- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Simonovics #8688 üzenetére
Ez az adott billentyűzet-programtól függ.
A swiftkey jó, de csak három "találatot" ad, és az alap billentyűzeten semmi ékezetes nem szerepel.
Nekem a swype jött be legjobban. -
ssspr
csendes tag
válasz
Az enyém tud ilyet... Bár swiftkeyt használok, a 4.2-es android billentyűzet is tudja, most néztem meg.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez a T9, ha jól értem. Ilyen funkciót a gyáriban nem találtam. Swiftkey megoldja.
-
sto1911
veterán
válasz
Simonovics #6289 üzenetére
De ha bárki dob egy prtscr-t egy APN beállításról azt megköszönöm
Ugye milyen nehez?!bár nem hinném, hogy nem hozzá értő volt akitől segítséget kértem.
de, sokszor debileket ultetnek oda, akik azt se tudnak egyedul, melyik az eleje... -
Feenyx
aktív tag
válasz
Simonovics #6285 üzenetére
Elég nagy rá az esély hogy akkor az APN-t be kellett volna állítani, mert anno a I9000-es Galaxy S-en nekem minden hard reset után be kellett állítanom az APN-t. (És az APN menüben, azért volt pár bellítandó dolog) Tudom egyik telefon, másik tablet, de androidból kiindulva tuti ez lehetett a gond. Nem hiszem hogy 2 egymás utáni Nexus is rossz lehetett volna, ez nem egy gagyi tablet azért. A másik sajnos, hogy a boltokban nem mindig vannak felkészítve az ilyen jellegű problémákra (tapasztalat).
-
I-S-T-I
tag
válasz
És a telefont szolgáltatónál vetted? mert azokon ofkorsz bevan gyárilag állítva
bár nem vagyok egy nagy android zseni, de szerintem az alap rendszer (független) nem ismeri a magyar szolgáltatók beállításait out of the box.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Kicseréltettél egy N7-et úgy hogy nem nézted végig a beállításokat?
Sejtettem hogy user hiba lesz....
Olyan nincs hogy két egymást követő tabletnél ugyanaz a hiba. Szerintem mondd meg nekik hogy amit visszavittél nem hibás és ne dobják ki a kukába.LOL!
-
roberto02
tag
válasz
Simonovics #6282 üzenetére
Extrem Digiben vettem.jha nekem nem 3G-s. hanem sima van. de náluk minden rendben volt.
-
FeRkE
őstag
válasz
Simonovics #6266 üzenetére
Mobilnet beállításokat átnézted? Rendesen be volt állítva az apn meg minden úgy, ahogy a T-mobilhoz szükséges, vagy csak beraktad a kártyát és vártad a csodát ?
Wifinél milyen titkosítást használsz a routeren? Próbáld meg manuálisan hozzáadni a tabon az ssid-d, meg a titkosítást satöbbi, hátha úgy megy.
-
Luser2000
addikt
válasz
Érdekes hibajelenség amit írsz. Az én 3G-s Nexusom gond nélkül működik. 2 napja van meg. Telenoros micro SIM. Próbálj egy másik boltban vásárolni, hátha ott a széria működő darabjai vannak.
-
roberto02
tag
válasz
Simonovics #6276 üzenetére
Hát sajnos ebben az iparban elég hihetetlen húzásokat is megmernek tenni,pl. ki gondolná hogy besüllyedő képernyővel is kimerik rakni a boltokba de az első szériáknál még előfordult.de veszíteni valód nincs sőt addig még talán esik az ára is,ettől a hibától eltekintve én mindenképp ajánlom ezt a tabit.nagyon jó
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Szerintem az ASUS-tól kérj segítséget, biztos ismerik a hibát és tudnak segíteni.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Szerintem MrPetya19 arra gondolt, hogy mivel független a készülék, ezért lehet, hogy be kell állítani (manuálisan) a Hozzáférési pontot (APN), hogy működjön.
-
válasz
Nézdd meg a mobilinternet beállításokat.
-
roberto02
tag
válasz
Lehet esetleg még az első gyártósor 3G-s tabletjei közül kaptál és kiforratlan a rendszer...megkell várni szerintem január végét.aztán egy újabb gyártásúval próbálkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest