- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
Én használom, és érezhetően gördülékenyebb vele az egész gépezet, de init.d supportos rom kell hozzá (összelehet hozni gyári romra is, custom kernellel).
Amúgy ha valaki nem lenne elégedett a gyári rommal: Dirty AOKP 2.6. Ezt használom már egy hete M-kernel+ a30-al, és nagyon megvagyok vele elégedve, Quadrantal 5500pontom lett ezzel a rommal (gyárival 3600 körül). Van benne 3 fajta UI mód, performance control, ésatöbbi.
-
Skynet258
veterán
-
-
tyll30
tag
Itt megtalálod! Én is ezt használom ja és magyarított !
[Android Alkalmazások fordításai] -
Magnat
veterán
Ezt nekem is írta a Wayteqnél amire feltettem korábban, de vmi keveréssel sikerült rajta túljutni... nem konzekvens megoldás volt és sajnos nem is emléxem pontosan, de végül jó lett. Próbáld meg a ki-be kapcsot, lehet h az segített nekem is. 1ébként ha van rootod, akkor a build.prop-ban átírhatod az azonosítót tvmilyen telefonéra, onnan tudja, h tablet... aktiválás után visszaírhatod.
-
Magnat
veterán
-
-Gerzson-
aktív tag
-
Dzsuri89
őstag
Persze, előfordult már sajnos. Ugye minden rom csere előtt érdemes/kell 3 wipe-t csinálni, hogy a rendszer normálisan működjön. Az OTA frissítés például nem hiszem, hogy valamit is wipeolna, (de ha nem így van, akkor javítson ki valaki legyen szíves), ezért ezek után érdemes egy gyári visszaállítást csinálni.
-
alacka
tag
Tökéletesen. Időjársban olyat keresek, amelyikben tetszőleges helyeken, nem csak néhányon meg tudom nézni, s a helyeket újra ki tudom választani keresgetés nélkül, s néhány napi előrejelzést is mutat, s az sm árt ha nagyjából pontosak is. Nyelv mindegy, csak ne ázsiai krixkrax legyen.
-
Syl
nagyúr
Lementeni simán, nem rootolt készüléken is lehet. Az adatok visszaállításához kell root!
Próbáld ki.
Például az ES File Explorerben bekapcsolod az "Up to root" kapcsolót és lazán tudsz navigálni a rendszermappákban. Sőt bármit ki tudsz onnan másolni.Dzsuri89
Mint írtam, nem rootolot készüléken is láthatóak a rendszerfájlok. Csak írni/módosítani nem lehet.
-
assemble
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest