- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atalata
tag
Üdv. Lefrissült 15.re i8-am. Még fedezem, ezt a fókuszt egyenlőre nem igazán értem de nem ez a lényeg. Ami aggaszt, hogy a frissítés óta a messenger nem jelzi az új üzenetet. Azaz nem rakja ki a számot az ikonra, csak akkor ha belelépek. Lezárt képernyőn pittyen és mutatja is csak feloldás után nincs látszata. Face, gmail, viber mennek. Újraraktam de az se. Szerencsére más problémám nincs vele, így csak arról tudok írni ami hiba jelen van.
Köszi!
-
Atalata
tag
Üdv.
Érdeklődnék, de ez sztem csak nálam lesz, hogy másnál videó közben hogy reagál a kamera.
Problémám, hogy amikor elforgatom a telefont a tengelye körül akkor beremeg a kép, de ha simán videózok akkor is beremeg a kép, mintha az objektív csak fityegne. Apró kocogtatásra, tényleg apróra is beremeg a kép.
GOndolom kamera hiba. -
Atalata
tag
Üdv.
Jól látom, hogy a hívás gombról eltűnt a kedvencek? 3D touchban jött elő. Sajnos nem találtam.
-
Atalata
tag
Hi. Annyira nem I8 hiba ezért is inkább off. Facebook watch ikon másnál is eltünt? Hivatkozássávban sincs. kb a face utsó frissítés óta nincs meg.
.
Asszony androidján megvan. Kösz -
Atalata
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Van végre térerőm!!!
-
Atalata
tag
Üdv.
Tegnap feldobtam a 13at i8ra. Sebességben még nem vettem észre változást.
Ami érdekelne, hogy a galériában a fotóknál mutatta a helyadatokat is és most ez nincs meg. Meló miatt jól jött, amikor hely alapján kellett képet keresnem. hátha másnak is feltünt a dolog.Be lehet vhogy állítani? Vagy ez változik még? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged