- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az első magyarított rendszerű iphone óta elképedek azon, hogy honnan szedték azt a társaságot, aki ezt a magyar modult megcsinálta bele. Olyan általános iskolai bukó helyesírási hibákat vét (igekötőt és igét egybeírunk szabály pl. ismeretlen előtte), hogy néha lefagyok tőle.
-
hemaka
nagyúr
Jol gondolod.
Apple has never allowed third-party browsing engines. Developers can build browsers, but they’re always just wrappers for the platform’s Webkit-based first-party engine. The oldest API for this in iOS is called UIWebView.
Ami most mar WKWebView nevre hallgat, de a lenyeg nem valtozott, csak a sajat engine mukodik iOS alatt.
-
törölt tag
Azt nem lehet.
Telekomnál érdemes személyesen érdeklődni az adott üzlet készletéről. A webshopban nem jelzi elérhetőnek az adott készüléket ha csak 1-2 darab van nekik. Amikor a 8-at vettem akkor is így volt. Nem írta a webshop, felhívtam az ügyintézőmet, megnézte. Kettő volt bent raktáron, az egyiket magához vette és mentem érte.
-
Gratula !
Kicsit fura lesz az elején biztos, főleg hogy a topic nem arról szól mikor mi a hibája a telefonnak
( én a droidos topic-okban attól lettem már rosszul, hogy állandóan azt olvastam most ez ezért omlott össze az azért, mit hogyan kéne, hogy működjön stb....utoljára egy Sony Xz2 volt de soha többet android. )
-
b.kov
senior tag
-
b.kov
senior tag
Új iCloud fiók létrehozása lesz az első lépés, ehhez lehet gmailes címet használni.
Egyébként ha a Google Contacts-ot használod (azaz Google fiókodba vannak elmentve a kontaktok), azokat iOS-re simán le tudod majd szinkronizálni, nagyon egyszerű.
Meg igazából bármit lehet szinkronizálni Google fiókról: naptárat, jegyzeteket, e-maileket, stb..
Kérdés: Van valami extra oka a váltásnak, vagy csak puszta kíváncsiság?
-
Kókuszdió
nagyúr
Sztem igen ,természetesen ha nézzük az anyagi részét.
Én az üveg készüléknek semmi hasznát nem veszem ,mert nem használok vezeték nélküli töltést ,ami valójában ugyan úgy vezetékkel megy...
Kamera nem sokkal jobb ,legalább is csak papíron mert élőben nem veszed észre melyikkel lőtted a képet ,nekem még a i7 el készített képek/videók is jobban bejöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest