- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az első magyarított rendszerű iphone óta elképedek azon, hogy honnan szedték azt a társaságot, aki ezt a magyar modult megcsinálta bele. Olyan általános iskolai bukó helyesírási hibákat vét (igekötőt és igét egybeírunk szabály pl. ismeretlen előtte), hogy néha lefagyok tőle.
-
hemaka
nagyúr
Jol gondolod.
Apple has never allowed third-party browsing engines. Developers can build browsers, but they’re always just wrappers for the platform’s Webkit-based first-party engine. The oldest API for this in iOS is called UIWebView.
Ami most mar WKWebView nevre hallgat, de a lenyeg nem valtozott, csak a sajat engine mukodik iOS alatt.
-
törölt tag
Azt nem lehet.
Telekomnál érdemes személyesen érdeklődni az adott üzlet készletéről. A webshopban nem jelzi elérhetőnek az adott készüléket ha csak 1-2 darab van nekik. Amikor a 8-at vettem akkor is így volt. Nem írta a webshop, felhívtam az ügyintézőmet, megnézte. Kettő volt bent raktáron, az egyiket magához vette és mentem érte.
-
Gratula !
Kicsit fura lesz az elején biztos, főleg hogy a topic nem arról szól mikor mi a hibája a telefonnak
( én a droidos topic-okban attól lettem már rosszul, hogy állandóan azt olvastam most ez ezért omlott össze az azért, mit hogyan kéne, hogy működjön stb....utoljára egy Sony Xz2 volt de soha többet android. )
-
b.kov
senior tag
-
b.kov
senior tag
Új iCloud fiók létrehozása lesz az első lépés, ehhez lehet gmailes címet használni.
Egyébként ha a Google Contacts-ot használod (azaz Google fiókodba vannak elmentve a kontaktok), azokat iOS-re simán le tudod majd szinkronizálni, nagyon egyszerű.
Meg igazából bármit lehet szinkronizálni Google fiókról: naptárat, jegyzeteket, e-maileket, stb..
Kérdés: Van valami extra oka a váltásnak, vagy csak puszta kíváncsiság?
-
PlayMax
nagyúr
Sztem igen ,természetesen ha nézzük az anyagi részét.
Én az üveg készüléknek semmi hasznát nem veszem ,mert nem használok vezeték nélküli töltést ,ami valójában ugyan úgy vezetékkel megy...
Kamera nem sokkal jobb ,legalább is csak papíron mert élőben nem veszed észre melyikkel lőtted a képet ,nekem még a i7 el készített képek/videók is jobban bejöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest