Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nis úgy tűnik, hogy pirosnál jobban látszik a fehér, persze nem muszáj fehérnek lennie:
-
-
Speedy007
addikt
Átálítottam magyarra de a lényeg 1.Solid color középen a legfelsőre van állítva nekem. Keychron C2 Pro 8K esetén knob nem fért bele a 30.000Ft-s árba míg más gyártó a olcsóbb vagy ugyan ennyibe kerülő billentyűzetén van. Én szívesen váltottam volna rá mert imádom a világos színű retro cuccokat de a knob hiánya engem elretentet
-
Speedy007
addikt
Lehet,de én általában egy fényre szoktam állítani vörös vagy zöld ilyenkor más eltérő feltűnő színre állítom így egyből feltűnik nekem. Keychron ISO T6-HU-t használok V5 MAX-nál vörös háttér világítással és kék num és caps lock vissza jelző fénnyel szerintem eléggé feltűnő így is hogy nem világít át a key cap csak a körvonala mentén.. Bár a kép nem adja vissza de nekem így is tökéletes..
-
-
Speedy007
addikt
Van vissza jelző led ha lenyomod a Caps vagy a Num Lock billentyűt más fajta színben fog világítani alapértelemezetten fehér színben ha jól emlékszem de a launcher-ben magad tudod személyre szabni milyen figyelemkeltő színben tudjon világítani..
-
-
Tikakukac
titán
Céges billem V6 Max. Igazándiból már annyi Keychronom volt, hogy tudtam mit kapok. Teljesen jó, 8 hónapja püfölöm, ennél jobbat bentre nem is akartam.
-
Azie
őstag
én is épp belakom, nem is a magassága a fő gond, mert az pont akkora, mint a korábbi ultron, hanem az első-alsó káva vastagsága, ami zavaró nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt most melyik lenne? A kikapcsolás megvan