-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikla007
aktív tag
válasz
AllTheBest #23600 üzenetére
Ez?
http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/chromecast/experimental-enable-mirroring-device-t2812193
-
válasz
AllTheBest #22665 üzenetére
Ês toolkittel megmarad minden vagy gyalúl?
-
válasz
AllTheBest #22663 üzenetére
Frissíteni ADB Sideloaddal tudom? Vagy az innen letöltött fájlt hogyan tudom felrakni?
-
Zsebob
senior tag
válasz
AllTheBest #22521 üzenetére
Kb. ugyanolyan fakó, mint az N4. Kontrasztosabb egy hangyányit. Betekintési szög jó.
-
sto1911
veterán
válasz
AllTheBest #22525 üzenetére
Kerdes, hogy ez fako vagy a Samsung a tulhuzott
-
rootkiller
őstag
válasz
AllTheBest #22525 üzenetére
Nem érdekelt. Megszoktam, amire van azt tudja.
-
rootkiller
őstag
válasz
AllTheBest #22521 üzenetére
Nekem Nexus 5 van. A szinek fakók. A betekintési szögön még sosem gondolkodtam
-
MurdR
veterán
válasz
AllTheBest #11920 üzenetére
Jól teszed komám. Mert használtan se kapod meg sokkal olcsóbban, plusz ott a gar. igaz kevesebb, de az első héten úgy is rájössz ha valami hibája van. Az összefoglalóban megtalálod a hibákat is.
GoodSpeed
Ez ilyen rendszerkarbantartó cuccos? Tehát kiszedi a szemetet a rendszerből amit a régi már töröltem korábban? -
MurdR
veterán
válasz
AllTheBest #11917 üzenetére
újonnan is korrekt ára van. refurblished nincs ott valahol Pécsen (vagy valahol a megyében?)
Azt hiszem 65k.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AllTheBest #11662 üzenetére
Helyes.
De legalább nem ér majd meglepetésként, hogy online TV nézésre nem alkalmas. Legalább is böngészőből nem. Van viszont több alkalmazás is ami TV adást közvetít, de ezek jellemzően ingyenes csatornák (van köztük magyar is, pl: m1, m2, Duna TV, stb).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AllTheBest #11660 üzenetére
Nálam 4.2.2. Jelly Bean alatt sem a Dolphin sem a Chrome böngésző nem indítja el. Ez csak Flash Player alapon működik. Ha valami rendes streaminget alkalmazna amiben nyers videó adatfolyam van, akkor le tudná játszani, így nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AllTheBest #11657 üzenetére
Én meg rengeteg hírportált olvasok amelyek különféle videómegosztókat használnak. Ami képes HTML5 alapon videót megjeleníteni, azt lejátssza, ami csak Flash Player alapon működik az bukó. A Flash Player SZERENCSÉRE már nem támogatott ezeken a rendszereken.
Egyébként nem lebeszélni akarlak, de erre nem biztos, hogy a táblagép lesz a megfelelő neked. Szerintem egy kis méretű laptoppal jobban járnál, ott nem futsz majd bele nem támogatott formátumokba.
Szerk: Igaza van az előttem szólónak. Írj pár példát, megnézzük, persze csak ha nem olyanról van szó ami a fórum szabályzatába ütközik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AllTheBest #11657 üzenetére
Írj egy linket, megnézem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AllTheBest #11654 üzenetére
Első kérdésre passz, arra nem használom,.
Valamint, hogy otg kábellel pendrive-t rá lehet-e csatlakoztatni?
Lehet. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
AllTheBest #11651 üzenetére
Nem egyszerűbb itt megkérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged