Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
föccer
üzenetére
de feltörsz egy számlát és nem veszel le róla csak annyi pénzt amennyit mástól lenyúltál? ennyi erővel levehettek volna akármennyit és utána csempészik vissza, azt mondja az internetes belépést tudták meg, eleve az minek nekik ha nem akarnak a pénzhez nyúlni?
és amennyire én tudom, kell sms kód kb már bárhova, anélkül hiába is vannak meg a belépőkódokszerk: ha levásárolták annak nyoma van hogy hol, ha kp-t vettek ki annak is
szerk: és a meséből nem derül ki, hogy mi lett a pénzzel, az állítólagos elkövető vitte egyáltalán vagy maradt a számlán
szerk: a kártyámmal is sokra menne bárki, én eddig ha nagy ritkán neten vásároltam is vele mindig kellett hozzá sms-ben megerősítés
-
Tikakukac
titán
válasz
föccer
üzenetére
1: ugyan az a személy
Hááát, konkrétan ugyanaz a nick újraregelve, bolt dettó, web szintén, ugyanaz a név, termékcsoport és termékek (szemét), cím és ha nagyon akarod még szerintem adószámot is összehozol 10 perc alatt.
2: itt is rosszhiszeműen regisztrált
Folyamatban volt még vaterás ügy mikor kitiltották, itt megtaláltam, ráírtam. A többit ugye nem szabad leírni, mindenesetre a jóhiszemű az nem ilyen választ fog adni, ez is defektes dolog, de na

A többit elolvastam, szokásos szöveg, megértem és ahogy az én érveim és egyéb mondókáim sem érdekeltek/érdekelnek senkit, úgy ez sem nagyon fog. Ahogy a kolléga írja fölöttem: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ha mindenképpen 3 méterrel a többiek felett kell szórni az igét és hivatkozni a szabályzatra nonstop, akkor nem illik belefutni olyan késbe, hogy az egyik legalapabb változtatással sincs tisztában a delikvens. Akkor meg már egy "bocs" szerintem kijárna. Már fel sem merem hozni azt, amikor a most már nem apród kolléga bizniszébe kis homokot sikerült önteni önkéntelenül is és utána addig ment a hajtóvadászat míg nem sikerült beveretni legalább egy tockost egy hirdetésembe. Meg is lett jegyezve legutóbb, hogy mit pattogok, mikor én is bűnös lélek vagyok
És akkor random tudok 10 hirdetést bedobni erőlködés nélkül, ami ugyanez most is, de azokkal már nincs gond.
Felelősségről meg szabályokról és egyéb dolgokról ne velem
Itt meg zárom is az OFF dolgot, majd 1 év múlva talán megint megnézzük
-
kenwood
veterán
válasz
föccer
üzenetére
En azert nem csak ennyi alapjan itelem meg az embereket,es a tobbseg sem.
Volt olyan kollegam, akire tokeletesen raillik a leiras,de az egyik legnepszerubb ember volt a munkatarsak kozott,nelkule nem is volt ceges buli/pialas.
A jo duma,es a megbizhato,segitokesz jellem melle boven belefert a 'markas ruha hitelre' tipusu jellemhiba. -
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Egy 45-50ezrest ajánlottak be hogy használtan kifoghatom 25-30-ért. Erre 50-ért is van jó pár, de jellemzően 38-42, annál olcsóbban nem is volt.
Úgyhogy lett egy másik a 30ezres kategóriából és megvettem újonnan... Mondjuk én már eleve csak újat akartam, pont ezért. De azért rácsekkoltam az apróra is, elpazarolt percek voltak. Következő vásárlásnál mint opció is kiesik már, csak új, ha nincs rá pénz nem veszem meg. -
törölt tag
-
-
kenwood
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Van meg ket kedvenc tipus :
- aki naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.- aki beleirja a hirdetesbe,hogy "okoskodok,fikazok kimeljenek". Az nem baj, hogy ezzel pont az ertelmes embereket sikerul eluzni,mert nem szivesen vasarolnak egy retardalttol,aki mar latatlanban hulyenek nezi a tok ismeretlen vevot.

Az utobbi hasonlo a "tesztpilotak kimeljenek" dumahoz az autohirdetesnel.
Mintha bemennel a lottozoba,es kozolned,hogy veszel egy sorsjegyet,de csak akkor fizeted ki,ha van rajta valami nyeremeny
Ezek komolyan azt gondoljak,hogy emberek tomegesen jelentkeznek olyan auto hirdetesre,aminek a megvasarlasa teljesen eselytelen a szamukra? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
föccer
üzenetére
*irreleváns
Sok pozitív és PH-s múlt nélkül nem is állok le üzletelni senkivel. Ismerősök előnyben még így is.
Ritka kivételt képez az olyan, ha a vásárlandó cucc jellege engedi a kevésbé óvatos megközelítést vagy elküldi előre a terméket és/vagy sok papíros gari van rá a nagyon jó ár mellett. -
SUPREME7
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Aha, nemrég jelentettem egy tagot aki csak telefonszám vagy email cím megadása után ad tájékoztatást a hirdetett, konkrétan előfizetéssel kapcsolatban, a hirdetésbe semmi infó csak csalogató marketing bullshit. Mit kaptam válaszként? Lóf@szt.
Mindenkinek a szíve joga hogy a hirdetés alapján elküdi e a privát számát vagy sem...
Szóval ez alapján mindenki el tudja dönteni, hogy feliratkozik-e.
-
-
-
válasz
föccer
üzenetére
Jogos, ezért is javasoltuk visszahozni a kivel nem jó üzletelni topikot. Volt, h nem verte át, nem okozott kárt, csak nem volt etikus. Ezt jelezni semmi mód nincs. De jó lenne, ha usereket lehetne értékelni, megjegyzést rakni mellé, amit csak én látok. Van pár mókus akit kerülök...

-
Geller72
veterán
A hangsúly igazából az "IS"-en van. Ha az a cél, amit írtál, akkor simán le kellene tiltani a profilon belüli telszám megadását. De ennek természetesen semmi értelme, mert ugyanott megadhatok skype, icq, mail, ha , akármilyen kontaktot is, amin felvehető velem a kapcsolat, és nem marad nyoma. Ezen logika alapján.. Ha valaki át akar verni valakit, akárhogyan megteheti. Magába a hirdetésbe is beleírhatja a mailcímét, ahogyan teszik is többen - mint kizárólagos kontakt módját. De végül is éppen ezért kár rugózni ezen. Nem ezek a fő problémák.

-
seniman
veterán
Egyre gyakoribb példa az intelligencia ilyen szintű visszafejlődése

A múltkor egy olx-es,hasonló szellemi képességekkel rendelkező kisgyerek hirdetett egy ideális moddingalap házat.Két napi írogatás után sem tudtam vele megértetni,hogy akkor tudom csak megmondani érdekel e a ház,ha láttam élőben.De ő csak akkor volt hajlandó találkozni,ha biztos meg is veszem.
-
Dany007
veterán
Én már csak azt nem értem mért kell ezt itt ennyire komolyan már-már sértésnek venni ha erről beszélünk?
Úgyse tudunk tenni semmit, nem szervezünk tüntetést a Kossuth térre. És igazából abszolút elfogadjuk és megértjük az oldal álláspontját. Ami teljesen jogos és érthető.
Persze ettől még nem tetszik, ahogy nektek se. De ez van.Amúgy a fenti 115k-s hirdetésért még lehet én is bevállalnék egy tempbant.
Annyira durva...@Speed(R):
Jaja, lehet félreértettem. Már késő volt és volt bennem 1 sör...
Igen igen, mostmár értem. Ezért is írtam, hogy az már tényleg a pofátlanság kategória. Mert 2/3-adot lealkudni tényleg elég meredek. Illetve nem szokás.Amúgy én még PS-eztem is a kis HP minin!
Igaz, hogy csak alap dolgokat, de simán meglehetett vele csinálni. Persze lassú meg minden. Ezért is írtam, hogy pár kb val többért már egy jobb tabletet kapni.
Mi amúgy legutóbb a pici "megfigyelésére" használtuk.
Rá volt kötve egy webkamera meg mozgásérzékelő szoftver... Mert az volt a gond, hogy a gyerek sokszor felkelt este miután már letettük. És ha nem vettük észre, nem voltunk ott kb azonnal, akkor bőgve jött ki és alig akart elaludni újra... Na ezért figyeltük alvás közben és ha láttuk hogy felkelt, vagy felfog kelni akkor még azelőtt bementünk megnyugtatni, mielőtt felsírt volna.
Szal pl ezt egy tablettel nem valószínű hogy megtudjuk csinálni.
Mindegy, meglátjuk elviszi-e valaki. Még egy picit hajlandó vagyok engedni tovább is, mint ahogy most áll, de egy bizonyos szint alatt már inkább megtartom, mert tényleg semmi baja. -
mivel nincs "szavazati jogom", ezért annyit tudok tenni hogy tudomásul veszem a moderációt, de ha esetleg megtennéd, hogy bemásolod ide a hozzászólásomat, megköszönném.

ha ez üzletrontás volt és nem a laikusok védelme, akkor nem tudom mi nem az...========
Privátba leírom.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
patomi
őstag
Végül is igazad van.
De ebben nem vagyok kompetens, csak azt érzem, látom, hogy egyre több ilyen van és kicsit elszomorít.======
Minél nagyobb egy közösség, törvény szerű, hogy ezeknek a száma is nő.
Technikailag kivitelezhetetlen az árellenőrzés, na meg azért ilyen durván nem kellene a szabad piacot korlátozni. 
üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
patomi
őstag
Én totál megértem, hogy moderálnod kellett, de arra amit a frissen jött juzer csinál arra nincs paragrafus(?) Talán a "gusztustalan, pofátlan lehúzás" illene rá. (bocs nem feléd irányul,,, én úgy érzem valami el van ott aprón kefélve, hogy ilyenek itt lehetnek. Azelőtt a közösség ki vetette magából,, most, pff.)
-
gban
veterán
A címet miért hagytad le?
Az is ütős eléggé...asztali gép alkat részek meg vehetö
plusz ez is üt:
hátul van rajta tévé száz lábu kapcsolo
de nem utolsósorban, neked, mint hardverapród, külön feladat:
régi regje, szintén nyelvújításokkalBónusz: a címhez mit írt be elsőre?
(megfejtés a linkben, az ugye mindig az elsőre beírt cím lesz)

-
bullseye
addikt
Az evidens, hogy ez ellen nem tehettek semmit, de az, hogy ha én észreveszem, és berakom a bundle linket, ahol ugyanaz tizedáron kapható, akkor engem moderáltok, és gondolom idővel le is tiltotok, az kissé fura számomra. Ez azért nem ugyanaz, mintha random beirogatom, hogy a bátyám fele ennyiért tud áfa nélkül...
-
Dany007
veterán
"Az egyik bűncselekmény a másik nem."
De miért az? Mi a különbség? Az, hogy a törvény az egyiket bűncselekménynek tekinti a másikat nem. Itt most az alapelvek a törvény. Az üzemeltetők döntik el mi számít mi nem...
Szvsz a téma nem problémás. Kulturált beszélgetés folyik. Meg amúgyis a topik témájából adódóan mindig ide fog kilyukadni előbb-utóbb.
-
törölt tag
-
Dany007
veterán
Persze, nem is azt mondjuk, hogy szólja tok bele úgy, hogy az alapelvekben az nincs benne. Épp az a lényeg, hogy az alapelveket kéne valahogy ily módon módosítani. És ha már benne lenne az alapelvekben akkor már beleszólhatnátok.

Most látom csak, hogy megint bent vagy a "klubban"

-
zolee5016
őstag
viccelsz??? M1-M7--közös 3 km és TESCO!!!!!!!!!!!!!!!!!és ezt elmagyarázni egy pestinek..... 
nem aprajafalva Budaörs szerintem 300+km-es távolsággal
2...Ha ő maga lusta meglesni akkor ne legyek kiakadva.....(soha nem jártam Dújvárosba...holna oda megyek.egy házért..meg tudtam nézni a menetrendet,és úgy egyeztetni időpontot...nekem kell a cucc nemde? -
gban
veterán
Ez már tök más téma, de azt nem nevezném hiányosságnak hogy még csak jelezni sem lehet hogy emberek, meg lehet tőle is venni de a boltban 3 év garral 20%-kal olcsóbb ez az alaplap / vga / bármi.
Tudom sokszor átbeszéltük, az az indok, hogy kontrollálhatatlanná válna az apró - de szerintem azért kivitelezhető lenne egyfajta "fogyasztóvédelem" engedélyezése.
Gondolok itt a magas ár mellett az átverésekre is, nem egyszer jeleztem időben hogy a találatok alapján nem frankó az adott apró, de bizonyíték hiányában nem távolították el a júzert, csak amikor 3 embert átvert nem kevéssel.
Szóval ha mindenféle komment nélkül be lehetne tenni pl. egy linket a félárú hivatalos beszerzési forrásról, mindenféle beszólás nélkül, az igen hamar elvenné a kedvét a gusztustalanul nyerészkedőknek.
Ugyanez a csalóknál, nem kell akkor kitenni feltételezések alapján, de a belinkelt bizonyítékok alapján (pl. a feltöltött "saját készítésű" fotók valódi forrása) a "vevő" (madár, áldozat, stb.) észbekaphatna, átgondolhatná, hogy valóban nem átverés-e a dolog.
Mindezek a becsületes eladóknak nem hiszem hogy kárt okoznának, de ez már nagyon off, és ezerszer átbeszélt történet. -
gban
veterán
Sajnos kitörölte a mailt meg a telszámot, az ilyenekre mindig rákeresek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De már csak 160, na hapi 90-et esik, 2 nap és én kapok lét hogy elhozom
mod: látom, te is kiszúrtad a csökkenést.
De, így is poénos, használt cuccot venni ismeretlentől, 160-ért, garról, egyebekről szó nincs.... -
Dany007
veterán
Nem gond. Kissé ittas voltam már amúgyis... Nem szoktam így beszólogatni amúgy.
Szal teljesen jogos volt (még így 4-5 nappal később is
)@lezso6:
A konkrét eset amiért a jogos bannt kaptam az egy új bontatlan kártyákat áruló embernél volt. Tehát a boltihoz közeli(!) ár jogos lett volna, nem azt mondom. No de hogy még drágább is legyen?
Én elhiszem, hogy új, garis, bontatlan az is. De az akkoris csak egy apróhirdetés és nem egy rendes bolt. Ez meg akkor is különbség még ha ugyanabból a nagykerből is szerzik.@Loveless:
Szvsz linkelni nem szabad hirdetést, csak fikázni az ismeretlent.

De amúgy tényleg durva a cucc. És akkor még az Asrock részét nem is említetted!
Márpedig abban a korban az Asrock még tényleg a legalja volt... -
djculture
félisten
Jóformán mindenhéten előadja valaki a hdd-s topikokban hogy a sata3-as vinyó sokkal jobb mint a kettes ezért csak azt akar venni mert az gyorsabb. Ezeknek hiába magyarázod hogy ez hülyeség, az ilyen emberek leoltanak azért mert 7850 1 gigás kártyát vettél az ő szuper gt630 4 gigása helyett.
-
proci985
MODERÁTOR
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És akkor random tudok 10 hirdetést bedobni erőlködés nélkül, ami ugyanez most is, de azokkal már nincs gond.