- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Hivatalosan meg semmi nem kerult ki tudtommal, ez mind csak pletyka. Illetve nehany dolog belole mar szinte biztosra veheto (32 gigas N7, LG Nexus telefon), nehanyra van nemi esely de egyaltalan nem biztos (3G-s N7, Nexus 10), valamelyik pedig kb kizart, a 4.2 (vagy barmilyen verzioszamu is legyen amit most bejelentenek majd) szinte biztos hogy nem Key Lime Pie lesz, hanem Jelly Bean marad, tehat nem fo verzio lesz
-
-
tufted
csendes tag
Szia!
Nekem bekapcsol, de az érintőképernyő megbolondult. Nem tudom a nyelvet sem beállítani. A tovább gombra katt., a wifi jeleket látja, de a sajátomra sem tudok feljelentkezni, mert a betűkre sem reagál, vagy ha igen, akkor meg nem azt írja, amit beütök.
Tovább persze meg nem is enged. Újraindítok, off-olok, semmi...
Van valami tanácsod, tanácsotok? -
z0d1AK
nagyúr
Az elállás, amire te gondolsz, az internetes vásárlás esetén érvényes. Ekkor a termék átvételét követő 8 munkanapon belül állhat el a vásárló a szerződéstől. Ez esetben vissza kell juttatnia a terméket az eladóhoz, aki 30 napon belül köteles visszautalni a termék árát.
Boltban történő vásárlásnál 3 napon belül esetén csak hiba esetén köteles cserélni, vagy vissza vásárolni a terméket. Hiba nemléte esetén az eladó jóindulatán múlik az, hogy vissza vásárolja-e a terméket, vagy sem.
-
z0d1AK
nagyúr
Az akármilyen indok nem igaz. Bolti vásárlás esetén három munkanapon belül bejelentett hiba esetén köteles az eladó kicserélni a terméket, vagy a vételárat visszafizetni. Erre csak akkor köteles, ha valóban hibás a termék, az átvételtől számítottan 14 napja van az eladónak, hogy bevizsgálja a hibát és annak megléte esetén eljárjon a cseréről, vagy a pénz visszafizetéséről.
-
agabe
addikt
No igen...akkor azt a komponenst kellett volna 4honap alatt mostanaig olyanra cserelni amivel nincs gond, vagy csupan olyan tureshatarut atvenni a gyartotol aminek ez nem okoz gondot. Valoszinuleg nem lett volna ennyi legyartott keszulek, es emiatt az eladas is kisebb lett volna ha visszadobjak a nagyobb turesu darabokat, de akkor legyen mar egy kommunikacio, hogy tul alacsony jelnel a keszulek erosebb sugarzasanak hatasara ilyen elofordulhat, es miutan nem kell tenyleg a routerre ulni, hogy ne legyen gond ez meg toleralhato is szerintem.
Meg is lehet ideologizalni:
Gyenge wifi jel eseten a keszulek hattervilagitasanak villogasaval jelzi a normal erteket meghalado erteku sajat maga altal kibocsajtott sugarzast, ezert kerjuk ha hasonlot tapasztalnak sajat egeszseguk erdekeben ilyen korulmenyek kozott csak rovid ideig hasznaljak a beepitett wifi egysegetMeg ha maszlag is, akkor sem rohannak az emberek vissza a boltba, vagy adjak fel hoborogve a google-nek, hogy hibas a kutyu, hanem megoldjak a legtobben, hiszen az egeszseguket vedik vele
(kulonben meg akar lehet is benne valami, de ezt hagyjuk a radiologusokra)
Asszem ezt kitargyaltuk.
-
agabe
addikt
A szep, hogy tenyleg baromi gyenge jel kell hozza, hogy villogjon.
Normal n-es kozepes/atlagos erossegu (nem valami sokantennas eromu) routerem van itthon, nagyjabol eleg kozponti helyen, de elmentem amennyire tavol tudtam. 11-12 meterre egy 50centis (regi epitesu berhaz) es egy normal (talan 15-20 centis) fal valasztott el a routertol. Ekkor kettesen volt a jel (van a legalso kis potty, meg harom korszelet igy max 4-es lehet a jelerosseg), azaz a kis potty, meg az utana kovrtkezo korszelet jelzett tererot, es ilyenkor sem volt hire a villogasnak. Azt gondolom ennel sokkal gyengebb jel nem atlagos (gyengebbet most nem tudtam eloidezni, hogy kideruljon hol kezd jelentkezni a problema), azaz a keszulekben az antenna merete megfelelonek tunik, csupan van olyan resze az elektronikanak ami a kijelzo vilagitasat vezerli, es ha nagyon kuszkodik a beepitett wifi ado-vevo, akkor olyan erosseggel sugarozza a jelet ami mar bezavar a vilagitas vezerlesebe, es ettol villog.
Ez egyertelmuen egy kisebb tervezesi hiba, mert ha tud kapcsolodni, akkor nem szabadna sajat aramkoreit zavarnia akkor sem, ha epp megfeszul annyira sugaroz.
Normal korulmenyek, es tok atlagos, sot atlagos alatti tereronel (nem tudjuk pontosan hol a hatar...ha lesz ra idom kitesztelem este...szomoru, hogy asus nem tette meg) nem jelentkezik, de azert a gyartas kezdete ota eltelt 4honap alatt tehettek volna ellene valamit az illetekes tervezok -
FeRkE
őstag
Ja, én most a frissítésről beszélek, hogy megpróbáltam USAbelinek tettetni magam, hátha ott már megy kifele az OTA update, de még ekkor sem ajánlotta fel. Azt hittem, te is a frissítéssel kapcsolatban írtál
A 25 dolcsival nincs gond, azt már elvertem, a Walletes 10 dolcsi meg elúszott a Wallet upgrade miatt
-
hallerlaller
addikt
jaja, pont ma néztem volna a gyári recovery-t, erre beragadt a google logónál, aztán nyomhattam a három gombot egyszerre vagy 1 percig mire hajlandó volt újraindulni.
(#2753) Picco
ota rootkeeper akkor gondolom nem volt fent?
(#2757) Picco
hát azzal nekem semmit nem csinált akármeddig nyomtam
-
envagyok
veterán
Nekem jro03s van..
Akkor ezt nekem nem kell feltnni?
Nekem a gépeléssel van bajom,
Van hogy nyomok egy betűre, hallom is a kattanást, mégsem jelnik meg z adott betű..
Erre van megoldás?
Még ami problém, h neha csak a bkpcs gomb hosszas nyomásával kapcsolódik be a nexusom
Feltettem du. Is pár kérdést..
Azokban tuna vki Segítni?
Előre is köszönöm.. -
assemble
addikt
Szerintem az iPad-en kivul semmi mas nem hasznal olyan elcseszett felbontast (a szabvany HD 1080p helyett), ok is csak azert hasznalnak olyat, mert az iOS korlatai miatt erre kenyszerultek, hogy megorizhessek a korabbi appokkal a kompatibilitast - hasonlo oka van egyebkent annak is, hogy az iPhone felbontasa olyan elcseszett amilyen - a szabvanyos 720p helyet...
-
agabe
addikt
A note 10.1- nek ugyanaz a felbobtasa mint nexus 7-nek. Jo, hogy azt tavolabbrol nezi valmivel az ember, de 156ppi szerintem mar ahhoz keves, viszont hardverben nem kell ala erosebb mint a mistani csucsok. Full hd-hez mar gondolom a jovo evi soc-ok fognak illeni, de ott sem a proci lenne most az ideiekbem keves, hanem inkabb a gpu...es foleg a gyengebb optimalizaltsag a lehetsegeshez kepest az ok (persze nem lehet minden appot minden keszulekre kulon optimalizalni, ezert kellenek ennyire bika vasak)
-
agabe
addikt
En meg egy hete adtam el kb...szinte buntudatom van...najo nem, de aki mostanaig vett itt ph-n hirdetettet (volt par mar korabban is ) az dragabban vette mintha most tenne, igy ha a vevok oldalarol nezzuk nekik meg most a jobb.
Kivancsi leszek mennyi lesz az ara egy honap mulva hasznaltan...meg ha 2ev garis is, de valaki edigitalban vette ahogy oloblood88 is plusz kedvezmennyel...siman 65ezerre lemehet a hasznalt ar. -
Blaise
veterán
A fentebb linkelt cikk így fogalmaz:
"A mai napon fedeztük fel több helyen, hogy az október 6-tól Magyarországon is megjelenő tablet ára még barátibb lett. Korábban az ASUS 89.900 forintos ajánlott végfelhasználói árat jelölt meg a 16 Gbájtos verzióra"
Érdekelne, hogy mi ez a több hely. Persze ha nincs ilyen, akkor eléggé hiteltelen a cikk megfogalmazása
-
-
agabe
addikt
dark knight hogy fut nexus 7-en ? S3-ason szaggat a többiek szerint (még nem próbáltam ki mert nem volt időm
) érdekes, hogy miért nem optimailzálják jobban... nova 3 meg s3-ason folyékonyabb (bár nexuson sem volt rossz, de van különbség).
Nekem 700 mega szabad hellyel vidáman akadásmentes volt a rendszer (4.1.1-es), és előtte amikor 400 megánál már laggolt elég volt csak törölni pár dolgot visszaállt a rend.
Nálad ezek szerint sima törlés nem segített telerakás után ? (most nem olvastam vissza mit írtál róla) -
Oldman2
nagyúr
Érdekes, a fenti linken az van, hogy a Nakasi 4.1.1 -es!
??? -
agabe
addikt
Koszi!
(Meg hogy szoltal priviben is)
Horn-t megvettem (meg meg csomo mast...pl dark knigth rises-t), aztan a horn-ra keresek valami tegra emulatort, hogy most is tudjam jatszani
Erdekes, hogy nekem a play alkalmazasban meg az elozok latszanak 55Ft-osnak (cut the rope, camera zoom fx...stb)
Nalatok mar a frissek latszanak? -
eami
veterán
Wug's Nexus Root Toolkit, én ezzel toltam nem a másikkal amit itt többen ajánlgatnak.
-
assemble
addikt
Nem volt meg vele bajom, minden kompatibilis maradt vele amit hasznalok. Kisebbek lettek a dolgok, engem nem zavar, de ha zavar valakit, a szoveg meretet large-ra allitod a beallitasokban az segit. Es a kis meretnek meg tablet feluletnek megvan az elonye hogy hirtelen joval tobb hely lesz a kepernyon, ez elott ugy nezett ki mint egy nagy telefon, ezzel meg mint egy kis szamitogep (tablet).
Amugy barmikor visszairhatod, es egy google play-re clear data es egy reboot utan elvileg minden visszaall a regibe. -
agabe
addikt
szerintem nem nekem akartad irni, hogy belepsz a nevemmel
amugy nem is lehet hirtelen, mert ketlepcsos azonositas van, es ahhoz generalnom kellene egy alkalmazasfuggo 16karakteres jelszot a gmailemben amihez perpill lusta lennek belepni...meeg ha olyannal lepsz be ami nekem is volt, akkor nem fogok latni semmi valtozast -
assemble
addikt
Ez a teszt amugy nalam total kiszamithatatlan eredmenyeket ad. Multkor amikor probaltam ilyen 2-3 giga szabad hellyel, csinaltam egymas utan kb 8 tesztet, es a SEQ WR sebessege abbol kb a harmadaban ilyen 0,5 MBps volt, a harmadaban ilyen 10 MBps korul, a harmadaban meg valahol random a ketto kozott
Egyebkent azt mondjak h akiknek elojon a keves hellyel a belassulas, tenyleg nem javul meg ha felszabadit helyet, csak gyari reset utan lesz megint jo. Most irnak olyat is paran h szerintuk a 4.1.1-es ROM-ban van a hiba es 4.1-es ROM-ban nincs. Hat, fene tudja.
-
assemble
addikt
Az a 10 giga azert gondolom nem mind program mentes, a legtobb adat (nalam legalabbis) altalaban vagy nagy videokbol, vagy pl a nagy jatekokbol allnak (amiket ujra barmikor le tudsz szedni), azoknak a mentesei az szerintem nem foglalnak sokat... Mondjuk most nem is tudom hirtelen h az ilyen nagy jatekok menteseit ha le akarod menteni, akkor titaniumban meg tudod-e csinalni hogy csak a data-jat mented le es magat az appot nem...
-
assemble
addikt
Pl csinalhatsz helyet hogy menjen a nandroid (kimenthetsz nagy cuccokat manualisan), vagy pl van egy adb backup cucc amit toolkitek is hasznalnak, de a tapasztalatok alapjan az hajlamos nehany dolgot kihagyni szoval arra nem erdemes annyira alapozni... titanium miert nem jo amugy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest