- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
-
Integra
titán
válasz
leslieke #12901 üzenetére
köszi, fel is toltam gyorsan n7-re meg a galaxy nexusomra is
gondolom csak indítsam el, grant access to supersu és ennyi, innentől ota frissítésnél, ha jön a 4.3 akkor nem kell foglalkoznom, hogy veszik a root?
nem tetszik az új marketa galaxy nexuson már az van, a nexus7-en még a régi. régi jobb. kétszer annyit látok rajta mint az új felületen..
-
-
-
-
edward2
addikt
válasz
leslieke #11779 üzenetére
Akkor respect. Amúgy még olyan változás is van, hogy mióta ez a játék lejött az akksi statisztika sokkal jobban mutatja milyen appok futnak amikor rossz volt az akku idő akkor az egész akksi statisztika 1-2 tételből állt totál úgy tűnt mintha nem mutatna semmit közben mégis merült mint állat.
-
csabám
addikt
válasz
leslieke #11759 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Nálam sajnos változatlan a helyzetElső körben megpróbáltam ugyanazzal a pendrive-al (olvasó + micro sd), ugyanazzal a filmmel egy telefonon. Megállítottam a filmet, megvártam míg kialszik a képernyő, majd újra bekapcsoltam és folytattam a filmet ---> ment rendesen.
Elővettem egy pendrive-ot, ugyanazzal a filmmel ---> ment rendesen
Stickmount-ot újratelepítettem ---> helyzet változatlanAz az érdekes, hogy most nem írt ki semmit miután elindítottam, hanem pár másodperc múlva a kép megállt. Beletekertem és visszadobott a fájlkezelőbe ( vagy az mx player listába, attól függően, hogy honnan indítottam a filmet).
Megpróbáltam unmountolni a pendrive-ot, de sikertelenül. A noti bárban ott figyelt a kis ikonja. Szóval kényszer leállítottam az alkalmazásokból.Ötletem sincs, hogy mi a baj. . .
-
csabám
addikt
válasz
leslieke #11756 üzenetére
Van mikor nálam is elindul, de pár másodperc múlva kiírja, hogy nem lehet lejátszani.
Ugyanaz minden nálad is mint nálam (lejátszó, rom)?
Lockscreen be van kapcsolva (mivel egy sziló tokban használom jelenleg) esetleg ez lehet a gondja,baja?
Vagy esetleg a pendrive?
Másra már nagyon nem tudok gondolni,gyanakodni.sto1911: Nájn
-
tybsen
addikt
válasz
leslieke #11743 üzenetére
Velem még sosem fordult elő, hogy más gmail fiókjába bementem volna és rányomtam volna a szinkronizálásra, de természetesen ettől függetlenül elképzelhető, hogy előfordulhat ilyen másokkal.
Zárd le az alkalmazást valami app lock programmal, hogy ne fordulhasson elő. Csak nem töri fel valaki a kódot, csak, hogy megnyomhassa a szinkronizálást...! :-D ;-)
-
-
sto1911
veterán
válasz
leslieke #11737 üzenetére
Olyat szerintem nem lehet, hogy ha ranyomsz, akkor ne synceljen, hisz az a gomb arra valo. Ha menubol kikapcsolod a syncet, akkor magatol nem fog menni.
Ha nem fontos maga a gmail alkalmazas akkor disable (nem tudom mivel fog igy osszeveszni).
Ha nem akarod, hogy mas is hozzaferjen, akkor meg vannak erre kifejlesztett appok. -
assemble
addikt
válasz
leslieke #11696 üzenetére
Ahogy sto1911 kollega is mondja: az lehet, hogy a jatek valtotta ki, de a hiba forrasa szerintem biztosan nem ott van, ertsd: ha valaki direkt olyan kartekony kodot ir, ami szetizzasztja a hardvert vagy barmi egyebet csinal, meg annak sem szabadna ilyet okoznia, a kepernyo villogas (+instant kikapcsolas) mindenkeppen hardveres (vagy esetleg driveres) hibara utal.
-
sto1911
veterán
-
assemble
addikt
válasz
leslieke #11691 üzenetére
Fura, egy jateknak sztem tuti nem szabadna ilyet okoznia, en is sokkal inkabb az aksira (esetleg mas egyeb hw-es gondra) gondolok inkabb. Azert megvarok megegy lemerulest es megnezem hogy megint csinalja-e ha nagyon le van merulve. Te azota meritetted le kozel teljesen? Ha nem, lehet h csak azert nem jott azota elo. Enyem amugy CBO szerias.
-
Balinov
titán
válasz
leslieke #11625 üzenetére
adfreehez ez a legfrissebb
fatty, koszi a linket, kiprobalom amazt is
-
válasz
leslieke #10832 üzenetére
Jó kérdés. Az enyémért holnap jön a DHL. Azért durva, hogy Csehországba szállítják szervizelni. Enyém csak rootolt de a bootloadert visszazártam root után.
"A kizárólag jótálláson kívüli javításra igényelt szervizszolgáltatás esetén a futárszolgáltatással
szervizközpontba juttatott készülékekre a szállítási és bevizsgálási díj minden esetben kiszámlázásra kerül, az árajánlat visszautasítása esetén is."
Ez azért frankó mert a szállítási díj oda vissza: 60.944 Huf + a bevizsgálási költség.
Úgyhogy baromira remélem, hogy gariba megcsinálják. -
szata.68
senior tag
válasz
leslieke #10835 üzenetére
Pont ezen gondolkodom,mert már régen volt. A töltés nálam sem ment,de asszem amikor egyszer lehúztam,majd visszadugtam,akkor működött.
Próbáld a bekapcs + le gombbal is,én akkor nyomkodtam mindent,és egyszer elkezdte tölteni,majd akkor hagytam,és bekapcsolt.Más: Mennyi az alap dpi? 213-ra állítottam,de így is megakad hibával a frissítés
-
fatty
aktív tag
válasz
leslieke #10711 üzenetére
Esetleg Charging Reminder progi. (nem probaltam)
-
Géta
csendes tag
-
tybsen
addikt
válasz
leslieke #7542 üzenetére
En is kovetem a topikot, de bennem is az az osszkep alakult ki, hogy nagyon sok problema van a geppel (en is terveztem a megvételét de a sok velt vagy valos hiba miatt elment a kedvem).
Most visszaolvastam es osszegyujtottem csak az utobbi 3 nap olyan hozzaszolasat, ami alapjan az ember azt hiheti, hogy "kulonosen sok problema" van vele. 2 felhasznalot leszamitva minden hsz kulonbozo emberektol szarmazik:
(#7308) knyitogato: "mintha rosszabbodna a fenyfolt a kijelzon ott, ahol az érintő gombok vannak, szerintetek kérjek 72 órás cserét"
(#7314) maki12: "minden hibátlan,kivéve egy kis nyekergést oldalt ami megint előjött...."
(#7340) Feenyx: "az én képernyőm annyira nem vészes, mert csak fényerőnél és fekete háttérnél latszik a hiba"
(#7343) Izee1233: "2 hetes full gyári (nem rootolt, nem unlockolt) Nexus 7-em. (sw: 4.2.1). Ma 18 óra fele a gyári launcher egyszer csak úgy gondolta, hogy lefagy, felugrott a szokásos ablak, hogy várok-e vagy bezárom. Bezártam, hogy induljon újra, de ez nem igazán történt meg egy 10 perc után se.
Na most mit tesz ilyenkor az ember első reakcióból? Hát újra indítja a tabletet, hátha megjavul.Hát azóta se jutott a dolog tovább a Nexus-os X logónál.(#7351) maki12: "Nektek hány pixelhibátok van?Nekem 1-rõl 2-re emelkedett a számuk
"
(#7361) rolywrx: "1. Találkoztatok-e már érintőképernyőn olyan hibával, hogy össze-vissza érzékel? Van hogy az asztalra letéve is látszik, hogy önállóan, beavatkozás nélkül is "érintést" érzékel, főleg a kijelző széleinél? 2. A kijelző széleinél erősebbnek tűnik a háttérvilágítás? Nem szokásos "felhősödés" bevilágításról van szól, hanem 1 vékony sávban erősebb a kontraszt/háttérvilágítás."
(#7439) Dzsuri89: "Valaki találkozott olyan hibával, hogy fektetett módban a főképernyőre kirakott kapcsoló widgettel nem kapcsolódott be a wifi? Nem kékült be a kapcsoló alatti sáv a rányomás után sem, hogy aktív lenne a wifi. Álló módba döntöttem Nexikét és egyből bekapcsolt."
(#7441) fabiandaniel: "nálam is előfordult már de tizedik megnyomásra elindult"
(#7457) rolywrx: "Na az érintőképernyő hiba konkretizálódott.
Ha az N7-et vízszintesen fektetve tartom, akkor a kijelző keret bal oldala és az alsó hosszú oldala a problémás.
Ha csak nagyon kicsit is hozzáérek a keret ezen részéhez, akkor elkezdi nyomkodni a képernyőt, nagyjából random helyeken.
A fejlesztő módban be lehet kapcsolni az érintés visszajelzését, így látom is, hogy van olyan amikor 5-10 helyen is érintést érzékel."(#7472) Drachoo: "Az első készülékem nekem is érintőképernyő hibás volt. A kereten ha egy helyen megfogtam érintéseket érzékelt random. Szerencsére a vásárlás napján észrevettem, ki is cserélték másnap. Most sajna a második készülékem is a szervizbe tart (ma vitték el) háttérmegvilágítás átszivárgás miatt. És még nem telt el egy hónap a vásárlás óta.
Pedig annyira szeretem ezt a tab-ot...
"
(#7493) oli.98: "Nekem ilyen (nem olyan erős a fény ott, mint amilyennek látszik, engem nem zavar)."
#7495) zsírsámán: "Én ezért is küldtem vissza a boltba. Nehogymár megveszek valamit és 4 hét múlva meg is kapom működöképesen, javítottan. Nem hiszem el, hogy nem lehet valamit úgy legyártani hogy működjön.."
(#7506) Drachoo: "Na a tied még durvább mint az enyém volt. És sajna ez idővel romlik...
"
(#7534) hunter84: "Kb. 2 honapja elkezdte magat kikapcsolni a tablet 30%-os toltottseg korul, manapsag mar 50%-nal produkalja ezt. Ertem ez alatt, hogy eppen csinalok valamit, pl. bongeszek, egyszer csak barmi figyelmeztetes nelkul a gep kikapcsol olyan 50%-nal, es csak a toltore rakas utan tudom bekapcsolni."
Es a legfrissebb:
(#7556) oli.98: " az elölap a procinál kidudorodik kicsit. Ez lehet, attól, hogy kezdi elengedni a ragasztó?"
-
batabe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Crucial 240GB SSD eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest