- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
havri1 #19684 üzenetére
http://m.hvg.hu/Tudomany/20120818_25_GBnyi_tarhelyet_kaphat_most_ingyen
töltsd le a progit, regelj, majd a webes felületen add meg, mely mappákat szinkronizálja... utána csak belepakolod a gépeden ebbe/ezekbe a mappákba amit akarsz, és ugyanúgy feltölti felhőbe, mint a dropbox... (telóra is van kliens)
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #19677 üzenetére
Ha meghívsz a rendszerbe embereket, akkor asszem kapsz 500mega/fő plusz tárhelyet 8gigabájtig(szép magyarosan). Fontos, hogy fel kell telepítenie és be kell lépnie egy gépről. Meg volt egy olyan, hogy plusz sok gigabájt valami SII-es trükkel, de azt törölték. (nem biztos, hogy SII volt, de valami teló akció volt)
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #19378 üzenetére
Nem olyan könnyű az ssd-két kinyírni. Egyébként a teloban iNand flash van. Ami nem teljesen olyan mint az ssd!
Egy rom elkészítéséhez ami forrásból készül 883 ezer valamennyi file írása + olvasása történik meg! Annyi írási ciklust egy átlagos felhasználás mellett nem is tudom mennyi idő alatt lehetne össze hozni
Felszorzod az eddig megcsinált összes rommal meg hozzáadálod az 5 tel. típust is amit a MIUIhu számára készítettem, akkor nem kevés írás jön ki amit az ssd-m már megcsinált.Kb 2 éves lehet. De szerintem a gépem hamarabb fog elavulni mint az ssd tönkretenni
Ugyanez igaz a telefonra is. Hamarabb lesz szabadulsz meg tőle mint hogy a flash benne az iras miatt elromlana!
Hogy ne csak off legyek a 6-os MIUI-TSM nightly már letölthető. GooManager-ből vagy a Goo.im - ről.
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #19308 üzenetére
Ha ezt gyorsnak gondolod akkor majd kíváncsi leszek mi lesz a véleményed a következő verzióról
A bugok javítva lettek benne és full odexes is már. Ráadásul úgy hogy újraindítasoknál nem optimizál. Villámgyorsan kapcsol be emiatt.
Egyébként én meg ilyen gyors MIUI-t nem láttam -
gabor72
aktív tag
-
ShadowX
őstag
válasz
havri1 #18441 üzenetére
De, biztos észrevették. Viszont nekik az atomstabil működés fontosabb, mint a gyorsaság. Abban pedig verhetetlenek a gyári romok.
Amúgy nem is a romokkal voltak gondok, hanem a kernel volt a ludas sok esetben. Azzal lehet elég szép teljesítménynövekedéseket elérni.
Viszont ezt az alapértelmezett élő háttérképet elfelejthetnék már, mert nagyon nincs optimalizálva. -
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #18147 üzenetére
A szokásos helyen
(#18149) doddencs: Akkor ha nincs gondod a rendszerrrel akkor nem fontos.
A recoveryben tudsz backup-ot csinálni amely teljesen ingyenes és mindent visszaállít ha kell. A legjobb ami van.(#18150) lord.lakli:
Kinek melyik
A sima egy stabil, gyors, sallangmentesre van tervezve!
A (T)-s verzió a tweak-eket jelöli.
A (G)-sbe meg kerülnek az extrák amik nélkül lehet élni, de nem muszályEgyébkéntén még most sem fogom használni a fast charge-ot, de lehet hogy valakinek kellhet.
-
Jannn
aktív tag
válasz
havri1 #18124 üzenetére
Erről [Official OTA ICS 4.0.4 for GSM Nexus S (CWM Flashable version)]
Francba, hogy a romban van a szótár
Már kezdte az asszony belakni az új rendszert, most meg megint törölhetem neki (a szótárt hiányolta) Egyáltalán az említett Slukk romban benne van a szótár? Mert a leírásban nem említi.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
havri1 #17897 üzenetére
Ezt teljes egészében a programmal írtam. A mondatvégi írásjeleket gyakorlom. Szerintem egészen jól működik. Egy kicsit lassabban kell neki diktálni és akkor kevesebb hibát ejt. szerintem jópofa program.
ha előbb kiadják a diplomamunkámat ezzel írom. :-) Hehe. szmájlit is lehet vele készíteni.
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17821 üzenetére
Igen meg az. A 4.1 source code - ot Nexus S - re meg nem adták ki.
Egyébként azért is nincs még jó portolt JB, mert a nagy nevek már sajnos mind továbbálltak más készülékekre. Nem tudom észre vettétek-e.
Véleményem szerint aki megmaradt meg azok is hamarosan tovább állnak. De ne legyen igazam!Egyébként nem lesz zökkenőmentesen megint a dolog, mert a kernelben is változik elég sok kód :-(
-
ShadowX
őstag
válasz
havri1 #17612 üzenetére
Én már elég sok mindent kipróbáltam. A legutóbbi 4 hónapban ami biztosra működött az a MIUI.us-es ROM volt Matrix kernellel, majd kb. 2 hete Slukk kernelje. Tényleg gyors volt (a lagok megszűntek, pedig a matrix kernel is nagyon jó...
), mint a villám, de ezt még gyorsabbnak érzem, persze ugyanúgy Slukk kernellel...és nem parandroid, hanem paranoid android, csak kicsit keresztbe álltak már a szemeim így hajnalban.
-
lord.lakli
őstag
-
Slukkica
őstag
-
palesz53
senior tag
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17502 üzenetére
Igen ez normális ez azért van mert a framework alatt lévő jar file-ok is odex-elve vannak.
Igen én a sima mail programot nem használom ezért törlöm. Mivel gmail címeket használok ezért nekem a gmail progi teljesen megfelelő. Ha ragaszkodsz a simahoz miui.hu romból ki tudod venni. Ha nem akkor Play-ről valami. :-)
Még egyébként én sem láttam ilyen gyors miui rendszert!!!! ;-)
Már gondoltam rá de nem gondoltam hogy valaki is adna valamit.
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17462 üzenetére
Nem scriptel.
A BIg Mem olyen elven mőködik, hogy a GPU-tól vesz el memóriát és a rendszerhez adja.
Ezt úgy lehet elérni hogy a kernel forrásában C(+(+)ben megírt driverben kell átállítani magának a GPU fizikai memória méretének átcímzésévelMásszóval magán a driveren kell változtatni
Na asszem mára ennyit a kernelről. Használjátok megelégedéssel
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17459 üzenetére
[kernel-TSM_v0.24.9_signed.zip]
Az előző verzióhoz képest:
Low power mode PM_FAST (BCM4329_PMFAST) /wi-fi kártya/
vooddoo color 3
voodoo sound
Big mem (+27,6 MB)
BLN
BLD
BLX
Touch WakeKezdek asszem belejönni
UI.: 4 mp után sem FC-zik már a kamera
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17447 üzenetére
Azért van ez mert sajátot akarok kialakítani nem pedig valaki munkáját átvenni, budostól.
Ez az alap és ebbe tervezem beletenni azokat a dolgokat amik kellenek, szerintem. Nem pedig mindent ömlesztve
Úgy vettem észre hogy az agyon tweak-elt kernelek mindig bugosak. Nem véletlenűl frissítik olyan gyakran!Egy stabil gyors és hasznos funkciókkal megpakolt kernelt akarok
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #17424 üzenetére
Deadline/smartasV2 mehet?
DeepIdle alapban off, miért?
Nekem is ebben van.
Az NSTools nekem is azt mutatja, de téved! Mégha nincs is bekapcsolva a programban, a kernel arra van belőve. A CPU Spy-al ellenőrizheted is(#17425) kolosanyi:A Plume widgetre gondolsz amin az 1-es szám van? Ha igen akkor az twitter kliens.
-
Slukkica
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz
havri1 #17335 üzenetére
Na jó, de akkor se kéne 20%-ot esnie a töltöttségnek egy óra alatt úgy ha csak a zsebemben van a telefon.
(#17337) Dzsuri89
NS Tools fent van nálad? Lehet, hogy az I/O scheduler állítgatás miatt nem működik? Bár fel se ajánlja, hogy csatlakozzon a géphez, csak tölti. Ilyet eddig egyszer tapasztaltam, de nem tudom melyik ROM-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest