- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raytrace
csendes tag
GooManager-rel nem ment az 5th-re a frissítés, mert valami OpenScript Recovery-t kér és nekem CWM recovery-m van. De már a goomanager sem kéri, hogy rakjam fel azt az openscript-es recovery és nem is flash-eli fel az 5th, hanem egyszerűen amikor flash-elni akarom csak belép a CWM recoverybe
-
raytrace
csendes tag
Sziasztok!
JellyB-TSM 4th -em van most, de szeretném felrakni a JellyB-TSM 6th-ot.
Kérdésem: kell Factory reset, vagy csak elég wipe cache? Mert azt szeretném, ha megmaradnának az eddig felrakott APP-ok.
Köszi -
raytrace
csendes tag
Sziasztok!
Nova Launcher Prime only 55HUF today.Én meg is vettem gyorsan
Figyeljetek mert ez az utolsó nap.
Szép napot! -
raytrace
csendes tag
Jelentem nálam is fut a JellyB-TSM 4th release /Nexus S/.
Szuper, eddig meg vagyok vele elégedve. Köszönet slukk-nak a munkáért. Még sok ilyetHa jól értem, akkor OTA frissítés 5th-re GooManager-rel lehetséges lenne?
-
raytrace
csendes tag
válasz
FőDudu #19701 üzenetére
Régebben én is használtam egy darabig hívásszűrőt, és szépen tette a dolgát, de sorry már nem emléxem a nevére (akkro még nem volt app history a play-ben). Viszont rákerestem a google play-en hátha megtalálom, de most nagyon sok féle verzió van.
Egyébként találtál már valami jót? -
raytrace
csendes tag
Üdv!
Bocsi a lama kérdésért de...
Ha letöltök egy ROM-ot pl.: MIUI-JB-TSM_signed_081812.zip a ROMolda-ról, akkor abban benne van a kernel is vagy azt külön kell flash-elni?
köszi -
raytrace
csendes tag
válasz
raytrace #19665 üzenetére
Kezdő vagyok és megosztanám pár észrevételem, tapasztalatom:
Bootloader unlock, factory 4.1.1-el vettem a telefont, de nagyon hamar merült az akksi. Jött az ötlet rakjunk fel factory 2.3.6-ot...úgy se csináltam még ilyet, hát kezdjük el. Felraktam nagy nehezen android SDK (USB-n keresztül) és akkor jött a rendszerfrissítés 4.0.4 és most ez a rendszerem van, tesztelem.
Kérdésem, mert ti már bizt. tudjátok a válaszokat:
az auto háttérvilágításkor, miért nem veszi vissza a fényerőt, ha világos helyről sötétbe megyek át? -
raytrace
csendes tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy az elégedett tulajdonosok táborát növelem, mert birtokomba jutott egy Nexus S i9023-as telefon. Szeretnék bekapcsolódni ebbe a fórumtémába, hogyha bármi gondom, ötletem lenne, akkor szívesen várom a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest