- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
metalstorm #5976 üzenetére
Az oem minőségű nem egyenlő az oem-mel. Sajnos ők is utángyártott akksit adnak.
-
pcnet
addikt
válasz
Balzsika47 #5963 üzenetére
Ez esetbem, akkor akksi cserével 85e-ben fog megállni....
-
pcnet
addikt
válasz
Balzsika47 #5961 üzenetére
Szia!
Szerintem még nem gáz. Most adtam el egy 85%os akksis SE 2020at. Kicsit hamarabb merült már, de még bőven használható volt. Volt nálam egyszer egy 70%os i7, az már írta, hogy szerviz. Az már nagyon gáz volt. Csak elindítottam a kamerát és egyből esett 5%ot a töltöttség. De ahogy érzed. Vagy venni szeretnél ilyen akksival?
Viszont ha cseréltetni szeretnél (gyárira) akkor még februárban lépd meg, mert március 1től drágul az akksi csere.
-
pcnet
addikt
válasz
Skorpio.59 #5774 üzenetére
A rendszer használja a mikrofont. Kamera használatakor pedig zölden(?) világít.
-
pcnet
addikt
válasz
ILLDisPozed #5605 üzenetére
Ezt a hátlap kopogtatást, hol/hogy lehet beállítani? Sehol nem találom.
-
pcnet
addikt
Már több mint egy hete megvan a telefonom, be van kapcsolva az optimalizált aku töltés. Reggel 7kor húzom le töltőről, de már 5kor is 100%on van az akksi. Azt szeretném, ha reggel 7re töltené fullra. Több idő kell a tanuláshoz, vagy a beállított ébresztőből tudná, hogy mikorra kell 100%ra feltöltenie? Telefonon nincs beállítva ébresztő, már nagyon rég Mi Band 3 ébreszt.
Köszi a segítséget!
-
pcnet
addikt
válasz
monosgeri21 #5601 üzenetére
Ilyen szinten nem ismerem sajnos, én is csak most ismerkedek (újra) az iOS-szel, 7 év droid után tértem vissza. Talán egy rutinosabb fórumtárs tud segíteni. De ha a mail mellékletből le tudod tölteni és a download mappába kerül a dokumentum, akkor nyert ügyed van, mert a download mappa emlékeim szerint látszik 3uToolsban, onnan át tudod húzni gépre. Én csak az évek óta használt csengőhangomat tettem fel a telefonra a programmal, csak végig kattintgattam a füleket, hogy miket tud még. Más funkcióját nem próbáltam még ki.
-
pcnet
addikt
válasz
monosgeri21 #5599 üzenetére
3uTools?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz, tegnap vettem a készüléket, utoljára 4S-t használtam iOS 6-tal. ~7 év android használat után tértem vissza.
Lenne is 3 kérdésem:
1. Több böngészőt is kipróbáltam, többek közt amit androidon is használtam. iOS-en csak a komplett weblapot lehet nagyítani? Csak a betűméretet nem? Mivel a weboldal minden elemét nagyítja, gyakran szétesnek az oldalak. Pl Mobilaréna fejlécéből kilógnak az ikonok. (kedvencek, privát stb...)
2. 87%os az akksim. Kb hány %-nál kell cseréltetni? Pár napig volt dolgom egy 70%os akksis i7-tel, csomó helyen érdeklődtem akksi csere ügyben (vidéken élek) de mindenhol csak utángyártott akksit adtak volna, így inkább vissza vittem GSM boltba. 70%os akksival már nagyon nehéz volt együttélni, hol fél óráig állt x%on, hol egy fotó készítéssel esett minden átmenet nélkül ~10-15%ot. Ma kicsit hardcore módban teszteltem a telefont (2 óra Ingress), reggel 7kor húztam le töltőről, 1kor már töltőn lógott. A 3. kérdésem pont ebből adódik:
3. Hány W-ot tud vezeték nélkül a készülék? Láttam 5 és 10W-os Qi töltőket neten. Érdemes a 10W-ost megvenni? Ki tudja használni a telefon? Vagy maradjak az 5W-osnál, a kisebb hőtermelés miatt? Ugye a hő az egyik legnagyobb ellensége az akksinak.
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest