Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo55
csendes tag
válasz
zsozsi 78 #17319 üzenetére
Nekem is volt olyan, h nem kapcsolt be. Próbáld meg a következőt:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
Kérjük próbálja meg egy kis töltési idő után hálózatra kötve (még ha ezt nem is jelzi a készülék) a következő eljárást a leírt hiba kiküszöbölése érdekében:Kérem indítsa a készüléket boot menüvel. Nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerő le és a bekapcsoló gombot amíg a készülék bekapcsol (ez akár 30 mp is lehet).
Ez után nyomja meg a hangerő le gombot kétszer, hogy belépjen a Recovery módba.
Nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy a tablet Recovery módba kerüljön. Látni fog egy képet, amin egy Android robot lesz egy piros felkiáltójellel.
Tartsa nyomva a bekapcsoló gombot, majd nyomja meg a Hangerő fel gombot.
Használja a hangerő gombokat, és navigáljon a „wipe data/factory reset " menüponthoz, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztáshoz.
Görgessen le az "Igen - törli az összes felhasználói adat", és nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztáshoz.Általában a tablet készülékek esetében ezt a tipusú hibát az akkumulátor teljes lemerülése okozza, tehát ha ezt elkerüli, akkor ez a fajta hiba nem fog jelentkezni
Ilyenkor a készüléknek általában semmi problémája nincs, de az akkumulátor védelme érdekében nem engedi a teljes lemerülést és ezért kikapcsolja magát. A problémát az okozza, hogy ez a védelem nem old fel, még ha az akkumulátor fel is lett töltve.
Ezért ebből az állapotból csak az fogja kizökkenteni a készüléket a töltés után (még ha a készülék nem is jelzi azt) ha az említett boot menüvel indítja azt.Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat"
-
Zozo55
csendes tag
Hali!
Böngészgettem a netet és rábukkantam egy ilyen alkalmazásra, ami elvileg tükrözi az n7-et PC-re
yt-n van videó n7-tel
elvileg így már tv-re is könnyen átküldhető a kép pcről egy hdmivel?!
mi a véleményetek?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
brownus #5388 üzenetére
ha készenlétben van nekem akár 1 napig vagy félnapig is 100%on marad a kütyü, szval bírja "sokáig" ahogy mrá előttem is írták. ha shadowgun-t nyomom, akkor 3-4 óra alatt lemerül, de ott használ wifit meg mindint...
térkép, magas fényerő, wifi ezek nagyon zabálják az akksit legalábbis én ezt vettem észre és a telepakolt főképernyő\asztal (vagy hogy hívják itt) is. helyhozzáférést kapcsold ki. ha wifit nem használod kapcsold ki és a fényerőt állítsd alacsonyra nem kell kiégetni a retinádat
esetleg még a loockscreent is kikapcsolhatod, amúgy is ronda lett az új frissítésekkel.
pár ötlet próbálgasd hátha vmelyik megoldja a gondod.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
Petikeje #5369 üzenetére
Esetleg zappotv? nekem samsung smart tv-m van, de DLNA-s a progi szval a nem smartokon is mennie kell.
az alap youtube alkalmazás nem a legjobb hosszabb filmeknél egy idő után megált és nagyon macerás volt keresgélni, de a böngészőbe írogatni sem egyszerű max ha az egeret meg billt rádugom a tv-re, de az ritkán van. -
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5049 üzenetére
Most voltam fent és egyáltalán nem laggolt, érdekes. De az voice chat nem? Én is gondolkodtam h veszek, de elég drága és ahogy láttam időtartama szól.
Nektek szokott olyat írni a gép h pl swype beta leáll v. Beállítások leáll stb...
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5045 üzenetére
Most már ultra highon is megy laggmentesen? Nekem nincs sok kedvem visszarakni megvárom a javítást, remélem hamarosan jön. Így is ugyan olyan sz... vagyok csak most van mire fogni
amúgy nem, nekem nagyjából ugyan úgy megy a vadászat. Kár h nincs chat benne szívesen olvasnám hogy szidnak néha.
jövőhéten kipróbálom egy ipad3mon is ha le lehet tölteni rá és megtalálom. Kíváncsi vagyok azon milyen.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5028 üzenetére
Nekem az autodetect csak a high beállítást javasolja. Ultra highhoz milyen masina kell?
-
Zozo55
csendes tag
Vki játszik a shadowgun deadzone-nal? Egyik legjobb android game és a megjelenés óta rengeteget fejődött csak az a baj, h most már megszaggatja az n7et. Vajon kevés neki a hw vagy optimalizálási hiba? Aki akar megtalálhat zola23 néven.
4.2 óta rosszabb a jb remélem hamarosan lesz vmi, Frissítés.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
Balinov #4859 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van. Szerintem nem rossz és a méretét se növeli meg nagyon. Ha jól emlékszem kb 2 hét alatt kaptam kézhez.
más: nekem az is zavaró a 4.2ben, h loockscreenen alul lett egy fekete csík amiatt, h a google now-t és a "feloldókört"(nem tudom mi a rendes neve) ketté választották.
mimate : pont annyival nagyobb az ipad mini, h ne tudd már kényelmesen fogni, így tanulni se olyan "élvezet"
ha vkinek nem megy a play rendesen, akkor elvileg a beállításoknál ki kell törölni a google accot, majd elíndítani a playt és újra megadni a dolgokat. régebben nekem is volt ilyen problémám és ez megoldotta
-
Zozo55
csendes tag
nem igazán. csak kérdeztem. de kössz ezt a hasznos linket is
z0d1AK: bnőmnek ipad3 van. nem mondom, h rossz, de nekem a kötöttségek és az árazás meg a túlmisztifikálás miatt nem jönnek be az apple termékek. szval nem cserélném le az n7met egy minire. főleg, h annak a mérete számomra már kicsit nagy lenne.
-
Zozo55
csendes tag
Azt tudtam, h a GPU-n kívül minden jobb mint az ipad miniben. Csak ezt nem találtam meg, h GPU miért jobb. De köszi most már miden világos, h GPU terén is mi a helyzet.
A te mér n7et választottál is csak egy beugratós kérdés akart lenni
Aki használ stylus-t annak ugyan úgy érzékeli a képernyő, mint 4.2 előtt? Mert nekem a gagyi kínat nem nagyon akarja. úgy rá kell nyomni, h érzékelje, h félek h átszakad a gép :S Gondol egy DAGi-t sokkal finomabban lehet használni.
-
Zozo55
csendes tag
-
Zozo55
csendes tag
Balázs1621: Ez érdekes én nem tudtam róla, mint sztem sokan mások sem pedig minden hozzászólást elolvastam itt. És szerintem 4.2 előtt nem volt a JBben daydream (daydream - "BeanFlinger" )....
arn: véletlen nem az ulp geforce a gpu pontos neve a nexusban?
4.2 frissítés óta a (gagyibb kínai) stylust-ot, mintha nem úgy érzékelné a gép ahogy kéne, vki észlelt hasonló problémát? vagy ez inkább a stylust minősége miatt van?
-
Zozo55
csendes tag
Van egy ipad3(ugye ez egy 10'') és egy N7 is a családban. A kijelző mind2nek gyönyörű és mind2 jó gép elvileg az n10 mindkettőnél jobb. Én jobban szeretem az N7et nyomkodni, kényelmesebb, egyszerűen passzol a kezedbe (nem vagyok egy gyenge gyerek és a kezem se kicsi, de nekem az 10"os ipad3 "nehéz" és túl nagy, fektetve nehézkes gépelni), remekül testreszabható, netezésre. olvasásra, filmezésre és játékra is kiváló és nem drága!
-
Zozo55
csendes tag
rejtett alkalmazás
1. beállítások
2. a táblagépről
3.Android verzió párszor rákoppintani
és láss csodát -
Zozo55
csendes tag
Jó fogni, sokkal kényelmesebb, mint egy ipad3mat tartani. Sztem remekül lehet rajta olvasni, tanulni, játszani és akár filmet nézni bár én erre inkább az lcd tvmet használom. Simán elfér a kabátzsebben. 16giga normál használat mellett elégséges, mondjuk ha most venném gondolkodnék a 32esen is még, akkor is ha sok macerával jár behozni és csak 1 év gari jár hozzá. Itthon a 3g-s lesz 100, de kintről a wifis 32-eset kb 70-80ért meg tudod majd szerezni, kb ennyibe kerül most itthon a 16os de 2 év garival és nem kell rá várnod hetekhet. Karácsony környékén elvileg olcsóbb lesz a 16os itthon is. Ha nem olyan sürgős én megvárnám a december vele
-
Zozo55
csendes tag
válasz
voros89 #4550 üzenetére
Ha sehogy nem megy írhatsz egy mailt az Asusnak és ők már másnap fognak válaszolni és segítenek, h mi lehet a gond. Nekem C9O.... a száma és próbáltam Oval és 0val is, de nem fogadta el aztán 2 hét után írtam nekik és utána működött.
Nekem magyar gépem van edigitalos.
Van egy pár észrevételem a 4.2vel kapcsolatban:
Jó hogy belerakták ezt a képkeret\képernyőkímélő módot, de csak akkor működik automatikusan, ha töltöm vagy dokkolva van.
Mintha a kezdő képernyőn az ikonok kisebbek lennének.
loockscreenen lett alul egy fekete csík ahonnan a gs-t lehet előhívni, ami sztem így csúnyán néz ki :\
Kipróbáltam ezt a több felhasználós dolgot, nem rossz ötlet, de sztem van még mit dolgozni rajta.
A beállításoknál hiányolom a gps be ki kapcsoló gombot.
elsőre így ennyi
-
-
Zozo55
csendes tag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van. Majdnem ugyan olyan vékony maradt mintha nem lenne tok, nekem a kabátzsebben tokkal együtt is simán elfér. Nem lóg ki belőle az N7 jól védi és remekül is záródik a fedele. A műanyag tok a két szélén fogja és nem a sarkainál. betenni egyszerű kivenni már nem annyira, de nem karcolja össze a gépet. És amit kapsz hozzá tollat meg fóliát azok is elég jó minőségűek. Ha megveszed csak jó vételt csinálsz.
-
Zozo55
csendes tag
Vegre nekem is megjott a 4.1.2, egyebkent mult het csutortok ota vagyok egy elegedett edigitalos akcios n7 (C90) tulaj. Az ismert problemak kozul egyet sem tapasztaltam. Ez a tablet igy jo ahogy van
-
Zozo55
csendes tag
Ha szallitasra vagy atvetelre kesz, akkor kapsz egy e-mailt, h lehet fizetni. aztan edigitalon bejelentkeztel es egybol a fooladalon lesz egy szoveg, h fizetes mmc-dal rakattintasz majd a mobilodon megjelenik az mmc alkalmazasban az osszeg es akkor ranyomsz, h fizetes ha sikeres volt kapsz egy smst a banktol h sikeres tranzakcio. Utana pedig kivalaszthatod a szallitas idopontjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest