- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnoka #23042 üzenetére
A 2,5 k bevizsgálási díjat buktad, de talán egy magyarázatot ki tudsz csiholni belőlük. Sőt ennek természetesnek kellene lennie, hogy leírják részletesen mi a gond. Durva az lenne, ha egy ROM újrahúzásról lenne szó
Egyébként az Alma is olyan árakat szokott adni, döglött akkumulátornál is, hogy nem éri meg cseréltetni velük...
-
arnoka
tag
válasz
arnoka #22960 üzenetére
Erre valaki valami ötlet?
Elindul a tab, de kb. 2 percenként újraindul, semmit nem tudok rajta csinálni. Bootloader, Recovery bejön. Fastboot devices ok, driverek fennt, több USB-t próbáltam, Recoveryből hard reset megvolt, de mégsem csinál semmit. Bootloader nem nyilik. Full gyári minden nem mókoltam semmit. Ilyenkor mi van?
Mindjárt kivágom az ablakon ezt a...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
arnoka #15397 üzenetére
Nincs miért sietni. Én kipróbáltam, összejött, megvan. De tuti nem futottam volna neki ennyiszer, mert tényleg nem nagyon van benne újdonság. Ennyi erővel ez simán lehetne 4.2.3 vagy ilyesmi. Hacsak nem adod sűrűn kölcsön a gépedet másoknak (értelmesebb felhasználói fiók kezelés), akkor felesleges rágörcsölni, ha nem tudnád, hogy milyen verziószámon fut, fel sem tűnne, hogy volt-e update.
-
rolywrx
tag
Azt tudod tenni, hogy itt ellenőrzöl, mert valóban nem jön mail:
http://support.asus.com.tw/repair/repair.aspx?SLanguage=hu-hu
bekéri az RMA-t meg a Serialt.
MOD:
-lehet előtte regelni kell a terméket, már nem emléxem, mert régen regisztráltam. -
slayerenkala
tag
Én ilyet vettem.. ezen belül is a feketét, a szürke is tetszett nagyon, de erre esett a választásom, ez előtt nekem is ilyen sima kinyithatós fekete műbőr tok volt, de már hányok tőle, hogy mindenkinek olyan van... Ez meg legalább ad valamilyen prémium érzést, meg vékony is nagyon, fogásra is masszív. Ja és ez is mágneses persze.
Ha valakit érdekel rá tud keresni ebay-en: Nillkin nexus 7 case
-
Balinov
titán
hat nem,
tegnap ejfelig oda el birtam jutni,hogy a dmesg latta a dvb stick-et, de a dvb progi meg tovabbra sem. Pici haladas, ma/holnap ujbol atragom azt az XDA-s forumot. Lehet meg az EyeTV apk-jat is meg kene nezni, mi van benne, talan valami kiderul,hogy minek hova kell kerulnie,hogy mukodjek
valami jo apk decompile metodust nem ismer valaki?
-
rolywrx
tag
-
assemble
addikt
A developer options-ben turkalni nagyon nem jo otlet, valoszinuleg a video feltotltojenek sincs semmi fogalma arrol amit beallitott, es a legkevesbe sem jo otlet az ilyen baromsagokat meg terjeszteni is.
Leginkabb a "background process limit"-re gondolok, azt piszkalni valszeg nagyon nem jo otlet, adatok elveszhetnek miatta, nem vart mukodest eredmenyezhet, kizarolag fejlesztoi celokat szolgal, nem ajanlatos hozzanyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest