- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nagyon konyhanyelven fogalmazva es az erzekelore redukalva a dolgot, minel nagyobb az erzekelo annal jobb a kepminosege is.
Elvileg a 8-as szeriaban ujabb erzekelo van, mint a 7-ben, legalabbis a eventen azt mutogattak, aztan hogy mi igaz belole ki tudja.
A megapixel noveles pedig az ilyen kis lopikula szenzoroknal inkabb hatrany szokott lenni, mint elony.Szoval a 12MP nem rossz, foleg hogy az emberek nagytobbsege fb-re meg instara teszi ki, ahol a szerver meg butit rajta nem is keveset, esetleg at is meretezi...
Ha meg valaki nyomtatni akar (ilyenkor karikkor nagyon megugrik a szamuk), egy 9x13 vagy akar egy 13x18-as mereture is eleg, ha a kep normalis keretek kozott keszult. -
b.kov
senior tag
Szia!
Miért nem csinálsz nekik külön AppleID-t?
Lehet ilyen családi csoportot csinálni.De egyébként a "Jelszavak és fiókok" menüben az iCloudnál ki lehet kapcsolni bizonyos szinkronizációkat, így a kontaktokat is.
-
hemaka
nagyúr
Kepminosegben nincsen nagy kulonbseg ahogy nezegettem anno a fotokat, de a Samukban dual pixel pdaf fokuszrendszer van, azok hamarabb elesitenek, mint az iphone-ok.
Bar szerintem csak ezert nem biztos hogy megeri valtani i8-rol. Ha mindenkeppen fontos neked, akkor kicsit varj meg az uj iphone bejelentesig, hatha ok is jonnek egy gyorsabb fokuszrendszerrel. -
hemaka
nagyúr
-
hito
nagyúr
Alapvetően nem, de néhány dologban mégis jobb az iPhone. Sajnos amiben jobb, nekem pont fontos szempontok. A teljesség igénye nélkül:
- az Iphone szinte az egyetlen készülék, aminek a tele lencséjéből is nyerhető raw fájl (1-2 Asus képes még erre, de az a hagyjuk kategória)
- 4k 60fps (P20 Pro-ban 4k max 30fps, 60fps csak fHD-ban érhető el, gyatra minőség mellett. Nagyon jó volt az első szoftverben az 1080p 60fps minősége, de valamiért teljesen szétbarmolták sajnos az egyik frissítéssel)
- manual videó beállítások, bitrate emelés. Ezek csak korlátozottan elérhetők android vonalon, mindenféle mókolás mellett. Kivétel az LG V széria. Ott van manual videó, viszont nincs tele lencse, csak a (számomra) buta wide
- tele lencsére 1080p 60fps alatt is vált, ez P20 Pro-n nincs, csak fHD 30fps-nél és 4k-nál érhető el a tele lencse videófelvételnélÖsszességében a P20 Pro kamerájában jóval több potenciál van a 2x akkora szenzorméret és a 3x tele lencse miatt, de a fent említettek miatt nekem mégis most az iPhone többet kínál. Ezek persze egyedi igények, ha neked nem fontosak az említett dolgok, akkor inkább a P20 Pro-t ajánlom, én imádom, nehéz lesz elengedni.
zsnorbi21: köszi, mindenképpen ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest