Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem Nexus S-t. Gyári rom van rajta, és szeretnék rá főzött ROM-ot tenni.
Meglepődve tapasztaltam, hogy az előző tulajdonos már unlock-olta a bootloadert. De a telefonon nincs Superuser, és a recovery menünél is hiba fogad. Gondolom a /system/etc/install-recovery.sh átnevezése megoldaná a problémát. Viszont nem tudom átnevezni mert hibát ír ki. (Ha jól sejtem Superuser hiánya miatt.)
Tehát az első hozzászólásban lévő leírásnak megfelelően elkezdetem volna a Superuser, illetve az új recovery telepítését, de nem sikerült eljutnom semerre, mert a windowsban az Android ADB Interface driver telepítése során azt írja, hogy megtalálta ugyan a drivert, de hiba történt a telepítési kísérlet közbenMi lehet a gond, illetve hogy lehetne megoldani? (Bemásoltam a leírásban szereplő sorokat az android_winusb.inf-be)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest