- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Norb3rto #31528 üzenetére
Nekem erről az amd fanboy song ugrott be: "A-M-D Hotter, Faster, better"
-
Trailblazer
veterán
válasz
Norb3rto #24568 üzenetére
Én is csatlakozok: ez mióta faktor az árszabásban? Úgyis bennvan a gépben, a kutya sem nézegeti. Persze nem árt, ha nem hiányzik róla 1-2 ventilapát, vagy netán rendszeresen tisztítva legyen sűrített levegővel a porcicák ellen. Inkább ezeket érzem szempontnak a vásárlásban. És hát igen, 40-45k körül látok ilyesmiket az aprón.
-
Vakegérke
félisten
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Norb3rto #22810 üzenetére
Olvastam. Reagáltam is rá. Elég nagy
az egész. De ha jól látom akkor már engedett az árból? Nem emlékszem mennyiről nyitott ez az "atomerős kártya".
Meg merem kockáztatni a 390X-em nem tudnám ennyiért elpattintani.
Azért figyelemmel kísérem a fejleményeket.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Norb3rto #22416 üzenetére
Valahogy nekem még mindig furcsa, hogy GTA V-ben én egy valóban fullra kimaxolt grafikai beállítás mellett nem tudok stabil, konstans 45-50 fps-t elérni, egy [ilyen "szörnnyel"]. Nem mondom, néha vannak 70-80 fps-es csúcsok, de pl. a beépített benchmarkban 20 és 38 fps között teljesítek a kártyámmal.
Lehet én rontottam el valamit? Vagy erős felkerekítések vannak az ilyen hirdetésekben?És ez nem az első ilyen hirdetés, olvastam már ilyet r9-270X termékleírásban is...
-
törölt tag
válasz
Norb3rto #21568 üzenetére
Majd ha minimum Q9650 van benne, de inkább QX9770, 8Giga 1066 ram mellett és egy 7970GHz,akkor mondható brutális retro gémernek. Az már egy normális kategória és érne ennyit. Ez proci, ram szintben egyel alatta, VGA-ban kettővel alatta van. A monitor nem fHD csak 1680, SSDből is az egyik leglassabb került bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged