- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #23289 üzenetére
Nem normális. Egy Gsam-ot rakj fel, aztán látod mi eszi annyira az akksit. (Vagy indítsd újra és ha 1%-nál többet esik a töltöttség mire ismét betölt akkor elkalibrálódott kicsit. Ez idővel beáll szimpla töltéstől.) Azt a sok vackot meg a helyedben leszedném, fölöslegesek. Itt nem fog lagolni már, hogy több cucc van fent. Ha minden gyári cucc is fent van és nincs letiltva akkor se merül jobban szinte.
-
-
Leafnshit
tag
válasz
Tiger. #23195 üzenetére
Én szinte még mernek esküdni, hogy már nem 5 perc.. Azt tudom, hogy régen annyi volt, de mintha pont valamelyik nap lett volna, hogy jött egy emailem, de nem erdekelt aztán mentem egy lol meccset (40p) és még mindig villogott. De meg kell nézni, mert lehet rosszul emlékszem. 4.4.2 minden gyári.
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #23103 üzenetére
Én még egy telónál se láttam olyat, hogy auto belőtte a netet ilyen miatt.
Set-top-box: ha nincs valami előre definiált egység, akkor egyesével kell belőni a gombokat. Nem nagy cucc szerintem, mert általánosságban 10-et használ nagyon max az ember. Vagy nézz szép Play-en, van-e hivatalos progija, ami IR-es.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
spawn21
veterán
válasz
Tiger. #23072 üzenetére
hangosítsd csak a hangszórót, gyilkold meg
Ezért most sokan meg fognak haragudni, de ha otthon hallgatod oké, igaz ott nem kell a full hangerő, de aki utcán bömbölteti a szerencsétlen telefonját. megbüntetném, vagy kivenném a kezéből és falhoz vágnám a
telefont.a.sebi: javítják . Nem haldoklik
A kamera lilulás, előfordul. De javítás után vagy megszűnik, vagy minimalizálódik
-
markyy18
aktív tag
válasz
Tiger. #23003 üzenetére
Vagy gyárilag is van benne igaz nem tud annyit mint az említett Call Meter.
Beállítások > Egyéb > Használat > PercTigerteam: nem akarok beszólni meg semmi, mert szerintem is elég nagy hiba ez a lilulásos dolog, de mikor megvetted gsm boltban 1 év semmit nem érő garanciával akkor ezt a dolgot te bevállaltad.
-
Valkűr
addikt
válasz
Tiger. #22583 üzenetére
Nem a hangzása a rosszabb, hanem halkabbnak tűnik a telefon hangereje. Érdekes mert külső hangszoroval nem tapasztaltam, ott a csuszka hangosit végig, míg a saját hangszoroja a csuszka háromnegyedétol nem hangosit. Olyan mint mikor korlátoznák a kocsi sebességet, itt a hangszóró van visszafogva.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #22452 üzenetére
Jaja
Am használtál már droidot? Play/Market ismerős? Minden megoldható, ha nem gyárilag akkor playről...
Nekem a Beacon nevű programmal még a led villanó is villog állítható gyakorisággal amikor hívásom/értesítésem jön. Vedd meg a telefont! Párodnak meg vagy egy One Minit vagy Neki is egyet, vagy egy szál rózsát egy doboz minőségi bonbonnal. Ha Budapesten laksz, van a belvárosban csokibolt. Nagyon finom csoki különlegességeket lehet ott kapni. -
Nightfall75
tag
válasz
Tiger. #22332 üzenetére
Ha 14%-ra esik az akku töltöttsége, bekapcsol automatikusan az energiatakarékos mód. Ez alapesetben a következőket jelenti:
- leveszi a proci mind a 4 magjának órajelét 1728 MHz-ről 1134 MHz-re
- csökkenti a képernyő fényerejét (ha nem auto fényerőn van)
- kikapcsolja a vibramotort
- lekapcsolt kijelzőnél bontja a mobil adatkapcsolatot (a wifit nem, arra van külön beállítás)A beállításoknál van arra lehetőséged, hogy a fent említett négy opció közül megjelölöd bármelyiket (vagy akár az összeset), és ha energiatakarékos módba lép a telefon, az adott funkció továbbra is elérhető marad. Ha az összeset (mind a négyet) kijelölöd, értelemszerűen feleslegessé válik az energiatakarékos mód. Remélem elég világos.
Még annyit tennék hozzá, hogy az energiatakarékos módot természetesen bármikor be- és kikapcsolhatod (14% alatt is kikapcsolható manuálisan).
-
Badboys
őstag
válasz
Tiger. #22328 üzenetére
Hát energia takarékos mód az van,dehogy % ra vagy folyamatos működésű abban nem tudok mit mondani én nem használom. Miért nem nézed meg.Meg néztem neked én úgy látom,hogy folyamatos .Esetleg javítsa valaki,ha rosszat írtam.
Akkor bocs nem akartalak félre vezetni. Fölöttem írtak szerint van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged