- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro3000
tag
Nem akarom senki lelkét rombolni, de IOS-en nincs olyan, hogy másik böngésző. Mindegyik a Safari-t használja, max. a kinézetét, és egy-két plusz dolgot adnak hozzá. De a háttérben akkor is a Safari fut. Az Apple nem engedi idegen motor használatát. Mint ahogy a billentyűzetet is le lehet cserélni, de a jelszavakat mindig a saját billentyűzetével lehet beírni.
-
ro3000
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Nekem eddig sem volt gondom, most sincs. Ha így nézzük semmi nem változott.
-
ro3000
tag
Sziasztok! Nem vagyok benne biztos, de nekem úgy tűnik, hogy tök mindegy milyen böngészőt használok, akkor is a safari motor megy. Jól gondolom?
-
ro3000
tag
Azt, hogy tudom megnézni, hogy független e a telefon?
-
ro3000
tag
Letöltöttem a Gmail appot, mert a gyári levelező nem képes push üzenetként kezelni a levelezést. Működik, minden ok, de a hangjelzését meg lehet változtatni? Nem találom. A saját levelező hangjait megtudom, de a Gmail appnak nem találok ilyen opciót.
-
ro3000
tag
Nem tudom, mert gyakorlatilag a 8 plus elérhetetlen. Legalább is a Telekomnál. Szerencsém volt, hogy jókor néztem a web shop-ra, fehér ezüst színben kaptak néhány darabot. Rögtön megrendeltem, már az nap délután megint elfogyott. Feketéből azóta sincs. Szóval nem hiszem, hogy túl sokáig várakoznának, legalább is itthon.
-
ro3000
tag
Nem tudom, hogy mi történt, de tény, hogy tegnap kaptam meg a 8 plus telefont, és abban benne volt az átalakító. A Telekomtól jött a telefon.
-
ro3000
tag
Nagyon rég óta kíváncsi vagyok az Iphone-ra mint rendszerre. Eddig drágáltam, (ami most is az) csak lesz@rom. Igazából a képernyő méret az, ami miatt mostmár át tudok jönni. Hozzá vagyok szokva a "nagy" képernyőhöz, nem tudtam volna a 4"-os telefonokkal mit kezdeni.
És kütyü buzi vagyok, már nagyon kíváncsi vagyok rá, ez az igazság. -
ro3000
tag
Nekem elsőre az átköltözéssel lesz feladatom, eddig csak androidos telefonjaim voltam. Tudom van egy app erre a célra, de engem nem a fényképek áthúzása érdekel, sokkal inkább a kontaktok, amit ugye jelenleg a google tárol.
Aztán utána kell olvasnom, hogy kell beüzemelni egy IOS rendszert. Androidnál, ugye kell be kell jelentkezni a gmail-ba, ha nincs még emali, akkor csinálni kell.
Itt gondolom majd be kell jelentkeznem az Iphone rendszerbe. Ha jól tudom, használhatom itt is a gmail-es címemet. Szóval meg kell tanulnom egy új, más rendszert. -
ro3000
tag
Megrendeltem a 8 plus telefont. Remélem, nem nyúltam mellé..... Majd biztos lesz sok kérdésem, ez lesz az első Iphone készülékem.
-
ro3000
tag
Nézzétek el nekem, ha hülyeséget kérdezek, de még nincs Iphone-om, de nagyon szeretném kipróbálni. Szóval az Ali-ról tudok hozzá rendelni töltőt és kábelt, fog működni? Nem akarom az eredetit magammal hurcolni, így arra gondoltam, hogy a munkahelyre veszek egy kínait, és a kocsiba is akarok venni egy töltő kábelt. Szóval van erre lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest