- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
hát ez elég szomorú. amerikában vásárlóként, ha elég sokat "ütöd az asztalt", akkor egy csomó kedvezményt megkapsz, amire amúgy nem lennél jogosult. nem értek egyébként egyet ezzel a mentalitással, mert azt is ki kell majd fizetnie valakinek így vagy úgy. viszont az, hogy egy ilyen szenzorcserére igényt tart valaki, szerintem még bőven nem jelenti azt, hogy visszaél azzal, hogy vásárlóként ő az úr, szóval én ezt még reálisnak érezném. de lehet, hogy magyarországon még ehhez is kicsit vagyunk.
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Nos egyelőre még próbálkozom vele, ameddig egy (általam) meg nem oldható problémába ütközök. Utánaolvasok majd a CM bugjainak, de úgy hallottam, hogy ezek általában a használt kernel miatt vannak. Pl. ha a GPE kernel forrását használnánk, akkor nem lennének ilyen gondok.
-
szezso15
addikt
-
Skilly
aktív tag
-
Hadeska22
aktív tag
-
pedro7
tag
Nem úsztam meg az FR-t.Jobb lett az akku fogyastás, de szerintem még messze van a megszokottól.
Van valamilyen mérés vagy más módszer amivel a szubjektivítást ki lehet zárni és pontosan be lehet határolni az akku állapotát ?
2 éves, lehet, hogy megérett cserére.Volt már valakinek akksi csere ? Mennyibe került ?Még egy lehet.Az utóbbi napokban elég heptikusan töltöttem az akksi.Lehet, hogy egy két teljes lemerítés-töltés után javul a helyzet ? Ilyen öreg akksinál is lehet ez ?
-
-
kvojnovics
tag
Köszönöm!
Nem vettem észre, hogy a parancsokat is leírtad, csak most! De addigra már megtaláltam a recovery-t, a parancsokra meg még emlékeztem!
De köszönöm, hogy leírtad, mert akkor legalább nem kellett volna keresgélnem, ha nem emlékszem!
Szóval akkor az S-On maradhat, nem fogom hiányát érezni az S-Off-nak?
Köszönöm! Még egyszer!
Ui.: jó lenne egyszer így érteni hozzá, hogy én is így tudjak segíteni! Meg hát. akkor már egy kicsit mélyebben belemenni!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Nos, újfent köszönöm!
Neki is álltam a procedúrának! UnLock meg is van! Akkor most a következő lépés a recovery? Majd mehet is fel az egyik ROM, amit próbálnék? Illetve abból a boot.img-et külön rá kell küldeni, mert különben nem indul el? Azt hiszem itt fogok most elakadni! Közben látom, hogy az s-off úgy is már csak a fizetős változattal menne, ha menne!
A HTC ToolKit-tel fel tudom rá pakolni a recovery-t (CWM-et néztem ki)?!
Akkor egyelőre eddig jutottam (a recovery-nek még nem mertem nekiállni), az UnLock meg van!
Jó éjt!
-
kvojnovics
tag
Először is köszönöm a gyors tájékoztatást!
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor elég "csupán" mondjuk a HTC-Dev-en keresztül UnLock-olni, S-ON maradhat, feldobok egy recoveryt és mehet fel bármelyik említett ROM?
Akkor mihez kell az S-OFF? Az említett ROM-ok nem igénylik a meglétét?
Magyarországon van olyan "hely", ahol korrektül megcsinálják a kamera és akku cserét? Ha igen, kb. mennyibe "fájhat"?
Értem, értem! Természetesen arra gondoltam, hogy ha meg van a Sony billentyűzetének az apk-ja, akkor azt valahova betehetem a FŐZÖTT ROM-ba a htc gyári helyett/mellett és fel tudom telepíteni/ fel fog települni?
Köszönöm!
-
szegto
senior tag
Megvolt a FR és látványos javulás történt, bár hogy meddig tart ez az kérdéses.
Eddig úgy volt, hogy nap végére kb 30%ig merült az akksi.
Most FR után ugyan olyan használattal 1nap 11órát ír és most érte el a 30%ot.
Ezt jó eredménynek könyvelem el, a kérdés, hogy meddig marad ilyen.Köszi a segitséget.
-
elmouse
aktív tag
Ez nagyon jó cucc, de sajnos rajtam nem segített.
Tegnap alaposan (csendes helyen) le tudtam tesztelni a telót. A fenti hangszóró már nem recseg, viszont minden helyzetben halk. Igen, sajnos kihangosítva is. Jóval halkabb, mint az alsó.
Utánaolvasva ez nagy valószínűséggel a fenti részen lévő lap (daughterboard, nem én találtam ki) hibája lesz. Amilyen ütéseket kapott az a rész, nem is igazán csodálkozom rajta. (Amúgy a kamera is tropa, nem fókuszál és lilul.)
Sajnos így telóként nem használható (legfeljebb fülessel vagy bluetooth-szal), de játékgépnek ill. médialejátszónak igen. Ez van.Minden esetre nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
szegto
senior tag
Nahát ez nem jó hír.
Főként azért, mert root nélkül nem tudom lementeni a telefonom adatait...
Mi az adatok mentésére a legjobb megoldás, hogy a lehető legkevesebb adat vesszen el?
Főképp itt az alkalmazás adatokra gondolok.
Ha felhőbe csinálok backupot, az asztal elrendezése megmarad restore után?
Vagy csak az alkalmazás lista kerül mentésre és miután letöltötte FR után a play-ről az alkalmazásokat, pakolhatok ki újra minden ikont és beállítást?BTW kösz az infót, akkor próbálkozok ezzel amit írtálm, hátha megjavul.
-
Juliuska
senior tag
1) Feltűnt, hogy a gyors szöveg-ek között nincsen ott az, amit én írtam, ezért úgy döntettem, minden ott lévőt kitörlök. Tettem egy próbát, de nem jártam sikerrel -> küldi a szövegemet.
2) Ezt követően a gyári SMS küldőt alapra állítottam (Alkalmazások/Mind/Üzenetek/Gyorsítótár törlése, valamint Adatok törlése), meglepő módon, így is működött az általam korábban beállított válasz.
3) Megnéztem, mi üzemel (Alkalmazások/Üzemel) kilőttem a Beállításaim-at és az Emberek-et -> kudarc
4) Elkezdtem módszeresen letiltani a közelmúltban feltelepített apk-imat -> ez sem vezetett eredményre.
5) Letiltottam a Beállítások/Hozzáférhetőség-ben a rendszergazdai jogokat használó apk-imat (pl. E-robot)
6) Újraindítottam a telefont, hátha "beragadt" valami -> kudarc.
7) Áttértem a Hangouts-ra, (Beállítások/Vezetéknélküli és egyéb hálózatok/Alapértelmezett SMS alkalmazások) -> ez is szívás.Kifogytam az 5letekből...
-
Juliuska
senior tag
Ejha...!
én lenni 1 buta kici' kínai és mint ahogyan a (#36638) számú bejegyzésemben is írtam vala, a gyári sms küldő apk-ban beállítottam valaholegy üzenetet, ami minden bejövő SMS-re, az általam előre beállított szöveget (ld. (#36648)) küld a szöveges üzenet feladójának. A riasztómmal csupán szemléltettem a szitut, mert a többi SMS túl személyes üzenet. Teccik érteni?
-
Juliuska
senior tag
Nem, ezeket simán megtaláltam. Az egyik riasztómmal szórakoztam, hogy teljesebb legyen a kép. (A mellékelt fotón az látható, hogy a riasztó - ékezetek nélkül - dobálja vissza azokat az üzeneteket, amelyek hozzá érkeznek).
Megjegyzés:
ezt követően feltelepítettem pár sms kezelőt is, abban a reményben, hátha van bennük ilyen funkció (Textra, GoSMS pro), de sajnos, nem jártam sikerrel...Ebben kérnék egy kis segítséget
-
_ATi_1
senior tag
-
littleBlack
újonc
Köszönöm a tippet. Végre hajtottam az utasításokat, de ez történt:
C:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot reboot-bootloader
rebooting into bootloader...
FAILED (status read failed (Unknown error))
finished. total time: 13.706sC:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot oem rebootRUU
...
(bootloader) Start Verify: 3
OKAY [ 0.038s]
finished. total time: 0.040sC:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>htc_fastboot flash zip RUU.zip
found large-zip header, file count: 5
processing file 1/5...
sending 'zip'... (50280 KB)
OKAY
sending time = 2.759 secs
writing 'zip'... (bootloader) adopting the signature contained in this image...
(bootloader) signature checking...
(bootloader) rom parsing start ...
(bootloader) rom parsing finish ...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 8.996s
htc_fastboot finishedMindig ezt adja ki, aztán a "htc_fastboot alkalmazás leállt" és lefagy a htc logónál a telefon... Mi lehet a baj?
C:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.54.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.36.3218.06
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.04.1700.6
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: GOOGL001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4310mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0ddc65a3
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.128sItt van a telefon infoja... Hátha segít... :/ Előre köszönöm a segítséget!
-
Markyxx
tag
Köszönöm szépen!
Sajnos ezzel sem jártam sikerrel.Tuti, hogy csak valami banális dolog beakadt a rendszer mélyén, de nincs az az isten, hogy megint elkezdjem a hard resetet, két napig szenvedtem az appokkal / beállításokkal.
Majd ha összecsuklik más miatt a rendszer akkor neki esek és remélem meggyógyul...
Köszi még egyszer.
-
Markyxx
tag
Szia,
Természetesen ezek már megvoltak, de semmi.
A noti Total commandere és a telefon Total commandere is látja rendesen a file-okat, meg is lehet nyitni a "Zene"-vel és az MX Player-er.
De ha csak a fenti appokat nyitom meg akkor ők maguk nem látják, tök üres a listájuk.
Ez zavaró, mert így a háttérben nem tudom a zenét hallgatni meg ilyenek.
Meg amúgy is milyen bug ez már?Járt már valaki így?
-
moso
csendes tag
Hát, a Google Play Services-nek nem engedi törölni a frissítéseit sajnos...
Törölgettem pár mostanság feltett appot hátha azok csinálják... némiképp konszolidálódott a helyzet amúgy amióta letöröltem az app-datát, de 30% alá nem nagyon megy az akksihasználata a cuccnak. Kicsit talán lassabban is merül, de még mindig nem olyan jó, mint volt (velem néha előfordult, hogy 2 napot is kibírt, most meg 30%-os akksi-szint fölött még nem zártam napot).
Azt nem lehet valahogy kideríteni, hogy mi használja konkrétan a Google Play Services-t?
Köszi a segítséget, amúgy! -
törölt tag
Kérlek bocsásd meg nekem, hogy egy számomra fontos kérdésben ide mertem pofátlankodni - mások tanácsolták, itteni pozitív élményeiket megosztva velem - és nem szakmai eszmecserét folytatni a HTC telefonomról.
Tudod, egyáltalán nem vagyok könnyű helyzetben anyagilag, ezért próbálok mindent megtenni, hogy ebből az ügyből is ha lehet, jól jöjjek ki.Használtan 45? Még jó hogy nem használtam.. Hiszen írtam, pár hét után szerviz, céges teló, polc, utána pár hét után megint szerviz és most polc... Csak többet tudok majd belőle kisajtolni, mint 45...
És egy kis szakma:
Egyébként azért csalódtam, mert: nem tetszik a felhasználói felület, elszúrták a kamerát, gagyi a hardver, nem sokáig bírja az aksi és drága. Volt, persze. Az előző HTC-m se jött be, azért lett ez mégis, utána, mert hittem a marketingnek.. My fault..Kösz a válaszokat azért!
-
törölt tag
-
szegto
senior tag
Jó hogy írod.
Felhívtam a HTC-t és kiderült, hogy ami a gari kiskönyvben van dátum, azon még tulmutat, ugyanis nem novemberig, hanem január végéig garis a telóm, mivel elvileg nem 24 hanem 27 hónap gari van rá, ezt az ügyfélszolgálatos mondta... annyit hozzátett, hogy ha kell róla igazolás akkor emailben elküldik.Ez jó hír
-
moso
csendes tag
Köszi, de sajnos úgy néz ki, hogy nem sokat segített, 1 nap után megint 50% fölött volt, ma kicsit szolidabb (reggel 8 körül vettem le a töltőről) 34%-on áll, de én úgy emlékszem, hogy az is sok és nem kellene, hogy annyi legyen. Amúgy kétszer is megismételtem a műveletet, miután az első nem úgy nézett ki, hogy segített. Mondjuk a "force stop" gomb mindig szürke az app info résznél, ami kicsit furcsa...
A helyelőzmények meg ki voltak kapcsolva eredetileg is. -
szezso15
addikt
Szerintem nem siralmas egyáltalán, nem volt sokkal rosszabb állapotban amikor megvettem. Azért gondoltam a tropa M7-et, hogy hátha meg lehetne egyezni, hogy kiszedném belőle a vibramotort és a microUSB csatlakozót. Én is berendeltem már Ebay-ről a megfelelő alkatrészt, de azért gondoltam megérdeklődöm, hátha...
-
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
OK, viszont én mint magánszemély honnan tudnám kideríteni, hogy van e rá gari vagy sem?
Egyébként itt néztem, a 2 év garis változat:
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=1025
A srác annyit mondott hogy áfás számla jár hozzá és bontatlan csomagolás, tehát a gari kisfüzet vélhetően a dobozban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest