Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
FragMaster #6797 üzenetére
135k lett volna webshopban, csak akkor nem tudtam volna számhordozni, azt meg mindenképp akartam.
Köszönöm!(#6796) Kronk: Megfontolom! Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Van One X-hez akkukabát? Mármint nem külső akkutöltő, ami fityeg oldalt, hanem olyan, ami mint egy hátlaptok megy a telóra? Link esetleg? Mert olyanra én is beruháznék. Csak az a baj, hogy amíg egy sima külső akkutöltő megy minden telóhoz, addig egy akkukabát csak a One X-hez, telócserénél meg kidobott pénz.
-
Hegasus
senior tag
Olvastam, -hogyha ellopják- azzal lehet olyat, hogy egy hitelesített számról küldesz egy kódot a telefonodra, és akkor letöröl mindent róla, ha fontos adataid vannak rajta, meg zárolja, és néhány percenként is küldhet gps pozíciókat, hogy éppen hol tart és merre, vagy azért, hogy te keresd meg (
), vagy ha bejelented a lopást, akkor könnyebben megtalálják... (de szerintem egyszerűbb ha magad keresed meg)
-
Smani
senior tag
Most jott a mail. Elfigyott az akcios keszlet...
-
sniphoe
aktív tag
"Sajnos az akciós áru készülék kifogyott és már nem tudjuk szállítani.
Mivel az akciós készlet kifogyott, sajnos a rendelését nem tudjuk visszaigazolni és teljesteni, ezért a rendelést töröltük.
Az esetlegesen okozott kellemtlenségért elnézését kérem.
Üdvözlettel:
Müller Attila
termékfelelős
eBolt Internetes Áruház
Telefon: 1-88-99-208
E-mail: muller.attila@ebolt.hu"No comment...
-
Hegasus
senior tag
Végre én is egy szürke Egyetlen X boldog tulaja lettem
Már két napja nyúzom szépen, és az első benyomás hogy hihetetlen szép és gyors (én még egy döccenésnyi lagot se láttam....)
Bedőltem és át lettem verve.... ennek a "tepsi" szónak a dobálástól azt hittem sokkal nagyobb lesz... néztem videókat is, ott se volt már "tepsi" de élőben meg végképp nem az, egy újjal átérek mindent, pedig nincs nagy kezem...T-mobile-nál like díjcsomagban csak 150k volt, és ma megyek microsim-re cseréltetni egy telenoros kártyás sim-et, és megnézem független-e... remélem és akkor van 10k amit levásárolok a play store-ban.
Erről jut eszembe: milyen alkalmazásokat ajánlotok, ami nélkülözhetetlen? Egyet már találtam: eset vírusirtót. Meg tegra3-as játékokEzen elgondolkodok, hogy feláldozzam a vékonyságot egy nagyobb akkuért, ha elkészül...
És gondolom, ha beviszem az e-care-be hogy ők szereljék szét és tegyék bele a nagyobb akkut, akkor még talán garancia vesztéssel se járna. -
zola-
őstag
Nincs mar HOX az oldalukon.
-
rígel
őstag
Úgy látom javították! Lemaradt egy 1-es az elejéről? Vagy a One V-vel keverték?
-
agabe
addikt
konkretan a doboz bontottsag / sertettseg nem lenne zavaro, mert azt irjak uj, es allapota is az, de a 6ho gari eltantoritana.
ami fura, hogy ugyanilyen kondiciokkal a one s dragabb ... nem letom benne a logikat.
b-stockos keszuleket az emlitett rovid (es gondolom nem gyari) gari miatt nem vennek, max olcso kiegeszitoket. annyira nem eri meg 10-20%-ot sporolni, mert kesobb hiba eseten dragabb lesz az olcsobbol. akinek van 125ezer ft-ja telora, annak van 150-160is, de ha nagyon mindegy a penz, akkor orosz rulettezhet a b-stockkossal is -
lcee79
addikt
próbáld ki imediashare-t
Nekem múltkor ajánlották itt a fórumon, én tv-hez akartam passzintai, az sem ismerte fel, de ezzel a progival már igenDUNE BASE 3.0-ám van az nem tud dlna-t rendesen...
hiába van smb, meg upnpav szerver /kliens funkció, dlna-ra mégis azt írják hogy nem...
de smb-vel játszok mindent úgyis, pc-ről főként -
Dicker
őstag
-
lcee79
addikt
Megrendeltem a dokkolót.
más: Legújabb (1.6-os) spb mobile shell-t próbáltam már valaki?
Ma láttam egy htc sensation-ön egy ismerősnél, elég látványos launcher. Még animáltabb talán mint a sense -
lcee79
addikt
Thanx!
Akkor ez rám nem vonatkozik sajna
-
lcee79
addikt
Hi!
Akartam épp rendelni expansystól (de a http://www.htcaccessorystore.com/hu oldalon keresztül) egy HTC One X asztali állvány CR S650-t
És a rendelésnél azt kérdezi, hogy:
"Rendelkezik uniós adószámmal (EU VAT ID)?" ha azt mondom hogy nem akkor 3532 ft- rájön az árra... Ha azt mondanám hogy van, akkor 0 ft.
Na most én nem tudom itt mire gondolnak, valaki tudja?Köszi!
-
blackmacs
senior tag
A tokkal kapcsolatban én is valami mezei tokot vettem a vodánál valami 1100 huf körül és igencsak megfogta a készüléket.egyszer veszek majd valami minőségi darabot meg egy radírt
-
Barnee88
tag
Nokián nem lesz android, ezt ne is várd, kizárólagos szerződést kötött a Microsofttal, akitől egy rakás pénzt kaptak, ami nagyon kellett, mert elég szarul állt anyagilag a Nokia.
Ebből kifolyólag csak windows mobile lesz nokiákon, illetve symbian, de annak előbb utóbb ugyanaz lesz a sorsa mint a meego-nak, szépen csöndben kinyírják. -
kicsizoz
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megkaptam én is a telefont, most barátkozunk!
- 1 hetet kellett várnom rá, mert meg kellett várni az új szállítmányt, nem volt raktáron, így is HT23Y, azaz még régi darab, de eddig hibátlan!
- Nyomkodóknak, a kézikönyvben találtam: "Ne fejtsen ki nagy fokú nyomást a kijelzőre, mert az a készülék károsodását okozhatja"
- Autóban a beépített bluetooth-os kihangosítóra viszont panaszkodnak akiket felhívok, előző telőm egy 4 éves nokia, tökéletes volt! Ez viszont nagyon visszhangzik! Nálam lehet a probléma, de mit kell tennem, hogy ez a hatás megszűnjön?
Előre is köszi a segítséget!
-
vatoteam
tag
válasz
ForRedGlory #6762 üzenetére
Ez mondjuk akkor is durva... De tuti valami szélsőséges körülmény volt, mondjuk Finnországban beviszed magaddal a szaunába, ahol játszol egy óra GTA3-mat, majd meghemperegsz vele a hóban és úszol egyet a jeges vízben
-
premete
veterán
válasz
Cybertrone #6756 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy komolyabb felmérések (50000 készülék) alapján 1 év alatt mindössze 3.7% HTC okostelefon hibásodik meg, utána a Blackberry már 6% feletti, majd jön a többi.
Csak az Iphone és a Motorola előzi meg a HTC-t, 2.1-2.3 %-kal. -
kungzi
veterán
garancia vesztés nélkül lehet feltenni főzött romot? mármint, hogy bármikor visszaállítható a gyári garanciás állapot?
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #6750 üzenetére
Ez ho hatasara lett ilyen?
-
vatoteam
tag
válasz
gyuri2008 #6747 üzenetére
Nem fog elszíneződni, vagy ha át is vesz valami színt az éleken akkor átmész rajta egy mezei rotring radírral és ennyi
Huhh, amúgy nekem nem lenne lelki erőm Samsung tokba tenni a világ legjobb telefonját(#6750) ForRedGlory
Na ne ba... Ezt mi-hogy-mikor-mitől?Nincs alatta semmi infó, de ez most kicsit beparáztatott
-
ForRedGlory
félisten
Az igen... megizzadt a haz
[link]
-
gyuri2008
veterán
Elmentem ma egy tokot venni.
A htc one x-hez nem kaptam,pedig egy jó pár helyen megnéztem
Végül sikerült vennem egy SIII bőrtokot,teljesen passzol bele,nem szoros nem is bő.
Attól félek,hogy mivel fekete a tok,nem e fogja elszínezni a fehér házat.
Van itt valakinek fekete tok a fehér Htc-hez.
Ha igen mi a tapasztalata. -
zola-
őstag
válasz
kenny123 #6740 üzenetére
Mindegyik telefonnak vannak hibái! 1 hónap alatt volt xperia s, galaxy note, és htc one x. Lehet, hogy nekem szerencsém volt, de a HTC ONE X-emnek nincs semmi baja.A másik kettőt garba vittem vissza a 3 napban...
Hihetetlen mennyi fost árulnak......Hogy a f@szba nincs renedes meo....
-
Szpisti
addikt
Nekem azokkal a Nokia telókkal az a gondom, hogy baromira nem tetszik a formájuk... Szerintem akkoráknak kéne lenniük, mint ameddig a fekete (képernyőhöz tartozó) rész. Ami azon túl van színes rész, olyan mintha nem a készülékhez tartozna, hanem egy ronda tokhoz... Ilyenek a Lumia 800-as, 900-as meg az N8-as N9-es készülékek is... Elcseszett egy forma... Szvsz...
-
Kobe
veterán
válasz
Cybertrone #6732 üzenetére
ez azért elég merész kijelentés egy olyan telefonnak a topikjában, ami gyakorlatilag szériahibás
amúgy ha minőséget akartok látni, meg kéne tapizni a nokia lumia 900-ast, az is unibody ház, de HTC bácsi becsókolhat nekik csontig, olyan minőség. Múltkor tapiztam, hihetetlen egybe van, sztem a one X összeszerelési minőségét nyugodtan meglehet szorozni kettővel annál a telónál.
Nokiát viszont nem értem, miért nem lép android felé, ha arra a telóra rápakolták volna, szerintem bestbuy lenne.
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #6732 üzenetére
nem azt mondtam, hogy ez nem fordulhat elo (hiba mindenhol van, de erre van a szerviz) hanem, hogy ez garanciaban javitando, mivel nem olyan keszulek es gyarto amire azt mondana a szerviz, hogy ez nem hiba.
(#6733) gyurika981:
szerintem partnernel nem kapsz cserekeszuleket...de az is lehet, hogy be sem veszik javitasra. meg kell kerdezni.(#6738) Cybertrone:
150ezerert ne nyiszogjon, es ha nincs kulserelmi nyom, akkor nem valoszinu a leeses... meg a szerviznek kell bizonyitani a nem rendeltetesszeru hasznalatot, de ha nem latszik kivulrol semmi, akkor vhogy nehezen tudom elkepzelni. -
FragMaster
addikt
Na próba cseresznye megrendeltem én is
Erre kíváncsi leszek.
Emlékszik még itt valaki a Burger King Ernőjére? Lehet hasonló lesz -
datomi
tag
Belefutottam egy problémába, pontosabban nem is igazán probléma, hanem valszeg én vagyok a béna
Nos adott egy Dune HD TV-101 médialejátszó és a One X.
Elméletileg mindketten támogatják a DLNA-t, de eddig sehogy sem tudtam rávenni a lejátszót, hogy a telón lévő videókat, képeket lejátsza.
Természetesen mindketten ugyanarra a routerre csatlakoznak, és a teló látja is a lejátszót, mert van egy távirányító app, amivel tökéletesen tudom irányítani a Dune-t.
Van esetleg valamilyen ötletetek? -
Eli577
senior tag
Utánanéztem én is, és sajnos valóban úgy van, hogy csak akkor jön létre a szerződés a felek között, ha az eladó küld egy visszaigazoló e-mailt 48 órán belül. Amit kaptunk, abban sajna külön fel van tüntetve, hogy az nem minősül rendelés-visszaigazolásnak. Na nem baj. Hátha az első pár embernek odaadják.
-
agabe
addikt
válasz
gyurika981 #6729 üzenetére
szervizeltetni kell...ez nem egy balde aminel elnezheto ha nyikorog, es akkor mar a hangszorot is emlitsd meg.
beadhatod barmelyik t-pontban is, de akkor a tapasztalatok alapjan 1-2 het a javitas legalabb, bar kapsz valami cserekeszuleket gondolom.
ha gyorsabban akarod, akkor [link]javitanak 1 nap alatt is ha delelott beadod, de az 4000Ft-ba kerul a garis cuccok eseten (ez nem tul szimpatikus egy premium keszulek eseten...tanulhatnank mas gyartotol), es akkor is delutan ujra oda kell menned. kb neked kell rohangalnod egesz nap es meg fizethetsz is...ha van masik telod akkor inkabb varj ra siman beadva par napot, vagy t-pontban heteket.
(#6730) Cybertrone:
elsiklottam volna felette, hogy van mar s-off ? mer anelkul nem lesz ujra garis. -
gyurika981
tag
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok mi tévő legyek, sajnos a telefonom összeszerelésével adodtak gondok elkezdett nyikorogni, leginkább a telefon felső része ahol a bekapcsoló gomb van ha ott egy picit meg nyomom lapjára a telefont akkor úgy nyikorog mintha egy darab hungarocelt csikorogtatnék, úgy érzem mintha mozogna a kijelző a készülékházba, de sajnos az alsó része is egy kicsit nyikorgós.Valamint ha youtube videokat, vagy internetes videokat nézek akkor pattog a hangszoró, ezt zenelejátszás közben nem tapasztaltam! Gondolom ez valami szoftveres hiba lehet?
Valaki találkozott már valamelyik hiba jelenséggel?
Szerintetek mit csináljak küldjem gariba?
Nem szeretnék megválni hetekre a telefonomtól, de ez a nyikorgás nagyon idegesít!
Egyébként tmobile webshopból rendeltem ilyenkor hova tudom vinni leadni garanciába, bármelyik tmobile üzletbe leadhatom? -
penell1234
tag
Én is megrendeltem hátha nagy mákunk lesz.
-
agabe
addikt
ha a hibat eszreveszik (nem hinnem, hogy elkerulne a figyelmuket mar csak a hirtelen megnovkedett one x rendelesek szama a hetvege folyaman) akkor az alabbiak szerint fognak eljarni:
Mi igazolja, hogy a webáruházban leadott megrendelésem ténylegesen megérkezett az eladóhoz?
A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.
Jelenti-e az elektronikus visszaigazolás, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt?
Tudnunk kell, hogy az e-mailben küldött visszaigazolással az eladó még nem fogadja el a megrendelésünket, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.
Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?
A szerződés akkor jön létre, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról vagy az üzlethelyiségben történő átvehetőségéről. A szerződés akkor is létrejön, ha a visszaigazolás után a kereskedő a megrendelt terméket leszállítja a fogyasztó részére.
szerintem egy sima hiba (nem hiszem, hogy direkt szorakoznak ezzel) es a jogszabaly sem kotelezi oket a teljesitesre, igy az elore utalt osszeget is max visszautaljak, hiszen nem tortent meg a szerzodeskotes.
en mar nem is izgulok, mert olyan makunk nem lehet, hogy onkent benyelik a dolgot....de legalabb par ora alatt alaposan utanaolvastam a keszuleknek, lehetseges hibainak, nezegettem video teszteket, es tesztvideokat (azert a 19-23 fps videon illene mar javitaniuk szoftveresen), es valoban a legjobb telok egyike most a piacon. -
Bögre
aktív tag
Ugyanitt a feher 188e, szoval erosen ketlem, hogy 97eFt -ert barkinek aki megrendelte kiszallitjak, de ne legyen igazam.
1.4
A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően egy második levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon termékfelelőseink értesítik Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja. -
sniphoe
aktív tag
Holnap kiderül, hogy átverés-e?! Mindenesetre ha nem, akkor én is rendelek egyet..
-
pingwin011
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6711 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hiába van ez kiírva, törvényileg annyiért kell adniuk, amennyiért kint van. Ismerősöm így bszott rá. Webáruházat tartott karban, ő írta ki az árakat, volt olyan termék, aminél alacsonyabb árat írt ki, és bizony oda kellett adni annyiért, ismerősöm meg fizette a kiesést. Szóval ez a kiírás nem mentesíti őket elvileg, ez konkrétan csalás. Mármint most kiírtak egy ilyen alacsony árat, sokan ráharapnak, megrendelik, közlik, hogy hohó, ez nem is ennyi, hanem 40el több, és akad aki nem megy el másik bolthoz majd. Fasza marketing, csak nem tudom mennyire törvényes, és tiszta.
-
agabe
addikt
válasz
ForRedGlory #6716 üzenetére
sot ... az emailes visszaivazolasban is ott van, hogy qz nem visszaigazolas, csak egy automata valaszuzenet.
ez bukta lesz nekunk -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tervezek mobilt venni a hónapokban, és az x a kiszemelt. Az érdekelne, hogy van valami gyermekbetegsége/szériahibája?
Mindenképpen a használt piacot venném célba, mire meglesz rá a pénz, esik is majd az ára.
Van itt valaki aki apple i4/S-ről váltott? Úgy átlagban vélemények a telefonról?Köszi
-
agabe
addikt
válasz
ez kb azt jelenti, hogy nem valoszinu, hogy ennyiert kapunk (akik rendeltek)...es ha mar ki is fizettem az sem szamit?
hogy rakattantunk paran...mondjuk ha veletlenul kapunk, akkor az ev vetele lenne -
Eli577
senior tag
válasz
Ez a honlapjukon van? Na mindegy....hátha.
-
ForRedGlory
félisten
Árak: Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felellőséget.
-
Eli577
senior tag
válasz
mikkokawa #6703 üzenetére
Hát én is rendeltem egyet. Kíváncsi leszek, mi fog történni jövő héten ezzel kapcsolatban.
Mondjuk ha már egyszer megrendelte az ember a terméket, akkor elviekben nem változtathatnak a feltételeken, mivel ez már nem csak ajánlatnak minősül, hanem adás-vételnek. Neki le kellene szállítania a megadott áron, nekünk meg átvenni.Mindenesetre kíváncsi vagyok.
-
kungzi
veterán
főzött romot lehet felrakni? és visszalehet állítani teljesen gyárira a telót, garanciás állapotba?
-
mikkokawa
tag
válasz
ForRedGlory #6702 üzenetére
Énis megrendeltem már
De sztem úgyis fognak hívni Hétfőn, hogy tévesen írták ki és stornozzák.. A visszaigazoló email nem számít visszaigazolásnak..
-
mikkokawa
tag
Sziasztok,
Erről mit gondoltok? Valamit nagyon elírtak itt, mert különben rögtön rendelném akármilyen import
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest