ami azon a romon vagy szoftver verzión ragadt volna amivel kiadták android vonalon.
-
LouiS22
veterán
Érdekes, nekem sosem lövi ki a wifit, a 3 kibaszott pötty beficcen más 4.x.x ROMban is, ez nem a HTC hibája (látom tableten), a kijelzőidőt meg tudni lehetett minden előzetes tesztből, szóval nem teljesen értem, hogy miért arénázol hangosan. Ahogy azt sem, hogy mi a biztosíték arra, hogy az általad felsorolt hibákat javítani fogják? Kb. semmi... OK, a pöttyök biztosan, mert láttunk valami screenshotot.
-
Youri
veterán
Azt, hogy nincs is ilyen frissítés. Nagyjából a német is ezt mondta. Igyekszem nem készpénznek venni, de alapvetően most fel lett kúrva az agyam, hogy én csak figyelem az ilyen-olyan romokat, hogy a HTC faszságait milyen könnyen javítják az unatkozó ráérő fejlesztőpalánták, én meg gondolkozzak azon, hogy a horroráron vett telefonomnak a gariját bukjam el, csak azért mert a HTC szoftvermérnökei bénapöcsök, de azért biztos ami ziher egy csernobili betonszarkofágjellegű védelmet pakolnak a félkész rendszerükre, hogy aki valóban ki akarja aknázni a lehetőségeket, amire a HTC nem nyújt lehetőséget, csak a garancia elvesztésével legyen mód?
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Xaels
félisten
válasz LouiS22 #9937 üzenetére
Én sem értem. Sokan úgy csinálnak mintha használhatatlan lenne a telefon a jelenlegi állapotában pedig nem. Igaz a Sense kicsit laggos néha, de ha az valakit zavar megoldhatja custom launcherrel vagy ha nem szívbajos akkor romcserével. Én türelmesen kivárom. Biztos kapunk majd frissítést.
(#9939) Youri: mondtam, nem kell azt készpénznek venni. Az a német HTC válasza volt. Emlékezz csak a magyar mit válaszolt Hurrikan-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Tényleg én vagyok az egyetlen, aki elégedett ezzel a telefonnal?
Nem biztos, de hirtelen igen. Mivel legyek elégedett? Hogy 3 órát alig éri el a kijelzőidő? Hogy a Sense szép és jó, de szemmel láthatóan darabos a mozgása? Hogy Dühös madarazás közben kimegyek elolvasni egy e-mailt, és visszamegyek, addigra kilőtte az appot? Hogy azoknál az appoknál is ahol van menügomb beépítve alul megjelenik egy kib*szott fekete csík 3 kib*szott pöttyel? Hogy az automata fényerő egyenletes fényviszonyok mellett is pulzálásszerűen változtatja a fényerőt? Hogy akármit állítok, elaltatja a wifit, mert a 3G biztos ingyen van, meg amúgy is biztos az nem fogyaszt? Summázva, nem nem vagyok a telefonnal elégedett. Várok erre a nyomorult frissítésre heteket már, és most beközlik, hogy lehet, hogy törölve van, azt majd lesz egy 4.1 TBA. Persze előtte jönnek új telefonok, amik priort élveznek majd...RTX ON
-
keIdor
titán
Igen. Tudod, másfél éve Galaxy S-em és HD2-m Gingerbread-el gyorsabb volt. Utóbbin még a Sense is rajta volt. A Galaxy S II-m fényévekkel gyorsabb volt már gyárilag is, utána a Sensation is.
Mindegyiket lehetett főzni, nem veszett el a garancia sem. A másik telefonom, amiket mindig is cégesként használtam iPhone 4, most meg 4S, szintén gyorsabbak.Nem lenne itt baj, ha megmaradna a garancia bootloader felnyitása esetén, de itt elveszik.
Már rég 4.1 lenne a telefonon, vagy valami kiszivárgott 4.0.4 Sense-el, csak itt nagyon meg van kötve a kezed, ez a baja mindenkinek. Engem meg idegesít, hogy egy menübelépésnél belaggol a telefon és 2 másodpercre elgondolkozik. Ez alatt a másfél év alatt gyorsabb működéshez szoktam hozzá. Benchmarkok engem sem érdekelnek, nem erről van szó.Azért én a kamerától sem ájultam el, igaz sokat fejlődött Sensation óta, de az SGS1, SGS2, SGS3, i4, i4S szebb képeket csinál.
Youri: Ez igaz.
zso79: Vártam eleget.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
LouiS22
veterán
Srácok, elismerem, hogy különbözőek vagyunk, de... Néha nem értem, hogy miért lázadoztok ennyire. Tényleg én vagyok az egyetlen, aki elégedett ezzel a telefonnal? Pedig én sem ma kezdtem az androidot nyúzni. Igaz, nem futtatok atomtutu és egyéb idióta bencsmarkokat, hanem egyszerűen élvezem, hogy gyors a telefon, szép fényképeket csinál, nincsen tárhely-problémám... Ez csak egy eszköz, amit használtok! Tökéletes meg sosem lesz, ha veszel egy másikat, ott is fogsz találni valamit, amibe belekötsz, mert nem tetszik. Relax
-
keIdor
titán
válasz LouiS22 #9931 üzenetére
Gyárilag legyen jó, SGS3-at sem tervezem buherálni. One S az ár és a 3 pont miatt esett ki.
Youri: Arra én is bármikor cserélném az SGS3-at vissza. De az is ilyen 180k-ért megy, ami sok. 125-ért szereztem a bontatlan kék S3-at, annak idején a 2 hetes One X is ugyanennyi volt, tehát valahol ez a lélektani határ nálam ha telefonról van szó.
Mondjuk itt nem az nVidia a hibás, mert egy senki LG is jobb szoftvert írt erre. A HTC a ludas.Hoppá, ez bejön.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Youri
veterán
Nem mondanám, hogy komolyan gondolkodom egyelőre. 32 gigás XL-re bármikor cserélnék, a Tegra egy szopacshalmaz. De erre igen kicsi az esély. Galaxy Nexus az ami élhető alternatíva, azzal nem lenne szopás sem az S-OFF, sem a bootloader, sem a support, sem egyebek miatt, de a formavilág nem túl meggyőző, pentile, és alapvetően samsung...
zso79: Igen
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
keIdor
titán
Több alternativa is van. Melyiken gondolkozol? Én még sokat gondolkoztam S4-es One S-en, de egyrészt alig találni, másrészt drágább, mint a hardveraprós One X, annyit meg nem ér, mert bár sokkal gyorsabb annál, de kijelzőben nagy visszalépés, mivel azon látom a pixeleket és a három pont is ott van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #9918 üzenetére
En most vettem SGS3-at, eddig bejon, csak ajanlani tudom. Ez mar 4.0.4, lagg eddig nincs, buheralni lehet, mert S-Off nincs, mehet ra 4.1 is, amit linkeltem, meg barmi.
En nem bantam meg, hogy idejeben, hamar ki is szalltam a One X-bol.
Kijelzoje a legjobb, formaban a legszebb most a piacon, One S-el egyutt, de a szoftver hulladek, support is szarabb mint egy eve.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Eli577
senior tag
válasz Avicularia #9924 üzenetére
Én várok még 1-1,5 hónapot, utána majd gondolkodok. Mert azért valljuk meg, ami gyári SW most van, az korántsem nevezhető kellőképp optimalizáltnak.
-
Avicularia
veterán
válasz Cybertrone #9911 üzenetére
Erről írtam hetekkel ezelőtt. A htc mindig is ezt csinálta a support-al
-
sintek
csendes tag
válasz Cybertrone #9921 üzenetére
2 napja cseréltem a galaxy nexusom+25ezret fizettem rá egy one x ,hatalmas hiba volt!!!
AVE
-
BodyGekko
tag
Én egyszer tettem kitérőt a HTC vonalról , de annyira hiányzott a Sense , hogy vissza kellett térnem. Hozzáteszem , hogy az LG 2x és az S2 sem voltak gyengék a maguk idejében , de a Sense az Sense.
[ Szerkesztve ]
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
WiZARD
addikt
én is nagyon elkeseredett vagyok az S-OFF hiánya miatt.
nekem ugyan elég lenne a root és a romcsere, de ez a garis hozzáállás undorító.
persze S-OFF mellett is lehet bukni a garit, de ott legalább megvan az esély, hogy megmarad.gondolkozok mindenen én is. Nexus, SGS3, One XL, de valahogy nem igazán akarok váltani
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Most komolyan gondolkodom egy Galaxy Nexus cserén... Pedig nem akarom... Pentile is, Samsung is... De Nexusnál nem lenne szopatás a frissítésekkel, sem pedig a hülye S-OFF-fal. Szemét HTC utálja a vevőit...
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Bilux
veterán
A lepény hal meg utoljára...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Cybertrone
veterán
Csalodtam a htc suportban, uccso telom volt toluk... Pedig az eladasokat tekintve mi hoztuk vissza oket, es nem ezt erdemelnenk... Szinte kenyszeritik az usereket a garivesztesre a selejt gyari rommal
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
g0n21
senior tag
Elképesztő grafikája van a dark knight rises-nak... eddig a Modern Combat volt nekem a referencia, de Batman lenyomta (irányításra mc3 jobb).
Merem állítani, hogy egy dualcore-os laptop 256/512es VGA-val tud ilyet...
Barátnőmnek a kezébe adtam a.... a dark knight rises-t, 20perc után tette le, pedig nem rajong az androidos játékokért....[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Cymby
tag
Megjelent a Dark Knight Rises a Play-en és támogatja a mi készülékünket is.
Nálam már fent van, egyelőre csontra merítettem az akksit így kénytelen voltam abbahagyni
Jól összerakta a Gameloft, nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen minőségű játékkal fogok telefonon játszani.Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest