Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Count Orlok

csendes tag

válasz ILLDisPozed #5241 üzenetére

Leghamarabb pénteken tudok elmenni vele az MM-be, majd megírom, mi volt, remélem sikerül találni majd egy tisztességes megoldást a dologra. Semmi tapasztalatom sincs az ilyesmiben, ezelőtt szerencsére egyik telefonommal sem volt semmi baj. De úgy látszik, az ember nem úszhatja meg mindig. :DDD

Tesco Value: Persze, én sem állítom, hogy újracsomagoltat kaptam, elég valószínű, hogy nem így volt, - ezt alá is támasztja, amit a garanciáról írsz - csak azt írtam, hogyha így lenne, az elég kínos lenne. :)

Persze véletlenek becsúszhatnak... ;]

Köszi egyébként a válaszokat mindenkinek!

• Count Orlok

csendes tag

válasz ILLDisPozed #5239 üzenetére

Mire érted, hogy előfordul? :D Ha arra, hogy gyári hibásat fog ki az ember, arról nyilván senki sem tehet, na de ha újracsomagoltat adnak el neked újként, az azért szerintem elég gáz.
    Remélem nem járok úgy, mint barátnőd, frankó kis kálvária lehetett. :D :(
    Cserekészüléket azért gondolom adnak, amíg a problémán ülnek, mert sajnos az előző telefonomat már lepasszoltam faternak, amennyi eszem volt...

• Count Orlok

csendes tag

válasz MikeWazowski #5236 üzenetére

Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek! Úgy néz ki, akkor ebből csere lesz. Tényleg előfordulhat, hogy újracsomagoltat kaptam? Az elég kínos lenne, mert zsír újként árulták, csak a kuponnapos 10% volt rajta kedvezményként. Direkt azért vettem az MM-ben, mert megbízható helyet akartam. :(

• Count Orlok

csendes tag

válasz Norbi. #5234 üzenetére

Erre én is gondoltam, direkt megnéztem. :D De stabilnak tűnik.
    Most azért megnéztem megint, a kijelző szélein nem lehet benyomni, viszont ha a fém keretre fejtek ki egy kis nyomást oldalról, akkor valami kis apró nyekergést ad. Ez nem tudom, mennyire normális, a szintén üveg-fém kombó Galaxy A3 (2017)-em nem csinált ilyet...

• Count Orlok

csendes tag

Sziasztok!

Lassan két hete vettem egy iPhone 8-at a Media Marktban. Már aznap elmentem felrakatni egy fóliát rá az iStyle-ba. Egy sima Flexiglass üvegfóliát kértem, de sajnos nem sikerült rendesen felrakni, buborékos lett a fólia a szélein. Mondta az eladó srác, hogy ez elő szokott fordulni 6-nál meg 7-nél, de 8-nál eddig nem történt ilyen. Mondtam, hogy akkor ráfizetek, tegyük rá a drágábbat, ami lefedi az egész előlapot, az úgyis biztonságosabb. Sajnos az is ugyanúgy buborékos maradt. A srác rá is csodálkozott, azt mondta, ilyen még nem fordult elő. Meg azt is, hogy valószínűleg semmilyen fólia nem fog normálisan illeszkedni a telefonra, előfordul pár példánynál... Részletesebb magyarázatot nem kaptam, nem is értettem, ilyen hogy fordulhat elő egy zsír új, 0 perces, megbízható helyen vásárolt telefonnal. Mindegy, rendesek voltak egyébként, persze a pénzem is visszakaptam és fólia nélkül távoztam.
    Gondoltam, majd megoldom magam valami más márkájú cuccal, hátha a Flexiglass a hibás, szóval rendeltem egy Nillkin Amazing H+ Prót, erről jó visszajelzéseket olvastam fórumokon.
    Aztán ma szépen megjött a fólia, én meg szépen, minden utasítást szolgaian betartva - még youtube-os tutorial videókat is nézegetve :D - házilag felraktam. És micsoda fordulat, dzsászt máj lákk, ez is buborékos lett a széleken... Többször is újra próbálkoztam a felrakással, de egyszerűen nem akar normálisan illeszkedni a fólia, én meg már teljesen hülyét kapok tőle, erre ment el az egész délutánom. :DDD
    Több kérdésem is lenne hát: van-e valamilyen megoldás erre (leszámítva az étolajas-fültisztítós baromságot, azzal nem nagyon próbálkoznék)? Tényleg létezik ilyen, hogy bizonyos példányokra nem lehet fóliát tenni és én épp egy ilyet fogtam ki? Végül - bár attól tartok, már sejtem a választ - így nem nyújt semmi védelmet a fólia a törésekkel és karcokkal szemben? Van valaki, aki egy csónakban evez velem és akinek bevált valamilyen másik megoldás? Esetleg vigyem vissza a telefont egy ilyen hibára hivatkozva?(!) Mit tegyek? :DDD

Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés