- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Következő problémával fordulok hozzátok. Rendetraktam a telefonon a galériában. A gond a következő, leszedtem a képeket, videókat, majd visszapakoltam mappázva és a videók nem jelennek meg a galériában. Van valami videók app a telefonon, ott megjelentek, de nincs indexkép vagy hasonló, így fingom nincs hogy melyik melyik? Van erre valami megoldás hogy újra lássam őket a galériában? Előre is köszönöm a segítséget és bocs ha hülyeséget kérdeztem. 😛😂
-
Pistike1985
aktív tag
Sok kis apró bug volt a rendszerben, főleg a 9-es droidon. A kamera is először hűha... utána viszont már zavart hogy a mesterséges intelligencia túltolja a képeket... Illetve annyi infót gyűjtött egy képhez, mire elkészült addigra homályos lett. Főleg most hogy kiskutyánk lett, most tűnt fel igazán. Arról nem beszélve hogy nem egy értékálló készülék volt. Szeptemberben még 260-ért vettem, ha jól emlékszem. Pár hete örültem hogy 125-öt kaptam érte. Nem volt rossz,de nem ért annyit mint amibe került.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
hmatthew19 #4717 üzenetére
Én p20 pro-t cseréltem le i8 plusra. Egyenlőre nem bántam meg.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Sok év kihagyás után visszatértem egy IPhone 8plus-al. Következő kérdéssel fordulnék hozzátok. A Facebook app miért nem ad hangjelzés ha történik valami? Elvileg minden be van kapcsolva. De lehet hogy én vagyok béna. 😛
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest