-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
watercooling
tag
válasz
szata.68 #6797 üzenetére
Szerintem ezt próbáld meg How To Hide Google Search Bar Beállítások-alkalmazások-összes futó szolgáltatás- Google keresés-letiltás
Launcherekkel nekem mindig az a bajom hogy csökkentik az akku időt, igaz van amelyik kevésbé, de akkor is... -
C.Brigante
veterán
válasz
szata.68 #6794 üzenetére
első körben próbáltad ezt?
Go into your app -> show all apps -> google seach bar -> stop service.
Reboot.vagy:
The space the Search Bar took up isn’t available for you to use it’s just empty space. Additionally, your Google Search app won’t work while it’s “Disabled”, and on Jelly Bean this includes Google Now. Also in Jelly Bean you’ll have a gray bar where Google Search used to be, but that goes away after a reboot
-
C.Brigante
veterán
-
szata.68
senior tag
válasz
szata.68 #5929 üzenetére
Na,úgy néz ki,hogy végülis sikerül rendelnem egy ilyen tokot,bár nem volt egyszerű...
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
szata.68 #6013 üzenetére
Pécsi tapasztalat?
Gondolj bele!
Szerinted ezeket az antennákat TV-torony mellett élő embereknek csinálták? Tele vannak a városok jeltovábbítókkal és most hogy átállunk digitális földfelszíni sugárzásra még több lesz, mert az emberek leváltják a drága kábeltv előfizetéseket. PC-s tv tunerekhez sincs nagyobb antenna és mégis működnek.(Unokatesómnak már kb. 8 éve is volt olyanja.)
-
z0d1AK
nagyúr
-
eami
veterán
válasz
szata.68 #4402 üzenetére
eddig nagyon ritkán futottam bele abba, hogy vmi ne lenne vele kompatibilis és általában azok amúgy sem kellettek volna.
Ha kifejezetten film / kép nézegetésre akarsz venni valamit, akkor szerintem ne tabletbe gondolkodj. Töredék árból lehet venni nagyon jó hálóra is köthető wincsis lejátszókat, amik minőségben is simán rávernek más hdmi kimenetes tablet/telefonokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest