Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag

Tesco

-
Norb3rto
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Itt már beszéltük, hogy annyit ér amennyit a hűtő rajta.
Mert vagy megtudják csinálni vagy nem. Aztán, hogy meddig müködik a cucc senki nem tudja.
De ok még egy drága vga-nál kockáztat az ember. De mikor a döglött szarnál kicsivel több a müködö ott nem találom a logikát. -
Laraxior
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én 4000-ért adtam el a Windforce-os GTX460-at.
Megjegyzem, szerintem csak valami forrasztás engedhette el, mert amíg hideg volt addig adott képet, aztán pár perc múlva jött a 8 bites kép
Mondjuk ahogy elnéztem a csávókámat, nem igazán a forrasztós típus.. mondjuk nekem azt mondta, hogy a hűtője miatt veszi meg. El is vitte.. 15k-ért vettem a VGA-t. Fél évet ment nálam
-
-
Laraxior
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére

Egy hét után kerestem őket, akkor még az ügyintézés folyamatban volt...Mondom ami a legérdekesebb, hogy oda volt biggyesztve a dobozra kívülről a Samsung Magyarország Zrt. reklámzacsija, benne kis papírokkal, tehát mindenképpen át kellett mennie a kezükön

Azért néztem nagyot, amikor a rendszer idelökte nekem a regisztrációkor, hogy ez a termék nem került forgalomba

-
Laraxior
titán
válasz
kenwood
üzenetére
Én annyit szoktam javasolni az ismerőseimnek, vagy aki éppen megkeres ezügyben, ha TÉNYLEGES vásárlási szándéka van, akkor kérje el az adatokat, széria számot, akár bolt, akár magán embertől, és regisztrálja be a mySamsungon. Ha sikeres, akkor megveheti, ha nem akkor meg nem vesztett semmit se.
Tekintve jártam úgy én is a mostani monitorommal, amit a MediaMarktban vettem, rajta is volt a magyar Samsungos matrica, reklámok stb, csak éppen a serialja nem volt a rendszerben. Beírom a serialt, semmi. Nincs ilyen termék.
Telefon a Samsungnak, vasárnap, de készségesek voltak... mondom ha valami szürkeimport, bár kétlem, hogy az MM-ben lenne, akkor mondom visszaviszem.
Erre felhívta a Samsungos csaj a MM-et, azok meg azt válaszolták, hogy csak akkor vihetem vissza ha hibás.
Akkor fotó a termékről, garanciajegy, jótállás, blokk, istenf@sza, mindezt küldjem el a Samsung emailjére, XY ügyirat számmal.
Két hét múlva! kerestek, hogy most már beregisztrálhatom a monitorom
A lényeg, hogy minden jó, ha a vége jó, de ha magánembertől veszel valamit, akkor oda már mehetsz vissza sírni...
Ennél az egy gyártónál 100%-os garancia, ha beregisztrálja az ember a mySamsungon.
-
SUPREME7
őstag
válasz
shteer
üzenetére
Ezt most hogy érted? Nyilván hibás a srác, hogy nem nézte meg még a billentyűzet kiosztást se a helyszínen, de azért az eladó ezek szerint többet hazudott mint igazat mondott a cuccról.
Ja, most elolvastam a reakciókat is. Tuti, hogy átbaszásra ment az eladó, eddig nem nagyon törölgette ki a hirdetéseit.
-
shteer
titán
Erről az esetről csak nekem van olyan véleményem, hogy ÍJ?
-
kenwood
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Az elso ev a garibol torvenyi kotelezettseg alapjan jon,es ott csak a garijegy amit kerhetnek.
Sokan probaljak a dobozhoz is kotni az atvetelt,de nem tehetik.
Szep is lenne 4 evig orizgetni a 127-es tv dobozat ,foleg a hungarocelleket.A masodik evre mar nem vonatkozik a torveny,azt a gyartok onkentes alapon vallaljak,sajat jatekszabalyokkal.
Ott a samsung mar ragaszkodik a szamlahoz is.
(Ez utobbi mobilos tapasztalat, de szerintem a tobbi muszaki cikknel is igy van)Szerintem ugy lenne a tiszta sor, hogy minden muszaki cikk az eladas pillanataban felkerul a gyarto honlapjara.
Onnantol ellenorizheto,es a vilag barmelyik pontjan leadhato a markaszervizben,illetve a honlapon megjelolt atveteli pontokon.
Ezen kivul barmelyik orszag szervizebe postazhato.Vicc kategoria ,hogy van egy asus r9 280x kartyam,amit 3 ev garival arulnak.2 evvel a piaci megjelenes utan elromlik,felhivom az asus magyarorszagot,es kozlik,hogy nyugodtan dobjam ki a kukaba,mert csak ott lehet leadni,ahol vettem (masodik tulajtol van,az elso elerhetetlen)
Itthon nincs is az Asus vga-nak telefonos supportja ,csak notebook meg mobil ugyekben tudnak segiteni. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én se. Több szempontból se. Mondjuk a legfontosabb, hogy ződet nem veszünk.
De ettől még olvas az ember. Pl PH híreket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ramos balhé. Meg az evga ügyes spórolása.
-
Gyuri27
félisten
-
Chaser
legenda
EVGA GTX 1070 8GB GDDR5 FTW Gaming ACX 3.0 /08G-P4-6276-KR/ Bontatlan új 3év garanciával!
csak az nincs megadva a garancia hová szól...egyik hirdetésénél sem
-
föccer
nagyúr
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Na ne, nem, ilyen nincs. Ez csak kamu lehet. Aki tud gépelni és nyomtatni, az ilyet nem ír le. Nem írhat le. Ennek nincs áram szolgáltatása otthon, mert nem tud szerződést kötni az elektromos műveknél, ez nem tud számítógépet sem venni, mert nem tudja az átvételi elismervényt aláírni. Nem, nem nem. Ilyen nincs, ilyen nem létezhet.
üdv, föccer
-
gban
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pedig az ilyen magas órajelű 754-es ritka, és ráadásul athlon is.
Szóval 1k-t nagyon gyorsan kapna érte, de 2-3 se kizárt. -
seniman
veterán
-
tserrof77
őstag
Egy ismerős ismerőse akarta velem megvetetni / beszámíttatni eme gyöngyszemet... Mondjuk... ha tömény arany lenne, akkor...esetleg...

-
Kasya
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mert elvileg meg is vette...hisz a penz elment. De ilyenkor az ilyen fogalmazas piszlicsare ahhoz kepest, hogy milyen ideges lehet a "vevo".
(#24947) Trailblazer: ha neked igy jobb.
-
Vangelis
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Meg , hogy előre elutalt annyit.
-
Bird
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szerinted ez vicces?

-
Trailblazer
veterán
Csalós topicban azt írja az utolsó beíró, hogy 2 db. objektívet vásárolt "előre utalással" 75k-ért. Nem csak vásárolt volna, elvégre azért írt be a fórumba?

-
Out
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Na igen, nem mindegy, hogy valakinek a hasa ( b ) nagy vagy a segge ( d )
-
Vangelis
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
érdekes ... de többször is említi, hogy TaD

-
_Karesz_
tag
-
Simi37
őstag
-
Simi37
őstag
Nézzétek a radium face oldalát

4k forintos fejest néha bedobnak nyerésre, megosztják a laptopcikket és de jó lenne megnyerni, nem jut el az agyáig h nem a 600k-s gépet lehet nyerni hanem egy fülest...
-
guftabi96
addikt
válasz
seniman
üzenetére
Mondjuk még a moront megértem, hogy nem ismerik, mert aki tényleg nem tud angolul, az nem ismeri ezt a szót (pl az én szüleim se tudnak pár szón kívül semmit angolul, oroszt tanultak, de hát ugye már abból is csak pár szó marat meg), de azért az, hogy a retarded-et is simán beveszik...

-
Chaser
legenda
válasz
kenwood
üzenetére
régen az up előresorolta a hirdetést, ma kb "eszmei" értéke van, h teccccccik', sztem azzal semmi baj nincs
arra jó ha tényleg jó az ajánlat, hozzá nem értő kedvet kaphat
viszont mikor pl a túlárazott 980-akat tolták bolti ár közelében gari nélkül/sufni garral és upolt a sok madár az épp nem a legjobb volt...hiába jó a termék ha az ajánlat annál rosszabbszerk: doeeg azért mert nincs ott h megnyerhető, még szerethetné megnyerni a delikvens
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
updog
őstag
A legváltozatosabb FB posztoknál látom ezt, ismerősök között is, nyilván a random hülyék közt még többet. Főleg az asszony által követett oldalaknál (ruha/divat/pipere/egyéb), minden második hozzászólás kb minden bejegyzés alatt: "osztva" / "ez szeretném megnyerni" (!!! szó nem volt nyereményjátékról). Gondolom az egy ***** százat csinál is érvényesül ilyenkor, nehogy lemaradjak mán' a nyereményről, aztán gondolkodás nélkül írja a hülyeséget (legjobb amikor látszik hogy igazából nem osztotta meg
) -
kcsa
veterán
De ezeket agyon kellene verni egy szívlapáttal. Lehet nagyon kedvesen szólni kellene nekik hogy nem nyereményjáték. Vagy az első ötlet. -
kenwood
veterán
A hirdetesek hozzaszolasaiba vadigentol bekerulo "upp", vagy "ha lenne ennyi penzem,megvennem" vajon milyen celt szolgal?
-
Muerte
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
Ezek ugyan nem...

-
-
Simi37
őstag
El nem tudom hinni h miért van az összes _működő_ nvidia 8800/9800/250 5k fölött, meg 250gts 10k meg 13k ért. bitch pls. Én 5k fizettem egy totál működő 550Ti ért. Ezek után mire fel kerül évekkel régebbi kártya többe

-
Trailblazer
veterán
Látom, a csalásos kitárgyalás végett Cenzné meg az ura szétcsapott köztünk...

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez olyan mint az auchan tv reklámja, valamelyik nap fél füllel elcsíptem VR szemüveget reklámoztak, és azt mondja a csávó, hogy VÉER szemüveg. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)