- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ithuriell #37097 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyen készülék 3 napos, ha már egy hosszabb ideje nem gyártják, valamint akkor eddig miért nem adták el, de biztosan nem szoftveres hiba, mivel akkor a kamera alkalmazás megnyitáskor egyből leállna.
Én inkább gyanakszom arra, hogy szét volt szedve és ki tudja, hogy mit műveltek vele, ami miatt nem működik a modul és még valószínűleg egyéb más dolog is.
Ha engem kérdezel, akkor nem ajánlom a megvételét, mivel a hardveraprón is ki lehet fogni jobb állapotú M7 készüléket bármilyen hardveres hiba nélkül, ami még csak nem is drágán fut mostanság.(#37098) pjen: Őszintén megmondom, hogy ez azért elég nagy butaság.
A készülék alkoholos tisztításával meg óvatosan, mert mind a kijelzőn, mind a lencsén van egy bevonat, amit ha leszed az ember, akkor már pl. a szennyeződést is könnyebben össze fogja gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- DUNE médialejátszók topicja
- Mass Effect
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest