- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cop107
csendes tag
Ha valakinek kijelző problémája van, annak ajánlom, hogy ebayen keressen rá yallstore-ra. Náluk általában mindig van készleten, én is tőlük vettem. New Yersey-ből küldték és 1 hét alatt megjött sima postával. Legalább 1 hónapra számítottam, úgyhogy meglepett tegnap délután, hogy meghozta a postás.
A cserét a youtubos video alapján csináltam. Finoman szólva sem vagyok egy műszaki ember, de még én is meg tudtam csinálni. A kijelző teljesen új, karc és sérülés mentes. Most is erről írok.
-
-
-
hallerlaller
addikt
● A műveletekhez ne használjunk USB hosszabbítót/elosztót/HUB-ot.
● Telefonon kapcsoljuk be az USB hibakeresést a Beállítások > Fejlesztői lehetőségeknél.
● Adatokat érdemes előtte lementeni, mert a bootloader kinyitása ezek törlésével jár.letöltöd, telepíted, majd a drivereket is, azután rádugod gépre, kiírja a list of devices attached szöveg alatt akkor jó, majd mehet amit akarsz.
más:
itt egy kép kedvcsinálónak:
tegrazone kiírja amelyik játékok fel vannak rá készítve azok alatt egy controller és pipa szöveggel. Ehhez root sem kell, viszont ps3 kontrollerrel meg még otg kábel se kéne, mert az átviszi bluetooth a jelet, de ahhoz meg root+sinaxis app kell. -
agabe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest