- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandor
tag
válasz
Gargazsul #7477 üzenetére
Jegyzeteléshez érdemes kipróbálni a FreeNote, note everything appot is, nálam korrektül teszi a dolgát
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.suishouxie.freenote&hl=hu
A Supernote nagyszerű program, de az ismeretlen forrású apk-s mentésekkel érdemes vigyázni, sok buherált verzió kering a neten...
-
Uzi74
senior tag
válasz
Gargazsul #5497 üzenetére
Abban a nagy minőségi szelekcióban a 3. németeknél vett Nexus 7-em volt csak problémamentes. Ha bárki szelektált volna észreveszi minimum a pixelhibát. Asusnál egyszerűen nagy volt a selejt aránya, amit nem szűrtek ki a minőségbiztosításnál a feszített termelés miatt.
-
Anex66
csendes tag
válasz
Gargazsul #5499 üzenetére
Szia, köszi, a jelszavas felhasználóváltást sikerült megtalálnom, de ezek szerint a mappák megosztását hiába keresem. Elég furcsa, hogy nem lehet egy közös hozzáférésű mappát létrehozni, vagy nem lehet megosztani más felhasználókkal, ha épp úgy akarom. Ha én felmásolok egy rakat zenét, akkor azt csak én hallgathatom, más user csak akkor, ha neki is felmásolom, vagy ha elárulom a jelszót? Értem én, hogy az Android nem szerver op. rendszernek készült, de ha már kitalálták ezt a több felhasználós módot, akkor ezt is megoldhatták volna. Hiszen úgy látom, ez (is) Unix alapokon nyugszik,és ott is a kezdetektől egyértelmű ez.
-
edward2
addikt
-
Anex66
csendes tag
válasz
Gargazsul #5461 üzenetére
Szia, épp ez lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok mappát megosztani, hiába küzdök a Total Commanderrel meg mindenféle beállítással, nem találok ilyet. Ugyanígy jelszóbeállítást sem találok (persze nem a Google accountra gondolok, az a fiók létrehozásánál kellet, azóta nem).
-
zoiddani
csendes tag
válasz
Gargazsul #5324 üzenetére
Kapsz valami hibaüzenetet?
Nekem volt olyan, hogyha le akartam tölteni bármit, akkor egy RPC:S-5:AEC-0 nevű hibát kaptam.
Utánaolvastam, és ez azért történik, mert amikor töröltem a google szolgáltatás keretrendszer adatait, kitörölt valami fontosat is, és ezért nem tudja letölteni a fájlt.
A megoldás az volt, hogy törölni kellett a beállítások -> fiókok -> google részben a fiókomat, majd újra hozzáadni (1 perces művelet). Utána már jó volt -
-
arn
félisten
válasz
Gargazsul #4702 üzenetére
sokaig kepben volt az ipad, de az uj nexusok miatt mindenkepp android lesz. vartam a 10et, de ugy a markolaszas utan elbizonytalanodtam, plane 2x ar mellett. ipadbol max a 4 johetne szoba
azt hiszem azt csinalom, hogy megveszem a n7et, aztan max ha hianyom van vmibol, akkor a kov korben nagyobbat veszek. az ara is nagyjabol fele (vagy fele, ha a 16osat nezzuk). egyket heten belul boltolok egy 32eset ausztriaban, az olcsobb 16os nem nagyon akar becsuszni.
(#4721) Zolom89: latszik szakerto irta a tesztet
az ipad mini koros gpuja meg mindig erosebb, mint a tegra3.
-
rollaz
tag
válasz
Gargazsul #4599 üzenetére
A csomagban van egy pót fejecske is, plusz ha a gyártótól rendelitek, akkor nincs kizárva, hogy kaptok ajándékba egy másik stylust is, abban is van egy pót, tehát összesen 4 fej van. Lévén, hogy nem kopó alkatrész és csak az emberi tényező ronthatja el, ezért örök élet és egy nap a 4 fejecske élettartama.
-
-
Balinov
titán
válasz
Gargazsul #4498 üzenetére
En erre kapasbol a Power Toggles-t tettem fel.
-
assemble
addikt
válasz
Gargazsul #4334 üzenetére
A megfelelo lejatszoval (BS Player, Dice, mx player) eddig meg egyetlen filmet sem talaltam ahol akar egy kepkockat is kihagyott volna lejatszasnal, tokeletesen visz minden videot amivel probaltam, a legdurvabb bitrataju 1080p h.264 video sem kottyan meg neki. Inkabb a wifi savszel lehet a szuk keresztmetszet ha tul nagy bitratas filmet jatszol le halozatrol.
-
Nexus7
csendes tag
válasz
Gargazsul #3631 üzenetére
igen a minőséggel nincs probléma varrás is tökéletes, nagyon korrekt tok meg így a kezemben elnézve örülök hogy ezt vettem meg végignéztem kb 20 darabot de szerintem ez volt a legjobb választás, kinézet szempontjából, ár szempontjából (3600 Ft), minőség szerint is csak ajánlani tudom olyan mint egy könyv csak ki kell nyitni.
Meg ott van az asusnak a tokja is jó drágán 5-6000 ft és látszik rajta hogy mennyire gagyi hogy nem ér semmit se, 1500 se adnék érte, jól látszik hogy túlárazták mert a nexus 7 töltőjét is valami 7000ft-ért láttam náluk.
-
tufted
csendes tag
válasz
Gargazsul #3617 üzenetére
http://vip.asus.com/user/uhome.aspx?s=mXusflvAnOh3R%2bbojnnQT6DhpUVqsCpKzUnlKldCdOslZqRiKSLlKGfzVDoB2maSVXpLIGayUuB28VviNqvv7rxxm9U8F1dRW7OF2UCyjeZFW6fOZoID%2fURg0ar5MERc
http://vip.asus.com/user/uhome.aspx?s=mXusflvAnOh3R%2bbojnnQT6DhpUVqsCpKzUnlKldCdOslZqRiKSLlKGfzVDoB2maSVXpLIGayUuB28VviNqvv7rxxm9U8F1dRW7OF2UCyjeZFW6fOZoID%2fURg0ar5MERc
Nem tudom, ezt az oldalt nézted-e?
-
FearTomi
őstag
válasz
Gargazsul #2123 üzenetére
Korábban írtam már egy hozzászólást erről:
"Sziasztok!
Múltkor írtam, hogy begyászolt a hangszórója a nexusomnak, de az USAban vettem így parázom, hogy nem fogják itthon garanciába megjavítani. Valaki azt válaszolta, hogy csak az UKsokat javítják itthon. Nos, írtam egy mailt a googelnek, akik átirányították a levelet az asus szervíznek, akik kérték, hogy küldjem el a tablet serial numberét. Ma jött a válasz, hogy az én tabletem globális garanciával rendelkezik úgyhogy vihetem, de mivel csak október 6.-án kerül itthon forgalomba, ezért addig nincs szerviz. Szóval javítják itthon is az USAs készülékeket. Úgy néz ki, ha Googeltöl rendelte valaki a tabletet akkor globális garancia, ha valami viszomt eladótól, akkor a viszont eladó vállal garanciát." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest