- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz Nemo1001 #5131 üzenetére
Ha sikerül megoldanod akkor leírod majd?
Érdekes lesz mert a nővérem ma is későn ér haza, előtte mindent el kellene menteni de holnap egy továbbképzésre megy úgy hogy megint oda lesz egész nap. Elromolhatott volna péntek este és akkor ott lenne a hétvégeXiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
-
-
hemaka
nagyúr
válasz Nemo1001 #4644 üzenetére
Pedig ez annak nez ki, hogy valahol beszivarog a feny az erzekelore vagy a lencsere. Foleg, ha nappal nem csinalja, bar gondolom akkor nem is hasznalja a vakut, mert van eleg feny.
Nincs rajta semmilyen tok vagy folia?crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
purpledonkey
tag
válasz Nemo1001 #4069 üzenetére
Január elején vettem a 8-at és 91%-ot ír most, párom jeleleg 6S-t használ, amit 2016 elején vásároltam, 81%-os.
Egyik telefont sem kíméltem, akár napi pár órás streameket is néztem rajt, rádugtam töltőre, mikor jónak láttam. Sztem ez a ~10% minusz/év nem egy nagy dolog aktív használat mellett. Szvsz nincs miért aggódnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest